Red Faction 3 - Guerrilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
aham, 640x480? Még én is láttam 30 alatt, pedig kissé gyorsabb a gépem.

Shep
Aha akkor az a gond. Mindenesetre ez is a készítõket "dicséri" pár hulló darab és már 4 magos proci kell neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem három magossal se esik csak 30-ra ha dõl,ha robban<#bee1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Maxtreme
Kell neki min 4 magos cpu ahhoz hogy romboláskor ne essen le túlzottan az fps. Bár nemtom neked mid van..

Viktorr
Sziasztok!

A játékban nem enged felcsatlakozni a Live-ra,mert kéri a játék serial számát,de így nem tudok menteni!!!

Erre van már megoldás?

Shep
Érdekes a játék, 2 küldetést megcsináltam, alapból jó az (fps 40 körül), de ha valami robban akkor stabil 13, tök mindegy, hogy kicsi az építmény, vagy nagy. Ez normális, vagy nálam van valami gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Egyébként van itt olyan vagy esetleg ismerõse aki konzolon végigvitte? Az érdekelne hogy a Fõszál milyen hosszú kb!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Tudom, de pont ezt mondom nem igen akarja õket beadni õket.:(

vannak küldetések van egy sárga izé és benne egy ököl na azok a fõ küldetések meg vannak olyanok hogy ki kell szabadítani embereket
grebber
Hát nem tudom azért azt vártam hogy egyik feladat után majd adják a másikat hogy robbantsak széjjel xy-on hát nem itt bolyongok napokat azt robbangatok ami az utamba kerül.Néha találok ilyen feladatot hogy idõre pusztitsak el x tornyot ágyúval.
Küldetések is lesznek majd valamikor,mert nekem nem igen akarnak adni?

számomra akkor sincs motiváció semmi csak hogy robbantsak azt kész
norbi2fraktal
csináltam pár képet:P

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Bartn73
Nincs motiváció? ugyanmá multiba a team bagman vagy a sima bagman játékmód a legdurvább amikor vagy menekülsz vagy elbujsz,harcolsz vagy rád omlasztják az épületet :) megtalálnak agyonvernek xd És a gépigénye lóf...sz Nemkiabálom el de van esély hogy eredetibe megvegyem,megérdemlik

norbi2fraktal
offline profilt kell csinálni és már ment is:)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

FlyHigh
amúgy azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen a live-re ezt is beregelni? Nem szeretném a rendes profilomba, origi játékaim közé felvenni. Csak legyen mentés.

Thrash \'Till Death

egy bajom van a játékkal nincs semmi motiváció benne hogy maradj és játsz vele nem képes hosszú idõre lekötni csak bemegyek puszitok egy kört az csá ennyire kötle semmi több
felbontást hol lehet állítani?
mer nekem az options ba a felbontás mellett nem ír semmit csak a 2 nyíl van ott amivel gondolom váltani tudnám
Hát nekem robbanásoknál 30-tól nem megy lejjebb az fps szám.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Maxtreme
ez nem a gép miylensége fügvénye.

Fps gondok már nincsenek, érdekes az eleje volt csak lassabb. Fene sem érti ezt a játékot.

durván jobb a géped és nálam mégsincsenek ilyen gondok max néha megfagy a játék
Maxtreme
Sajnos nálam is vannak speed problémák. kb 30-40%al gyorsabb a gameplay mint kéne:)
Jó lenne ha születne erre megoldás, mert így autót vezetni ehhh...
nforceon is rengetegen panaszkodnak erre a jelenségre.

Eagle16
Jó játék ez, csak van pár kisebb probléma vele.
Elõször is miért 59Hz-en tekeri a monitoromat? Minden játék 60Hz-en megy, a játék menüben meg nincs választási lehetõség.
Aztán célozni nagyon nehéz, még ha megvan a megfelelõ FPS szám, akkor is. Csak rángatom az egeret, a fél tár mellé megy.
Akkor lenne igazán élvezetes ez az egész, ha robbantásoknál nem esne le csúnyán az FPS szám.

A környezet amúgy szépen rombolható, egész jó a fizika, csak néha fordul elõ kisebb anomália. (a torony nem dõl le, mert a fal egy egészen vékony részen nem bomlott le, és ez a kis vékony rész megtartja az épület egész súlyát... elég hülyén is néz ki)
Megcsináltam eddig pár robbantást, meg egy küldetést, várom már hogy a levegõbõl is osszam az áldást, na meg a tankot is szeretném elvinni egy körre :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
Van fent vista meg xp is, de gondoltam ideje lenne már váltani xp-rõl és mivel a 7-et mindenhol nagyon jónak hozták ki a játékok alatt, a legtöbb esetben gyorsabb is, mint a másik két op rendszer ezért ezt favorizálnám.

A gyors játékra próbáld ki azt, hogy feltelepíted a játék könyvtárában lévõ directx et és Visual C++-t. (nem a dvd-n hanem a telepített könyvtárban)
Nekem mintha segített volna
norbi2fraktal
hát ha kicsit tovább játszom akkor azt veszem észre hogy Win 7-en 4-5fps-el lassab, gondolom mer DX 10-ben nyomja(?), de ha fel akarod tenni akkor ne legyen akadáj, mert pl. a Resident Evil 5 Benchmark DX10 jobban megy mint XP-n:)

Minden fullon nálam 1024 be és 40-50 fps. :D csak nemértem a menüben 2-5mp enként megáll a kép egy 10-15mp re :S és baszott nehéz elindítani, de játék közben semmi gond.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

TDC Geronimo
Felgyorsított játékmenetre még mindig nincs megoldás?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FlyHigh
Tök stabil nálam, hangok rendben vannak, bloom kikapcsolva.

Thrash \'Till Death

Solid Snake
Kipróbálom<#worship>
Shep
És XP-n mennyivel gyorsabb, mint 7-en? Tervezem ugyanis a 7 felrakását, mert tesztek alapján jó a játékok sebessége, de hát a tesztektõl többet ér pár valódi info.

én kikapcsoltam a Blurt (idegesített) meg lejebb vettem a felbontást és megy rendesen rabbanásoknál is stabbil
norbi2fraktal
nekem Windows 7 alatt nem megy valami jól, Vista-n ugy megy mint XP-n :P

Solid Snake
Csatlakozom szintén probléma mentesen fut, viszont nagyobb robbanásoknál rendesen leesik az fps <#hehe>
TDC Geronimo
Nálam is ez van

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Melyik oprendszeren megy a legjobban, nem nézte meg valaki?

hát nem tom nálam tökéletesen megy a játék, hangal semmi gond és az emberek is normálisan mozognak
a hang témára van megoldás, stereora kell venni a windowsban a hangokat, akkor jó lesz.

Ha az ambience occlusiont kikapcsoljuk a grafikánál akkor meg sokkal gyorsabban megy, az a legjobban teljesítményt rontó effekt. És így nekem mintha a gyorsaság is csökkent volna, de az lehet attól van hogy win xp kompatibilitási módban futtatom.

Egyébként a saints row 2 is mindenkinek ilyen fos volt?
Maxtreme
bazz xD A saints row2-nél detto ugyanez volt.. Volition powa :-D

Maxtreme
nálam is detto :/
Ráadásul oylan mintha borzalmasan túlvezérelt is lenne az egész :/

norbi2fraktal
XD 20-30 fps között mozog, 1280x720, atni élkül, árnyék nélkül, bloom true, és a particle is., robbanáskor leurgik 10-alá

Basszus, ráadásul a hangog iszonyat pocsékak! Folyamatosan valami iszonyú süvöltõ szélszerû zaj megy, semmit nem hallok tõle. És ha lenémítom a menüben a hangokat, TELJESEN! akkor is ugyanúgy süvít.
Nekem is mintha túl gyorsan mozogna az emberem, meg minden túl gyors. Hiába veszem maxra a grafikát, akkor csak csökken az fps, de ugyanúgy gyorsan rohangál.... nálatok nem?
Live bejelentkezésnél kódot kér. Ez már a batmannal is így volt az elején :D

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

Prince23
pedig nem

DarkSector
ISTENEM....-.-

very high-tól kifagy a gép...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

srácok, van ennek warezos topikja?

a játék indítójával van gondja az avirának... elõ került már ez a téma?
CalebJoe
Nálam meg se röccen maxon pedig nincs atomerõmûvem.
Jó móka összezúzni mindent de ennyi semmi több, olyan mint valami dokkmunkás szimulátor vagy lehetne a címe A Bányász Bosszúja 3<#idiota> azért ez elsõ rész volt az igazi.
Egy jó dolog van benne. Megy a LIVE-os multi! <#vigyor> Az elõbb próbáltam, de elég összevissza volt, így elsõ nekifutásra. De legalább jó gyors volt. <#smile>

Maxtreme
A másik forumon, ill elõször még itt is müxöttek. Nem figyeltem hogy errõl a fos oldalról van, kben feltöltöttem volna õket máshova :)

FlyHigh
váááá, örök hála.<#vigyor>

Thrash \'Till Death