1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#664 Baze, annyira azért nem lett szarabb a tojás, hogy öklendezni kelljen tőle. :D -
NorBear #663 Akkor még azért normálisabb lehetett az élelmiszer ipar
-
ricsa008 #662 én napi szinten iszok egyet natur már lassan 10 éve én attól lennék beteg ha nem lenne :D ez nem nagy cucc csak egyszer kell hozzá bátorság
áldom a baromfiakat :D -
#661 Kiskoromban kétpofára tömtem a nyers tojást felverve, megcukrozva... -
Survivorguy #660 Köszi, és igen megúsztam mellékhatások nélkül, semmi bajom nem lett tőle.
Amúgy tudom srácok hogy tyúktojás dehát ez van xd. Szerintem annyira rossz nemlett :D Azt a tojást amúgy vadtyúk tojta hehehe. -
NorBear #659 Jó lett a videód nekem tetszik
Amúgy arra én is kiváncsi vagyok hogy megúsztad e mellékhatások nélkül?
Én egyszer már csináltam hasonlót de többször nem fogok mert jó nagy rókázás lett a vége no meg egy hét beteg eltáv.
Köszi a linkeket ezeket a részeket sehol sem találtam és sajnos nincs discovery channelem sem -
sanyiute #658 lehet az az napi "normális" kaját élte túl nem csinált finomat szülei azt nyers tyúktojás a fáról:D -
#657 "Megettem 1 nyers tojást, a túlélés érdekében :D :D"
-Na, és túlélted a nyers tojást? -
#656 A fészek biztos leesett a fáról... és egy tyúktojás van benne. -
Survivorguy #655 Megnézitek az új videómat? Megettem 1 nyers tojást benne :D
http://www.youtube.com/watch?v=hTH64AyGZvk -
Survivorguy #654 Egyéb kérdés, kép, infó valakinek? :D -
#653 Isten vagy!! Köszi! -
Survivorguy #652 Parancsolj itt a kép.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=431778&l=70354b70fc&id=100000168744837 -
#651 -
#650 Sajna nem tudom, hogy hol láttam már, azért kérdezem, hátha valaki ismeri a lelőhelyét, és belinkeli. -
#649 nem... mutasd!:D -
#648 Látta valaki azt a Bear Gryllses képet, amikor Grylls ül egy asztalnál a stábbal, és minden finomságot falatoznak az asztalról? -
Survivorguy #647 www.beargrylls.com itt olvasom a dolgokat. A blogjában. -
ricsa008 #646 ez jó hír köszi -
#645 ezeked honnét olvasod ???? linkelhetnél -
Survivorguy #644 Hát most forgatja Bear az új túlélé störvényei részeket. Ha minden igaz csinál majd még Worst case scenariot is, meg megint megy valami csónakos túrára vagy mit akar. -
ricsa008 #643 féreértettél bocsi
én arról érdeklődöm hogy lesz -e majd hetedik (7.) évad magyarul válal -e még Bear valamit vagy mosmár marad a család :D
am az oldalt köszönet van rajta másis ami érdekel de a TT ből eddig megvan minden -
sanyiute #642 ha már túlélés:PXD -
Survivorguy #641 Jajjj amit küldtem link onnan le töltheted a legújabb évadot ami eddig volt a tv ben...... -
ricsa008 #640 lesz valamikor 7. évad? -
Survivorguy #639 Hát hova a lófaszba tűnt a link? Egyszer már beraktam....
http://letoltesek34.5mp.eu/web.php?a=letoltesek34&o=Vjao9vwOaT -
#638 Honnéét??? -
Survivorguy #637 Aha ezt én is láttam man vs wild játék :D Nagyon fasza lessz.
Innét letölthetitek a ahtodik évad ÖSSZES részét. Drága barátnőm adta a linket. Imáááádom őt -
#636 OOMMGGGG!
-
#635 6évad-ból eddig 2 vagy 4 rész lett ide feltöltve
van ezeken kívül még új rész? -
#634 Fasza -
Survivorguy #633 Bear most forgat, most volt Georgiaban, Ausztráliában és még asszem megy valami lakatlan szigetre. De új részekre még várhatunk, de ha minden igaz a Worst case scenario nemsoká lessz tvben nálunk. -
#632 Hát én is örülnék ha lenne valami uj rész mert szerintem hatalmas...én mindegyik részt láttam többször is...de már kezdem unni mert tudom mi fog történni :D Valaki tud valami infot??
Az a Case Scenario nekem annyira nem jön be.. -
#631 Tényleg elég gyenge hogy most már állandóan csak ismétléseket adnak...
Nem tudja valaki hogy lesz-e és ha igen akkor mikor új rész... -
Survivorguy #630 Majd egyszer szervezhetnénk egy közös nagy hegymászó túrát amúgy... Elmennénk megmászni a magas tátrát mondjuk :) -
#629 -
#628 Én nem majomkodok, hanem túrázom. :) -
#627 Remélem az új "Túlélés Törvényei" évadot forgatja mindenki aki a szabadban túrázgat mert már amit most adnak a Discovery-n unom mind! -
#626 ~szombati -
#625 Pár kép a szombai Mecsek bushcraftból:
Elmaradhatatlan túrakellék: headset és laposüveg
Az elátkozott tűzgyújtóhely
Végre forr a víz
Lakoma nomnomnom