1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#1450 g y e n g e -
Majkiii #1449 Akkor elszámoltam magam. :)
Na eddig nem rossz. :) -
#1448 Már nem kell sokat várni, mindjárt kezdődik :) -
#1447 HÚH legalább nem az előző évad beli újítás a 2 régi + 1 új fellépő felállás lesz! Az az évad kritikán aluli volt, most itt az alkalom a javításra :) -
Headless Dave #1446 Legutóbbi évadban egyszer volt :) Nekem tavaly nyáron volt szerencsém látni élőben, Fábryval együtt. Komoly volt :D -
Majkiii #1445 Jah általában kétszer mindig van egy évadon belül.
Szerencsére én látni fogom élőben is mert itt nálunk majd fellép 1 hét múlva. :) -
#1444 Trabarna?
...
-
Headless Dave #1443 Vagy Bödőcs :D Mondjuk az szép álom lenne... de azt ígérte ebben az évadban 2szer lesz! Kíváncsian várom -
Majkiii #1442 Jó lett volna Kiss Ádám is az elsőbe. :) -
Headless Dave #1441 "Ezúttal a legviccesebb háromnevű, azaz Kovács András Péter vezényletével Beliczai Balázs, Lorán Barnabás és Benk Dénes dolgozza meg a rekeszizmokat." -
haywire #1440 az mindjárt itt van :D -
#1439 zsíííííííííííír -
Majkiii #1438 Április 12-én este a szokott időben indul a Showder Klub. :) -
haywire #1437 én mindig megnézem mindet. attól még hogy valaki kezdő lehet jó, ha nem is rögtön de egy idő után (pl: Felméri). Plusz 1-2 jó poént mindenkitől hallasz. -
#1436 1-2 jó lesz benne a többi erőltetett szar, sajnos... -
haywire #1435 Esetleg ha valaki nem nézi a Fábry-t akkor szólok, hogy KAP mondta, hogy a Showder Klub április elején indul, megszokott 8 adással. -
#1434 Most van a comedy-n valami emberke jézus de szar -
bellano #1433 2010. március 7-én este 7-től Miskolcon az ITC-ben Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs. Jegyek rendelhetől: + 36 30 2021-630. Bővebb infó: http://members.chello.hu/bellano -
Majkiii #1432 Bizony még van idő, csak gondoltam írok már egy hsz-t így itt 2010-ben először ebben a topicban. xD
Amúgy tippelhetünk számolhatunk vajon mikor kezdődik. :)
Mondjuk április 5. :) -
haywire #1431 hát én is remélem hogy lesz... még nem erősítették meg, de tavaly is ez volt, előtte kb. 1 hónappal szóltak. és ha úgy tervezik hogy a szokásos április eleji nyitás akkor még van idejük. -
Majkiii #1430 Remélem lesz tavassszal új évad!!! -
#1429 csütörtök, 21.00 MR1 Kossuth -
haywire #1428 ja BÚÉK 2010 címszó alatt lesz hallható..meg lesz egy alcíme is. Azt még nem tudom h mi.
Adásba meg szilveszter éjszakáján fog kerülni. Általána 2-3órás szokott lenni, úgy kezdődik hogy éjfél előtt 1 percel van vége. -
Vardar #1427 Mikor lesz ez a szilveszteri rádiókabaré? Mert külön nem látom a műsorban. Akkor a BUÉK 2010 címszó alatt lesz majd hallható? -
bukren #1426 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a vége ami a showder klub végén szokott menni?
Választ előre is köszönöm! -
#1425 Röme :DDDDDDdd -
#1424 Hajdú Péter műsora... -
#1423 LOL... Ez kurva jó volt, de mi az a frizbi és ki az a Röme? -
Phat Smoker #1422 gitáros bruti kb. olyan szánalmas, mint a frizbi házi "zeneszerzője" röme.
-
haywire #1421 nekem bejön...nem tom mi bajod vele..többet röhögök rajta mint pl Szpkain -
#1420 most nézem a comedy-t ez a bruti sose volt a szivem csücske, de kurvára szar már.. irritál.. minek az a gitár? sztorikat se mesél meg poénokat se wááá -
haywire #1419 hát ne is nagyon merjék xd -
Majkiii #1418 Szerencse hogy azt még nem szüntették meg. :) mármit a szilveszteri rádiókabarét! -
#1417 Nem is tévében. :D:D:D -
haywire #1416 Az nem az RTL-en van. -
#1415 Szilveszteri rádiókabaréban pl. vannak SUosok. -
Vardar #1414 Ez nagyon jó rész volt. Kár érte. -
#1413 Szilveszterre nem raknak magas nézettséget produkáló műsorokat. Akkor kevesen tévéznek az adott célcsoportból. -
Majkiii #1412 Nekem még az jutott eszembe, hogy az RTL-en Szilveszterkor miért filmek vannak? Miért nem készítenek akár egy különkiadást a Showder Klubosokkal. Biztosan vannak olyan jelenetek amik nem kerültek be azadásba, abból is lehetne egy összeállítást. :) -
Vardar #1411 Legjobb lenne ha valami roadmovie keretében járná az országot az összes Showder Klubos:)
Azt nem tudom megérteni, hogy miért Benkőre van nagyobb kereslet, mint rátok. Ennyire elhülyült a magyar nép?:(