1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • Rockynhooo
    Akkor viszont ajánlom ,hogy nézd meg Youtube-on az esti showderes fellépéseket is. Legalábbis az Ádámét és Bödőcsét mindenképp mert azok nagyon ütöttek :)
  • tnm #1168
    hát, nekem nem. :P
    de amúgyis, ha egy másik műsorba süti el, az sztem tényleg említésre sem érdemes (ugyanígy az se róható fel, ha olyan poénokat süt el egy nem tévés előadásán, ami már volt a showder klubban)

ha egy az egybe, vagy 90%-ban ugyanazt adja elő 2 helyen is, akkor ott már felmerül a kérdés, hogy vajon megéri-e a pénzét
  • Rockynhooo
    Oké , akkor ha elnyomná Kiss Ádám az esti showderes műsorát újra akkor az nem számítana ismétlésnek , sőt újdonság lenne.
  • tnm #1166
    nekem pont nem, mert én nagyon nem bírom Fidry-t, ezért nem nézek Esti Showder-t
  • Rockynhooo
    Ok. Az egyre megy :D
  • davidka003
    Az Esti Showderben mondta a sport szeletes poént. Utána meg a Showder Klubban.
  • Rockynhooo
    Én meg tisztán emlékszem ,hogy kétszer hallottam már ,hogy: "Gyurcsány olyan mint a sportszeletes csávó , csak segíteni akart" :D Ezt nem túl rég is ellőtte meg még régebben is. Azért több ezret nem tennék fel rá ,hogy tuti SK-ban de szerintem igen.
  • tnm #1162
    hát vagy én maradtam le valamiről, vagy te emlékszel rosszul, de a sport-szelet-es poént eddig csak egyszer hallottam tőle (és mivel én is derültem rajta, tuti feltűnt volna másodszorra). én csak SK-ban követem őket, mivel előbb-utóbb úgy is minden poénjuk eljut oda (a jobbak biztosan) és így azért még elenyésző az ismétlés
    (ugye SK-t még vágják is, tehát egy szerkesztőnek feltűnik, hogy valami már volt, és "vágható"*, akkor meg is teszik.)

*nem túl hosszú, nem egy történet része, marad még értelmes poén így is az előadásban, stb...
  • Rockynhooo
    épp ez az , én ezért meg sem jegyzem , nem törődöm vele... valószínű én sem tudnám számon tartani. Ha jön egy rész ahova van egy jo poénja most miért ne lőjje el? Bödőcs és benyomta kétszer a Sportszeletes csávós poént de a mai napig nevetek rajta :D
  • tnm #1160
    ehh kicsúsztam a 4 percből
    * Klubosat
  • tnm #1159
    a probléma abból van, hogy Showder Klubbosat is ismétel... és
    a probléma abból van, hogy k.rvára nem hiszem, hogy észben tudná/lehetne tartani, hogy hol, miket sütött már el
  • Rockynhooo
    De erről nyilatkozott is a Frizbiben ,hogy ezzel nem tud mit csinálni, hogy valaki ott van a fellépésein meg a youtube-os videoit megnézi 66szor és aztán ezzel jön ,hogy ismétel.
  • Tribiani
    elég sokat?szerintem csak a mcdonaldsos poént.
  • desigo
    Ádám elég sokat ismételt pedig nem nagyon szokott.
    Remélem ősszel lesz folytatás
  • viktory133
    Összességében évadzárónak pont jó volt. Ádám hozta a formáját, de valóban ismételt és nincs szükség rá inkább annyival lenne rövidebb mert ezzel elszarja. Hadházinak azt tetszik mikor ilyen részeg kőműves vízvezeték szerelő managert utánoz, Beliczai megint jó volt, Benk meg szerintem amilyen volt egyre jobban fejlődik.
  • hunbasser
    na,megnéztem,jó volt :) talán Benk kicsit gyenge volt,de a villamosos-metros storyjai jók voltak :)
  • ba32107
    Oh köszi. Nem tűnt fel, hogy ugyanaz a fájl van fent különböző oldalakon.
  • F E R I
    Hadházi volt a legnagyobb :D:D:D
  • Majkiii
    Ha jobban megnézed a linkeket mind ugyanaz. :)
    Mindnben van Kiss Ádám. :P
  • Rockynhooo
    üzenem a máv-nak ,hogy szét lesz ütve :D hát ott meghaltam :D
  • UTB
    Nagyon szépen köszönöm a fáradalmaidat soha nem tudom megnézni de itt mindig fent van
  • ba32107
    Ha engem csak Kiss Ádám érdekel, melyiket töltsem le?
  • Majkiii
    Showder Klub S03E08 [Szezonzáró rész](MP3)

A szezonzáró rész mp3-ban, lehet hallgatni. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://data.hu/get/1454365/Showder.Klub.S03E08.2009.05.25.mp3.html
    http://addat.hu/88d1d089/Showder.Klub.S03E08.2009.05.25.mp3.html
    http://www16.zippyshare.com/v/1358219/file.html
    http://rapidshare.com/files/237221631/Showder.Klub.S03E08.2009.05.25.mp3.html
    http://www.filefactory.com/file/ag2c53h/n/Showder_Klub_S03E08_2009_05_25_mp3
    http://www.easy-share.com/1905365139/Showder.Klub.S03E08.2009.05.25.mp3%22

• karajjj
    hát, nem egy hűdenagy rész volt, de egyszer-kétszer felröhögtem :D
  • Headless Dave
    áááá Hadházi kéééééész. Megfőttem rajta rendesen. Kurva jó volt.:D:D:D Kiss Ádám meg ismételt. Az nem tetszett. Beliczai meg Benk is jó volt
  • Tribiani
    szerintem hadházi nem volt a legjobb most..egy poénja nem volt. kiss ádám meg beliczai jó volt viszont eléggé. benk is elment. amúgy ti is észrevettétek, hogy mióta reklám van az utolsó fellépő sokkal rövidebb ideig van?
  • soma22
    áthugyozta magát a tulvilágra:D
  • Calver
    7-9 perc alatt...
  • soma22
    akkor i:)
  • miilann04
    i
  • soma22
    hadházy egy állat, benne még sosem kellett csalódnom:)
  • hunbasser
    fuck,elfelejtettem....
  • desigo
    Ádám szakáll,bajusz vicces...
  • ProGabe #1136
    mindjárt start!
  • Majkiii
    Ja és ne felejtsétek el ma Este Showder Klub! Az évad záró sajnos! :(
  • Majkiii
    A mostaniban sem volt Badár. lehet csak az ajánlóba tették bele is lesz majd vmikor. :)
  • LasCar16
    az ajánlóban láttam és mivel a múlt heti részről lemaradtam, ezért azt hittem h abban volt, de akkor ezek szerint mégsem :P
  • Majkiii
    Nem tudok róla hogy lett volna. Nekem megvan mindegyik rész eddig Badár nem volt. Ha csak nem a maiba amit még nem láttam. :D
  • LasCar16
    sziasztok ha a múlt heti Comedy Centralos showban (S03E04-ben) volt Badár akkor azt légyszi tegye fel valaki valamilyen formátumban, köszi szépen
  • banok
    jön a nyári szünet