Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
vizont pl, a ganxstán azt láttam, hogy gyors túl akar rajta lenni meg mintha izgulna isS:S:S: ugyan ez a siposnál is
azért az Amerikai jobb:)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igénytelen szemét, sajnos a Retek klub már csak ezt tudja nyújtani, meg mocskosszájú Plazma g*cit.<#levele>#levele>
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Kiss ádám is leves kategória lett már..
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
nagyon rossz
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De egyébként a többiek sem voltak rosszak, legalábbis én sokszor elmosolyodtam (végre, az elõzõ részek eléggé lehangoltak).
"Jézike mondtam, hogy ne futkározz a tavon"
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Aranyosi the best :)
lol
ettõl függetlenül jó rész volt
lattam mar eloben is, ott meg parasztabb, meg a nezoket is full durvan oltja.
egy budosgyoker gyerek!
fuj de gyulolom...
Bellus, madaras poénja tetszett, meg Felméri annyira nem volt rossz.
Mogács ássa el magát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Photoshop, tudod a dolgod. :D
megköszönném elõre is
szóval ennek a videónak szeretném a showder klubbos verzióját ha linkelné valaki
Dum spiro, spero.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
3 hóóónap szünet? milyen "stratégia" ez? ;)
és akkor 2.5 hónap hétfõi = kb 10 alkalom
majd újabb szünet: teljes nyár
mi van ezekkel?
csökken az érdeklõdés/ nézettség?
nincs elég reklámbevétele a retekklubnak, hogy finanszírozza a srácokat?
vagy nincsenek új és jó poénok?
Just do it :)
majd mikor este mentem, hogy na hál istennek újrakezdték
mi vóóóót ott?
drcsontvazze -.-
mikor kezdik idén a srácok?
Just do it :)
kiss ádám könyve ha kell vkinek töltse