A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kovakõvel gyújtottak tûzet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mindenkit el üldözök az oldalról XD.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Erre azért nem vennék mérget...fõleg az oktatási rendszer gyászos állapotának ismeretében...
ez csak fordítási hiba
hogy az egyszerû ember is tudja mirõl van szó
itthon a kovakõt tudja mindenki, hogy mire való
általános iskolában szerintem bent van a tananyagban
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
nem rossz ár érte tény és való 1500ft-t simán megér egy ilyen hasznos kis cucc...fõleg ha olyan helyzetbe kerülsz az életedet mentheti meg...
ez nem zokni hogy kidobd egy hónap után.. köszönjük
<#pias>#pias>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Ugyanaz! Csak a lehúzó fém más!
Ne oktass ki! Ha ennyire pofázni akarsz, akkor nézd meg jobban a részeket. Nekem megvan az összes évad összes rész, és igenis, ugyanilyen van neki!!! Szóval ne okoskodj.
És kapjátok be! A tököm se fog ideírkálni, ha ilyen bunkók vagytok. Márha lenne tököm. Vegyétek meg faszomtudja honnan. Leszarom. És az én kurvaanyámat, mert szóltam, hogy van olcsón!
Én Brooklyn-ból rendeltem egy cégtõl, aki "svéd" néven árulta. Elég nagy cég, tehát biztos tudják. És ez nem megtévesztés. De ha gondolod kijavítom, ugyanúgy fog menni.
Jószándékúan írtam be a fórumra, hogy akinek kell, ne vegye meg többezrekért. Mert ugyanez, ugyanez a minõség, ugyanez a kivitel, esetleg a szín más. Ha ezért Bannolnak, hát legyen.
különben is az sg-n tilos a reklám! minimum Ban jár érte
az árral semmi bajom
viszont
adidos az adidas helyett jobban megállná a helyét a mondatodban
itt kapni postázással együtt 470Ft-ért darabját
ha 10-et veszel akkor 350ft darabja
ugyanolyan ami a hirdetésedbe a képeken van
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26166
vagy mivel tudod bizonyítani, hogy eredeti svéd?
mert te így hirdeted:
Termékleírás
Igazi, eredeti svéd tûkõ kovakõ tûzgyújtó szerszám!
Itt a link: http://teszvesz.hu/item967687517_sved_tuzko_kovako_legolcsobban_uj.html
köszi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha szüksége van valakinek ilyenre, akkor írjon nyugodtan.
Meg nyugati partot beutaztuk...
sokat sátoroztunk, egy grizzly medve lakta erdõben is laktunk persze a lakókocsiba...azér kicsit paráztam 😊
Finom volt a Yellowstone-park is, kanuzás, vadvizi evezés, vizisí! Hihetetlen élmény!!!
Már visszamennék de haza sem jönnék többet az biztos..
álltalába 13:00 kor, 19:00 kor és este 21:30 kor de az nem mindig..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
elõre is köszi <#vigyor0>#vigyor0>
most kezdõdik az Afrikai szavanna rész 😄