1344
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1139146557/11391465571284280379.jpg\")
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
giii #1304 Az említett Bravo Kettő Nulla járőrről nemrég találtam egy jó cikket:
http://vadonszava.blog.hu/2011/01/22/akinek_sikerult_es_akinek_nem
Nem semmi amit ezek végigcsináltak, mondjuk nem is élték túl mind, az igaz. -
Dean Winchester #1303 nemtudom mekkora neted van de amit lekaptál azt nemtudnád feltölteni vhova?:D
pl. megaupload-ra felraknád és nézhetném mert én meg sehol se találom pedig annyira nézném már :( -
Jesse my son's 'thought for the day' (aged 7): 'be prepared, never give up, be determined and eat chocolate all the time!' (bless him!)
kemény srác lehet( mint az apja) :D -
Survivorguy #1301 Ő Bear ^^ Nem Grylls. A Grylls az vezetéknév. Am jó aktív a fórum. Remélem nézetik az új részeket :) -
DNTR #1300 Grylls -.- -
DNTR #1299 Éjjel rá esett a fejemre a Bear Grylss Liwing wild könyv, ami az ágyam fölötti polcon volt :@ FUUUUUUUU :@ -
Dirkt linkeset nem tok csak Magrol tudom lekapni én is ami volt! de ha lesz valahol dobok fel. -
Dean Winchester #1297 vmi diekt linkes letöltési lehetőség nincs ? (Mármint jó lenne ha az új évad eddigi részei is meglennének) -
Csak szólok:
Holnap Grúzia/Kelet Európai rész a Discoveryn 21:30 töl.
Nézzétek! :) -
Dean Winchester #1295 pl. ?
szokásos kamu??? :O -
Survivorguy #1294 Se Bear, se én nem vagyunk ivósak :D:D -
új évad...
ebben a részben van pár baki, a szokásos kamukon kívül... -
Észak Afrika melyik évadban volt ??? mert ma lesz a Disco.-n
De nekem nem rémlik pedig minden részt láttam már ...szerintem -
Bear nem iszik alkoholt, csak vizeletet, és faszénnel fertőtlenített posványvizet -
Hívd meg aztán jól bebasztok XD :D -
Survivorguy #1289 Neem :D Még csak 16 leszek. Bear-el ünnepelhetem xD. Tök jó. -
mx18 #1288 17-én leszel 17 éves? Ez tök jó :) Akkor lesz egy jó szülinapod :) -
a lényeget kérdezted, hát az kb. annyi :D
bővebb lényeg az első 2 bekezdésben:
"Az 5 évad alatt valamennyi távoli helyszínt megjárt túlélési szakértő, és kalandor, Bear Grylls, újabb extrém tájak, és nehezebb kihívások elé néz, hogy ezalatt megossza a túléléshez nélkülözhetetlen stratégiákat. A Túlélés törvényei 6. évada, február 17.-én csütörtökön, helyi idő szerint(Amerika) este 9 órakor indul a Discovery Channel-en.
A 6 teljesen új epizódban, Bear a legkíméletlenebb tájakon próbál helytállni, Arizónában, Borneon, Skóciában, Norvégiában, és egy lakatlan szigeten a Csendes Óceán déli részén. Továbbá egy különleges összeállításban, Bear eddig még nem látott felvételeken tesz tanúbizonyságot extrém túlélési ismereteiről. Az új szezonban Bear bemutatja, végső határainak átlépését a vadonban."
bocsi a nyersfordításért, ennyi telt tőlem így este :D
-
Survivorguy #1286 Tök jóóóó :D Ezt vártam. Február 17 pont a szülinapom amúgy :D -
Dean Winchester #1285 kevés :D de jobb mint a semmi xD -
Február 17. én vetítik a Discoveryn meg nemtudom még hol az új évadot amibe 6 új rész lesz! :D
Arizona,Borneo,Skócia, Norvégia, valami sivatag meg egy szigetes rész!
Ennyit tudtam kiszürni 2 perc alatt! -
Dean Winchester #1283 a lényeget magyarul :D -
mx18 #1282 jó ötlet, tudatnod kéne vele -
mx18 #1281 Jajj de jó!!!! Ezzel most földobtad a napomat, de komolyan :):) -
Azér szerintem még rengeteg hely lenne a földön ami igazán extréém..
am jó ötlet :D -
de mostmár igazán túlélhetne nálunk is, mert nincs olyan hely, ahol ne forgattak volna :D
ott Kelenföldtől nem messze van egy csöveslakta erdő, simán lehetne velük forgatni, mint a sivatagban a berberekkel(sőt olyat tanulna sátorépítésből, h egy életre el nem felejti) :D a végén meg kijutna a vasútállomásra és megmenekülne. -
gyerekek lesz új Bear Grylls szezon :D
az -
Survivorguy #1277 Meg egyébként az csak 1 dolog hogy vagy gyúfád vagy gyújtód. Hogyha esik az eső vagy félméter hó van nemkönnyű tüzetrakni. -
Survivorguy #1276 Aki nem ért a túléléshez az vihet magával amit akar megdöglik lássuk be :D Max az akarata viszi ki, vagy a mentő helikopter. -
mx18 #1275 Hú, jó kis ellentmondás :) Iphone + fa dörzsölés :) -
MaRee #1274 Én ki fogom próbálni :D -
nem hiszem, h aki iphone-t visz a kirándulásra, az öngyújtót nem, de ha mégis, akk aksival 2perc alatt tüzet lehet gyújtani. bár lehet vannak igazi túlélő szellemű emberek, akik iphone-al a kezükben dörzsölik a fát :) -
Survivorguy #1272 Tűzgyújtással órákát? xD. Meg se éri szerintem. Addig rádsötétedik... vagy ha csak kaját akarsz sütni az megromlik xd. -
mx18 #1271 Ja, én is asszem, inkább azoknak való, akik szeretnek sátorozni, és hajlandók a pl a tűzgyújtással órákat pepecselni :)
De azért tök jó sztem :) -
csináltak iphone-ra egy ilyen "túlélő" alkalmazást. sztem jópofa, bár inkább az ilyen kiránduló, kalandvágyó embereknek való(vagy csak azoknak akiket érdekel a téma), mintsem bajba jutott túlélőknek :)
-
ricsa008 #1269 ez mi ezez? -
-
Dean Winchester #1267 idézhetnétek a blogról :D vagy vmi linket tolhatnátok :) -
mx18 #1266 Egy árva szóval se mondtam, h rólad beszélek. Tudod, másokkal is szoktam itt beszélgetni :)
De tényleg hagyjuk a témát.
Elolvastam a blogot (amúgy dec. 7-én írt). Te angolul szoktad olvasni, vagy magyarítva? Én angolul próbálkozok, mert magyarul tök értelmetlen...
De így is mindig van egy-két mondat, ami nem teljesen világos. -
Survivorguy #1265 Ha csak ez kéne akkor hívnám a lelki segélyt