A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mûsorban látottakat Bearnek valóságban is tudnia kell
mivel számos fogás az SAS alap kiképzéséhez tartozik.

azt is aláírom hogy a gusztustalan állatokhoz van gyomra, de azért -30 fokot nemhinném hogy kibír hó alatt...

Azért azt ne felejtsük el hogy Bear az SAS-ben szolgált...
Az SAS vagyis SpecialAirService (különleges légiszolgálat) olyan különleges katonai elit alakulat amely az ellenséges volnalakon 4-8 fõs rajokkal átszivárogva fõként felderítõ/szabotázs akciókat hajt végre.Feladatukból adódóan nem ritka hogy akár több 100X-os túlerõvel kerülnek szembe a 4-8 fõbõl felépülõ "Team-ek".Harci körülmények között ezeknek a kommandósoknak tehát jóval többre van szükségük mint az alapvetõ túlélési technikák ismeretére.
Esõdleges fontosságú az álcázás, így a tûzrakás és a táborverés valamint
számos túléléshez szükséges tevékenység kilõve!
Ebbõl a felületes elemzésbõl is kiderül hogy a különleges egységeknek tanított katonai túlélés jóval több mint az alapvetõ, "civileknek" is oktatható túlélési technikák.

Itt egy jó kis cikk az "ezredrõl" :

http://warfighter.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=32

A selection során számos veterán SAS-es is meghalt már illetve képzett amerikai tengerészgyalogosokkal is elõfordul hogy elbukják a válogatást...

Haulin... Hogyha rendesen be ásod magad a hóba akkor ott bent a hõmérséklet 0 és mínusz 10 fok között marad, még hogyha a kinti hõmérséklet mínusz 40 fok is 😊 Amúgy tudjuk hogy sok kamu van benne, de nem baj Bear többet kibír mint te vagy én vagy mindenki össze véve itt a fúrumon 😊
valaki tudna adni privátba vmi linket arról hogy élte túl a várost? mert arra kíváncsi lennék😄 az erdélyi rész mellett a városi lehet a legjobb, számomra😄
mindenhol megvan az a bizonyos cigánytelep, szóval,... amúgy azért írtam h kamu az egész mert kimentek szibériába, nemhinném h úgy kelnétek fel h az ujjatok nincs legalább egy kicsit se megfagyva, az tény h megmutatta h kell visszamászni ha beesik valaki a szakadékba, amúgy a nagy része szerintem kamu, megy a sivatagban és iszik egy korty vizet és úgy megy tovább csomó kilómétereket. //survivorguy ne feketítsd be a városunkat😄// azt is aláírom hogy a gusztustalan állatokhoz van gyomra, de azért -30 fokot nemhinném hogy kibír hó alatt...
Jó magam is Salgótarjáni vok, deee én inkább csak cigáyn telepnek nevezném. Amúgy a beszédmel nem tudok mit kezdeni, ez van így is afektáltam.
Köszönöm szépen, én komolyan veszem a túlélést, ennek szenteltem az életemet és próbálom utánozni Bear-t, biztos ezért tetszik 😄
Grove4
grammarnazi ON
*Salgótarjánban
grammarnazi OFF

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tényleg? Na ezt nem tudtam :-) Mindenestre tetszik :-)
Robez84
Salgótarján-ban beszélnek ilyen akcentussal

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Szuper! Tényleg nagyon tetszett. Néztem már jópár ilyet, de nekem a tieid tetszenek a legjobban :-) Amúgy ti székelyek vagytok? Mert kicsit a beszédbõl arra a következtetésre jutottam. De lehet tévedek :-)
Köszi, örülök neki hogy tetszett remélem másoknak is legaláb ennyire tetszett 😊 És jah, lesznek még vidók, nem állok le 😄
Aha apum kamerázott, tényleg jófej jókat röhögök rajta 😄
Na, basszus, mégiscsak írok! Survivorguy nagyon állat vagy :-) Marhajók a videóid! És kérek mééég!!! :-D Nagyon tetszett! Apukád kamerázott? Marhajófej! Köszi, nagyon jó volt! :-)
Burdi
próbálj csak meg vmi ilyesmit csinálni te debil!!

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Nem tehet róla.
Szóval ne vegyétek komolyan.
Ne törõdjetek vele srácok, ismerem a gyereket magába a jó istenbe is bele kötne mert otthon fel idegesítik õt 😄
Szabi84
mi az átverés? ha arra gondolsz mire mi azt eddig is tudtuk

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Robez84
Huzzá vissza anyádba...!!!<#falbav>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

sok bear imádó buzi. ez csak átverés, jujjj most leromboltam a lelkivilágotokat😄 sok seggfej....😄
Robez84
Ezt már belinkeltem lejjebb..de tényleg ez a legjobb!!! 😄
én szét röhögtem magam rajta!!!XD

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Köszönöm 😄 Merci mohamed XD.
Szabi84
hehe ez jó volt<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MaSzKa

Hahaha köszi 😊 Örülök hogy sikerült úgymond jó kedvet alapoznom 😄 Majd legközelebb csinálok vmi komolyabbat, illetve vadabbat 😄
Robez84
"olgyák má meg itt" legjobb rész

Robez84
De ezzel most megalapoztad a jókedvemet estére!😄

Robez84
Jó-jó de legközelebb valami vadabb vidéken próbáld meg ahol nincs semmi emberre utaló nyom...😄 am. nagyon fasza Grat!

Nah mivan srácok írjatok már valamit!!! Vagy nézzétek meg az új videómat, ez már nem olyan gagyi mint az elõzõk 😊

http://www.youtube.com/watch?v=H2QVD0Qsd_U
Hehe hát van 1-2 fura ember xd. De azt ne mondjátok hogy ti még soha nem csináltatok ilyet vagy hasonlót 😄 Mondjuk érdekes lenne mindenki le írná ismerõsérõl a véleményét XD.
Istenem milyen gyökér embereket hord hátán a föld. Über gáz!!!!

Robez84
Ökör...húzz el más topikba ilyenekkel!

snyúrik viki egy kurva cigány,baszni se tud , száma 06306806103 ingyen kurva szolgáltatás!!!!! 06306806103. Írta: Korbely Alexandra. utóirat k. szandi vagyok a kurva futtató.
ahhahhhahhhahhh ohhhh yeah snyúrik viki salgótarjánból.xxD
Magát a sziklamászást már próbáltam, elég jó sziklamászó vagyok de én olyan ramaty, szar hegyeken másztam eddig ami vagy omlik vagy hullik vagy törik.... Majd csinálunk róla felvételt. Nah de ilyen meredeket, és milyen magasat még soha nem másztam.
MaSzKa
szted õk érdekli, hogy elbaszódik?

sztem volt a stábnál vagy 10db flint 😄

Robez84
Hát ja... majd probáld ki egyszer nagyon jó élmény!😄
ma nézem a Baja Sivatagos részt😄 ti is nézzétek

Jaja, igazad van 😄 Minden sziklának van gyenge pontja, minden esetre kellett erõ, ügyesség és bátorság hogy megmászd 😊
Robez84
Ahogy Bear mondaná:"Soha ne ítélj meg egy sziklát csak ha egy fél méterre állsz elötte" Azt megmondom hogy nagyon meredek volt a helyzet de lehetett rajt gyengébb pontokat találni😄

Vaóó ezt a sziklát megmásztátok, méghozzá kötél nélkül???? Gratulálok ez már valami, biztosan gyakorlott sziklamászók vagytok 😊 Én is az vagyok de ezt a hegyet nem biztos hogy vállaltam volna 😄 Talán ott jobb oldalt fent meglehet csinálni, bár igazság az hogy ekkora sziklát még nem is láttam szóval nem tudok róla véleményt mondani xd.
Robez84
A minap mi is ketten a cimbimmel mentünk túlélni😊 (túrázni)!
Nagyon jó volt sziklamászás is volt meg miegymás reggeltöl-estig barangoltunk a Keszthelyi hegység dombjain...😄 legközelebb ottis alszunk,
de elötte beoltatom magam kullancs ellen..😄

És ez a rész nincs szinkronosan szerintem, én is vártam meg kerestem mint a messiást de nincs.
Kössz srácok 😄 Jaja ottvan a fémlap de azzal nem szikrázik olyan jól mint a késsel, és az ujjam is felhójagosodott tõle. És szerintem a kova nem megy tönkre hogy késsel csiholom, Bear is azzal csinálja legtöbbször, viszont a kés éle valóban elbaszódik 😄
Robez84
Ezt a részt nem tudjátok hol lehet letölteni szinkronosban?? ha egyáltalán volt szinkron..?

analfa
Ügyes vagy! De ott van a fémlap a gyújtó hátulján és akkor nem teszed tönkre se a kést se a kovát.

Nekem is tetszett de szerintem saját tûzgyujtó technikád még érdekesebbé tenné a videót 😊

Robez84
😄😄😄

Nagyon állat!

Hmmm igazad van, mire gondolsz a városi túlélés részre? Nekem nagyon bejött szeretem az ilyen különkiadásokat 😄
Amúgy csináltunk 1 videót, nézzétek meg ha érdekel magnéziumrúddal tüzet gyújtok benne 😊

http://www.youtube.com/watch?v=kfkSMyaEg2I
Burdi
emberek.. mi van itt? egy b@szott kõrõl vitáztok?😄

ink véleményt kérek a mostani részrõl? kinek h tetszett?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D