A HP is olcsó laptopot dob piacra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
drágább is lesz, imnt ez elsõ eee
500 dodó már nem nagyon 100k, csak mire ide ér hozzánk lesz annyi😊
normálisat, azaz nagyot? igény kérdése.. egy ismerõs most akar venni notit a lányának. Kicsi a szobája, nem akarnak még egy asztalt, tehát noti. És chatelni szerintem még ugyan olyan árért is jobban megéri egy kicsi gép. Minek ahhoz core2? annak kell aki gentto-t fordít😊
Mennyi most 500$ akkor már 100 000-ért normálisat lehet kapni...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
bari: az már tuti hogy nem eee lesz, mert az érintõképernyõzés k**va drága.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
hát😊 az Eee második széria érintõképernyõs lesz, és asszem wimax-os... ezt azért még notibõl sem tudja sok.
"az iskolák szerint ezzel megakadályozható, hogy a tanulók kalózmásolatokat (játékokat, filmeket, zenét) használjanak fel"
EGEK!!
és ha már itt tartunk, akkor oprednszert sem lehet rá telepíteni extrázás nélkül. ha meg már USB-s meghajtó, akkor ott vagyunk, ahonnan indultunk... mellesleg az illegál filmek nem cd-rõl kerülnek gépre, hanem inkább netrõl cd-re, na nem baj
VIA: csak hajrá, ha már az AMD lefelé, akkor legalább van, ami felfelé
HP: Az Eee óta szvsz az elsõ gép ami normálisan néz ki
egy hónap múlva megjelenik? és csak most lett hír? nofene..
EGEK!!
és ha már itt tartunk, akkor oprednszert sem lehet rá telepíteni extrázás nélkül. ha meg már USB-s meghajtó, akkor ott vagyunk, ahonnan indultunk... mellesleg az illegál filmek nem cd-rõl kerülnek gépre, hanem inkább netrõl cd-re, na nem baj
VIA: csak hajrá, ha már az AMD lefelé, akkor legalább van, ami felfelé
HP: Az Eee óta szvsz az elsõ gép ami normálisan néz ki
egy hónap múlva megjelenik? és csak most lett hír? nofene..
"A cég igyekezett az oktatási intézmények igényeinek megfelelõen kialakítani a noteszgépeket, így azokból például hiányzik a megszokott optikai meghajtó - az iskolák szerint ezzel megakadályozható, hogy a tanulók kalózmásolatokat (játékokat, filmeket, zenét) használjanak fel."
Hehe
Hehe
Azért a 6e fT os DVD irót benne hagyhatták volna!
jajj de cuccos
nekem kéne valami hasonló. majd év vége felé már egész jó kínálat lesz ezekbõl.
azért a windowsnál a bármelyik teló messze kevesebbet tud..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Biztos bennem van a hiba, de nehezen tudom elképzelni "a Vistával szerelt" olcsó laptopot. "elsõsorban iskolai felhasználásra" elégnek kellene valami gyengébbnek is.
Az Asus az Eee pc-vel nagyot kaszált, és most mindenki õket követi, de inkább ne legyen hordozható gépem, mint egy ilyen, aminél még a telefonom is többet tud...