Red Faction 3 - Guerrilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Megnyitod az explorert, és ott meg beilleszted.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
igen durva Just Cause utánérzés árad belõle... a jármûvek nagyon gyengén viselkednek, a világ kb annyira élõ, hogy össze-vissza cikáznak mennek az az utakon, meg az emberek is csak így random helyeken állnak :D
a fegyvereknél zavaró a zoom hiánya, viszont a robbantgatás jó móka :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Amúgy nálam átlag 30-35 fps, de robbanásoknál van hogy lemegy 15re is :s
e8400as proci, 4gb ram és 260gtxes videókari. Még jó, hogy megvettem boxra annó :D
Mutatnék neked valamit..
Ezzel a géppel:
Gigabyte X58 UD4P | Intel Core i7 920 @ 3.6Ghz | 6GB Kingmax DDR3 1600Mhz | Gigabyte GTX285 1GB SLI | Samsung 750GB Sata 2 32MB | Corsair 850W |
ehhhh
Thrash \'Till Death
Elkell ide egy jobb proci!
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Thrash \'Till Death
Csak azért abba gondolj bele hogy mi lesz gyengébb gépeken...
Maga a game am jó, kifejezetten.
Thrash \'Till Death
Zsír.. Volition megint megmutatta mit tud. ( a saints row 2 -nél már 1x bizonyított)
Mindezt az aláírásomban olvasható gépen. <#worship>#worship><#levele>#levele>
CPU:DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 3000 MHz
Videokártya:Gainward GeForce 8500 GT 512MB
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nagyon nagy amikor böszme géppel belerontasz a sûrûjébe szakad omlik minden nomeg akad mint a szar a gyenge proci végett!
Next PC upgrade: 2022
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
<#worship>#worship>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A Volition nem hanyagolja el a játékait a piacra dobás után sem. A Saint Row 2 esetében is DLC csomagok garmadája érkezett, és a Red Faction: Guerrilla is kapja folyamatosan az új tartalmakat. Az egyetlen szépséghibája a dolgoknak, hogy ezek a cumók csak konzolokra érkeztek, eddig legalábbis.
A Red Faction: Guerrilla ugyanis szép körítéssel érkezik PC-re is. Nem elég, hogy a már megjelent Demons of the Badlands DLC alapból benne lesz, a PC-sek kapnak még hat pályát a Wrecking Crew DLC-bõl, sõt az eddigi elõrendelõi extraként számon tartott pályák is az alapjáték szerves részei lesznek. Ezen felül érkezik még két PC exkluzív multis pálya, valamint két titokzatos játékmód is, melyek a "bagman", és "team bagman" névre hallgatnak. Köszönjük szépen. A Red Faction: Guerrillla szeptember 11-én jelenik meg PC-re. forrás:GS
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
talán kérj segítséget késõbb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem adná el vki a game-et jóáron? <#circling>#circling>
Várom a jelentkezõket!
Köszi,
Üdv!
<#gun>#gun>
Már jóideje játszok a játékkal, és régiót megszereztem. Az a gáz, hogy valami új faj, egy 3. erõ jelent meg. Nagyon erõsek, és egyszerûen mindenhol ottvannak... Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám legyõzni õket? Vagy, hogy mit csináljak... :S Addig oké, hogy headshot, de jön a többi, meg még ottvannak az EDF-esek is, és ezért 1-2 küldi iszonyat nehéz. Eddig össz-vissz 3x haltam meg az egész játékban, mindíg nagyon óvatos voltam, de mióta feltûntek ez a szám már a 6-ot súrolja. :)
idiotán néznek ki az egyforma figurák a ronda városban...
nálam volt hogy egy utcában csak sárga taxi jött!!!
red faction gerilla-hoz nem is mérhetõ...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
rf-ben egyedül az engine jó. számomra a game egy fusztráló fos a többihez képest, folyamatos idõ limitek, 0 ammo, 0 pénz, vég nélkül arcunkba spawnoló ellenfelek, szar fegyverek. körülményes az egész. prototypeban akármennyire is kisebb mértékû volt a rombolás, én sokkal jobban élveztem a város utcáit pokollá változtatni mint itt a kötelezõ állandó rohanás/menekülés mellett lezúzni pár házat.
" szerintem nem fogják venni, mivel nemrég jelent meg az INFOMOUS és a PROTOTYPE...."
Hááát azért az Infomous-ról csak annyit, hogy csak ps3-rs van, és szerintem azzal az áramos hülyeségével nem nagy szám....
A Prototype-al meg ideig el lehet szórakozni, de összességében kibaszottronda és kurvára unalmas játék, ha nagyon hasonlitgatni kéne az ujjabb cuccokhoz, úgyhogy most vagy viccnek szánta a gyerek, vagy még nem játszott az említett 2 játékkal.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!