A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel számos fogás az SAS alap kiképzéséhez tartozik.
Azért azt ne felejtsük el hogy Bear az SAS-ben szolgált...
Az SAS vagyis SpecialAirService (különleges légiszolgálat) olyan különleges katonai elit alakulat amely az ellenséges volnalakon 4-8 fõs rajokkal átszivárogva fõként felderítõ/szabotázs akciókat hajt végre.Feladatukból adódóan nem ritka hogy akár több 100X-os túlerõvel kerülnek szembe a 4-8 fõbõl felépülõ "Team-ek".Harci körülmények között ezeknek a kommandósoknak tehát jóval többre van szükségük mint az alapvetõ túlélési technikák ismeretére.
Esõdleges fontosságú az álcázás, így a tûzrakás és a táborverés valamint
számos túléléshez szükséges tevékenység kilõve!
Ebbõl a felületes elemzésbõl is kiderül hogy a különleges egységeknek tanított katonai túlélés jóval több mint az alapvetõ, "civileknek" is oktatható túlélési technikák.
Itt egy jó kis cikk az "ezredrõl" :
http://warfighter.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=32
A selection során számos veterán SAS-es is meghalt már illetve képzett amerikai tengerészgyalogosokkal is elõfordul hogy elbukják a válogatást...
*Salgótarjánban
grammarnazi OFF
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Aha apum kamerázott, tényleg jófej jókat röhögök rajta 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
én szét röhögtem magam rajta!!!XD
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.youtube.com/watch?v=H2QVD0Qsd_U
sztem volt a stábnál vagy 10db flint 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ma nézem a Baja Sivatagos részt😄 ti is nézzétek
Nagyon jó volt sziklamászás is volt meg miegymás reggeltöl-estig barangoltunk a Keszthelyi hegység dombjain...😄 legközelebb ottis alszunk,
de elötte beoltatom magam kullancs ellen..😄

Nagyon állat!
Amúgy csináltunk 1 videót, nézzétek meg ha érdekel magnéziumrúddal tüzet gyújtok benne 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kfkSMyaEg2I