A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem nem rémlik pedig minden részt láttam már ...szerintem
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
bõvebb lényeg az elsõ 2 bekezdésben:
"Az 5 évad alatt valamennyi távoli helyszínt megjárt túlélési szakértõ, és kalandor, Bear Grylls, újabb extrém tájak, és nehezebb kihívások elé néz, hogy ezalatt megossza a túléléshez nélkülözhetetlen stratégiákat. A Túlélés törvényei 6. évada, február 17.-én csütörtökön, helyi idõ szerint(Amerika) este 9 órakor indul a Discovery Channel-en.
A 6 teljesen új epizódban, Bear a legkíméletlenebb tájakon próbál helytállni, Arizónában, Borneon, Skóciában, Norvégiában, és egy lakatlan szigeten a Csendes Óceán déli részén. Továbbá egy különleges összeállításban, Bear eddig még nem látott felvételeken tesz tanúbizonyságot extrém túlélési ismereteirõl. Az új szezonban Bear bemutatja, végsõ határainak átlépését a vadonban."
bocsi a nyersfordításért, ennyi telt tõlem így este 😄
Arizona,Borneo,Skócia, Norvégia, valami sivatag meg egy szigetes rész!
Ennyit tudtam kiszürni 2 perc alatt!
am jó ötlet 😄
ott Kelenföldtõl nem messze van egy csöveslakta erdõ, simán lehetne velük forgatni, mint a sivatagban a berberekkel(sõt olyat tanulna sátorépítésbõl, h egy életre el nem felejti) 😄 a végén meg kijutna a vasútállomásra és megmenekülne.
az
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De azért tök jó sztem 😊
De tényleg hagyjuk a témát.
Elolvastam a blogot (amúgy dec. 7-én írt). Te angolul szoktad olvasni, vagy magyarítva? Én angolul próbálkozok, mert magyarul tök értelmetlen...
De így is mindig van egy-két mondat, ami nem teljesen világos.
De sztem akkor is van az elméletemben valami, mert tuti egy csomó ember van, aki magányos, vagy nincsenek barátai,nincs aki meghallgassa, és ki akarja írni magából a bánatát. És ezek most a 21. században az internethez fordulnak, és a közösségi oldalakhoz. De az igaz,hogy nem szabad általánosítani.
Ahogy mondtam, én se azért kerültem ide, mert problémám van, hanem mert kíváncsi voltam vmire a Bearral kapcsolatban, és aztán más témákhoz is irogatni kezdtem, szóval itt ragadtam...
Amúgy azt írtad, h boldog emberré váltál... Jó neked 😊Bár sztem a boldogság csak egy pillanatnyi lelkiállapot... De mindegy, inkább nem kezdek el filozofálni 😊
Igazából én akkor kezdtem el fórumozni amikor már túl voltam a lelki gondjaimon és boldog emberré váltam.Egyszerûen csak arról volt szó hogy fanatikusan vonzódtam a haditechnikához de a környezetemben nem volt olyan ember akivel ,ezen szûk témakörön belül, lehetséges lett volna a huzamosabb eszmecsere.Ennek köszönhetõen merült fel bennem az igény hogy fórumozzak.
Hát mondjuk nekem sincs sok barátom, de én nem is hiányolom. Igazából 1-2 igazi barátnõm van csak, akik tényleg szeretnek, és fordítva, de nekem ennyi elég is. Többre tartok 1-2 igazi barátot, mint 20 havert...
Hát, bizonyítsak magamnak? Az nekem asszem nem jön be, nálam inkább a "találjam meg magamat, és az utamat" módszer a nyerõ 😊
Na, de hagyjuk a lelkizést, tényleg eltérünk a témától. Bár most épp semmi sem jut eszembe a Bearról, hacsak nem az, h miért nem ír mostanság a blogjára?! Úgy szeretem olvasgatni 😊
Önbizalom hiány meg... hát csak bizonyítani kell magadnak és elmúlik! 😄
És tudom, azt írtátok, h nem akarjátok részletezni, de érdekel a téma, szóval megkérdezhetem Túlélõsrác, h miért nincsenek barátaid? (nem tapintatlanságból, hanem mert komolyan érdekel) És miért érzed azt, h senki sem szeret? Mindenkit szeret valaki... Talán te is csak kishitû vagy...
[email protected]
A pánik betegség elég kemény tud lenni de jól tetted hogy nem fordultál orvoshoz.Általában gyógyszeres kezeléssel próbálják megoldani az ilyen jellegû problémákat ami jó a gyógyszergyáraknak de a betegnek már kevésbé.Egy részt általában csak tünetileg kezeli a problémáid ami gyógyszerfüggõsékhez vezet.Más felõl elég egészség károsító...
Amúgy a beilleszkedési problémád ismerõs.Én is átmentem ezen.Szerintem ebbe a pánikbetegséged is belejátszik.Ha viszont nem akkor neked is változtatnod kell valamin.Ha rosszul mûködik egy emberi kapcsolat az minimum két ember hibája.Amióta változtattam a hozzáállásomon azóta elég kevés ember van akivel ne tudnák össze haverkodni.Na de nem akarom nagyon széthúzni a topicot...Amondó vagyok hogy inkább skypen vagy msn-en vesézzük ki ezt a témát 😊
Ami a pánikbetegségeket illeti... nekem is volt. És sok kényszer betegség stb, teljesen kivoltam gondolhatod. Szakember helyett az akaraterõmet vettem elõ, és mindez eltûnt 😊
Életem is kemény volt akárcsak neked, errõl majd még mesélek, apámat majdnem megkéselték pl a szemem láttára. Most végülis csak annyi a gondom hogy.... szeretet hiányom van :/ Senki nemszeret kb mindenki ellennem van nincsenek barátaim... mindenki bánt 😞 Egyetlen 1 lánybarátom van. Õt nagyon szeretem, már több mint 1 éve jóba vagyok vele 😊 Szerintem õ húzott ki a szarból, mert õ azér tud némi szeretetet nyújtani barátként is. Jah és amúgy a nagy érzékenységem miatt csak még jobban szenvedek. Megtanultam azt is hogy a sírás nem szégyen a férfiaknak sem.
Ha lelki gondjaid is vannak akkor neked pont kapóra jön ez a túlélõsdi, mert szvsz lelkileg is helyre tesz.Még valamit lehet megtanulni Bear mûsoraiból, mégpedig a pozitív hozzállást.Ez utóbbi nagyon hasznos mivel segít az embernek hogy könnyebben oldja meg a problémáit 😊
Én pl imádok színházba járni, meg énekelni, és sokáig álmodoztam róla, h musical színész leszek, de mostanra beláttam, h nekem nem menne, nem vagyok elég tehetséges, és nem tudnék kiállni a színpadra annyi ember elé. De attól még járok színházba 😊Szóval érted a párhuzamot 😊
Itt nálunk válás MÉG nem volt szerencsére... de vannak más gondok.
Érzem hogy a katonaság nem lenne nekem való, se most se késõbb. Túl érzékeny lelkû is vagyok hozzá meg minden franc. Nah de mind1 ezzel annyit akarok mondani hogy nem feltétlenül szokja meg mindenki. Ha meg is szokja nem bizti hogy kibirja.
Az én családomban 3 válás volt ráadásul ez elég ellenséges hangulattal párosult.Gyakorlatilag egyik napról a másikra tök egyedül maradtam.Az elején gyomorfekélyt diagnosztizáltak nálam kb 15 éves koromban de kb 3 hónap után már hozzászoktam hogy ha hazajövök nem lesz otthon senki.
Egyébként én is gondolkdotam már a katonaságon... meg különleges erõk.
És szerintem lelkileg nehéz az. Barátoktól családtól távol lenni... idegen emberek között... :S Én kisírnám a lelkem kb xd.