A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy igazad van, bár én most általános iskolás vagyok nyolcadikos de kovakõrõl még nem beszéltünk, vagy csak nem emlékszem.
MaSzKa
mikor õsemberekrõl van szó történelemórám
kovakõvel gyújtottak tûzet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Fordítási hiba? Bear szájából azt hallom hogy flint, ami bizony kovát jelent.... Szóval õ nevezi kovának, nem fordítási hiba... Hogyha azt mondaná hogy magnézium akkor sokan nem tudnák mért szikrázik. Kovát többen ismerik. Úgyhogy te most írtál 1 nagy hülyeséget már bocsi nem rosszból mondom 😄
Mindenkit el üldözök az oldalról XD.
Met
Valamelyik nap éppen csorgott le egy folyóban, a hátizsákjába kapaszkodva, állítólag az tartotta fent csak éppen a vizes pulcsija rátapadt és látszott a mellény 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

"általános iskolában szerintem bent van a tananyagban"

Erre azért nem vennék mérget...fõleg az oktatási rendszer gyászos állapotának ismeretében...

MaSzKa
"Csak kovakõnek nevezi"

ez csak fordítási hiba

hogy az egyszerû ember is tudja mirõl van szó
itthon a kovakõt tudja mindenki, hogy mire való

általános iskolában szerintem bent van a tananyagban

Nem vagy az...sõt jól kezelted a szitut....szépen bocsánatot kértél és ezzel elkerülted a további konfrontációt ami jó döntés volt szerintem.Nem azt mondom hogy mindíg meg kell hátrálni de ez egy olyan szituáció volt szvsz.

Jó jó igazad van bocsánat.... Csak néha ilyen rossz hangualtban vagyok és elenséges vagyok de elnézést...<#shakehead>
Robez84
ja! kellemes Húsvétot mindenkinek!!<#vigyor3>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
Nyugi már srácok...felfujtok egy lufit léghajóvá...
nem rossz ár érte tény és való 1500ft-t simán megér egy ilyen hasznos kis cucc...fõleg ha olyan helyzetbe kerülsz az életedet mentheti meg...
ez nem zokni hogy kidobd egy hónap után.. köszönjük

<#pias>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

A gyengébbek kedvéért: http://www.youtube.com/watch?v=MZftcN8GiTY
Ugyanaz! Csak a lehúzó fém más!
Te ne merd azt mondani hogy hazudok! Ki vagy te???
Ne oktass ki! Ha ennyire pofázni akarsz, akkor nézd meg jobban a részeket. Nekem megvan az összes évad összes rész, és igenis, ugyanilyen van neki!!! Szóval ne okoskodj.
És kapjátok be! A tököm se fog ideírkálni, ha ilyen bunkók vagytok. Márha lenne tököm. Vegyétek meg faszomtudja honnan. Leszarom. És az én kurvaanyámat, mert szóltam, hogy van olcsón!
Neeee izéljél Bearnek is magnézium rúd van nagyon sajnálom.... Csak kovakõnek nevezi... Úgyhogy ne hazudjál de én nem akrom elbaszni az üzletet.
Mondok egy példát: Van egy csomó ikeás termékem itthon. Az ikea ugye svéd. Az egyik tányér alján ez áll: IKEA made in Vietnam, a másiknál: Romania, a harmadiknál: China. És így tovább. Attól hogy valami svéd, nem azt jelenti, hogy ott készül. Ezt a tûzgyújtó szerszámot a svédek találták ki úgymond, ebben a fizikai kivitelben.
Én Brooklyn-ból rendeltem egy cégtõl, aki "svéd" néven árulta. Elég nagy cég, tehát biztos tudják. És ez nem megtévesztés. De ha gondolod kijavítom, ugyanúgy fog menni.
Jószándékúan írtam be a fórumra, hogy akinek kell, ne vegye meg többezrekért. Mert ugyanez, ugyanez a minõség, ugyanez a kivitel, esetleg a szín más. Ha ezért Bannolnak, hát legyen.
MaSzKa
megtévesztés ha svédnek árulod mikor valójában kínai gyártmány
különben is az sg-n tilos a reklám! minimum Ban jár érte
az árral semmi bajom
viszont

adidos az adidas helyett jobban megállná a helyét a mondatodban

Figyelj b@szki. Ha nem kell, akkor ne vedd meg. Nyiss egy paypal számlaszámot, vedd meg a kínaitól és ennyi. Én sem megyek be az adidas boltba reklamálni, hogy külföldrõl jóval olcsóbban megszerzem. Hanem akkor megveszem külföldrõl, aztán jónapot. Vagy ideér vagy nem, vagy átb@sznak, vagy nem... Menj be a Militaryba, és ott is add elõ ezt a szöveget. Kíváncsi vagyok mit mondanának. Majd meséld el.
MaSzKa
már ne haragudj, de ez nem svéd hanem kínai

itt kapni postázással együtt 470Ft-ért darabját
ha 10-et veszel akkor 350ft darabja

ugyanolyan ami a hirdetésedbe a képeken van

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26166

vagy mivel tudod bizonyítani, hogy eredeti svéd?

mert te így hirdeted:

Termékleírás
Igazi, eredeti svéd tûkõ kovakõ tûzgyújtó szerszám!

Survivorguy, ne rontsd már az üzletet :-) Ha õ ilyet akar, ami a Bear-nek van, hát akkor ilyet akar. Amúgy ez is magnézium rúd, csak van fogantyúja, meg rá van szerelve a lehúzó is. És csak 1500. Szerintem amire te gondolsz, az drágább is, és csak rúd, semmi nélkül...
Hajrá, hajrá! :-)Van még! Ha teszveszen vagy vaterán fenn vagy, akkor le is ütheted, vagy megbeszélhetjük itt is. Adj mail címet.
Elmentek a picsába már bocsi xd. Magnézium rúd többet ér, megbízahtó tartós stb... nem is olyan drága.
Robez84
lehet veszek tõled!<#fejvakaras>

Na így már más, ha fogy akkor még keresel is rajta <#eljen>

Nem, nem vicc. Belefektettem jó kis összeget, se szerintem tökre megérte. Már majdnem elfogyott, talán 30-40db van még. Teszveszen meg vaterán is árulom. Hát.. viszik mint a cukrot :-)

Itt a link: http://teszvesz.hu/item967687517_sved_tuzko_kovako_legolcsobban_uj.html
Robez84
hát nem tudom pontosan olyan 6-talán 7 méter volt de azér kb 15 percembe volt hogy merjek e 😄😄😄 mostmár simán merném!!😄

Ugortál már tengeri szikláról? 😄 És milyen magasból? Én most tervezem az elsõ ugrásomat nyáron 5 méteres magasságból.
Bazmeg 3 ezer forintért lehet kapni magnézium rudat minden hegymászó boltba úgy szikrázik hogy beszarsz hova kell attól jobb?
Robez84
tehetnél fel képet 1500ér lehet hogy érdekelne a dolog..
köszi

_A?SDA_S:A

Robez84
Ugye ez most csak vicc???

Csuhai G
Sokaltad az 5-6 ezres árat, ezért 100-150 ezer Ft értékben vettél ? 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok! Én is Bear mániás lettem... Elég sokat túrázgatunk, és már rég be akartam szerezni kovakövet, ami bear-nek is van. De eléggé sokalltam a military-s 5-6ezres árat. Aztán elég sok utánajárás után találtam egy külföldi gyártó céget, akiktõl rendeltem eredeti svéd tûzkövet. De mivel 1-2 darabért szóba se állnak velem, ezért 100db-ot vettem :-) Szóval, akinek kell, 1500 darabja. Szerintem ez már elfogadható ár egy ilyen hasznos kis cuccért! Amúgy piros színû.
Ha szüksége van valakinek ilyenre, akkor írjon nyugodtan.
Robez84
kanu=kenu!😄

Robez84
Hát rávettek hogy ugorjak sziklárol a tengerbe 😊 jo volt!

Meg nyugati partot beutaztuk...
sokat sátoroztunk, egy grizzly medve lakta erdõben is laktunk persze a lakókocsiba...azér kicsit paráztam 😊

Finom volt a Yellowstone-park is, kanuzás, vadvizi evezés, vizisí! Hihetetlen élmény!!!

10 éve? hát jó rég volt, nah gyerünk mesélj valamit 😊
Robez84
Hát Amerikába sok szép kalandom volt már..kb 10 éve...😞
Már visszamennék de haza sem jönnék többet az biztos..

Nah mivan nagyon el csitultatok 😄 Mondjatok vmit mi volt a leg extrémebb dolog amit csináltatok életetekben? 😄
Sziklás hegység, Rocky mountains amirõl azt hittük csak angolul van.....
Robez84
Naponta van a tulélés törvényei (Discoveryn) kivéve vasárnap.
álltalába 13:00 kor, 19:00 kor és este 21:30 kor de az nem mindig..

Robez84
milyen sziklás hegység..?? nem értem..<#pias>

Héééé srácok, nem tudom hogy észre vetéttek-e de a discoveryn naponta, sõt még éjszaka is nyomatják a Sziklás hegység részt..... Figyeljétek majd ezt sajnos a neten nem jelzik.
Nem szar hely az, mi bajod vele? XD. A lakókat én sem szeretem, de Kínában minden fajta vadon megtalálható 😄
Burdi
Kína 1 szar hely😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Robez84
<#idiota><#violent>

Inkább töltsd le a részeket magyarul, vagy talán süket vagy? 😄
sziasztok. nem tudjátok véletlenül honnan tudnék feliratot letölteni a részekhez? lehet h már volt róla szó de nem volt türelmem végigolvasni<#vigyor5>
elõre is köszi <#vigyor0>
Jaja, mondjuk miért lenne szégyenlõs? Nincs rá oka 😄 Izmos, magas stb... 😄
Robez84
nem szégyenlõs fajta most sem XD

most kezdõdik az Afrikai szavanna rész 😄

Tudtátok hogy Bear 15 évesen le lett tartóztatva mert mesztelenül szaladt át a városon? 😄
Rádióban, és netre felkerültem már hátóság félre vezetése miatt <#wink>
Met
nyugi majd a híradóban benne leszel<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae