1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
ricsa008 #864 ez a minden kötél szakad ez a Worst Case Scenario -t takrja? vagy az megint más? -
#863 Így megy tovább a Bannerbe kéne ki íni :D -
#862 vmi rémlik, mintha erről ugatott volna a fél topik is eddig :D
a következő új tagnak is: igen, tudjuk, a Discoveryn 22.-én, köszi h szóltál :D -
Ghin #861 hy all :)
Mindjárt indul az új sorozat a magyar discoveryn(ha minden kötél szakad) biztos tudjátok, de gondoltam szólok, am én is itt vok , csak szólok, csövi :D -
#860 Kis ízelítő nem tudom ismeritek-e. :)
-
Dean Winchester #859 nem zavarsz senkit :) -
#858 Bocsi a zavarásét én erre gondoltam reklámozzák a Discovery-n is Bear Grylls: Ha minden kötél szakad. És YouTuben már vannak fent ebből részek éppen most néztem meg egy kettő angolul, hát nem semmik én már várom 22. :) -
Dean Winchester #857 na most megzavartál :D akkor a túlélés törvényeinek vége és más címmel indít sorozatot? vagy ez marad a cím csak vmi alcíme lesz az újnak? -
#856 Bocsi nem is azt hanem az új sorozatát várom am még új vagyok Sziasztok ! :) -
#855 Huu én már nagyon várom -
#854 -
Dean Winchester #853 végre beindulnak a sorik :D
dexter-bear-califonication- -
sanyiute #852 ja jó bocsi nem néztem:D -
Survivorguy #851 Az új sorozatnak a neve Bear Grylls: Ha minden kötél szakad. Szeptember 22.től kezd 21:30 kor. Amúgy a játék szerintem nemrossz, kicsit gagyi dehát nah xd. Jó az. Pc-re amúgy se jelenik meg, szükségün lessz emulatorra is. -
#850 egész eddig arrol beszéltünk!:D -
sanyiute #849 Bear-nek valami új sorozat lesz a Discovery-n nem tudtam megjegyezni de kurva jónak tűnik:D -
Dean Winchester #848 talán így?
-
jhhk9 #847 Nézzétek meg ez mekkora xD http://www.youtube.com/watch?v=T4iLn2IUnFc&feature=channel :D -
#846 már nincs olyan dzsungel a világon amit ne élt volna túl :D -
Dean Winchester #845 érdekes... azért örülnék ha lenne közben 1-2 dzsungeles rész is :D -
#844 na itt az új sorozat amcsi promója. a magyar címe: Bear Grylls - Ha minden kötél szakad, a premier pedig szept. 22.-én lesz.
-
#843 omg ez de gagyi :D
-
Dean Winchester #842 nincs :D szal marad a download :D -
#841 ööö ilyen különböző veszélyhelyzeteket él majd túl, mint fék nélküli kocsi, égő ház, stb... :D a pontos dátumot nem jegyeztem meg, de a Discovery már promózza elég gyakran. -
Dean Winchester #840 hát mivel szemben? ööö hanyadikán jön bear bácsi? -
#839 Végre valami új! -
#838 király lesz az új túlélés törvényei ezúttal nem a természettel szemben :D szeptembertől lesz a discoveryn. -
jhhk9 #837 Képet nem tok nem értek én ezekhez xD bocsi:D -
#836 képet pls! -
jhhk9 #835 Nah csintam énis magamnak egy ilyen túlélő karkötő szerűséget egy csapda készítésére jól jöhet:D -
jhhk9 #834 Durva ez a tutajos rész xD -
Dean Winchester #833 nemtudom,de holnap felkelsz - szerzel egy kötelet amit ugy érzed eltudsz szakítani - elszakítod - bevivezed - megprobálod elszakítani és kiderül :D -> majd jössz ide és megmondod az eredményt :P -
Survivorguy #832 Egyébként az igaz hogy a vizes kötél nehezebben szakad? -
NorBear #831 Volt szerencsém kipróbálni a magnézium tömböt és a "tűzkövet" is.Nálam az utóbbi jobban bevált mivel viszonylag gyorsabban és egyszerűbben lehet vele tüzet gyújtani.Szeles időben a magnézium tömb nagyságrendekkel rosszabb mivel a reszeléket könnyen szétfujhatja a szél. -
#830 Paracord kötélből van, aminek nagy a teherbírása, szét tudod bontani végszükség esetén és van pár méter köteled. Bear-en is többször láttam ilyet a sorozatban. Nekem egy kedves ismerősöm csinálta szülinapomra. :) -
Survivorguy #829 Hát hogyha szétfejted akkor gondolom jó hosszú kötél lessz belőle. Meg ott az a vas rajta... -
Dean Winchester #828 ok csak mert 3.sorban ezt nem is láttam :D mind1 ,lehet rosszat néztem!
de ez miért túlélő karkötő? (bocs fáradt is vok lehet azért nem látok benne semmit :S -
#827 Már be volt ide téve, innen dobja ki a google...
-
Dean Winchester #826 ja nem egyszerübb betenni , igazad van :S -
#825 írd be gugliba képkeresőhöz: túlélés télen
3. sor.