Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 5.-ik adást nem tennéd fel?
Én tudok egyet bár nem oylan poén de mikor bemutatta egyik részben hogyan töltötek ki a bankban egy nyomtatványt a számmal betûvel résznél. 😊
Csenkinek vannak jó történetei de erõsen kétlem hogy most így kapásból tudnál mondani tõle egy poént amire emlékszel.. az biztos hogy én még egyszer sem röhögtem rajta pedig két éve nézem a klubbot és minden részt láttam kétszer
hunbasser
KAP,Aranyosi (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Hétfõn Showder KLub újraaaa!
Szereplõi:
- Kovács András Péter
- Aranyosi Péter
- Csenki Attila
- Felméri Péter

Péterek mûsora lesz. 😄
Matthew Prosac
Csenki szeressük, nem szidni <#ejnye1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
fejlõdik a srác. de egyébként nem csinálja rosszul, csak amit régen erõltetett, az nem stand-up volt,mostmár inkább kezd stand-uposodni,de régen szinte csak autóhangokat utánzott. most volt Hatvanban,hát ugye ott azt csinálta,hogy autóhangokat utánzott és azt keverte bele ilyen stand-upba,ott elmegy,de egy Showder Clubban tessék stand-uppolni,ne brummogni meg hutyutyuzni 😊

ReaL MaDRid x siempre

azért nem kéne ennyire lehúznotok Trabarnát. már szinte nekem esett rosszul amiket írtatok. nekem se õ a kedvencem, de szerintem mostanába egész jó szokott lenni. és vannak nála rosszabbak is például csenki, felméri, somogyi.
Matthew Prosac
nemrég voltam Godot-ban, ott mondta el harmadszor ugyananazt a poént, a showderban negyedszer <#vigyor>. de helyes a képlet 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sztem nem õ. Mivel mesélte egyszer h megvan a diplomája. Sztem Kiss Ádámra gondolsz. 😊
a.carkey
Nem vizsgák miatt szerepel kevesebbet? Vagy az nem õ?

A medve nem játék.

Amúgy valaki tudja, hogy miért lépett ki Bödõcs a Dumaszínház társulatból? Már régóta nézem, hogy egy fellépésen sem fellelhetõ. Valaki azt mondta, hogy talán ki akarja magát próbálni önállóan, de tényleg érdekelne hogy valóban emiatt? És hogy pont a legjobb nincs ott... <#schmoll2>

Garbage day?!

hunbasser
jó bocs,itt láttam sokszor így leírva a nevét és belémrögzõdött 😄

ReaL MaDRid x siempre

miilann04
i

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hunbasser
amúgy nekem sem volt semmi bajom Hadházyval,anno lestem is,hogy miért megy a fikázása,hogy "jaj,hát most Hadházy nem volt olyan jó". mindig is ilyen volt a stílusa és szerintem vicces volt akkor is.

ReaL MaDRid x siempre

F E R I
Jó látni, hogy nemcsak én látom egyre jobbnak Hadházit. Remélem megtartja ezt a lendületét és még sokáig szórakoztat minket. Bödõcs a 2. kedvencem, mert pont õ az, aki olyan jól ráérez a tipikus vidéken megtörtént vicces eseményekre és pont úgy tálalja, hogy aki hasonló közegben él/élt, egybõl ráismer és tudja, hogy "tééényleg bazzzeee" <#taps><#vigyor3><#idiota>

Csirkemell nélkül nincs élet!

én is láttam ogy minenki fikázza õt... nekem mindig is õ volt a legjobb, mert a poénjain mindig lehet röhögni és már régóta a pályán van, bár ezt szerintem itt sokan nem tudják (rádiómûsorokat vezetett, töb könyvet írt , a rádiókabarés szereplése is a legjobb ezt mutatja az is hogy idén õ volt az egyik személy aki Bon-Bon díjat kapott). Mert sokan a mai topba sorolják Kiss-t KAP-ot meg a többieket, akikkel nincs bajom de valahogy mégse röhögök rajtuk annyit. Hadházi mellett a másik kedvencem Bödõcs akitõl szintén fetrengek a röhögéstõl. És még egy megjegyzés tõlem, lehet hogy azért "jobbak" õk mert nem szerepelnek annyit. Lásd mos Dombóvárit akitõl a rádióban 3x hallottam ugyanazt a poént és utána a showderben is elmondta.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Istencsászár
Igen, de belejött és amit ebben az évadban mûvel az feregteges😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Ez a két majom - az egyik a heti hetesbõl - valami ótvar tré volt. Showderen vagy elaludtam mert késõn volt, vagy elfelejtettem, de ez votl az elsõ show, amirõl ELKAPCSOLTAM.

A medve nem játék.

pedig hogy szokta itt a többség Hadházit fikázni... 😄
Hadházitól fetrengtem a röhögéstõl, szerintem ez a rész erõsen vitte az évadot. Dombi is király volt, bár a szombati kabaréból ismertem a poénjai nagy részét. Szupkay is elment (bár ne voltak erõs poénjai de azért jók voltak. Hajdú Steve és Magyar Attlia meg...hát azt inkább hagyjuk, jól kezdõdött a mûsoruk, de elég szarul folytatták, meg az a gond vele, hogy ez nem a stand up mûfajába tartozik. De Hadházi vitte a pálmát. Életembe nem röhögtem ilyen jót.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Showder.Klub.S03E06 (MP3)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://data.hu/get/1422587/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://addat.hu/940d484b/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://www.filefactory.com/file/aghbc58/n/Showder_Klub_S03E06_2009_05_11_mp3
http://rapidshare.com/files/231899795/Showder.Klub.S03E06.2009.05.11.mp3.html
http://www6.zippyshare.com/v/96006183/file.html

Üdv: Májki <#integet2>
Istencsászár
Mindig végignézem, még az a két tökfej is elment addig amíg beszéltek, de ami utána jött, inkább átkapcsoltam, majd vissza, de ez utolsó fószer nekem egyátalán nem jön be, sebaj, Hadházin szakadtam, Dombovári hozta a szokásost, a többit pedig el kell felejteni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

1 hét kimaradás után itt a legújabb Comedy Centralos stand up show új rész mp3-ban!

Comedy Central S01E03 (MP3)

Comedy Central S01E03-1 - Maksa Zoltán
Comedy Central S01E03-2 - Mogács Dániel
Comedy Central S01E03-3 - A Három Kismalac

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://addat.hu/39b8ecd8/Comedy_Central_S01E03-MAJKI.zip.html
Hadházi önmagában megérte hogy végigszenvedjem az egészet, Dombi is király mint mindig, nade utána mitörtént...? <#wilting><#nemtudom>

Garbage day?!

nemrég voltam rádiókabaré felvételen, és ott értettem meg, hogy miért haldokolt a showderklubb feltörésééig a magyar humor ... mert a színészek adták elõ a hígszart ... a színészek máig a hígszart csinálják, mást nem tudnak, de legalább eddig ez távol maradt a Showdertõl ... de ez a bábos hányás istenem !!!

desigo
Hadházi nagyon nagy
ahogy elõadja magát,meg ahogy vágja a fejeket
hatalmas 😊
Jönni fog majd hamarosan lesz link rá. 😛
Hadházi megint jó volt Dombóváriról lemaradtam de majd 1-2 óra múlva megnézem . 😄
hunbasser
Szupkay megint gyengécske volt :\

ReaL MaDRid x siempre

ez nagyon beteg <#wow2><#taps><#taps><#taps><#taps>
hunbasser
aztakurva Hadházy mekkora 😄ddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Klemice
hajdú steve meg az a másik gyökér minek ebbe?
sok fasszopó meg röhög mindenen még ezen is..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hunbasser
hát ez a bábos hülyeség elég szar :\ tényleg saskabaré feeling,de Hadházy viszont szarráröhögtetett 😄dddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Ezt a kettõt kikéne vágni a p*csába
DaemoonHunter
Mintha sas kabarét néznék<#szomoru1><#idiota>

Istencsászár
Hadházi ahogy elõadja ezeket a történeket, és ahogy vágja hozzá a pofákat meg a hangokat az kész😄DDDD

hunbasser
az biztos 😄

ReaL MaDRid x siempre

Dombóvári hatalmas volt 😊
desigo
Stan-es póló <#worship>
desigo
kezdés...
Gyocsika
A május 4.-i showder klubbot majd légyszíves rakjátok fel. 😊

Köszönöm!

május 29.én jönnek hozzánk törökszentmiklósra bödõcs kõhalmi meg nem tudom ki a 3. 1500 a belépõ már bödõcs meg kõhalmi megér annyit. Ha van szolnok megyei jöjjön!!!
Ronaldinhos10
ja bocs nem olvastam vissza

Visca el Barça !

theone91

LasCar16
a tegnap comedy centralos moegint jöhetne mp3ban, elõre is köszi 😛

#acm

Ronaldinhos10
tudja valaki hogy kik lesznek ma a showderban???

Visca el Barça !

Atti12
gyerekek, nem is tudtam hogy van ilyen topic 😊. Manapság legszínvonalasabb mûsor a kereskedelmi csatornákon 😄 Imádom 😊

"a "Gyurcsány olyan, mint a Sport szelet reklámból a néger - õ csak segíteni akart..." poén utóbbi idõk egyik legjobb politikai/Gyurcsányos vicce, mert ez tényleg igazi vicc"

Nameg az autista waldorf óvoda 😄
<#worship> Bödõcs <#worship>

Garbage day?!

davidka003
"meg szvsz az sem érdekes, hogy az olcsó kínai boxert mutogatta magán..."

Ja szánalmas, hogy ez egyáltalán adásba került. Semmi vicces nem volt benne. Az ilyen gagyi embereket hanyagolni kéne és többet szerepelhetne Bödõcs, KAP és Kiss Ádám.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;