Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem jött át, akkor most kinek is jönnek be a béna poénok? 😄

#1057: anno a Rippel paródiájuk brutál volt 😄DDDD
tnm
a trabantos viccet én nem ismertem, nálam ült, jól adta elõ. a boxernek mutogatása valóban olcsó poén, de ott a barátnõ reakciója, meg az a fej+hang kombó amivel elõadta hatalmas volt. és elõtte a fogkefés sztori is jó volt felvezetésnek.

Magyar Attilát és Hajdú Sztívet nem ismerem de sztem inkább parodiksták lesznek ahogy a reklámból néztem, plusz vmi bábuval mutogatnak...remélem kellemesen csalódok majd benne.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

hát akkor ezek szerint én az aljanéphez tartozok, mert nekem sem jött át ez az adás, a régi szar viccet az utolsó srác úgy adta elõ, mintha fú mekkora saját poén lenne, meg szvsz az sem érdekes, hogy az olcsó kínai boxert mutogatta magán...
Rockynhooo
Ez az egyik a másik meg mikor megy el és integet mint Leslie Nielsen 😄DDDDDDDDDDDDDDDd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tnm
hát nagyon különbözõ az ízlésünk akkor. sztem a múltkori volt az évadban a legjobb rész (valamelyikben kétszer, ha felnevetek, most meg egy csomót végigröhögtem) és pont Aranyosi volt az, akit a leggyengébbnek találtam, nem akarok felsõbbrendûséget árasztani magamból, de én nem tartom színvonalas humornak azt, amikor szarás+b*szás a téma, mert itt annyira meg se kell erõltetnie magát az viccmesélõnek, a téma ad egy alaphangot. (Persze biztos lehetne ide is forradalmi poénokat kitalálni, de nem jellemzõ.) A másik, amit meg kifejezetten utálok, -és Aranyosinak is volt most egy ilyen- amikor politikai gyûlöletbõl származtatnak poént. Semmi vicces nem volt abban, hogy beszólt Gyurcsánynak, de mivel az emberek "Hehe, én is utálom, de poén." reakciójára mindig lehet számítani, persze, hogy még taps is jött rá. Ez gyakorlatilag semmivel se több, mint az osztályban a büdös gyereken való gúnyolódás. Az se kell, hogy vicces legyen, anélkül is lesz rá vevõ.

<#eljen>
Hát Szupkaynak nem lesz nehéz dolga akkor. 😉 A multkori borzalmas volt. Nemigazán voltak formában a fiuk... talán Aranyosi.

tnm
aha, érdekes. nem éppen szigorú értelemben vett stand up, mindegy, azért a legjobbakat remélem. (bár a múlthetit nehéz lesz ûberelni, pláne, hogy Szupkai-val nyitnak :S )

3 szám, + a mûsorvezetõ
Magyar Attila meg Hajdú együtt lesznek
tnm
az már kicsit sok lenne, nem?

nem nyomtam válasz erre gombot, Hadházin kívül lesz még valaki benne, Dombi vagy kicsoda, nem értettem
tnm
ketten együtt végülis összeraktátok 😄

Szupkai, Magyar Attila és Hajdú Sztív, meg mégvalaki
FZoleee
A következõben lesz megint Hadházi, sajnos csak a végét kaptam el, nem tudom még ki lesz...
a trabantos egy régi vicc...
a repülõszimulátoros szöveg nem aranyosié? még a 2. vagy 1. évadból? todum van neki tankszimulátoros is de az õ maga. lehet tévedek, javítsatok ki.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

A tegnapi kicsit gyengébb volt mint az, átlag, de azért még így sincs ok panaszra. A legtöbbet Aranyosin meg Gergõn röhögtem, de a többiek is jók voltak.

Istencsászár
Ádámka b+-ol mindig😊 talán mert õ a legfiatalabb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Elõször az utolsó hsz.-emet javítanám. Nem* nagyon tetszett mikor szerepelt a 2. évadba asszem. *=Nekem
A mostani klub tényleg az egyik legjobb volt: Egy dolog nem tetszik lefikáznak sok tv-s személyiséget a viselkedése miatt. Õk meg végig káromkodják sokszor ok nélkül. Kõhalmi Zolit ezért szeretem különösképp mert õ nem káromkodik talán nem hallottam még egyszer se. Talán én vagyok maradi, de én így látom. Én is röhögök rajtuk meg szeretem õket, de néha kicsit sok és oktalan.
ProGabe
szerintem az évad eddigi legjobbja volt a tegnapi. végigröhögtem az egészet
csak így tovább!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja, Kiss Ádám "csak ne azt, amit Zsanettel" poénját már szerintem az egész ország vele együtt mondta

tnm
aranyosi is egész jó volt, de szerencsére õ volt most a leggyengébb. nagyon jó mûsor, nagyon "erõs" szereplõkkel.
én spec. Gergõn röhögtem a legtöbbet, de Kiss is (nem az együttes) meg Kõhalmi is kiváló volt. (Bár mindketten ismételtek párat már showder klubban elmondott poénjaik közül. pl. kõhalmi vonatszimulátoros poénja múltkor még repülõszimulátor, ill reptéri irányító szimulátor volt.)

de a frotilzokni, meg a trabant-vontatás priceless volt...

Rockynhooo
Kõhalmi szövege ,hogy annyit lehetett tudni a nõrõl ,hogy nem nagyon lát meg a fia motorozik "meg is volt a terv" A_:SD:AS_D:AS_D: és tényleg... én szentesi vok <#idiota>

Gabor1990
Odaadtam neki a deákigazolványt<#idiota><#idiota>

Jó rész volt úgy gondolom. 😊 Ez a Gergõ sem rosssz. 😊
desigo
jöhet a fal
mekkora volt <#hehe>
desigo
Ez a Miami helyszínelõk valami hihetetlen gagyi...
2 perc után némítottam le
nemsokára kezdõdik, nem elfelejteni!
Tegnap nem volt mûsor. 😞
LasCar16
a tegnap comedy centralos moegint jöhetne mp3ban, elõre is köszi 😊

#acm

hunbasser
uhh,de jó hogy mondod 😊

ReaL MaDRid x siempre

desigo
köszkösz xD
Ne feledjétek ma este!
22:10 Showder Klub
😄DDDDDDDDddddd

Jó kis adás lesz, mind nagyon jó. Sz.Cs.G. nem tudom ér csak egyszer szerepelt simán lehetne állandó tag némely más szereplõ helyett. Nem nagyon tetszett mikor szerepelt a 2. évadba asszem. Aranyosi a múltkor kurva jó volt mûsorvezetõnek ez egyik legjobb, mondjuk gazdag budaiak ti ezt nem tudjátok.
Rockynhooo
jaja jónak igérkezik nagyon 😊

Én is beakartam írni, ezek szerint ti is most láttátok az elõzetest.
Azt hiszem jó kis rész lesz én várom nagyon. 😊
pont most akartam írni 😄
Rockynhooo
Következõ adás:
Kiss Ádám
Aranyosi Péter
Kõhalmi Zoltán
Szõllõsy Csák Gergely

én megyek <#gun><#finom>

\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.

desigo
Kíváncsi vagyok,hogy fognak-e jelentkezni új emberkék...
trabarna is jó volt, nem hozta a multkori szintet, de mégis jobb volt mint pl a parodista gyerek...
ez nagyon durva volt, de ez az utolsó tag nem nagy szám 😊

\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.

theone91
Igazán intenzív rész volt... Szünet nélkül röhögtem alatta.

nagyon nagy volt😄 kizsírozott szakadék XD Hadházy volt a legjobb😊trabarna is jó volt szentem meg mindenki😊valaki feltölteni aviba?
Rockynhooo
na megnéztem ... KAP és Hadházy geci nagyok voltak 😄 legjobban Hadházy túszos sztorija tetszett 😄 Trabarnit meg se néztem inkább 😄

Calver
én konkrétan elhajtottam a fenébe az RTL Klub-ról amikor bejelentették h õ jön <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Guilty01
én is ezt mondom, de mindig le vagyok oltva. Szerintem konkrétan 1 jó poénja nem volt a mûsor története során.

You\'ll never walk alone!

davidka003
Én már a kezdetek óta ezt mondom. Nagy nulla. Nem ebbe a mûsorba való.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;