1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#409 A pókerarcban volt. -
Coco #408 úhhh. ez borzalmas...erőltetett kurvára..amúgy ez a csávó volt a széfben is. -
#407 Azt Kiss Ádám mondta:D -
#406 :DD
Belepisil a cipőbe,és lenéz:DD -
#405 vmeik mondott vmi pokeres dolgot ,hogy haverja mindig bevágja két lap után hogy pokere van ... :D azt ki is mesélte? -
#404 Van 1-2 jó poén, de az előadásmódja nagyon irritál. -
#403 addig is, ha valaki nem látta még, én őt is nagyon bírom
-
#402 -
#401 és Győzike sincs, teljesen szomorú vagyok. -
#400 -.- bazzzz Pedig annyira vártam
Ja és akkor bocs a hülye kérdésért
-
karajjj #399 látom figyeltél múlthéten
nyáriszünet van -
#398 Ma nem lesz Showder Club??? -
#397 jah
barátnőm is csinálta tegnap és feküdtem a röhögéstől xD -
#396 jaaaa, most azt hogy hutyutyu hutyutyu hutyuhutyu hutyutyu mki megbírja :-| -
#395 Igazából Trabarna nem kocsihangot utánoz,hanem inkább kocsihang paródiát.Van aki úgy utánoz F1-es kocsit,hogy ha nem látod azt hiszed igazi.De az a csávó hoszu ideig tanul 1 kocsihangot.Ilyen tömtömrömtömtörörömöt szerintem elég sokan tudnának előadni. -
haywire #394 én a nagy stand-up osok közé raknám még Hadházit is.
Trabarna szerintem jól csinálja amit csinál csak nem itt kéne csinálnia.
Amit Trabarna csinál az szerintem nem stand-up, én elismerem hogy van ahhoz tehetsége amit csinál, vsak rossz helyeken próbálkozik vele. -
#393 Legutóbb volt Kőhalmi és rengeteg új poént tolt.
Ezt a nyárzáró Showder clubban szinte szóról-szóra elmondta... -
Borg #392 Reméljük valaki készít felvételt a youtubera :) -
túrósbatyu #391 Dumaszínház élőben Július 6.-án, Pénteken este 8-tól a gödöllői Trafoclub-ban. Fellépnek: Felméri Péter, Kövesdi Miklós Gábor és Bödőcs Tibor. További infó: www.trafoclub.hu -
karajjj #390 kell nekik egy kis pihenő, amíg összeszedik az új poénokat... -
#389 Legalább ezt a műsort hagyhatták volna nyárra... -
#388 hy!nincs feldobva valahol a tegnapi stand up?ha fel van akkor hol?lemaradtam sajna...:( kösszi -
#387 jó volt a tegnapi rész is nagyon
kár a nyári szünetért :( -
#386 Badárt még hozzátenném és ennyi. -
#385 A Subarus már kocsival még jó is lett volna,de nem hiszem,hogy egy 13 millás kcosit csak ezen a két módon lehet megvásárolni:) -
#384 kb fel is soroltad a mérvadó stand-uposokat :) -
#383 Ahoz h a subaru-s utánzást villanásnak lehessen nevezni nagy sötétség szükséges -
karajjj #382 Trabarna egyedül a subaruval villantott valamit...
a többi tényleg kínos :S -
#381 sztetek kik a legjobbak?
sztem Kiss Ádám,KAP,Beliczai,Bödőcs meg Kőhalmi a legjobbak. -
#380 Trabarnánál sokszor már nekem volt kínos, hogy megint a rába turbo..., de azért az pozitívum, hogy próbálkozik újabb dolgokkal, az más kérdés, hogy sikerül-e :)
Benk Dénes is jobbat hozott a múltkorinál szerintem.
Kőhalmira meg már nincs is mit írni, egyszerűen zseniális :D -
#379 Trabarna egy nagy nulla. Ma már nem poén amit csinál. Ezt nyomja már jó pár éve, unalmas már. -
#378 szerintem mintha Kiss ádámnak is egy nagyon nagyon kicsit akadozva inult de belejött :-D Mindenki hozta a megszokott formáját.
Trabarnáról annyit (ő is hozta a MEGSZOKOTT formáját) hogy halgasson meg egy kispoákot meg egy imprezát és utána próbáljon utánozni, a rába turbó szerintem jó csak már uncsi
Hosszú lesz ez a nyári szünet -
#377 Egy csávó mutatta meg a tehetségét gyorsuláson,ő olyan hangot adott,hogy ha nem látod,elhiszed,hogy F1-es autó.Sajnos nem tudom hogy hívják,de említette,hogy szeretne bekerülni az esti showderbe,és kihívni trabarnát. -
#376 Jó adás volt:DDD -
#375 méltó zárás volt a mai :) -
#374 szarcsi -
#373 Nyilas Misi MAKKOT Kapott -
karajjj #372 azért ottvolt a barcikai poén XD -
#371 Eddig fekveröhögős:DDDDd Trabarna volt picit gyengébb -
#370 Trabarna most nem volt túl jó a Subaru-val. felcsillant a szemem amikor mondta hogy Subaru. Háá az még nem volt. Ehhez képest Inkább hasonlított a hang valami DTM versenyautóra mint egy Imprezzára... Nekem valahogy már uncsi ez a hutyutyu, meg rába turbo téma :S