449
Volition, THQ
  • GanXstaZoleeWrk
    Hali
    Menteni offline accal lehet?
  • Shep
    Hát nekem nagyon bejön ez a játék, nem hittem ,hogy ennyire le fog kötni. Könnyed, nincs túl bonyolítva, élvezetes az egész. Lassan felszabadítom a 3. térséget is és az eddigiek alapján 85-90%-ot adnék rá.
  • Lowosan
    Helló! Aki végigvitte már az tudna segíteni? Az utolsó küldetést nem akarja megnyitni akármit csinálok
  • Shep
    Egész jó a játék, egész változatos küldetések vannak, már sikerült 2 területet felszabadítanom és a történet is kezd alakulgatni :) Kár, hogy nem az igazi a rombolás, mert hiába aknázom alá az építmény fő tartószerkezeteit és robbantom ki őket, az épület a falak miatt még mindig áll, a legdurvább az, mikor az alsó 2 tartóoszlopot kirobbantom, de felette az egész födém áll, pedig hát ott az egésznek dőlnie kellene valójában, na de ettől azért még látványos mikor végre sikerül borulásra bírni egy több emelet magas tornyot :)
  • bon
    Az észre vetéled megdőlt, nekem C2D e6600 van és nincs gond a sebességgel.
  • Luciferke
    Én trainerrel oldottam meg, ott lehet állítani a játék sebességét.

Amúgy ugy vetem észre, hogy c2d Exxx -eket fordul elő ez a probléma
  • bandi007
    #155-re vki?
  • samsung123
    hali hol lehet a menüben ki be kapcsolnia Ambient occlusion mert én nem találom....ha lehet egy screenshottal..vagy leirva is jó...segitetek pls
  • ricsa008
    nagyon teccik ez a játék is
  • Maxtreme
    zsír, majdnem mind az xD
  • bon
    Nekem az épületrobbantós küldetések nagyon tetszenek.
  • Shep
    Hát az az egyik legjobb GTA klón, pedig annyira nem vagyok oda az ilyenekért :)
  • Maxtreme
    kedvenc gta klónom :) (a merc2)
    ott is romba lehetett dönteni fél várost xD
  • CamelX
    Nekem egyre jobban bejön :D lesznek benn nagyon kemény fegyverek és járművek, épületek masszív rombadöntése meg nagyon ott van. Bár nekem a Mercenaries 2 is bejött, az is hasonló volt és azt is sokan fikázták
  • bandi007
    Van már megoldás erre a gyorsabban mozgó emberekre?
    Amikor először elindítottam minden ok, aztán másodjára meg begyorsult az emberkém.
    Tipp?
  • Shep
    Hát, hát sebesség gondot megoldottam, most már csak 25-re esik le :), de a játék nekem elég nagy átláthatatlan valaminek tűnik. Na de ez a pusztítás a föld feletti cuccok pusztulnak, de a terep meg nem? Pedig régen pont az volt a buli, hogy a földbe lehetett tök jó alagutakat robbantani. Na mindegy, remélem azért a játék majd élvezetes lesz ettől eltekintve.
  • Laci82
    És így néz ki:

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Maxtreme
    +4xaa/16xaf.
  • Maxtreme
    ja hát úgy más :) Nálam egyedül az Ambient occlusion van off-on.
  • Laci82
    1440*900 2x-es élsimítás,blur ki,texturák árnyékok közepesen.
  • Maxtreme
    aham, 640x480? Még én is láttam 30 alatt, pedig kissé gyorsabb a gépem.
  • Shep
    Aha akkor az a gond. Mindenesetre ez is a készítőket "dicséri" pár hulló darab és már 4 magos proci kell neki.
  • Laci82
    Nekem három magossal se esik csak 30-ra ha dől,ha robban
  • Maxtreme
    Kell neki min 4 magos cpu ahhoz hogy romboláskor ne essen le túlzottan az fps. Bár nemtom neked mid van..
  • Viktorr
    Sziasztok!

A játékban nem enged felcsatlakozni a Live-ra,mert kéri a játék serial számát,de így nem tudok menteni!!!

Erre van már megoldás?
  • Shep
    Érdekes a játék, 2 küldetést megcsináltam, alapból jó az (fps 40 körül), de ha valami robban akkor stabil 13, tök mindegy, hogy kicsi az építmény, vagy nagy. Ez normális, vagy nálam van valami gond?
  • grebber
    Egyébként van itt olyan vagy esetleg ismerőse aki konzolon végigvitte? Az érdekelne hogy a Főszál milyen hosszú kb!
  • grebber
    Tudom, de pont ezt mondom nem igen akarja őket beadni őket.:(
  • neptum
    vannak küldetések van egy sárga izé és benne egy ököl na azok a fő küldetések meg vannak olyanok hogy ki kell szabadítani embereket
  • grebber
    Hát nem tudom azért azt vártam hogy egyik feladat után majd adják a másikat hogy robbantsak széjjel xy-on hát nem itt bolyongok napokat azt robbangatok ami az utamba kerül.Néha találok ilyen feladatot hogy időre pusztitsak el x tornyot ágyúval.
    Küldetések is lesznek majd valamikor,mert nekem nem igen akarnak adni?
  • neptum
    számomra akkor sincs motiváció semmi csak hogy robbantsak azt kész
  • norbi2fraktal
    csináltam pár képet:P

• Bartn73
    Nincs motiváció? ugyanmá multiba a team bagman vagy a sima bagman játékmód a legdurvább amikor vagy menekülsz vagy elbujsz,harcolsz vagy rád omlasztják az épületet :) megtalálnak agyonvernek xd És a gépigénye lóf...sz Nemkiabálom el de van esély hogy eredetibe megvegyem,megérdemlik
  • norbi2fraktal
    offline profilt kell csinálni és már ment is:)
  • FlyHigh
    amúgy azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen a live-re ezt is beregelni? Nem szeretném a rendes profilomba, origi játékaim közé felvenni. Csak legyen mentés.
  • neptum
    egy bajom van a játékkal nincs semmi motiváció benne hogy maradj és játsz vele nem képes hosszú időre lekötni csak bemegyek puszitok egy kört az csá ennyire kötle semmi több
  • ricsa008
    felbontást hol lehet állítani?
    mer nekem az options ba a felbontás mellett nem ír semmit csak a 2 nyíl van ott amivel gondolom váltani tudnám
  • Laci82
    Hát nekem robbanásoknál 30-tól nem megy lejjebb az fps szám.
  • Maxtreme
    ez nem a gép miylensége fügvénye.

Fps gondok már nincsenek, érdekes az eleje volt csak lassabb. Fene sem érti ezt a játékot.

• neptum
    durván jobb a géped és nálam mégsincsenek ilyen gondok max néha megfagy a játék