A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát most forgatja Bear az új túlélé störvényei részeket. Ha minden igaz csinál majd még Worst case scenariot is, meg megint megy valami csónakos túrára vagy mit akar.
féreértettél bocsi
én arról érdeklõdöm hogy lesz -e majd hetedik (7.) évad magyarul válal -e még Bear valamit vagy mosmár marad a család 😄
am az oldalt köszönet van rajta másis ami érdekel de a TT bõl eddig megvan minden
Jajjj amit küldtem link onnan le töltheted a legújabb évadot ami eddig volt a tv ben......
lesz valamikor 7. évad?
Hát hova a lófaszba tûnt a link? Egyszer már beraktam....

http://letoltesek34.5mp.eu/web.php?a=letoltesek34&o=Vjao9vwOaT
Robez84
Honnéét???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Aha ezt én is láttam man vs wild játék 😄 Nagyon fasza lessz.

Innét letölthetitek a ahtodik évad ÖSSZES részét. Drága barátnõm adta a linket. Imáááádom õt <#nyes>
Robez84

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

MaSzKa
6évad-ból eddig 2 vagy 4 rész lett ide feltöltve
van ezeken kívül még új rész?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Robez84
<#eljen>Fasza

Bear most forgat, most volt Georgiaban, Ausztráliában és még asszem megy valami lakatlan szigetre. De új részekre még várhatunk, de ha minden igaz a Worst case scenario nemsoká lessz tvben nálunk.
Robez84
Hát én is örülnék ha lenne valami uj rész mert szerintem hatalmas...én mindegyik részt láttam többször is...de már kezdem unni mert tudom mi fog történni 😄 Valaki tud valami infot??
Az a Case Scenario nekem annyira nem jön be..

analfa
Tényleg elég gyenge hogy most már állandóan csak ismétléseket adnak...
Nem tudja valaki hogy lesz-e és ha igen akkor mikor új rész...

Majd egyszer szervezhetnénk egy közös nagy hegymászó túrát amúgy... Elmennénk megmászni a magas tátrát mondjuk 😊
MaSzKa

sz4bolcs
Én nem majomkodok, hanem túrázom. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

berczely
Remélem az új "Túlélés Törvényei" évadot forgatja mindenki aki a szabadban túrázgat mert már amit most adnak a Discovery-n unom mind!<#hehe>

sz4bolcs
~szombati

sz4bolcs
Pár kép a szombai Mecsek bushcraftból:

Elmaradhatatlan túrakellék: headset és laposüveg

Az elátkozott tûzgyújtóhely

Végre forr a víz

Lakoma nomnomnom

sz4bolcs
Ehhez nem fémlap van, késsel kell a magnéziumtömb oldalára erõsített szikraadó rúdból szikrát csiholni.

Hát ettõl sokkal szarabb fémlap van hozzá. Csináltam videót is róla nézd meg ha gondolod. http://www.youtube.com/watch?v=kfkSMyaEg2I
sz4bolcs
Tényleg? Milyen fémlap van hozzá? 😊

Csak a kezem lett tõle hólyagos.
Legyen nálatok mindig zsepi, pici darabokra tépitek és mindig be gyullad 😄 Meg késsel csináljátok, az a fém lap kalap szart se ér. Mai napig nem tudok vele semmit meggyújtani.
Szerintem nem üt el annyira témától hogy ezért külön kelljen csinálnod 😊
A magnézium tömbel meg valóban nem egyszerû tüzet gyújtani.Én már gyakorlott vagyok e téren de még velem is elõfordul hogy nem sikerül elsõre.
Fontos a jó gyujtós alap...erre a célra kiválóan megfelel (a nevét sajnos nem tudom) az a növény melynek bolyhos tolpihe szerû termése van.A magnézium reszeléket egy U alakú fakéreg darabbban szoktam összegyüjteni.Ágakat,korhdadt fa tönköket álltalában nem a földröl szedem össze mert nagyobb a nedvesség tartalmuk.Célszerûbb inkább a fákról letörni a már élettelen korhadt ágakat.Fontos a megfelelõ helyszín kiválasztása ahol viszonylag kis területen fellelhetõ az összes kellék így idõt és energiát lehet megspórolni.A faágak átmérõje is számít...ha nincs meg a kellõ átmenet a tûz hamar elfog aludni mivel nem lessz meg a kellõ hõteljesítmény a vastagabb fa darabok elégetéséhez.
Gondolom ezzel nem mondtam sok újat de azért mégis csak a részletekben bújik meg az ördög 😄

sz4bolcs
Szerintetek létezik olyan, hogy elátkozott tûzrakóhely? xDD

sz4bolcs
Szerintetek a bushcraft és túrázás megfér ebben a fórumban, vagy nyissak neki egy külön topicot?

sz4bolcs
Ma próbáltunk egy valszeg elátkozott) helyen tüzet gyújtani magnéziumtömbbel a mecsekben. Minden szép vizes volt, még a papirzsepi sem gyulladt be, végül vért izzadtunk, mire öngyújtóval tudtunk egy tüzet rakni. xDD

Robez84
Jóóvanna ne ám leharapd a fejemet.. ém még csak 2x gyutottam vele valszeg még nincs annyi rutinom mert azért valljuk be nem olyan mint a gyufa hogy 1x lehuzod és ég!!! 5-6 húzás minimum kell neki persze a gyujtós szárazságátol függõen...

Köszi szépen a dicséretet NorBear!
Mit beszélsz mért ne lenne vele könnyû gyújtani tüzet? Száraz füvet meg ilyesmit tökéletesen begyújtja. Papírt is...
Robez84
Ne bassza meg!! és miért nem probálod már ki? egyépként nem könnyû gyujani vele szerintem vagy csak nem jöttem rá a teknikájára...😄 lehet veszek komolyabb kovát 5-6 dollár körülit..az extremen 😄

MaSzKa
de mit írjunk?

még egy magnéziumrudat se bontottam ki...

Robez84
Na irjatok má valamit mert kihal a topik😄

Survivorguy! 😊
Látom megcsináltad az egyedi tûzgyujtó technikádról szóló vidit.Tök jó lett....akárcsak az álltalad készített menedékekrõl szóló videód <#eljen>

berczely
Jóhogy... még el is mondják a mûsor elején hogy sokszor megrendezett a jelenet vagy ilyesmi!
Kiérdekel! Jól nyomja!Valaki csináljon jobbat akkor!
Az a Túlélõember az ultra gagyi amúgy... viszi a fos kamokat magával nagy unalom mer lófaszt se tud... beesik egy szakadékba azt széthorgyák a farkasok mer nemtud kimáaszni bezzeg Bear <#nyes>

Szabi84
ez már nagyon régi hír és minden normális ember tisztában volt ezzel akkor is

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Robez84
OKs köszi!

MaSzKa
2k a fix

itt egy másik srác árul 1500ft-ért vacakabb fajtát ami akkor 500ft volt

nem mindegy, hogy vackot árulok 3x-os áron vagy jó minõségût 2x-es áron

próbáld Henkel pillanatragasztóval visszarakni

amik nekem jöttek, azok nagyon masszívnak tûnnek

Robez84
mennyiért nyomtad fel??? egyébként nekem kijött a magnéziumrúd a fogantyubol:S Bár vissza lehet tenni meg minden de azért kicsit gagyi..😄

MaSzKa
Bear Grylls csal

fel is nyomattam teszveszre a kovakövet 😄

sz4bolcs
Nem nyitja meg, de asszem olvastam, és sztem hatásvadász kamucikk..

MaSzKa

sz4bolcs
Az egyik leghasznosabb holmi szerintem. Lehet használni esõvédõnek, 2 ilyenbõl már egy szép kis sátrat lehet összedobni, és vízgyûjtõnek is tökéletes.

sz4bolcs
Külön figyelmet érdemel a 2000Ft-os US poncsó, amibõl összeraktuk a 'medencét'.

berczely
20ezer

Király bakancs, nekem is jó lenne egy ilyen, de biztos nem 2 forint :S
Robez84
Fasza a bakancsod... Bár nekem lenne egy ilyen

sz4bolcs
Papica után csináltunk haverral egy bakancs vízállósági tesztet 😄

sz4bolcs
Ezt ismeritek? Érdemes nézegetni a videókat. 😊 (Papica brutál nagy arc.)