Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól emlékszem mondta a nevét csak nem jegyeztem meg. szedd le vhonnan a legutóbbi részt,szerintem mondta.
ReaL MaDRid x siempre
#acm
amúgy én 100%-ban egyetértek Headless Dave-vel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én csak azt nem tudom, hogy Badár miért nem szerepel soha??
A sztorijai mindenkit felülmúlnának. 😊
#acm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azt nem tudjátok, hogy milyen zene megy a végén? Ki játsza vagy honnan lehet megszerezni?
Kicsit Blues companyra emlékeztet, de biztos nem az!
Kösz!
Garbage day?!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tuti nézem.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
22:15 RtlKLub
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
ReaL MaDRid x siempre
Kezdõdhet a visszaszámlálás alig várom az új részeket. 😊
@sorozatjunkie
tehát e hó végén, csütörtökön, 22:15-tõl visszatérnek a srácok 😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
na hát énis szeretem a showder clubot minden hétfõn néztem csak most nem értem hogy mi is van?
mert 2009-ben az RTL klubon még egy adás sem volt
tud valaki errõl valamit hogy mikor lesz?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Elõre is köszönök mindent
A youtube-os dolog meg az elején van. 😊
Showder.Klub.8.2008.06.02.mp3