1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
haywire #1089 Hadházitól fetrengtem a röhögéstől, szerintem ez a rész erősen vitte az évadot. Dombi is király volt, bár a szombati kabaréból ismertem a poénjai nagy részét. Szupkay is elment (bár ne voltak erős poénjai de azért jók voltak. Hajdú Steve és Magyar Attlia meg...hát azt inkább hagyjuk, jól kezdődött a műsoruk, de elég szarul folytatták, meg az a gond vele, hogy ez nem a stand up műfajába tartozik. De Hadházi vitte a pálmát. Életembe nem röhögtem ilyen jót. -
Majkiii #1088 Showder.Klub.S03E06 (MP3)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://data.hu/get/1422587/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://addat.hu/940d484b/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://www.filefactory.com/file/aghbc58/n/Showder_Klub_S03E06_2009_05_11_mp3
http://rapidshare.com/files/231899795/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://www6.zippyshare.com/v/96006183/file.html
Üdv: Májki -
#1087 Mindig végignézem, még az a két tökfej is elment addig amíg beszéltek, de ami utána jött, inkább átkapcsoltam, majd vissza, de ez utolsó fószer nekem egyátalán nem jön be, sebaj, Hadházin szakadtam, Dombovári hozta a szokásost, a többit pedig el kell felejteni:) -
Majkiii #1086 1 hét kimaradás után itt a legújabb Comedy Centralos stand up show új rész mp3-ban!
Comedy Central S01E03 (MP3)
Comedy Central S01E03-1 - Maksa Zoltán
Comedy Central S01E03-2 - Mogács Dániel
Comedy Central S01E03-3 - A Három Kismalac
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://addat.hu/39b8ecd8/Comedy_Central_S01E03-MAJKI.zip.html
-
Floppsy #1085 Hadházi önmagában megérte hogy végigszenvedjem az egészet, Dombi is király mint mindig, nade utána mitörtént...? -
lokko #1084 nemrég voltam rádiókabaré felvételen, és ott értettem meg, hogy miért haldokolt a showderklubb feltörésééig a magyar humor ... mert a színészek adták elő a hígszart ... a színészek máig a hígszart csinálják, mást nem tudnak, de legalább eddig ez távol maradt a Showdertől ... de ez a bábos hányás istenem !!! -
#1083 Hadházi nagyon nagy
ahogy előadja magát,meg ahogy vágja a fejeket
hatalmas :) -
Majkiii #1082 Jönni fog majd hamarosan lesz link rá. :P -
Majkiii #1081 Hadházi megint jó volt Dombóváriról lemaradtam de majd 1-2 óra múlva megnézem . :D -
#1080 Szupkay megint gyengécske volt :\ -
SlayR #1079 ez nagyon beteg -
#1078 aztakurva Hadházy mekkora :Dddddddddddddddddd -
#1077 hajdú steve meg az a másik gyökér minek ebbe?
sok fasszopó meg röhög mindenen még ezen is.. -
#1076 hát ez a bábos hülyeség elég szar :\ tényleg saskabaré feeling,de Hadházy viszont szarráröhögtetett :Ddddddddddddd -
SlayR #1075 Ezt a kettőt kikéne vágni a p*csába -
#1074 Mintha sas kabarét néznék -
#1073 Hadházi ahogy előadja ezeket a történeket, és ahogy vágja hozzá a pofákat meg a hangokat az kész:DDDDD -
#1072 az biztos :D -
Fergio #1071 Dombóvári hatalmas volt :) -
#1070 Stan-es póló -
#1069 kezdés... -
#1068 A május 4.-i showder klubbot majd légyszíves rakjátok fel. :)
Köszönöm! -
viktory133 #1067 május 29.én jönnek hozzánk törökszentmiklósra bödőcs kőhalmi meg nem tudom ki a 3. 1500 a belépő már bödőcs meg kőhalmi megér annyit. Ha van szolnok megyei jöjjön!!! -
#1066 ja bocs nem olvastam vissza -
#1065 #1046 -
#1064 a tegnap comedy centralos moegint jöhetne mp3ban, előre is köszi :P -
#1063 tudja valaki hogy kik lesznek ma a showderban??? -
#1062 gyerekek, nem is tudtam hogy van ilyen topic :). Manapság legszínvonalasabb műsor a kereskedelmi csatornákon :D Imádom :) -
Floppsy #1061 "a "Gyurcsány olyan, mint a Sport szelet reklámból a néger - ő csak segíteni akart..." poén utóbbi idők egyik legjobb politikai/Gyurcsányos vicce, mert ez tényleg igazi vicc"
Nameg az autista waldorf óvoda :D
Bödőcs -
#1060 "meg szvsz az sem érdekes, hogy az olcsó kínai boxert mutogatta magán..."
Ja szánalmas, hogy ez egyáltalán adásba került. Semmi vicces nem volt benne. Az ilyen gagyi embereket hanyagolni kéne és többet szerepelhetne Bödőcs, KAP és Kiss Ádám. -
karajjj #1059 nekem nem jött át, akkor most kinek is jönnek be a béna poénok? :D
#1057: anno a Rippel paródiájuk brutál volt :DDDDD -
#1058 a trabantos viccet én nem ismertem, nálam ült, jól adta elő. a boxernek mutogatása valóban olcsó poén, de ott a barátnő reakciója, meg az a fej+hang kombó amivel előadta hatalmas volt. és előtte a fogkefés sztori is jó volt felvezetésnek. -
haywire #1057 Magyar Attilát és Hajdú Sztívet nem ismerem de sztem inkább parodiksták lesznek ahogy a reklámból néztem, plusz vmi bábuval mutogatnak...remélem kellemesen csalódok majd benne. -
karajjj #1056 hát akkor ezek szerint én az aljanéphez tartozok, mert nekem sem jött át ez az adás, a régi szar viccet az utolsó srác úgy adta elő, mintha fú mekkora saját poén lenne, meg szvsz az sem érdekes, hogy az olcsó kínai boxert mutogatta magán... -
#1055 Ez az egyik a másik meg mikor megy el és integet mint Leslie Nielsen :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
#1054 hát nagyon különböző az ízlésünk akkor. sztem a múltkori volt az évadban a legjobb rész (valamelyikben kétszer, ha felnevetek, most meg egy csomót végigröhögtem) és pont Aranyosi volt az, akit a leggyengébbnek találtam, nem akarok felsőbbrendűséget árasztani magamból, de én nem tartom színvonalas humornak azt, amikor szarás+b*szás a téma, mert itt annyira meg se kell erőltetnie magát az viccmesélőnek, a téma ad egy alaphangot. (Persze biztos lehetne ide is forradalmi poénokat kitalálni, de nem jellemző.) A másik, amit meg kifejezetten utálok, -és Aranyosinak is volt most egy ilyen- amikor politikai gyűlöletből származtatnak poént. Semmi vicces nem volt abban, hogy beszólt Gyurcsánynak, de mivel az emberek "Hehe, én is utálom, de poén." reakciójára mindig lehet számítani, persze, hogy még taps is jött rá. Ez gyakorlatilag semmivel se több, mint az osztályban a büdös gyereken való gúnyolódás. Az se kell, hogy vicces legyen, anélkül is lesz rá vevő. [Mielőtt valaki félreértené, egy adással korábban a "Gyurcsány olyan, mint a Sport szelet reklámból a néger - ő csak segíteni akart..." poén utóbbi idők egyik legjobb politikai/Gyurcsányos vicce, mert ez tényleg igazi vicc.] -
karajjj #1053 -
knightbali #1052 Hát Szupkaynak nem lesz nehéz dolga akkor. ;) A multkori borzalmas volt. Nemigazán voltak formában a fiuk... talán Aranyosi. -
#1051 aha, érdekes. nem éppen szigorú értelemben vett stand up, mindegy, azért a legjobbakat remélem. (bár a múlthetit nehéz lesz űberelni, pláne, hogy Szupkai-val nyitnak :S ) -
karajjj #1050 3 szám, + a műsorvezető
Magyar Attila meg Hajdú együtt lesznek