449
Volition, THQ
-
#129 Sajnos nálam is vannak speed problémák. kb 30-40%al gyorsabb a gameplay mint kéne:)
Jó lenne ha születne erre megoldás, mert így autót vezetni ehhh...
nforceon is rengetegen panaszkodnak erre a jelenségre. -
#128 Jó játék ez, csak van pár kisebb probléma vele.
Először is miért 59Hz-en tekeri a monitoromat? Minden játék 60Hz-en megy, a játék menüben meg nincs választási lehetőség.
Aztán célozni nagyon nehéz, még ha megvan a megfelelő FPS szám, akkor is. Csak rángatom az egeret, a fél tár mellé megy.
Akkor lenne igazán élvezetes ez az egész, ha robbantásoknál nem esne le csúnyán az FPS szám.
A környezet amúgy szépen rombolható, egész jó a fizika, csak néha fordul elő kisebb anomália. (a torony nem dől le, mert a fal egy egészen vékony részen nem bomlott le, és ez a kis vékony rész megtartja az épület egész súlyát... elég hülyén is néz ki)
Megcsináltam eddig pár robbantást, meg egy küldetést, várom már hogy a levegőből is osszam az áldást, na meg a tankot is szeretném elvinni egy körre :D -
#127 Van fent vista meg xp is, de gondoltam ideje lenne már váltani xp-ről és mivel a 7-et mindenhol nagyon jónak hozták ki a játékok alatt, a legtöbb esetben gyorsabb is, mint a másik két op rendszer ezért ezt favorizálnám. -
bigadam #126 A gyors játékra próbáld ki azt, hogy feltelepíted a játék könyvtárában lévő directx et és Visual C++-t. (nem a dvd-n hanem a telepített könyvtárban)
Nekem mintha segített volna -
#125 hát ha kicsit tovább játszom akkor azt veszem észre hogy Win 7-en 4-5fps-el lassab, gondolom mer DX 10-ben nyomja(?), de ha fel akarod tenni akkor ne legyen akadáj, mert pl. a Resident Evil 5 Benchmark DX10 jobban megy mint XP-n:) -
Gibor #124 Minden fullon nálam 1024 be és 40-50 fps. :D csak nemértem a menüben 2-5mp enként megáll a kép egy 10-15mp re :S és baszott nehéz elindítani, de játék közben semmi gond. -
#123 Felgyorsított játékmenetre még mindig nincs megoldás? -
#122 Tök stabil nálam, hangok rendben vannak, bloom kikapcsolva. -
#121 Kipróbálom -
#120 És XP-n mennyivel gyorsabb, mint 7-en? Tervezem ugyanis a 7 felrakását, mert tesztek alapján jó a játékok sebessége, de hát a tesztektől többet ér pár valódi info. -
neptum #119 én kikapcsoltam a Blurt (idegesített) meg lejebb vettem a felbontást és megy rendesen rabbanásoknál is stabbil -
#118 nekem Windows 7 alatt nem megy valami jól, Vista-n ugy megy mint XP-n :P -
#117 Csatlakozom szintén probléma mentesen fut, viszont nagyobb robbanásoknál rendesen leesik az fps -
#116 Nálam is ez van -
#115 Melyik oprendszeren megy a legjobban, nem nézte meg valaki? -
neptum #114 hát nem tom nálam tökéletesen megy a játék, hangal semmi gond és az emberek is normálisan mozognak -
bigadam #113 a hang témára van megoldás, stereora kell venni a windowsban a hangokat, akkor jó lesz.
Ha az ambience occlusiont kikapcsoljuk a grafikánál akkor meg sokkal gyorsabban megy, az a legjobban teljesítményt rontó effekt. És így nekem mintha a gyorsaság is csökkent volna, de az lehet attól van hogy win xp kompatibilitási módban futtatom.
Egyébként a saints row 2 is mindenkinek ilyen fos volt? -
#112 bazz xD A saints row2-nél detto ugyanez volt.. Volition powa :-D -
#111 nálam is detto :/
Ráadásul oylan mintha borzalmasan túlvezérelt is lenne az egész :/ -
#110 XD 20-30 fps között mozog, 1280x720, atni élkül, árnyék nélkül, bloom true, és a particle is., robbanáskor leurgik 10-alá -
bigadam #109 Basszus, ráadásul a hangog iszonyat pocsékak! Folyamatosan valami iszonyú süvöltő szélszerű zaj megy, semmit nem hallok tőle. És ha lenémítom a menüben a hangokat, TELJESEN! akkor is ugyanúgy süvít. -
bigadam #108 Nekem is mintha túl gyorsan mozogna az emberem, meg minden túl gyors. Hiába veszem maxra a grafikát, akkor csak csökken az fps, de ugyanúgy gyorsan rohangál.... nálatok nem? -
Arti #107 Live bejelentkezésnél kódot kér. Ez már a batmannal is így volt az elején :D -
#106 pedig nem -
#105 ISTENEM....-.-
very high-tól kifagy a gép... -
PunkZoli #104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!srácok, van ennek warezos topikja?
a játék indítójával van gondja az avirának... elő került már ez a téma? -
#103 Nálam meg se röccen maxon pedig nincs atomerőművem.
Jó móka összezúzni mindent de ennyi semmi több, olyan mint valami dokkmunkás szimulátor vagy lehetne a címe A Bányász Bosszúja 3 azért ez első rész volt az igazi. -
Csokis #102 Egy jó dolog van benne. Megy a LIVE-os multi! Az előbb próbáltam, de elég összevissza volt, így első nekifutásra. De legalább jó gyors volt. -
#101 A másik forumon, ill először még itt is müxöttek. Nem figyeltem hogy erről a fos oldalról van, kben feltöltöttem volna őket máshova :) -
#100 váááá, örök hála. -
#99 Hm néztem 1-2 videót youtuben, másnál nem mozog ilyen gyorsan kari. Nem tudom nálam miért ilyen :D -
#98 Megelégszek én 1280*1024-el is, és dx9-el, 30 felett menjen el. :D -
#97 F gomb a zoom alapból. Amúgy nem tudom, hogy a wareznek köszönhetően, de ez a felgyorsított mozgás idegesítő. -
#96 Ezzel az ócskavasal inkább meghuznám magam... -
#95 Békán jobklikk -> kép címének másolása.
Megnyitod az explorert, és ott meg beilleszted. -
#94 hmm, annyira nem nagy durranás, mint aminek be lett állítva :/
igen durva Just Cause utánérzés árad belőle... a járművek nagyon gyengén viselkednek, a világ kb annyira élő, hogy össze-vissza cikáznak mennek az az utakon, meg az emberek is csak így random helyeken állnak :D
a fegyvereknél zavaró a zoom hiánya, viszont a robbantgatás jó móka :D -
#93 nekem békás a kép, pedig érdekelne. -
Laci82 #92 Na már marha kíváncsi vagyok én mire számíthatok a gépemmel. -
#91 Másnál is ilyen idétlenül gyorsan mozog/fut a karakter?
Amúgy nálam átlag 30-35 fps, de robbanásoknál van hogy lemegy 15re is :s
e8400as proci, 4gb ram és 260gtxes videókari. Még jó, hogy megvettem boxra annó :D -
#90 "Elkell ide egy jobb proci!"
Mutatnék neked valamit..
Ezzel a géppel:
Gigabyte X58 UD4P | Intel Core i7 920 @ 3.6Ghz | 6GB Kingmax DDR3 1600Mhz | Gigabyte GTX285 1GB SLI | Samsung 750GB Sata 2 32MB | Corsair 850W |
ehhhh