Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bödõcsöt kötelezõ hétfõi programmá tenném, hogy beinduljon a hét 😄
Rekop jó volt, comedy central-osok közül szerintem a legjobb. örülök hogy showderben is megmutatta magát 😊

Garbage day?!

Totti5
Eddigi legjobb volt szvsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kuci06
Pfejj, ez a mûsor elég gyenge volt, csak az új arc volt jó, de az õ mûsora nagyon bejött 😄

Erdélyi srácnál el kellett kapcsolnom, valami hihetetlenül irritáló elõadásmódja van... A többiek is elég gyengén teljesítettek 😞

Talán majd a köv rész jobb lesz....

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Rekop György tényleg jó volt, de már a Comedy Central mûsorban is láttam ott is jó szereplése volt.
Egész jó kis rész ez a mostani. 😊
Na végre egy jó résszz 😛

Totti5
Ez az új tag nagyon igéretes, nagyon jó bemutatkozás volt!

Bödõcs hozta a szokásost, bár most nem pörgött annyira mint szokott😊

Õ nem lesz. 😞
Na de már el is kezdõdött. 😊
Danka88
hali!
nemtudjátok, hogy köhalmi lesz e ma?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

végre végre <#taps>

Garbage day?!

az tény,hogy nincs agyonreklámozva kik lesznek..

theone91
<#worship>

Bödõcs is lesz ma 😊

Este ismét Showder Klub lesz!!!! Ha minden igaz Aranyosi Péter benne lesz. Tudja valaki a többi szereplõt? 😊

Addig is egy kis Fábry show mp3-ban. 😊
Fábry-Esti Showder 222 - 01 - Nyitó.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 02 - Tracey in Miami.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 03 - Ilonka néni.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 04 - Kovács András Péter (KAP).mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 05 - Szomszéd Nénik (Bálint Ferenc & Tóth Szabolcs).mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 06 - Dombóvári István.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 07 - Hajdú Balázs.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 08 - Hadházi László.mp3
Fábry-Esti Showder 222 - 09 - Fülöp Viktor.mp3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://data.hu/get/1860159/Fabry-Esti_Showder_222-MAJKI.zip.html
Nem tudom mi bajotok Mogács Danival szerintem egy nagyon jó humorista aki a történet mesélésbe bele éli magát és szerintem jó, nincs vele baj egyszer már szerepelt a második évadban az ET-s történettel nekem akkor is bejött. Ádám-tól már én is hallottam amit mondott itt lépett fel nálunk Törökentmiklóson, de valóban képtelenség mindig újat mondani. Csenki az szokásos. Hadházi meg jó volt mint mindig. De ez csak az én véleményem nem biztos, hogy helyes.
biztos lesz sok új poénja,hogy fogyott le

Totti5
Õk nagyon jók voltak! a másik kettõnek még kell dolgozna jobb poénokon. Dombi dúrván lefogyott, furán néz ki így, nem így ismerte meg az ország😊

desigo
Tegnap Fábrynál voltak új standuposok
a két erdélyi srác jó volt nagyon
Dombi meg,hogy lefogyott már
loool
theone91
Ott van még Bödõcs is! 😊

zsutyesz
én is benne bízok...imádom 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

A régi Sóder klubbokat láttam jópárszor és nem is unom..ezeket nem hisezm h újra fogom nézni..

Kõhalmiban bízok egyedül... õ a vérbeli humorista

Nem azt mondtam, hogy találjon ki újakat, csak nálam, személy szerint ez is csökkentette a nevetésiingerkeltésifaktort(szép magyar szó😄). Ugyanazon nem tudok 2szer ugyanúgy röhögni, fõleg ha nem is tartom annyira viccesnek.
Mogácsról én nem mondok véleményt az állat és a jó értelemben vett beteg állat között változik a véleményem.
Rockynhooo
Mogácsin azért szakadtunk mert már akkora szar volt h hihetetlen és ettõl lett jó nevetséges D:

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Totti5
"Hadházi meg most gyenge volt, rádiókabaréban már hallottam ezeket tõle"

Én meg Kisstõl hallottam egy részét amit a Budapest Game Shówn mondott, de ez számít? nem fognak minden szereplésre újat kitalálni. Amúgy Hadházy nekem most is nagyon bejött, azóta már 6szor végighallagattam a kiránduls történetet😄😄😄

Csenki még a múlt szezoni elsõ fellépését is alulmúlta. Kiss Ádám elhatárolódott önmagától, amit most elõadott az sok minden volt, csak nem jó. Mogács hát öööööö, érdekes. Sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudom. Hadházi meg most gyenge volt, rádiókabaréban már hallottam ezeket tõle, akkor se tetszett, most se. Eddig 50%-os hatásfokú nálam az idei Showder Klub<#szomoru1>
zsutyesz
Valóban nem volt igazán jó a legutóbbi Showder klub.

Csenki meglepett, mert élõben Dumaszínházban láttam és ott nagyon-nagyon jó volt. Dõlt mindenki a röhögéstõl...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

nekem Markos György ugrott be kapásból róla. Õ tud ilyen pofákat vágni<#taps>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Showder.Klub.S04E02.2009.11.02 (MP3)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://data.hu/get/1846207/Showder.Klub.S04E02.2009.11.02.mp3
Talán még nem irták,de itt is sok Showder Club van fenn,teljes hosszában.
Ez a tipikus "új srác, csinálhat bármit, akkor is lehúzzuk" hozzáállás tõletek.
Szerintem Mogács teljesen más stílusban nyomja éppen ezért jó. Nekem abszolút bejött, hihetetlen energia lehet a fickóban. 😄

Hadházi hozta a szokásosat, de Ádám, mintha kissé enervált lett volna. Csenki, meg tényleg mindegy.
Sajnos elkezdett esni a szinvonal 😞 Fõleg,hogy egybõl az elején reklámot adtak,sztem az is taktika része volt,hogy nem Kiss Ádámot rakták elsõ fellépõnek,mert ugye õt többen szeretik azért mint az az elsõ muksót,ezzel is "ott tartva" a nézõt a képernyõ elõtt,hogy jajj a Kiss Ádit kivárjuk,elsõ fellépõ ultra nemjó volt 😊 Ádámtol nem ehez szokhattunk, Csenki meg mind1 kategória

Hadházy jóvolt 😊

SZTEM 😊

Totti5
Hadházi jó volt mint mindig, Ádámka sokat b+ol, túl sokat feleslegesen, csak a sípolás megy javarészt...

Hadházi jó volt. Kb itt vége is volt a jónak. 😞

Garbage day?!

Hadházy hozza a formáját, de valahogy Kiss Ádám a káromkodáson kívül nem sokat mutatott fel ma.
Az elsõ fellépõt hagyjuk is, már kezdetben az oroszlános is kínosan szar volt, amikor a bogarak jöttek már kapcsoltam is elfele.. egyszerûen nincs stílusa, izzadtságszagú az összes poén, szenvedi végig a produkciót. Az utolsó meg egyetlen poént sem mondott, se egy kerek történet, stílusa szintén nincs, de dadogni meg izzadni azt tud... szóval azon kezdtem gondolkodni miért is van a mûsorban tulajdonképpen.
Hát Mogács odab@szott, de nagyon! <#mf1>
Totti5
😄😄 ez jó volt, gondolom a következõ etapjai nagyon rövidek lesznek, mert ez igen hosszúra sikerült

Na most Hadházi is sálban van. 😄
A múltheti adásban volt KAPnak az emelkedõ számsorrendes poénja. Az mirõl szólt?<#szomoru1>
igen, ez a komolyabb probléma 😄
wow! már csak két ezer forint kell! 😄

Mv: Hadházi. Kiss/Csenki/Mogács.
Üdv!!Az lenne a kérdésem h kik lesznek a mai adásban???

theone91
Nem szabadott kamerázni... 😊

M@TriX
basszus, kötelezõ minden stylistnek buzinak lenni.

KAP azért nagyon durván nézett ki azzal a sállal, az öltönyérõl már ne is beszéljek.

nagy stylistra vall, hogy a sekélyes ízlését aggatja az alanyra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

theone91
Hát gondolom belépõs-beugrós helyen többet van színpadon, ez meg ugye ingyenes rendezvény volt.

davidka003
Voltam én is a Budapest Gameshow-n. Jó volt Kiss Ádám de sajnos rövid volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Csempemaci jeee 😄😄
nov. 24-én Kazincbarcikán Kap és Kiss Ádám az Egressyben, 2000 a beugró