A túlélés törvényei

Oldal 1 / 27Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Új túlélõ reality indul holnap az NBC-n Get out Alive címmel, amiben elvileg civil csapatoknak kell majd túlélni a természetet Bear vezetésével. Érdekesnek ígérkezik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen>

<#eljen>
Egy értelmes mûsor, ami életet ment, köszönet érte Bearnek:
http://www.borsonline.hu/news.php?tuleloshow-nak-koszonhetoen-mentette-meg-fiat-az-apa&op&hid=52034

Valaki már olvasta az új Bear Grylls könyvet? Mi a vélemény?
Én boltban néztem meg, lehethogy majd megveszem magamnak karácsonyra <#pias> mert érdekesnek tûnik.
Mondjuk állítólag elég sok fordítási hiba került bele, itt írták:
http://vadonszava.blog.hu/2011/11/15/bear_grylls_a_vadon_torvenyei
20990- ha jól láttam ez a Ultimate knife

Robez84
és mennyibe került a boltba?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

valamelyik nap benéztem ilyen turázati boltba azt láttam már Bearnek is van Kés,Gyújtós meg túl élõfelszereléses márkája
lehet tudtatok róla én olyan 3-4 napja láttam a cuccokat

meg mert az utolsó évad részeit szerintem nem is láttam 😞
Mert Bear nem csinál semmit, amirõl beszélni lehetne 😞

nagyon levagyunk engedve topic terén

Robez84
meg van purcanva a topic! <#eljen><#wilting>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
UJ RÉSZ ma a Discoveryn!😄

Robez84
Tele van uj vidikkel a discovery.. miért nem adják sehol ezeket a részeket? Discovery Channel

Tyler1
sõt ebben asszem már "celebekkel" túlélõzik, mindenesetre Jake Gyllenhaal-al biztos.

Tyler1
most indult a 6. évad Amerikában, vannak új részek.

Robez84
külföldi hírek szerint vannak és lesznek is új részek... de jelen pillanatban tényleg pangás van!

Ajajj, nagyon pang a fórum... Sehol semmi. Még a Bear blogján sincs semmi március óta. Miért nincs sehol semmi? Hol van mindenki?
Attól félek, hogy a Bear már mindent kiaknázott, amit csak tudott, és már nem lesznek új részek...
Na mindegy, gondoltam írok valamit, hadd teljen a fórum.

További jó nyarat mindenkinek 😊

berczely
Hát én leszedtem Skóciás részt amikor a fóka bõrét magára húzza meg a vadászgép veszi észre a végén és 8. évad 2. rész így volt írva. Lehet hogy csak elírás?

Robez84
vagyis a 7. évad azt tudom, jáccották már a discoveryn, de a 8... :/

Robez84
miér ...van? hol?

berczely
Mióta van 7-8. évada A Túlélés Törvényeinek? <#ijedt>

robi11
SG chat?? lol😄

Létrejött a hivatalos Discovery Channel Magyarország Facebook-oldal, mehetnek oda is a kérdések!
Robez84
nem rémlik <#nemtudom>

robi11
azt láttad mikor megsütötte azt a fél vaddisznót?xDD gecc asztem eldobja😄

Robez84

Robez84
Hello all!!

Nem tudjátok mikor lesznek új részek mert szinte minden nap látok valami újat Bear G. Facebook rajongoi oldalán kisvideokat meg ilyenek de egyik részlet sem rémlik.. Valakinek valami info???

Dean nem baj ha nem tetszik az ízlés relatív dolog.Valakinek a dobostorta másnak inkább a paradicsomos húsgombóc jön be 😄 ( Bear Grylls-nek a pisi és a kínai konyha) xD

ja lehet jó ez ,de most nekiláttam és vmiért nem ragadott meg :S
de ha olyan kedvében van az ember lehet jó, most ez szar
Üdv!

Egy igen jól sikerült és igényes Túlélés törvényei paródia (véleményem szerint a legjobb):

http://www.youtube.com/watch?v=W0OsSMphsUg

vagyis örülnék ha valaki megmondaná mi is volt az elsõ , 2.,3.,4.rszében 😄
de ha azt mondja h mi volt az elõzõben az is jó lenne
de ez most a 7.évad?
Tyler1
most forgattak Zélandon, pont mikor földrengés volt. vajon Bear emlékezett-e, h mit kell csinálni földrengés során? 😊

5.rész megvan!
köszi

"Bear-t elsõ igazi túlélése a legváratlanabb körülmények között érte. A már fiatalon is vagány férfi épp' egy gyakorlóugrásra vetette magát a fellegekbe, ám ejtõernyõje nem nyílt ki, õ pedig eszméletlenül csapódott a földbe. A végzetesnek tûnõ balesetet egy évnyi rehabilitáció követte, addig talpra sem tudott állni. Életösztöne azonban nem hagyta cserben, így hamar visszatért, és ott folytatta, ahol abbahagyta: meg sem állt az Everest csúcsáig, ahová a legfiatalabb britként jutott fel..."

ezt nem is tudtam, elég kemény a gyerek 😄
Robez84
most szerdán lesz a Discoveryn 21:30 töl az a rész amibe 2 nézõt visz magával! nemtom hanyadik !

a következõ rész mikor jön és hanyadik lesz?
Üdv giii! 😊
Köszi a cikket, elég részletes és igényes leírás 😉

Az említett Bravo Kettõ Nulla járõrrõl nemrég találtam egy jó cikket:
http://vadonszava.blog.hu/2011/01/22/akinek_sikerult_es_akinek_nem
Nem semmi amit ezek végigcsináltak, mondjuk nem is élték túl mind, az igaz.
nemtudom mekkora neted van de amit lekaptál azt nemtudnád feltölteni vhova?😄
pl. megaupload-ra felraknád és nézhetném mert én meg sehol se találom pedig annyira nézném már 😞
Tyler1
Jesse my son's 'thought for the day' (aged 7): 'be prepared, never give up, be determined and eat chocolate all the time!' (bless him!)

<#nevetes2>
kemény srác lehet( mint az apja) 😄

Õ Bear ^^ Nem Grylls. A Grylls az vezetéknév. Am jó aktív a fórum. Remélem nézetik az új részeket 😊
Grylls -.-

Éjjel rá esett a fejemre a Bear Grylss Liwing wild könyv, ami az ágyam fölötti polcon volt :@ FUUUUUUUU :@

Robez84
Dirkt linkeset nem tok csak Magrol tudom lekapni én is ami volt! de ha lesz valahol dobok fel.

vmi diekt linkes letöltési lehetõség nincs ? (Mármint jó lenne ha az új évad eddigi részei is meglennének)
Robez84
Csak szólok:
Holnap Grúzia/Kelet Európai rész a Discoveryn 21:30 töl.
Nézzétek! 😊

pl. ?
szokásos kamu??? 😮
Oldal 1 / 27Következő →