A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
mi meg régen mentünk vatterral horgászni a folyópartra.
fás rész,szal kerestünk ágakat tüzet raktunk ,kerestünk egyenes ágat! Késsel megtisztittottuk rászurtuk a (fözõkolbászt/krinolint) és sütöttem! Vmi eszméletlen finom íze volt... <#finom>#finom>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mi is megyünk valamelyik nap fel a hegyekbe... kis túrára 😄 (keszthelyi hegység)
Már alig várom 😄
Voltunk 3 napot horgásztelken, fogtunk kis sneciket azokat is pucoltuk sütöttük semmi ízesítés, a vadonban se nagyon van szóval csak úgy a tûzre azt tömtük magunkba (mellette sült a szalonna és a kolbász) de mi túlélünk!<#idiota>#idiota>
Ha valami vizes helyet találunk tó, folyó, patak már vetkõzünk ugrunk bele megvizsgálunk minden fát, bokrot keressük az ehetõ dolgokat!<#vigyor>#vigyor>
Nem vesszük mi olyan komolyan ezt az egészet csak szeretjük Bear mûsorát és kipróbálgatunk pár látott dolgot, egyszerû fanok vagyunk!<#smile>#smile>
Videókat nézd meg..
am tisztelem Beart
Bear pedig a legjobb!!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
am modi topikba találtam rá e topicra.
kedvenc túlélõs sorozatom!
© Survivorguy: bazz a tojásevõs vid kemény 😄DDD bár vagányabb lett volna ha ugy csinálod h hozzáütöd vmihez majd a fej felfele tartva és ugy beleütöd a szádba azt csõ 😄 de jó a vid nem rossz.
Amúgy köszi srácok, majd még mutatok vidit ha lessz xd.
Így rakd be
Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Inkább nézzétek meg az új videómat, sztem még nem mutattam 😄 😄 😄
http://www.youtube.com/watch?v=8TLRKD1m1Go
-Ha jól emlékszem, ez volt az alapállítás. Miért, ezt talán csak a dilis jósok állítják?
Talán nem ugyanaz a szintû kérdés, hogy 'mi hozta létre a világot?', mint hogy 'mi hozta létre, ami létrehozta a világot?'
majd egyszer rájövünk.. 😊