A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy hiába ez a sok okoskodás, úgyse fog semmi eszedbejutni komoly balesetnél 😄 Én már kétszer borultam, és még az sem jutott eszembe, hogy áramtalanítsak (levegyem a gyújtást, kikapcsoljam a lámpát), hanem full bepánikoltam, és csak másztam kifelé ahogy tudtam.
http://dsc.discovery.com/videos/worst-case-scenario-vehicle-escape.html
És ha felrakod azt a részt azt megköszönjük 😊
megproszálom feldobni!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Csiguci! Sajnos szerintem nincs is neki feliratos verziója :S De ki tudja talán majd egyszer le adják a tv-ben 😊
Amúgy én már Bear új sorozatát várom, a Worst case scenario-t 😄 Hallottatok róla?
Valakinek nincs meg véletlenül feliratos verzióban?
Elõre is köszi a segítséget.
Nagyon fasza rész. Nézzétek meg!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ezt tudom hogy van dokufilm
majd megnézem mi ez
Én hallottam a fan vs wild-ról, próbáltam is jelentkezni de sajnos van 2 nagy gond. Csak 21 éves kortól, és csak aki Angliában lakik annak lehet jelentkezni :S Úgyhogy elfelejhetjük az egészet. És semmi baj hogy regényezel, én is szoktam 😄
Eddig csak olvastalak benneteket...nõ létemre én is nagyon szeretem a sorozatot (és persze Bear-t <#wink>#wink>), ezenkívül szeretek túrázni, kempingezni...mindenekelõtt pedig hegyet mászni! (valszeg mivel itt a naaaagy alföldön erre nem sok lehetõségem van...:/)
Szóval ami miatt írtam: hallottatok róla, hogy Fan vs. Wild néven augusztusban lesz valami forgatás, ahova 4 fant vinne magával? Survivorguy, Te elég nagy rajongója vagy, nincs kedved jelentkezni? Asszem Bear saját honlapján láttam ezt a lehetõséget. Ooops, bár a korod miatt lehet, hogy nem jelentkezhetsz.... 😞
Bocs a kisregényért.
200km-en belül sehol 1 ember
Már én is mennék valahova, a jövö héten talán tudunk menni egy közeli erdõbe😄😄 majd rakok fel képet xd
Amúgy az 50 km gyaloglással mi a baj? 😄 Bear is általában 2-3 napra megy túlélni. Amúgy mellesleg nem is túlélés 😄 Gyalogolnak másznak 1 keveset, esznek isznak filmeznek amit kell a nap háta lévõ részében meg viszkiznek 1 jó tábortûz mellett 😄
és nagy
ugyanezt árulják itthon is
így meg házhoz hozzák
amúgy helikopter helyett szerintem 1xûbb ha megkérsz valami helyit hogy vigyen el 100km-t kocsival bekötött szemmel téged és rakjon ki 1 rossz helyen 😄
szerintem ott Erdélyben hülyeség ez az egész, mert tudod, hogy odamentél és csak 50km-t kell gyalogolni max, hogy valami településre bukkanj
amúgy ott vannak elcsatolt magyarok is
bennük bízhatsz másban nem
Nagyon kéééne!!! 😞
Itt milyen jó cuccok vannak...vazze!
Amúgy igaza van Robeznek, sokkal olcsóbb a kocsi xd. Vagy siklóernyõ.
Ennyire nem kell követni a túlélés törvényei címû mûsor metódusát...fõleg ha az ilyen drága <#vigyor2>#vigyor2>
kimegyek inkább kocsival nem sokkal olcsobb??😊 kinek van annyi pénze most igy hirtelen?
Mellesleg írtam 1 helikopter bérlõ oldalra hogy vállálnák-e hogy kivisznek a hegyekbe és ki raknak... Azt mondták lehetséges, helikopter bérlés 1 órára 280 és 350 ezer között van. Helikopter sebessége talán 200 km/óra. De ezt csak mellékesen 😊
kb 20-25 év múlva. Ha már nem köt ide semmi Tibet vagy dél-kelet Oroszország... Fincsi lenne (Google Map on nézzetek utána)
cirka 6000Km. De hogy hogyan arra még nem tudom a választ! Bicklivel vagy stoppal is több hétbe telne mire odaérnék(-nánk). Addig összeszedem rá a felszerelést meg a pénzt 😄😄😄
https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36213
https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36213
https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36082
ezek közül vakcilálok
ebben nagyon gondolkodok
csak 750Ft kb és a nagyobb méret, szerintem ez a legjobb ár/teljesítményû
Meg nem mind1 hogy ásod be magad, pl 3 szor akkora legyen mint a tested, ásni kell bele úgynevezett hideg aknát amibe le süllyed a hideg levegõ, a lyuk száját nem szabad teljesen lezárni stb. Úgyhogy nem mind1,