1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
vviktor1 #489 Jó a datás is. -
#488 ezer köszönet :) -
Phat Smoker #487 felraktam újra, katt!
-
#486 a data kapja be :D -
#485 a datás még menne, csak ott karbantartás van -
#484 mindkét linket törölték... :( -
Phat Smoker #483 Kőhalmi nem lenne rossz, csak a "hogy ne csináljunk tervrajzokat" meg a "műszaki egyetemen töltött x+4 év" + "a szotyi hotline" és egyéb poénjait már kivülről fújja a közönség, ha tényleg olyan nagy humorista lenne, mint amilyennek sokan tartják ,akkor a nyár folyamán igazán összeüthetett volna vmi merőben új műsort, de nekem a mostani fellépéséből talán a "puk kódos sztori", meg az "autista csoporttársak" volt az ami újnak tünt, de pár év múlva már ezek is a könyökömön fognak valszeg kijönni, -a többiről nem is beszélve-, ha addig nem talál ki vmi újat. -
vviktor1 #482 Hálás köszönet, és neked is Majkiii (ment egy privát is) ! -
#481 Kőhalmi magasan a legjobb. Én csak miatta néztem:)) -
#480 zseer volt a tegnapi.ezt a Szupkayt meg nem tudom minek erőltetik,egyszerűen az előadásmódja rémes meg a poénjai sem nagyon frankók,még egy jó stand upját sem láttam,de a közönség sem nevette magát halálra ahogy hallottam. -
#479 Kiss Ádám tegnap is király volt :D
de KAP se volt rossz meg Kőhalmi se ^^ -
Majkiii #478 Mint mindig data-ra szoktam a dolgokat tölteni. Nme tudom mit értesz az alatt hogy hamar lerúgják? Nekem az első évad mp3-ai is fent vannak és tölthetők. Az szokott lenni data-val hogy néha nem müxik aztán csak egy pár kb-os fájlt szed le.
Nos akkor itt van a tegnapi adás MP3-ban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://data.hu/get/813564/Showder.Klub.S02E02.2008.11.03.mp3.html -
Phat Smoker #477 parancsolj! ;-) -
vviktor1 #476 Sajnos nem bírtam fent maradni, valaki esetleg mp3-ban nem tolná fel ? (ne data-ra mert onnan hamar lerugják)
-
#475 fasza volt a mai műsor, Godotos hangulatot ébresztett bennem :D -
karajjj #474 Kőhalmi tényleg ütött :DDDDDD
én is ilyen autistákkal járok egy csoportba :D -
Majkiii #473 Szerintem is jó rész volt, kellett ez már. :D -
#472 Fáj a gyomrom:D Nagyon jó volt:D -
Lyan Kyj #471 az első fele is hatalmas volt, de Kőhalmi egyszerűen frenetikus volt, végig könnyeztem a röhögéstől, már az első mondatának felétől! -
#470 Hát ez nagyon jó volt, mindenki:) -
#469 jön a zoli! juhééé! :D:D -
Majkiii #468 Jah Szupkay annyira nem volt jó. De Kiss Ádám nagyon jól tolja. :D -
karajjj #467 a második elég gyenge volt :S -
#466 eddig kurva jó :DD -
#465 Ha ezen múlna,hogy korábban menyjen,lelőném,meg elásnám a családjával együtt,aztán nézném a börtönből-.- -
#464 Gőzeke a lényeg. -
#463 Faszom se nézi meg ilyen későn.Kurva anyjukkal elmehetnek szaporodni. -
Majkiii #462 Későre rakják csúszik is. ááh nem értem miért. :D de ez most naoyn jó. :D -
#461 miért rakják ilyen későre?
ekkora lámákat...
7-8 körül adnák akkor magasan a legnézettebb műsor lenne -
#460 b@sszus.... mindjárt 11??? éjfélre vége! :S 6-kor kelek... f@x@! :( -
zotja #459 elég rossz,hogy ilyen későn kezdik, pedig pár fokkal értelmesebb műsor mint a zsirosfejű vastagbajszú győzike -
#458 APA KEZDŐŐŐŐDIIIIK!!!! :D:D
remélem kőhalmi büntetni fog! :D -
#457 htx -
#456 15 perc múlva KEZDŐDIK. -
#455 hát én is majdnem lemaradtam róla, ha nem olvasom a tápigot
ezét kértem most is valakit, hogy egy kezdődik hsz-el juttassa eszembe -
Csesza #454 jah igen előtte :D
az nekem is múlthéten sokat segített hogy beírt valaki mert lemaradtam volna róla :P -
Csesza #453 22:35 -
#452 port.hu rulez. -
#451 este ismét SC...valaki beírná előtte, hogy KEZDŐDIK, met el fogom felejteni :| -
#450 Jó volt, de Trabarnát nem kéne erőltetni. Annyira szánalmas.