1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • Vardar
    Mi van?? Utolsó rész?
  • Headless Dave
    Hétfőn lesz a tavaszi szezon utolsó része. Lesz Kiss Ádám. A többi szereplőt nem tudja esetleg valaki?
    Jun 22-én Bödőcs és Fábry Kisvárdára látogat. Alig várom :D:D
  • Majkiii
    Innen töltheted data.hu ról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://data.hu/get/1405541/Showder.Klub.S03E05.2009.05.04.mp3
  • Vardar
    Amelyik kimaradt, a Kiss Ádámos, Kőhalmis. Az 5.ik adás ebben az évadban.
  • Istencsászár
    mondta is valamelyik hogy itt az évad vége és mennek "nyáriszünetre"
  • Majkiii
    Egy kérdés hátha vki olvasott már róla h ez az évad hány részes lesz? Ugyanúgy 8? Mert ha igen akkor jövő héten lesz az évadzáró. :(
  • zazeee
    Szerintem erőltett volt egy kicsit a tegnap este, azok a pisis dolgok nem illettek a műsorba! Aranyosi egyáltalán nem tudott megnevettettni, örülök, hogy Felméri Péter volt az utolsó, mert neki viszont minden poénja ütött szerintem! KAP viszont sokkal jobb szokott lenni...
  • hunbasser
    azt kurva jól előadta :D amúgy meg is néztem,tényleg bejelölte vmi Nikolett,akinek csak nyestes képei vannak iwiwen :_:_:_
  • Tyler1
    Felmérit nem bírom, mert mindig olyan erőltetett dolgokat csinál pl. most hozott 6 üveg vizet, mert azt hitte az vices...de az a poénja h " az iwiwen megjelölt Nikoletta...a nyest" hát azon akkorát szakadtam h az nem igaz :D:D:D
  • Tomek83
    Csenkinek vannak jó poénjai,csak megint túl lőtt a célon,azok a pisis poénok elég gusztustalanok voltak,pedig nem vagyok finnyás a poénok terén,de ez nem jött be.
  • hunbasser
    hát,Csenki nekem adta valahogy :\ Aranyosi jó volt,KAP kicsit maga alatt teljesített,de még így is talán a legjobb volt :D Felméri is jobb volt,mint a múltkor
  • haywire
    én is úgy látom hogy Felméri mintha fejlődött volna, nem volt olyan monoton meg végre olyan poénokat is mondott amiket fel lehet röhögni. KAP volt sztem most a legjobb, de Aranyosi is hozta a formáját. Csenki se volt rossz de mintha kicsit eröltettetek lennének poénjai.
  • Guilty01
    Szerintem meg rohadt jó volt a mai adás!!
    Kap 1. részébe sírtam a röhögéstől, Csenkiben is pozitívan csalódtam, Aranyosi is jobb volt az átlagnál, és ezúttal Felméri sem volt annyira fárasztó! Szerintem sokkal jobb volt a múlthetinél!
  • Tomek83
    Szerintem a mai elég gyengusz volt,1-2jobb poén volt,de annyira nem is nevettem,Felméri is jobb szokott lenni,ráadásul megint elnyomta a "minden 6. ember" poént. Nekem most Aranyosi jött be a legjobban. Kicsit KAP is elszürkült az utóbbi időkben.
  • Tribiani
    nem volt rossz a mai klub, de úgy mindenki csak elment. mondjuk felméri magához képest jobb volt. kap volt a legjobb bár tőle már megszokhattuk:)
  • Rockynhooo
    hu bazd megint elfelejtettem h ma van :D
  • bubi07
    Felméri blog a mai adásról.
  • Majkiii
    Jaaa mondjuk ez is igaz és jó feltételezés. :) Reméljük hamarosan újra lesz. :)
  • Headless Dave
    Bödőcs azt mesélte, hogy leadta a szakdolgozatát, ami azt jelenti, hogy még nincs diplomája. Most végez elvileg, szóval lehet, hogy amiatt nem szerepel a Dumaszínházba.
  • Majkiii
    5-iK? hogy értve 5.? évad szám is jó lenne és akkor megkeresem a linket, mer fennt van minden. a legutóbbi is , amelyet a stand-up-os részen megtalálsz. :)
  • Vardar
    Az 5.-ik adást nem tennéd fel?
  • Majkiii
    Én tudok egyet bár nem oylan poén de mikor bemutatta egyik részben hogyan töltötek ki a bankban egy nyomtatványt a számmal betűvel résznél. :)
  • Tribiani
    Csenkinek vannak jó történetei de erősen kétlem hogy most így kapásból tudnál mondani tőle egy poént amire emlékszel.. az biztos hogy én még egyszer sem röhögtem rajta pedig két éve nézem a klubbot és minden részt láttam kétszer
  • hunbasser
    KAP,Aranyosi (Y)
  • Majkiii
    Hétfőn Showder KLub újraaaa!
    Szereplői:
    - Kovács András Péter
    - Aranyosi Péter
    - Csenki Attila
    - Felméri Péter

Péterek műsora lesz. :D
  • Matthew Prosac
    Csenki szeressük, nem szidni
  • hunbasser
    fejlődik a srác. de egyébként nem csinálja rosszul, csak amit régen erőltetett, az nem stand-up volt,mostmár inkább kezd stand-uposodni,de régen szinte csak autóhangokat utánzott. most volt Hatvanban,hát ugye ott azt csinálta,hogy autóhangokat utánzott és azt keverte bele ilyen stand-upba,ott elmegy,de egy Showder Clubban tessék stand-uppolni,ne brummogni meg hutyutyuzni :)
  • Tribiani
    azért nem kéne ennyire lehúznotok Trabarnát. már szinte nekem esett rosszul amiket írtatok. nekem se ő a kedvencem, de szerintem mostanába egész jó szokott lenni. és vannak nála rosszabbak is például csenki, felméri, somogyi.
  • Matthew Prosac
    nemrég voltam Godot-ban, ott mondta el harmadszor ugyananazt a poént, a showderban negyedszer . de helyes a képlet :)
  • Majkiii
    Sztem nem ő. Mivel mesélte egyszer h megvan a diplomája. Sztem Kiss Ádámra gondolsz. :)
  • a.carkey
    Nem vizsgák miatt szerepel kevesebbet? Vagy az nem ő?
  • Floppsy
    Amúgy valaki tudja, hogy miért lépett ki Bödőcs a Dumaszínház társulatból? Már régóta nézem, hogy egy fellépésen sem fellelhető. Valaki azt mondta, hogy talán ki akarja magát próbálni önállóan, de tényleg érdekelne hogy valóban emiatt? És hogy pont a legjobb nincs ott...
  • hunbasser
    jó bocs,itt láttam sokszor így leírva a nevét és belémrögződött :D
  • miilann04
    i
  • hunbasser
    amúgy nekem sem volt semmi bajom Hadházyval,anno lestem is,hogy miért megy a fikázása,hogy "jaj,hát most Hadházy nem volt olyan jó". mindig is ilyen volt a stílusa és szerintem vicces volt akkor is.
  • F E R I
    Jó látni, hogy nemcsak én látom egyre jobbnak Hadházit. Remélem megtartja ezt a lendületét és még sokáig szórakoztat minket. Bödőcs a 2. kedvencem, mert pont ő az, aki olyan jól ráérez a tipikus vidéken megtörtént vicces eseményekre és pont úgy tálalja, hogy aki hasonló közegben él/élt, egyből ráismer és tudja, hogy "tééényleg bazzzeee"
  • haywire
    én is láttam ogy minenki fikázza őt... nekem mindig is ő volt a legjobb, mert a poénjain mindig lehet röhögni és már régóta a pályán van, bár ezt szerintem itt sokan nem tudják (rádióműsorokat vezetett, töb könyvet írt [igaz nem egyedül], a rádiókabarés szereplése is a legjobb ezt mutatja az is hogy idén ő volt az egyik személy aki Bon-Bon díjat kapott). Mert sokan a mai topba sorolják Kiss-t KAP-ot meg a többieket, akikkel nincs bajom de valahogy mégse röhögök rajtuk annyit. Hadházi mellett a másik kedvencem Bödőcs akitől szintén fetrengek a röhögéstől. És még egy megjegyzés tőlem, lehet hogy azért "jobbak" ők mert nem szerepelnek annyit. Lásd mos Dombóvárit akitől a rádióban 3x hallottam ugyanazt a poént és utána a showderben is elmondta.
  • Istencsászár
    Igen, de belejött és amit ebben az évadban művel az feregteges:)
  • a.carkey
    Ez a két majom - az egyik a heti hetesből - valami ótvar tré volt. Showderen vagy elaludtam mert későn volt, vagy elfelejtettem, de ez votl az első show, amiről ELKAPCSOLTAM.
  • karajjj
    pedig hogy szokta itt a többség Hadházit fikázni... :D