A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már arra a részre lesze kkíváncsi amiben magával visz fanokat.
sovatalevi
Az osszes reszt megneznem..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Robez84
mivan mááá??? elvesztetek?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

amúgy én is szeretem a mûsort és én is túl akarok mindig élni egy dzsungelt,sivatagot vagy akármit😄 amúgy survivorguy jók a videóid de szerintem nagyobb sikered lenne ha egyben megmutatnád egy erdõben vagy valahol hogy mit tudsz mint a mûsorban😄
jah 😄
mi meg régen mentünk vatterral horgászni a folyópartra.
fás rész,szal kerestünk ágakat tüzet raktunk ,kerestünk egyenes ágat! Késsel megtisztittottuk rászurtuk a (fözõkolbászt/krinolint) és sütöttem! Vmi eszméletlen finom íze volt... <#finom>
Meg egyszer rúgy sütöttem kolbászt hogy 1 nagy csomó zöld fû közé betettem és rá a tûzre 😄
Úgy néz ki túlélõ invázió van xd. Én is tudnátok mennyit túlélõzök. Már annyi állatot kaptam el és sütöttem meg. Békát, gyíkot, galambot, sõt már siklót is ettem.
sz4bolcs
Húst nem sütni nehéz ilyenkor túrán, hanem hidegen tartani.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Én is mindíg ha szalonnát sütünk akkor már rögtön fagyóból húst olvasztani összeszerelek vmi hús sütõt(fából)mint bear és tessék... rám is rám jön a survivor 5 perc xD
Robez84
<#eljen>
Mi is megyünk valamelyik nap fel a hegyekbe... kis túrára 😄 (keszthelyi hegység)

Már alig várom 😄

MaSzKa
<#vigyor>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

berczely
Mi ha baráti társasággal valahová megyünk pár napra bulizni, kikapcsolódni nyaralóba vagy akárhová sátorozni egyik jó barátommal mindig bekattanunk és túl akarunk élni mindent!<#idiota>Bemegyünk a legnagyobb susnyásba fát gyûjteni, gyorsan kell a tüzet rakni mert különben megfagyunk (a 35 fokos hõségben).
Voltunk 3 napot horgásztelken, fogtunk kis sneciket azokat is pucoltuk sütöttük semmi ízesítés, a vadonban se nagyon van szóval csak úgy a tûzre azt tömtük magunkba (mellette sült a szalonna és a kolbász) de mi túlélünk!<#idiota>
Ha valami vizes helyet találunk tó, folyó, patak már vetkõzünk ugrunk bele megvizsgálunk minden fát, bokrot keressük az ehetõ dolgokat!<#vigyor>

Nem vesszük mi olyan komolyan ezt az egészet csak szeretjük Bear mûsorát és kipróbálgatunk pár látott dolgot, egyszerû fanok vagyunk!<#smile>

De van néhány nem normális ember, mint én, akinek az az álma hogy egyszer mondjuk egy sivatag közepére kerüljön 😊
de szerintem nem sokan vannak akik direkt túl akarják élni a dzsungeleket meg sivatagokat😄
sz4bolcs
Elmész valami erdõbe, azt ott teszel-veszel. Bushcraftnak hívják, vannak ilyen csapatok, klubok itthon is.
Videókat nézd meg..

Amúgy hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni hogy a túlélésért küzdünk?😄
én sem válogattam.. csak ezek tetszenek a legjobban, nincs olyan rész amelyiket nem szeretném 😄
Hááát olyan sok jó rész van hogy nem tom felsorolni a kedvenceket. De szibéria nekem is a kedvencem.
Nekem az útkeresõ, északi sarkkör, patagónia, és a szibéria részek a kedvenceim 😄
MaSzKa
ÁÁÁÁÁÁÁ

Most megy az Útkeresõ rész!
bocsi srácok muszáj volt pedig nem is OFF-oltam

am tisztelem Beart

Hmmm ilyen rambo stílusó srác xd. Szerintem hasonlít rá. Am a szöcskérõl annyit hogy nyelsz egyet és lentvan 😄
Robez84
én a srácrol beszéltem a videón..😄

Bear pedig a legjobb!!!

Most miért, evett õ már meg sokkal bizzarabb dolgokat is mint a szöcske. De mászni azt kétségtelenül tényleg jól tud. Még ha van amikor félresikerül is😄 De ha tényleg ilyen durva katona volt akkor ez alap.
Robez84
jah igen mászni azt jól tud...meg megevett valami szöcskét... azért is grat!!😄

MaSzKa
hi, leálltam vele

Jaja tényleg fasza a srác... meg láccik hogy szálkás megterhelést is jól birná. Szálkás izom tovább bírja úgy tudom. De kb csak a mászás tudását bizonyította. Bear azért ettõl tötbbet elvár szerintem.
Robez84
szal ez

Robez84
Meg kell hagyni nem semmi a srác!!! jó vidit dobott össze...

http://www.youtube.com/watch?v=E3u8h2hX0GU&feature=related

Szabi84
köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berczely
Örülök hogy tetszik nektek!Untam már bejárni ide olvasgatni banner nélkül ezért délután összedobtam egyet unalmamban!<#smile>

fasza a banner

Club foot Kasabian a szám címe.
nem tom h aki csinálta az õsrobbanást, õt ki csinálta és h õt ki csinálta xD már azt sem tom hol tartunk , ez igaz h nem hitten, de nem sok köze van a hittanhoz 😄
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hi, veled meg mivan? régen láttalak! (fogadás topicban)

am modi topikba találtam rá e topicra.
kedvenc túlélõs sorozatom!

© Survivorguy: bazz a tojásevõs vid kemény 😄DDD bár vagányabb lett volna ha ugy csinálod h hozzáütöd vmihez majd a fej felfele tartva és ugy beleütöd a szádba azt csõ 😄 de jó a vid nem rossz.
Neeeem seiko ez már egy régebbi óra régtõl megvan. De jó óra vízálló is.

Amúgy köszi srácok, majd még mutatok vidit ha lessz xd.
Robez84
Na végre!!!! Banner!!!!

Szabi84
milyen órád van? seiko?

MaSzKa

Így rakd be

Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.

berczely
Tetszenek a videóid!<#nyes>Jöhet még!

Robez84
nagyon jó ötlet hogy van alatta zene! grat! eddig a legjobb

Mind1 ez nem hittan oldal, itt a túlélés a téma XD. Aki akar hisz istenben aki akar nem.
Inkább nézzétek meg az új videómat, sztem még nem mutattam 😄 😄 😄

http://www.youtube.com/watch?v=8TLRKD1m1Go
sz4bolcs
"ahhoz h a világ kialakuljon és h létre jöjjön a tér és az idõ, a semmibõl, ahhoz kellett valami, vagy valaki.. 😊"

-Ha jól emlékszem, ez volt az alapállítás. Miért, ezt talán csak a dilis jósok állítják?
Talán nem ugyanaz a szintû kérdés, hogy 'mi hozta létre a világot?', mint hogy 'mi hozta létre, ami létrehozta a világot?'

Az a helyzet hogy aki akar hinni Istenben az úgyis hinni fog, aki meg nem akar az mindig talál valami kifogást. Mindig feltesz valami kérdést. Én mindenesetre hiszek benne.
Az lehet, de nem hiszem h olyan hülye h olyat kérdez amit senki sem tud a világon, csak a dilis jósok meg más ilyen emberek 😊
sz4bolcs
Gondolom valami hasonló kérdésére nem tudtak válaszolni a papok sem...

Én nem értem ezt, lehet igazad van.. de nem biztos, nem lehet tudni..
majd egyszer rájövünk.. 😊