Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
állat😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hunbasser
szerintem eddig odabasz 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ma kik is lesznek a Showder Klubban? Bödõcsöt tudom. 😄
theone91
Elég szomorú, hogy ilyen korán elveszettte az apját...

theone91
Bocs a sok "lesz"-ért... 😄

theone91
Lol... Ma hazaértem és az érdi majális programajánlójában láttam, hogy lesznek Stand-up-osok. Beliczai Balázs és Mogács Dániel lesznek majd... Kinnt leszek, az biztos... 😄

theone91
LoL... 😄

Tényleg WFT... 😊

tnm
"magyar hang" wtf? 😄

Jaja a susogós mackók asszem a comedy centralon reklámok között 1-2perces jelenetek de azok hatalmasok, nem tudtam, hogy Mogács Dani az egyik magyar hang.
Én is hallottam hogy holnap lesz a felvétel.
Végre végre, na de mikor lesz már hétfõ <#vigyor2>

Garbage day?!

Nekem mindkettõként bejön. Bár én csak azt az 1 Showder Clubos fellépést láttam te, gondolom többet. Nekem akkor nagyon átjött😄
Biztos forrásból tudom, hogy a köv. adásba (ápr.20) szerepel bödõcs
theone91
Nekem Mogács, csak Brandon-ként (Susogós Mackók) oké... Stand-upposként lájtos és erõltetett.

Mogács<#worship>Taníccs minket mester.
desigo
Minden jegy elkelt!
Beliczai Balázs
Kiss Ádám
Mogács Dániel
Ha érdekel valakit holnap este a Godot dumaszínház-ban (Bpest 7 kerület Madách u.) Kiss Ádám, Mogács Dániel, a harmadikra nem emlékszem, sorry
Szerintem korábban felvették már ezt az adást, szóval ha említi is akkor majd legközelebb.
énis asztem, hogy megemlíti 😄
Fabio Capello
köszöntem!

Már vártam, hogy dombóvári szóbahozza ezt a tápikot 😄

KAP-nak tegnap nagyon nem ment az elején, aztán belejött, de akkor sem hozta a formáját
hunbasser
amúgy én azt vettem észre,hogy KAP és Kiss Ádám ketten teljesen mások mint a többi,talán még Bödõcsöt lehet idevenni. nem csak arról van szó,hogy "õk a legjobbak",hanem azt akarom ezzel mondani,hogy eleve másképp kezdenek. sokszor a közéleti híreket,politikát veszik elõ,úgy mint Fábry,és elég hatásosan csinálják,nagyon jól áll nekik

ReaL MaDRid x siempre

kiss meg kap jó volt de maguktól is messze voltak a többiek meg töllük bár dombóvári jól tolta de nem ez volt a legerõsebb showder, ettõl függetlenül megköszönném ha aviba feltolná valaki😉
jaja, Barnának a jetski (remélem jól írom) rontotta le, addig tök jókat röhögtem meg minen aztán amikor belõtte azt a hangot visszajött az hogy mégse olyan jó mint gondoltam. De amúgy jól nyomja, nem mondom hogy felér Kissel vagy KAPal de közel van.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Fábry alrege vagy !<#wow2><#idiota>

Ramadamammy rapidrandi

"Húsvét után találkozunk!

Legközelebb április 20-án este találkozhatsz kedvenc humoristáiddal! Addig is nézd végig újra a legjobb poénokat!"

Ez de kibaszás 😄 Aszittem már, hogy jön Bödõcs....:S😄
Showder Klub S03E02 (MP3, 128kbps)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://data.hu/get/1338252/Showder.Klub.S03E02.2009.04.06.mp3.html
http://www.filefactory.com/file/af9407c/n/Showder_Klub_S03E02_2009_04_06_mp3
http://rapidshare.com/files/218286113/Showder.Klub.S03E02.2009.04.06.mp3.html
http://www17.zippyshare.com/v/60232382/file.html
http://www.zshare.net/audio/58287935e7c85e6e/

Jó szórakozást újra a poénokhoz. 😊
desigo
korrekt rész volt nagyon xD
Hát ez nagy volt! Kiss Ádám meg KAP poénjai ismerõsek voltak Kabaréklubból, de jó volt nagyon, Dombi is, Trabarna is egész jó volt. Összességében besza behu 😄
hunbasser
Kiss Ádám gecinagy volt,azt végigröhögtem 😄 KAP is zsír volt,Dombi is fasza volt,most mindenki odabaszott 😊

ReaL MaDRid x siempre

Jah ez a jetski-s nem volt annyira ütõs a végén. Dombóvári nagyot alkotott. 😄 Kiss Ádámnak megint sok ismerõs poénja volt.
De összeségében jó rész volt. 😄
hunbasser
ja,a jetski nem kellett volna,de azonkívül szerintem egész jó volt,a Finges résznél beszartam a röhögéstõl 😄Ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

na Barna a végét elszarta :S amíg nem ment rá erre a dzseckire, addig azt mondtam volna, hogy nézdmá, ez tök jó... csakhát, nah 😄
hunbasser
BASZDMEEEEEEEEEEEEEEG 😄:😄😄D

mekkora rész volt 😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

Na mivan na mivan na mivan na???

😄DDddddd

Rockynhooo
végig nevetgéltem meg mosolyogtam de Dombóvári mikor bemondta ,hogy egy lány írt rola a buszon akkor így mondom hmm milyen jo örülhet neki meg aranyos 😄 aztá betette: "és büdös volt" a-S😄_ASD_ASD ott megszakadtam annyira nevettem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

KAP az elején gyengusz volt, bár egyszer elmosolyodtam, Ádámkán lehetett röhögni, Dombi meg most jól nyitott, csak szerintem kár megszakítani ezzel a reklámmal, lenne inkább elõtte, vagy utána...
ütõs a mai! 😄 Dombóvári viszi a pálmát eddig!

whiskeyman
gyááá, az elsõ rész adja 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Istencsászár
Eddig nagyon jó😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem csak ma, mindig ilyen késõn van. 😄
desigo
elég késõn van ma :/
hunbasser
el ne felejtsétek!! már csak 6 perc 😊 söröket lassan lehet kivenni a hûtõbõl

ReaL MaDRid x siempre

Guilty01
Lórán barna helyett mondjuk elfogadnék 1 bödõcsöt, de azért így se rossz.

You\'ll never walk alone!

hunbasser
pfahhh odabaszós crew 😄

ReaL MaDRid x siempre

desigo
nah ez tuti jó lesz xD
Rockynhooo
Jövõheti felhozatal:
Kiss Ádám
Dombóvári István
Kovács András Péter
Lóránt Barnabás

asszem ez jó lesz 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Nekem is tetszett
láttam élõben is már akkor könnyeztem rajta
még ha a poénok nem is mind hibátlanok az ahogy elõadja dob rajta sokat ...