1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
Mi is megyünk valamelyik nap fel a hegyekbe... kis túrára :D (keszthelyi hegység)
Már alig várom :D -
#783 -
#782 Mi ha baráti társasággal valahová megyünk pár napra bulizni, kikapcsolódni nyaralóba vagy akárhová sátorozni egyik jó barátommal mindig bekattanunk és túl akarunk élni mindent!Bemegyünk a legnagyobb susnyásba fát gyűjteni, gyorsan kell a tüzet rakni mert különben megfagyunk (a 35 fokos hőségben).
Voltunk 3 napot horgásztelken, fogtunk kis sneciket azokat is pucoltuk sütöttük semmi ízesítés, a vadonban se nagyon van szóval csak úgy a tűzre azt tömtük magunkba (mellette sült a szalonna és a kolbász) de mi túlélünk!
Ha valami vizes helyet találunk tó, folyó, patak már vetkőzünk ugrunk bele megvizsgálunk minden fát, bokrot keressük az ehető dolgokat!
Nem vesszük mi olyan komolyan ezt az egészet csak szeretjük Bear műsorát és kipróbálgatunk pár látott dolgot, egyszerű fanok vagyunk! -
Survivorguy #781 De van néhány nem normális ember, mint én, akinek az az álma hogy egyszer mondjuk egy sivatag közepére kerüljön :) -
jhhk9 #780 de szerintem nem sokan vannak akik direkt túl akarják élni a dzsungeleket meg sivatagokat:D -
#779 Elmész valami erdőbe, azt ott teszel-veszel. Bushcraftnak hívják, vannak ilyen csapatok, klubok itthon is.
Videókat nézd meg.. -
jhhk9 #778 Amúgy hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni hogy a túlélésért küzdünk?:D -
Ghin #777 én sem válogattam.. csak ezek tetszenek a legjobban, nincs olyan rész amelyiket nem szeretném :D -
Survivorguy #776 Hááát olyan sok jó rész van hogy nem tom felsorolni a kedvenceket. De szibéria nekem is a kedvencem. -
Ghin #775 Nekem az útkereső, északi sarkkör, patagónia, és a szibéria részek a kedvenceim :D -
#774 ÁÁÁÁÁÁÁ
-
Ghin #773 Most megy az Útkereső rész! -
sanyiute #772 bocsi srácok muszáj volt pedig nem is OFF-oltam
am tisztelem Beart -
Survivorguy #771 Hmmm ilyen rambo stílusó srác xd. Szerintem hasonlít rá. Am a szöcskéről annyit hogy nyelsz egyet és lentvan :D -
#770 én a srácrol beszéltem a videón..:D
Bear pedig a legjobb!!! -
havasar #769 Most miért, evett ő már meg sokkal bizzarabb dolgokat is mint a szöcske. De mászni azt kétségtelenül tényleg jól tud. Még ha van amikor félresikerül is:D De ha tényleg ilyen durva katona volt akkor ez alap. -
#768 jah igen mászni azt jól tud...meg megevett valami szöcskét... azért is grat!!:D -
#767 hi, leálltam vele -
Survivorguy #766 Jaja tényleg fasza a srác... meg láccik hogy szálkás megterhelést is jól birná. Szálkás izom tovább bírja úgy tudom. De kb csak a mászás tudását bizonyította. Bear azért ettől tötbbet elvár szerintem. -
#765 szal ez
-
#764 Meg kell hagyni nem semmi a srác!!! jó vidit dobott össze...
[flash]http://www.youtube.com/watch?v=E3u8h2hX0GU&feature=related[flash] -
#763 köszi -
#762 Örülök hogy tetszik nektek!Untam már bejárni ide olvasgatni banner nélkül ezért délután összedobtam egyet unalmamban! -
sanyiute #761 fasza a banner -
Survivorguy #760 Club foot Kasabian a szám címe. -
Ghin #759 nem tom h aki csinálta az ősrobbanást, őt ki csinálta és h őt ki csinálta xD már azt sem tom hol tartunk , ez igaz h nem hitten, de nem sok köze van a hittanhoz :D -
#758 mi a szám címe a videód alatt? jó kis vidi -
Dean Winchester #757 hi, veled meg mivan? régen láttalak! (fogadás topicban)
am modi topikba találtam rá e topicra.
kedvenc túlélős sorozatom!
© Survivorguy: bazz a tojásevős vid kemény :DDDD bár vagányabb lett volna ha ugy csinálod h hozzáütöd vmihez majd a fej felfele tartva és ugy beleütöd a szádba azt cső :D de jó a vid nem rossz. -
Survivorguy #756 Neeeem seiko ez már egy régebbi óra régtől megvan. De jó óra vízálló is.
Amúgy köszi srácok, majd még mutatok vidit ha lessz xd. -
#755 Na végre!!!! Banner!!!! -
#754 milyen órád van? seiko? -
Így rakd be
Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
-
#752 Tetszenek a videóid!Jöhet még! -
#751 nagyon jó ötlet hogy van alatta zene! grat! eddig a legjobb -
Survivorguy #750 Mind1 ez nem hittan oldal, itt a túlélés a téma XD. Aki akar hisz istenben aki akar nem.
Inkább nézzétek meg az új videómat, sztem még nem mutattam :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=8TLRKD1m1Go -
#749 "ahhoz h a világ kialakuljon és h létre jöjjön a tér és az idő, a semmiből, ahhoz kellett valami, vagy valaki.. :)"
-Ha jól emlékszem, ez volt az alapállítás. Miért, ezt talán csak a dilis jósok állítják?
Talán nem ugyanaz a szintű kérdés, hogy 'mi hozta létre a világot?', mint hogy 'mi hozta létre, ami létrehozta a világot?' -
Survivorguy #748 Az a helyzet hogy aki akar hinni Istenben az úgyis hinni fog, aki meg nem akar az mindig talál valami kifogást. Mindig feltesz valami kérdést. Én mindenesetre hiszek benne. -
Ghin #747 Az lehet, de nem hiszem h olyan hülye h olyat kérdez amit senki sem tud a világon, csak a dilis jósok meg más ilyen emberek :) -
#746 Gondolom valami hasonló kérdésére nem tudtak válaszolni a papok sem... -
Ghin #745 Én nem értem ezt, lehet igazad van.. de nem biztos, nem lehet tudni..
majd egyszer rájövünk.. :)