1344

Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • giii
    Az említett Bravo Kettő Nulla járőrről nemrég találtam egy jó cikket:
    http://vadonszava.blog.hu/2011/01/22/akinek_sikerult_es_akinek_nem
    Nem semmi amit ezek végigcsináltak, mondjuk nem is élték túl mind, az igaz.
  • Dean Winchester
    nemtudom mekkora neted van de amit lekaptál azt nemtudnád feltölteni vhova?:D
    pl. megaupload-ra felraknád és nézhetném mert én meg sehol se találom pedig annyira nézném már :(
  • Tyler1
    Jesse my son's 'thought for the day' (aged 7): 'be prepared, never give up, be determined and eat chocolate all the time!' (bless him!)

kemény srác lehet( mint az apja) :D
  • Survivorguy
    Ő Bear ^^ Nem Grylls. A Grylls az vezetéknév. Am jó aktív a fórum. Remélem nézetik az új részeket :)
  • DNTR
    Grylls -.-
  • DNTR
    Éjjel rá esett a fejemre a Bear Grylss Liwing wild könyv, ami az ágyam fölötti polcon volt :@ FUUUUUUUU :@
  • Robez84
    Dirkt linkeset nem tok csak Magrol tudom lekapni én is ami volt! de ha lesz valahol dobok fel.
  • Dean Winchester
    vmi diekt linkes letöltési lehetőség nincs ? (Mármint jó lenne ha az új évad eddigi részei is meglennének)
  • Robez84
    Csak szólok:
    Holnap Grúzia/Kelet Európai rész a Discoveryn 21:30 töl.
    Nézzétek! :)
  • Dean Winchester
    pl. ?
    szokásos kamu??? :O
  • Survivorguy
    Se Bear, se én nem vagyunk ivósak :D:D
  • 0ppika
    új évad...

ebben a részben van pár baki, a szokásos kamukon kívül...
  • Robez84
    Észak Afrika melyik évadban volt ??? mert ma lesz a Disco.-n
    De nekem nem rémlik pedig minden részt láttam már ...szerintem
  • Tyler1
    Bear nem iszik alkoholt, csak vizeletet, és faszénnel fertőtlenített posványvizet
  • Robez84
    Hívd meg aztán jól bebasztok XD :D
  • Survivorguy
    Neem :D Még csak 16 leszek. Bear-el ünnepelhetem xD. Tök jó.
  • mx18
    17-én leszel 17 éves? Ez tök jó :) Akkor lesz egy jó szülinapod :)
  • Tyler1
    a lényeget kérdezted, hát az kb. annyi :D

bővebb lényeg az első 2 bekezdésben:
    "Az 5 évad alatt valamennyi távoli helyszínt megjárt túlélési szakértő, és kalandor, Bear Grylls, újabb extrém tájak, és nehezebb kihívások elé néz, hogy ezalatt megossza a túléléshez nélkülözhetetlen stratégiákat. A Túlélés törvényei 6. évada, február 17.-én csütörtökön, helyi idő szerint(Amerika) este 9 órakor indul a Discovery Channel-en.

A 6 teljesen új epizódban, Bear a legkíméletlenebb tájakon próbál helytállni, Arizónában, Borneon, Skóciában, Norvégiában, és egy lakatlan szigeten a Csendes Óceán déli részén. Továbbá egy különleges összeállításban, Bear eddig még nem látott felvételeken tesz tanúbizonyságot extrém túlélési ismereteiről. Az új szezonban Bear bemutatja, végső határainak átlépését a vadonban."

bocsi a nyersfordításért, ennyi telt tőlem így este :D
  • Survivorguy
    Tök jóóóó :D Ezt vártam. Február 17 pont a szülinapom amúgy :D
  • Dean Winchester
    kevés :D de jobb mint a semmi xD
  • Robez84
    Február 17. én vetítik a Discoveryn meg nemtudom még hol az új évadot amibe 6 új rész lesz! :D
    Arizona,Borneo,Skócia, Norvégia, valami sivatag meg egy szigetes rész!
    Ennyit tudtam kiszürni 2 perc alatt!
  • Dean Winchester
    a lényeget magyarul :D
  • mx18
    jó ötlet, tudatnod kéne vele
  • mx18
    Jajj de jó!!!! Ezzel most földobtad a napomat, de komolyan :):)
  • Robez84
    Azér szerintem még rengeteg hely lenne a földön ami igazán extréém..
    am jó ötlet :D
  • Tyler1
    de mostmár igazán túlélhetne nálunk is, mert nincs olyan hely, ahol ne forgattak volna :D

ott Kelenföldtől nem messze van egy csöveslakta erdő, simán lehetne velük forgatni, mint a sivatagban a berberekkel(sőt olyat tanulna sátorépítésből, h egy életre el nem felejti) :D a végén meg kijutna a vasútállomásra és megmenekülne.
  • Robez84
    gyerekek lesz új Bear Grylls szezon :D
    az
  • Survivorguy
    Meg egyébként az csak 1 dolog hogy vagy gyúfád vagy gyújtód. Hogyha esik az eső vagy félméter hó van nemkönnyű tüzetrakni.
  • Survivorguy
    Aki nem ért a túléléshez az vihet magával amit akar megdöglik lássuk be :D Max az akarata viszi ki, vagy a mentő helikopter.
  • mx18
    Hú, jó kis ellentmondás :) Iphone + fa dörzsölés :)
  • MaRee
    Én ki fogom próbálni :D
  • Tyler1
    nem hiszem, h aki iphone-t visz a kirándulásra, az öngyújtót nem, de ha mégis, akk aksival 2perc alatt tüzet lehet gyújtani. bár lehet vannak igazi túlélő szellemű emberek, akik iphone-al a kezükben dörzsölik a fát :)
  • Survivorguy
    Tűzgyújtással órákát? xD. Meg se éri szerintem. Addig rádsötétedik... vagy ha csak kaját akarsz sütni az megromlik xd.
  • mx18
    Ja, én is asszem, inkább azoknak való, akik szeretnek sátorozni, és hajlandók a pl a tűzgyújtással órákat pepecselni :)
    De azért tök jó sztem :)
  • Tyler1
    csináltak iphone-ra egy ilyen "túlélő" alkalmazást. sztem jópofa, bár inkább az ilyen kiránduló, kalandvágyó embereknek való(vagy csak azoknak akiket érdekel a téma), mintsem bajba jutott túlélőknek :)
  • ricsa008
    ez mi ezez?
  • Tyler1
  • Dean Winchester
    idézhetnétek a blogról :D vagy vmi linket tolhatnátok :)
  • mx18
    Egy árva szóval se mondtam, h rólad beszélek. Tudod, másokkal is szoktam itt beszélgetni :)
    De tényleg hagyjuk a témát.
    Elolvastam a blogot (amúgy dec. 7-én írt). Te angolul szoktad olvasni, vagy magyarítva? Én angolul próbálkozok, mert magyarul tök értelmetlen...
    De így is mindig van egy-két mondat, ami nem teljesen világos.
  • Survivorguy
    Ha csak ez kéne akkor hívnám a lelki segélyt