A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
-lol, bele is lehet halni??
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy a házitojásnál kicsi az esélye a fertõzésnek.Évente csak 30 amerikai hal bele a tyúk tojás álltal hordozott szalmonella fertõzésbe.Tekintve az amerikai népesség méretét ez nem valami sok persze a betegségben el nem haálozódott alanyok száma magasabb lehet de még így is elenyészõ.Azért ami egy tyuk tojásnál még nem annyira rizikós nem célszerû kipróbálni minden hüllõ vagy madár nyers tojásait héjjastúl bezabálni....fõként mosatlanul.
Max hánysz ezért én ki is hagyom xd.
(18:44:02) Szabolcs: de aztán visszamentünk a vízbe hogy már úgysincs ott, én még a számba is beleengedtem a vizet, hogy zsuzsinak demonstráljam hogy ennek nincs is semmi baja
(18:44:22) Szabolcs: erre mellettem 2 méterrel egy kislány így elkezd sipítozni, hogy valami gyanúsat lát a vízben
(18:44:25) Szabolcs: mondom fail.....
Na survi, majd szólj, ha van pisiivós, kakievõs videót, arra benevezek. xDD
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Amúgy pár napja mi haverral nyers csirkét zabáltunk, mert nem sült át rendesen, és nem a túlélés, hanem az éhség miatt. 😄
áldom a baromfiakat 😄
Amúgy tudom srácok hogy tyúktojás dehát ez van xd. Szerintem annyira rossz nemlett 😄 Azt a tojást amúgy vadtyúk tojta hehehe.
Amúgy arra én is kiváncsi vagyok hogy megúsztad e mellékhatások nélkül?
Én egyszer már csináltam hasonlót de többször nem fogok mert jó nagy rókázás lett a vége no meg egy hét beteg eltáv. <#hehe>#hehe>
Köszi a linkeket ezeket a részeket sehol sem találtam és sajnos nincs discovery channelem sem <#worship>#worship>
-Na, és túlélted a nyers tojást? <#idiota>#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=hTH64AyGZvk
http://www.facebook.com/photo.php?pid=431778&l=70354b70fc&id=100000168744837