1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#584 "ennyi erővel vigyél gyufát XD" - bocs, ez elkerülte a figyelmem. Így korrekt. :D -
http://www.tuleles.hu/book/chapter7/index.php
-
#582 Jó, de arra van a táska, hogy betedd az ilyen dolgokat, mint parfüm stb.
Vagy ha ennyire vagány vagy, akkor ne vigyél tűzgyújtót se, hanem keress a természetben kovakvet, amivel értelmesen meg tudsz gyújtani akármit. -
Survivorguy #581 Óóó jólvan már... én csak azt mondtam hogyha esetleg van nálad....
Vágd le a testszőrödet vagy esetleg a hajadat és kész a gyújtós télen :) -
#580 és jó, mert nem még nem próbáltam ki
de most rendeltem 2db-ot :P még -
#579 De én is ki akarom probálni esős nyirkos vagy esetleg havas környezetben persze no papir meg ilyenek..:D -
#578 a vadonba keressél már parfümöt...ennyi erővel vigyél gyufát XD -
Survivorguy #577 Amúgy kíváncsi vok télen hogy a picsába tudunk tüzet gyújtani kova kővel :D
Amúgy felfedeztem egy jó módszert, valahova például egy kőre fújni kell jó sok mondjuk parfümöt, és a kova kőnek a legkisebb szikrája is begyújtja :D -
#576 -
#575 "...egyre megy hogy szakadékba vagy hegyre megy"
Ez annyira tetszik! -
#574 Végrebazz...megjött a kovakövem :D már ideje volt -
Survivorguy #573 Gumi karkötő... ha épp nincs nálam óvszer... hehehe :D -
#572 HBD! -
#571 ty:) -
Survivorguy #570 Aha jó karkötő :D Egyébként akkor boldog szülinapot :D Én is kaptam nem rég egyik lány haveromtól egy zöld gumi karkötőt, nagyon tetszik mert Bearnek is ilyen van :D -
#569 Csoporttársam készített nekem szülinapomra tök jó paracord túlélő karkötőt. xDD
-
#568 ott a pont -
Survivorguy #567 Amúgy én túra zokni helyett szerintem egy jó talp betét mellett döntenék. -
Survivorguy #566 Hát jó majd ha nagyobb túrára megyek, ami sajnos nem ma lessz :S:S Akkor majd talán veszek ilyen zoknit hogyha tényleg anyira kényelmes. Mert mikor 1-2-3 napig megy az ember folyamatosan akkor az mindig oda basz a lábnak :S Másfél nap menetelés után csupa hólyag volt a lábam. -
#565 nem mozgat meg mert nem volt drága ha 2000 ft lenne már aggodnéék:D -
#564 ajánlottan +1.70dollár = registered
vagy a bulktrate az is 1.70dollár ha 3 vagy többet rendelsz akkor érdemes, mert úgy kicsit olcsóbb
ha nem ajánlott akkor imádkozz, hogy ne nyúlják le míg odaér
asszem rendelek még párat, mert ismerős elvitte az enyémet :D -
#563 amúgy 85% polypropylen
10% polyamind
5% lycra
xD -
#562 Ahol terhelve van a láb ott párnázott, meg szellőző, meg anyám kínja. De érdemes fölpróbálni egyet, el sem tudom mondani, mennyivel másabb, mint utcai zokniban. -
Survivorguy #561 Miért miből van az a zokni szivacsból hogy olyan kényelmes? Xd -
#560 A 2ezer forintos zokniról volt szó, ami nem tudom hogy aránylik a túracipő árához, és hogy a kényelem, amit ad, hogyan aránylik ahhoz, mint ha nem lenne az emberen. :D -
Survivorguy #559 Szerintem legjobb túra cipőben, vagy egy erős eddző cipőben túrázni. Abban még sziklát is mászhatsz ha úgy hozza a sors. A bakancsban nem könnyű sziklát mászni. -
#558 Igen, minden bizonnyal. :D Ne próbáld elviccelni ezt a komoly kérdést. :D -
Survivorguy #557 Legjobb mezítláb xd. Bear-en se volt cipő mikor Indonéziába ment :D -
#556 Nem tudom, milyen cipőben túrázol, de nem biztos, hogy ezen a 2ezer Forinton érdemes spórolni. -
Survivorguy #555 Sok sikert a túrához :D 50 kilométer nem könnyű, mikor túlélő táborban voltam 30 km-et kellett gyalogolnunk. Kényelmes cipőt vegyél! Nehogy sírás legyen a vége... :D Nah jó csak hülyülök :D -
Survivorguy #554 Jhajjj a faszomat már a túrazokniba.... -
#553 Holnap reggeltöl tanúhegyek teljesítménytúra Még sohasem voltam de most kiprobáljuk magunkat táv asszem 50 km :D:D
szintkül. változás 1200m :D már várom majd írok hogy milyen volt..:D -
#552 Amúgy tényleg próbálj föl egyet, brutális a különbség. -
#551 Ez az üzenet a #543-ra ment. :) -
#550 Ezt írta msnen (egy kis érveléstechnika):
"-ird neki hogy sporolj csak azon az 1200Forinton hogy napi 30 kilóméter után rohadjon le a lábad te skót.
-és ird neki hogy probáljon ki 30 kilométert egy turazokniba meg annyit anélkül, aztán majd meglátja hogy sunyi skótnak lenni mégsem kifizetődő.
-és idézz a forest gumbból, hogy mi különbözteti meg a halott katonát az élőtől.
xDDDDDDDDDDD -
#549 900 huf volt de nem tudom szerintem nem ajánlottan rendeltem ... nem is láttam ilyen opciót vagy csak elkerülte a figyelmemet :S
-
#548 hmm.. én azt hittem, hogy az alap. Amúgy én kurvaigénytelen focista vagyok, egy haverom próbálja belémnevelni ezt, hogy érdemes ilyen dolgokat venni, mert sokkal jobb, mint nélkülük. :D -
#547 de természetesen ott is előre kell fizetni
külföldön ez alap szokás -
Survivorguy #546 Csak 1800 forint? Az nem sok. Lehet fogok rendelni... és köszi a felvilágosítást. -
#545 én annyiért rendelte kb 900-1000Ft volt
Lehet kéne többet is rendelnem
te ajánlottan rendelted?