1344

Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • ricsa008
    ez a minden kötél szakad ez a Worst Case Scenario -t takrja? vagy az megint más?
  • luspaydavid
    Így megy tovább a Bannerbe kéne ki íni :D
  • Tyler1
    vmi rémlik, mintha erről ugatott volna a fél topik is eddig :D

a következő új tagnak is: igen, tudjuk, a Discoveryn 22.-én, köszi h szóltál :D
  • Ghin
    hy all :)
    Mindjárt indul az új sorozat a magyar discoveryn(ha minden kötél szakad) biztos tudjátok, de gondoltam szólok, am én is itt vok , csak szólok, csövi :D
  • luspaydavid
    Kis ízelítő nem tudom ismeritek-e. :)

• Dean Winchester
    nem zavarsz senkit :)
  • luspaydavid
    Bocsi a zavarásét én erre gondoltam reklámozzák a Discovery-n is Bear Grylls: Ha minden kötél szakad. És YouTuben már vannak fent ebből részek éppen most néztem meg egy kettő angolul, hát nem semmik én már várom 22. :)
  • Dean Winchester
    na most megzavartál :D akkor a túlélés törvényeinek vége és más címmel indít sorozatot? vagy ez marad a cím csak vmi alcíme lesz az újnak?
  • luspaydavid
    Bocsi nem is azt hanem az új sorozatát várom am még új vagyok Sziasztok ! :)
  • luspaydavid
    Huu én már nagyon várom
  • Robez84
  • Dean Winchester
    végre beindulnak a sorik :D
    dexter-bear-califonication-
  • sanyiute
    ja jó bocsi nem néztem:D
  • Survivorguy
    Az új sorozatnak a neve Bear Grylls: Ha minden kötél szakad. Szeptember 22.től kezd 21:30 kor. Amúgy a játék szerintem nemrossz, kicsit gagyi dehát nah xd. Jó az. Pc-re amúgy se jelenik meg, szükségün lessz emulatorra is.
  • Robez84
    egész eddig arrol beszéltünk!:D
  • sanyiute
    Bear-nek valami új sorozat lesz a Discovery-n nem tudtam megjegyezni de kurva jónak tűnik:D
  • Dean Winchester
    talán így?
  • jhhk9
    Nézzétek meg ez mekkora xD http://www.youtube.com/watch?v=T4iLn2IUnFc&feature=channel :D
  • Tyler1
    már nincs olyan dzsungel a világon amit ne élt volna túl :D
  • Dean Winchester
    érdekes... azért örülnék ha lenne közben 1-2 dzsungeles rész is :D
  • Tyler1
    na itt az új sorozat amcsi promója. a magyar címe: Bear Grylls - Ha minden kötél szakad, a premier pedig szept. 22.-én lesz.

• Tyler1
    omg ez de gagyi :D

• Dean Winchester
    nincs :D szal marad a download :D
  • Tyler1
    ööö ilyen különböző veszélyhelyzeteket él majd túl, mint fék nélküli kocsi, égő ház, stb... :D a pontos dátumot nem jegyeztem meg, de a Discovery már promózza elég gyakran.
  • Dean Winchester
    hát mivel szemben? ööö hanyadikán jön bear bácsi?
  • berczely
    Végre valami új!
  • Tyler1
    király lesz az új túlélés törvényei ezúttal nem a természettel szemben :D szeptembertől lesz a discoveryn.
  • jhhk9
    Képet nem tok nem értek én ezekhez xD bocsi:D
  • Robez84
    képet pls!
  • jhhk9
    Nah csintam énis magamnak egy ilyen túlélő karkötő szerűséget egy csapda készítésére jól jöhet:D
  • jhhk9
    Durva ez a tutajos rész xD
  • Dean Winchester
    nemtudom,de holnap felkelsz - szerzel egy kötelet amit ugy érzed eltudsz szakítani - elszakítod - bevivezed - megprobálod elszakítani és kiderül :D -> majd jössz ide és megmondod az eredményt :P
  • Survivorguy
    Egyébként az igaz hogy a vizes kötél nehezebben szakad?
  • NorBear
    Volt szerencsém kipróbálni a magnézium tömböt és a "tűzkövet" is.Nálam az utóbbi jobban bevált mivel viszonylag gyorsabban és egyszerűbben lehet vele tüzet gyújtani.Szeles időben a magnézium tömb nagyságrendekkel rosszabb mivel a reszeléket könnyen szétfujhatja a szél.
  • sz4bolcs
    Paracord kötélből van, aminek nagy a teherbírása, szét tudod bontani végszükség esetén és van pár méter köteled. Bear-en is többször láttam ilyet a sorozatban. Nekem egy kedves ismerősöm csinálta szülinapomra. :)
  • Survivorguy
    Hát hogyha szétfejted akkor gondolom jó hosszú kötél lessz belőle. Meg ott az a vas rajta...
  • Dean Winchester
    ok csak mert 3.sorban ezt nem is láttam :D mind1 ,lehet rosszat néztem!
    de ez miért túlélő karkötő? (bocs fáradt is vok lehet azért nem látok benne semmit :S
  • sz4bolcs
    Már be volt ide téve, innen dobja ki a google...

• Dean Winchester
    ja nem egyszerübb betenni , igazad van :S
  • sz4bolcs
    írd be gugliba képkeresőhöz: túlélés télen
    3. sor.