A HP is olcsó laptopot dob piacra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darth Sith
Ott van elcseszve h VIA proci, chipset van benne, 500dodóért... :/

Nem a lényeg, hanem a fontos!

drágább is lesz, imnt ez elsõ eee

500 dodó már nem nagyon 100k, csak mire ide ér hozzánk lesz annyi😊

normálisat, azaz nagyot? igény kérdése.. egy ismerõs most akar venni notit a lányának. Kicsi a szobája, nem akarnak még egy asztalt, tehát noti. És chatelni szerintem még ugyan olyan árért is jobban megéri egy kicsi gép. Minek ahhoz core2? annak kell aki gentto-t fordít😊

Mennyi most 500$ akkor már 100 000-ért normálisat lehet kapni...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

bari: az már tuti hogy nem eee lesz, mert az érintõképernyõzés k**va drága.

AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850

hát😊 az Eee második széria érintõképernyõs lesz, és asszem wimax-os... ezt azért még notibõl sem tudja sok.

"az iskolák szerint ezzel megakadályozható, hogy a tanulók kalózmásolatokat (játékokat, filmeket, zenét) használjanak fel"

EGEK!!
és ha már itt tartunk, akkor oprednszert sem lehet rá telepíteni extrázás nélkül. ha meg már USB-s meghajtó, akkor ott vagyunk, ahonnan indultunk... mellesleg az illegál filmek nem cd-rõl kerülnek gépre, hanem inkább netrõl cd-re, na nem baj

VIA: csak hajrá, ha már az AMD lefelé, akkor legalább van, ami felfelé

HP: Az Eee óta szvsz az elsõ gép ami normálisan néz ki

egy hónap múlva megjelenik? és csak most lett hír? nofene..

magyarvok
"A cég igyekezett az oktatási intézmények igényeinek megfelelõen kialakítani a noteszgépeket, így azokból például hiányzik a megszokott optikai meghajtó - az iskolák szerint ezzel megakadályozható, hogy a tanulók kalózmásolatokat (játékokat, filmeket, zenét) használjanak fel."

Hehe

Azért a 6e fT os DVD irót benne hagyhatták volna!
jajj de cuccos
nekem kéne valami hasonló. majd év vége felé már egész jó kínálat lesz ezekbõl.

azért a windowsnál a bármelyik teló messze kevesebbet tud..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Biztos bennem van a hiba, de nehezen tudom elképzelni "a Vistával szerelt" olcsó laptopot. "elsõsorban iskolai felhasználásra" elégnek kellene valami gyengébbnek is.
Az Asus az Eee pc-vel nagyot kaszált, és most mindenki õket követi, de inkább ne legyen hordozható gépem, mint egy ilyen, aminél még a telefonom is többet tud...