Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll never walk alone!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De egy Bödõcs, vagy Kiss Ádám már talán.
Ez a showder club a jelenlegi formájában már most kifulladt, nem tudom meddig tartják még mûsoron. 1-2 hét és minden nézõ rájön, hogy túlerõltetett mindenki, és kiégnek mint bárki más (pl bagi-nacsa, ihm, stb). Viszont, persze, igy legalább van kontraszt 😊 Bár szerintem ebben a mûfajban bénák nélkül is jól fel lehet ismerni a tehetséget.
Én is max azt tudom elképzelni, hogy olyan ember akinek karaktere is van (lásd fent), heti, vagy kétheti egy alkalommal egy fél órát, vagy max egy órát standupol. És ennyi a mûsor. Nem több ember. Be kell látni, hogy lehet hogy sokan vannak, de nagyon kevesen jók benne.
a stand up nem arról szól,hogy 15 percenként cserélgetik a fellépõket,hanem arról,hogy valaki kiáll a színpadra,és róla szól az egész este.van ideje szépen felvezetni a mondandóját,belemegy jó pár témába,kivesézi õket,és persze a leglényegesebb,hogy a közönség,vagyis mi,felvesszük a tempóját,mondhatni megismerjük õt.
itt megint arról van szó,hogy a mennyiségre mennek rá,nem a minõségre 😞
már az is jobb lenne,ha a mûsor nettó 1 órás lenne,2 fellépõvel!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nalunk nincs RTL Klub😞
http://gaborszantai.co.uk/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Hozzá képest a tegnapiak erõltetettek voltak, a második csávó aki meg folyamatosan a súgóra tekingetett lefelé külön szánalom volt.
Egykét poén volt mindenki szövegében, de teljesen összefüggéstelenül szövegeltek, még átvezetni sem tudták a témákat. Tisztán hallható volt, hogy a közönség se díjazta különösebben.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ReaL MaDRid x siempre
kíváncsian várom XD
remélem mesél majd Diósgyõr meccsekrõl 😄
I love this game!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
You\'ll never walk alone!
de a többi már lejárt lemez, vagy harmat gyenge volt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Március 14-i adás
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.