Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
hát ez ma elég kevéske volt, remélem a jövõ heti jobban megy majd 😊

Rockynhooo
Kõhalmi nagykirály volt ,a mûsorvezetõ jó , Bõdöcs közepes, a Trabantos meg nekem nagyon nem jött be :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Énvagyokazapád
hát ennek a vége volt egy rakás szar, nem tûnik fel a trabantos gyereknek hogy rég lejárt ez az utánzós cucc? stand-upban meg elég gáz szvsz, de összegzésül jó volt a mai is :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Fabio Capello
Kõhalmin nagyot röhögtem, bõdõcs viszont elég haloványan muzsikál máma... 😞

whiskeyman
sajnos most Bödõcs gyenge volt, gondolom azért mert rövid ideig volt :|

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Na, elsõ félidõ hatalmas volt, csak rohadt rövid.

Bõdöcs be sem tudott melegíteni, már vége is volt.
Kõhalmin meg fetrengtem😊

fsgh
Ez a Kõhalmi haláli volt😄DD én végig röhögtem az õ számát😄DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ja...
Múltkor osztályból is már kb. mindenki lelépett aludni, csak azt hallgatták, h a szülõk h röhögnek.
desigo
szerintem a legnézettebb mûsor lenne ha 20:00 körül adnák...
fsgh
jó azzal én is😄

hopsz ték😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
én kiegyeznék azzal is, ha gyõzikét kiirtanák a világról, a showder club pedig két órás lenne.... 😄

fsgh
tetszik nem tetszik ez a xar gyõzi show miatt lesz nézetebb a Showder Club...(1,3 millió nézöbõl sokan maradnak ilyenkor a tv elõtt..)

Fabio Capello
Jaj istenem de nem bírom ennek a romaléjnek a pofáját, hogy irtanák ki mindörökre a tévérõl... Nade nemsokára indul a show 😊

LasDen
szánalmas az ember.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
gyõzõt kiirtanám legszivesebben a földrõl
desigo
elõbb még gyõzõ büntetése megy
botrány,hogy ezt rakták elé

Fõmûsoridõbe kellett volna nyomni a stand-uppot!!!
Rockynhooo
22:10kor mán XD

bardocz
mikor kezdõdik mán?
jóarc, tõle tanultam a "rigó b*sszon meg" szöveget 😄DDD
ProGabe
halványan rémlik,hogy a Mennyi?30!-ban is volt õ!

nem mellesleg ideje volt leírni ezt a címet ebben a topikban <#vigyor5>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gerbill
Régebben a "Banánhéj"ban, majd a "Mi kérünk elnézést"ben volt állandó szereplõ. Az utóbbiban még stand-up féleséget is nyomott egyszer kétszer.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rockynhooo
elsõ kettõ nice 😄 fõleg ,hogy Kõhalmi abbol a városbol származik ahonnan én ^^. remélem a 3. ember nem az aki csak ilyen jármû hangokat utánoz :\

Iori
Hadházi

I love this game!

miilann
bödõcs,kõhalmi,trabarna+1 szamomra egyelõre ismeretlen,gondolom rádiókabarés vagy atv-n szerepelt..

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
kik lesznek a mai mûsorban ? 😊

desigo
nah megint lesz xD
bardocz
jó hogy szóltok😄
*jó lesz a mai 😛

lesz a mai 😊

és ott lesz Bödõcs is <#eljen>

a Trabarna kerékcsere utánzása, amit a promóba nyomnak mekkora nagy<#wilting><#taps>
Iori
"...és Gyuri maradtam" 😄DD

I love this game!

Énvagyokazapád
"Csak egy autogramot akart kérni
-Milyen névre?
-Ördögh Géza gh-val
-Én meg ráírtam hogy Ghézának"

:SDASDAdsasda

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

hunbasser
beszteszt volt 😄

ReaL MaDRid x siempre

Blasta
Hát ezen meg konkrétan besírtam 😄

"Kedves barátaim, van egy régi csángó mondás, miszerint ha leakarod nyalni a paszirozógépet, elõtte állitsd le!" 😄DDDDDD Kééééééész

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"csak ha véres nyál keveredik véres nyállal, vagy ha ondós nyál keveredik véres nyállal"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kõhalmy Zolika a király <#taps>

egy igazi kocka signature <#eplus2>

én nem szeretem a parodizálást, sokkal jobban tetszik a poénos történetmesélõs stílus

Tinman
Röhögéstõl rekeszizom lázad lehet max.
Láttál te már izmos humoristát? <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Guilty01
Na, akkor elõszöris reagálnék a kommentekre:

#19: igen, tudom, de nem értem mért szúrja a szemedet, hogy nyitottam egy topikot egy tv mûsornak. Ennyi erõvel a nagy fogyás is mehetne vmi fogyókúra topikba.
#28: elnézést kérek, ifjabb Kazinczy F. Többet nem fordul elõ. Jajj, most látom, hogy a cím helyesen Showder Klub, a kivégeztetésemrõl gondoskodom. ehh, röhej.
#41: ha már választani kéne az ATV szánalmas humorbajnoksága, és a godot-s, showder klubos, rádiókabarés vonal között, akkor én inkább ez utóbbit választanám. Csak nézd meg hány kiváló tehetséget adott az egyik, és hányat a másik ág. Ennyi. És ha konkrétan EZ a mûsor nem is a standup felvirágoztatása, a népszerûségén mindenképpen nagyot fog dobni, az ország nagy részével meg fogják tudni ismertetni ezt a mûfajt.

Na, és akkor magáról a mûsorról:
A külcsínben semmi váratlan, pont ezt vártam, néha kicsit túlzottnak éreztem a reflektorok használatát, meg azt a nagy poénoknál lejátszott zenét.
Kiss Ádám zseniális választás volt a házigazda szerepére, nagyon közvetlennek, pörgõsnek, és poénokban gazdagnak éreztem a produkcióját, tõle lehetett hallani a legtöbb új poént, valamint a legsúlyosabb humorbombákat is õ dobta le (némi képzavar, csak hogy legyen mibe belekötnie egyeseknek😊)
KAP nekem nagyon feszültnek tûnt. Kicsit talán mintha izgult volna, vagy nem is tudom. Tõle nem ezt a stílust szoktam meg. Próbáld laza lenni, de nem ment neki, Godot-ban egy közvetlen paliként ismertem meg, a tegnapi elõadása bevallom kis csalódás volt számomra (kevés volt az új poén is).
Szupkay kollégáról nem szeretnék sok szót ejteni, azt hiszem nem kétséges, hogy 4-ük közül neki van legkevesebb köze ehhez a mûfajhoz, szegény annyira nem tud elõadni, hogy nem csoda, hogy nem sokan nevettek a viccein. Én õt szavaznám ki, ha ez is olyan mûsor lenne mint mondjuk a kiválasztott megaz ilyesmik😊
Beliczai hozta a szokásos formáját, a paródiák megint nagyon sokat dobtak az performanszán, bár a hiller pistát én nagy visszaesésként értékeltem. A 2006-o szilveszteri rádiókabarén nekem az jobban tetszett. Kicsit gyors volt😊 Persze ezek csak nüansznyi dolgok, összességében nagyon jó volt a Balázs.

Ólinóll, kezdésnek nem rossz, de azért még van mit javulni, elõ az új poénokkal, és ne sajnálják a nézõk rekeszizmait. A kommenteket átolvasva a többségnek elnyerte a tetszését, és ez jó. 😊

You\'ll never walk alone!

Pepsi Twist
sztem a Beliczai Balázs gyerek a legjobb 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
yolvan ha tustad...

M@TriX
én már megnéztem, szóval.... 😉

amúgy lehet hogy most még törlik, de ahogy a többi aztán majd fennmarad.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem hiszem, hogy sokáig fennmarad😞

M@TriX
na sikerült beembedelni az általam linkelt videókat? ügyes... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hejj sziasztok. Van egy cikk a TVFM.HU /n Vannak videók is, érdemes megnézni, nagyon jó. Annyit röhögtem hogy hasizomlázam lett.<#vigyor2><#vigyor2><#integet2><#integet2><#taps><#taps>
M@TriX
ha valaki lemaradt volna, hogy én is....

Nagy szeretettel és szózáporral....

mama2
Tustam hogy megnyillik a tápik😊. Hát mit mondjak: KURVA JÓ!! Sírvaröhögtem végig nagyon nagy😄DDDD. Kis Ádám, ésBeliczai Balázs best!!😄D. Amúgy mindig csak hétfõn lesz? Vgay minden hétköznap?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

dienesoft
Nekem az elsõ tetsazett a legjobban, a többi már nem annyira...nem baj, a köv adás tuti lesz! :]