1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
bellano #1410 Lehetett volna az is, hogy Benk feleséget keres...:) Én szigorúan a lantművészt jelöltem meg, mint nemkívánatos előjáték. Majd visszasírjuk Dánielt, amikor Edit fog férjet keresni a Showder Klub előtt...:) -
Lepedék #1409 Igen! Most Kőhalmi volt a legjobb! :) -
Vardar #1408 Úristen, mit írtam. Benk-et olvastam bellanonál, és Benket akartam védeni. Fárasztó a kémia fak:/ -
zotja #1407 Kőhalmi állat volt ! :D :D -
haywire #1406 már annak is vége, de most jön az a benkőexeférjetkeres műsor... remélem jövő szeptemberig azt napolják -
Vardar #1405 Benkő jó, mit kell vele szívózni:( -
#1404 köszi az infót! :) -
#1403 ezaz! Köhalmi, örök kedvenc. :) -
bellano #1402 Kedves fórumozók! Évadzáró adás lesz a mai. Fellépők: Dombi, Benk Dénes és bemutatkozik Hajdú Balázs (CC). Műsorvezető Kőhalmi Zoli. Nagyon jó adás lesz, bírjátok ki előtte Benkőt...:) -
Lepedék #1401 Lehet csak az újdonság varázsa, de reméljük maradnak ilyen jóknak.
És még vannak a Comedyn páran, akik jók. No meg Litkait is szívesen látnám a Showderben. Szerintem tarolna. -
#1400 egyébként, csak én veszem azt észre, hogy az ujoncok, akik a comedy centraltól jönnek a showder clubba, általában sokkal jobbak? Legalábbis én azóta is Rekop Györgyön szakadok, mióta volt az SC-ben, meg az a két erdélyi csávó, azok is nagyok voltak, most pedig Bruti is... -
Lepedék #1399 A Bruti télapó dalán beszartam :DD -
zotja #1398 ez egy korrekt rész volt :) -
#1397 jó volt! -
#1396 trabarna :/ -
Lepedék #1395 Eddig jó a mai műsor :) -
#1394 Ja. Úgy már más. Hiába nézik rengetegen, mint a CsSz-et, mint a SK-ot, a reklám mindig jól jön. -
#1393 reflektor című nívós adásban volt -
#1392 Semmi extrát, annyit mondott hogy "ami még nekem tetszik az a bicebóca frísztájlos gyerek" és ezzel vezette fel a frísztájlos témát... itt megnézheted vágatlanul -
#1391 mér', mit mondott a Kiss? lemaradtam pár percről hétfőn. -
Headless Dave #1390 Kiss Ádámon az a csöves sapka....:D:D:D -
haywire #1389 szerintem se sértődött meg. meg kéne hallgatni a műsort. -
#1388 Teljesen jogos. -
#1387 Amikor a ő osztotta le az embereket a studióba akkor sem sértődött meg senki, mert neki az a műfaja, Ádámkának meg az hogy poénokban osszon, de nem mondott rá semmi sértőt... -
#1386 Gugliban majdhogynem az összes link a Velveten köt ki végül, így ennek alacsony lehet a valóságtartalma... -
Getsu #1385 Nem lett bajom de a sör kiömlött -
#1384 linket... -
#1383 a frísztájlos csóka besértődött kiss ádámra.. beszarás -
Vardar #1382 Az évad legjobb része. Most már 3 BAZ-i van a Showder Klubban, mind a 3 nagyon jó:) Gratula! -
#1381 Ha majd leszel újra (?) a Comedy Central-on, mindenképp szólj, mint múltkor. -
Majkiii #1380 Jaja arra gondol. :) -
#1379 Ha a kecskeméti fősulis fellépésre gondolsz, az nagyon ott volt :D
Csak így tovább -
#1378 gratula
teljesen jól szerepeltél
csak így tovább -
#1377 detto:D:D:D:D -
bellano #1376 Ez volt a cél. De remélem nem sérültél meg, úgy mint Felipe:) -
Getsu #1375 Jah nagyon kemények voltak
Ittam a sört majdnem meg fulladtam. -
#1374 Hatalmas volt a rugós-Massa-s poénod... Ledőltem a kanapéból... :D -
#1373 DIKK! -
Majkiii #1372 Jó rész volt én úgy gondolom ez is. Bellano jól mutatkozott be a Showder Klubban is, Kiss Ádám meg hozta a szokásos formát. Felméri Péter meg most nem volt a legjobb.
Itt a teljes műsor mp3-ban!
Showder.Klub.S04E06.2009.11.30 [MP3]
Házigazda: Kiss Ádám
▓▓│
▓▓│ Fellépők: Dombóvári István
▓▓│ Felméri Péter
▓▓│ Bellus István
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://data.hu/get/1930352/Showder.Klub.S04E06.2009.11.30.mp3.html
http://addat.hu/27f22a4c/Showder.Klub.S04E06.2009.11.30.mp3.html
-
zotja #1371 Felméri :S Bellusnak szoknia kell a légkört,de sztem kezdésnek jó volt.
Többiek átlagosak