1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#1731 -
#1730 Hadhazit en is! :)
...meg Bodocsot, Aranyosit, meg Kohalmit. Nekem Ok a favok.
-
Richardix #1729 A Kertész Ricsi (óóó Ricsifiúúú) még talán elmegy, de a másik kettőtől én is hülyét kapok. Viszont Hadházit már rohadtul várom :) -
#1728 hát, ha tényleg így lesz ahogy írod, akkor ez az idei nagyon gyenge lesz. :(
Tót Edu, Trabarna, meg a "temetős, tájszólásos" nagyon gáz szerintem! Én azt a Gajdost se tudom, h kicsoda...
Fene megette az egészet! :D -
Janika114 #1727 A szabolcsi csávó, a temetős, tájszólásos :D
Hát lehet nem lesz akkor idén Bödőcs, jövő héten Rekop György, Aranyosi Péter, Hadházi László és Csenki Attila lesznek. Azt nem tudom h utánuk lévő két hétben már az utolsó két adás lesz vagy még lesz közte kettő, de szerint nem lesz több. -
#1726 Bödőcs akkor nem is lesz:S:S:S
KAP,Dombóvári,Kóhalmi viszont jó lesz
tóth edu::S:S
istenemS:S: trabarna S:S: kertész az kicsoda??:D -
Janika114 #1725 Az utolsó két showderen idén:
Dombi, KAP, Kőhalmi, Gajdos Zoltán
Trabarna, Kis Ádám, Kertész Richárd, Tóth Edu
lesz majd.
Az utolsó elég vérszegény lesz. Trabarna már megint miért?? -
#1724 thx
ezt is kihagyom maXD
KAP oké.... de a többi -
#1723 ja. hagyján... nálam Ők az "elmegy" kategóriába tartoznak...
Hajdú Balázs az a nagyon lassú beszédű gyerek, akinek szintén alig vannak poénjai.
A másik az ismeretlen... (hátha jó lesz :) ) -
#1722 KAP és szomszédnéni még okés, de a másik kettő? kiabánataza Szobácsi Gergő? -
#1721 Köszi az infót!
viszont ismét elég gyenge műsor várható... :( -
Janika114 #1720 Kovács András Péter - KAP, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szobácsi Gergő és Hajdú Balázs lesz ma este ha minden igaz. -
#1719 viszont jol all neki :D
-
Richardix #1718 Mogács minden alkalommal megerősíti azt, amit eddig is tudtam: Ez az ember nem komplett :) -
#1717 igen
jónak ígérkezik
végre:D -
#1716 jobban hangzik, mint az eddigiek :) -
Janika114 #1715 Kőhalmi, Mogács, Beliczai meg öö Benk ha jól tudom. -
#1714 a ma estiben elvileg Kőhalmi is lesz! jeee :D -
#1713 -
FL Zoli #1712 Nem tudom mennyi igaz belőle, hogy Norbi klinikai halál állapotában volt..s ezen "kalandozott" -
#1711 Ami Norbi, az nyugodtan mehet. Mégha sértődés is van belőle. (Nem láttam a hétfőit, nem tudom miről beszélek, de rühellem Norbeet és kedves nejét.) -
FL Zoli #1710 Szerintem simán belefért. Azért vedd azt figyelembe hogy elhoztak nekünk egy előadót aki világbajnok a szakmájában. Jöhetett volna hajdú steve meg magyar attila is megint a szakállas vicceivel
Egyedül Dombóvári Norbis "poénját" éreztem erősnek...utálhatjuk akárhogy Norbit, de én nem engedtem volna adásba -
#1709 húúú de sz*r volt ez is
az a bűvész is, istenemD:D:D: kit érdekel egy stand up műsorban:D
-
#1708 fasza... :( -
#1707 valami bűvész vagy mi. -
#1706 kossz!
akkor a maitol sem varhatunk sokat :(
ki az a Soma? :D -
#1705 Ma este a Showder Klub-ban: Dombóvári István, Felméri Péter és vendégszerepel Hajnóczy Soma. Házigazda: Kiss Ádám -
#1704 tudtok a mai fellepokrol valamit? -
#1703 -
Janika114 #1702 Csenki is volt már, én se értem miért kell a "gyengébbeket" ennyire nyomatni, Beliczai Balázs is utóbbi két szezonban egyszer ha volt, én pl őt is szerettem. -
kérdés
-Miért nem szerepel többet?
-Ez egy ilyen ajándék kell, hogy legyen..... -
#1700 ja rekop már megint??:(
az öcsikés "poénok" tuti lesznek::(( -
Janika114 #1699 Vmikor tuti lesz, csak ezeket fogják forgatni 12.-én onnan tudom ezeket is. -
#1698 bödőcs? ő nem lesz? -
Janika114 #1697 Későbbiekben utánuk pedig majd(bár nem 100% h két hét múlva:
Kovács András Péter - KAP, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szobácsi Gergő és Hajdú Balázs
Rekop György, Aranyosi Péter, Hadházi László és Csenki Attila
-
Janika114 #1696 Nem tudom én se, nem ismerem, fb-n rakta ki a showder klub oldala h ők lesznek. -
#1695 az a soma azkiaz? bűvészkedni fog egy humoresten? wtf? -
Janika114 #1694 Jövőhéten Kiss Ádám, Dombóvári István, Felméri Peti, meg elvileg Hajnóczy Soma bűvész lép fel. Ez eddig nagyon jónak ígérkezik számomra. -
#1693 senki se vitatkozik, megállapítás volt a részemről... -
#1692 ízlésről vitatkozni teljesen felesleges...
én pl Kormos Anettet kifejezetten bírom, tudok rajta mosolyogni (röhögni nem, ahhoz kevés)
Mellette Kiss Ádám, Kőhalmi, Bödőcs, néha Aranyosi akiket bírok.
A többi nekem abszolut nem jön be, még az a szerencse hogy az elején elmondják kik fognak szerepelni. Ha mások vannak a műsorban nem is nézem tovább.