Red Faction 3 - Guerrilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ha nem jutsz tovább akkor bug, próbálj valami régebbi mentést visszatölteni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Lehet, hogy ez a küldetés nem jön be valamiért. Az biztos, hogy a fõbázist 4 kissebb és egy nagy félgömb szerû épülettet leromboltam csak úgy egy küldetés felé menet. Lehet, hogy ez okozza a bugot, már ha ez bug.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
EOS-t tuti felszabadítottad? Lerombolták már a fõ bázist, és megölték már a tábornokot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Venni kell hozzá páncélt? Érdekes, a játék folyamán emlékszem egy páncélra, de az régen volt. Ahol vásárolni lehet ott nem látok páncélt, csak néhány fegyvert vagy fegyver frissítést.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Hát ez érdekes, mert ha felszabadítod EOS-t is akkor a sugárzásos területre kell majd menni ott lesz a sárga jel, de elõtte venni kell hozzá páncélt. Ha ezt nem látod, akkor vagy nem szabadítottad fel EOS-t vagy valami bug.

bon
Itt a kért térkép:

bon
Majd ha otthon leszek berakok, 15 missió van meg és 75 egyéb küldetés ír ha jól emlékszem. 5 terület van felszabadítva, most szeretnék menni a 6. területre.

Qwerty4
Most már mindegy, letöröltem a játékot.
Jó volt egy kicsit törni-zúzni, de nem sokáig köt le.Szóval errõl ennyit, keresek egy izgalmasabb játékot. 😊

Qwerty4

Shep
Tegyél be képet a térképrõl!

watto
Az igen, akkor szerinted az én gépemen hogyan futna?:S
Core2duo E8400
2GB ram
Gef9800GT

Mert ez jóval szarabb a tiédnél, nem tom mi lesz, azért sztem 1 próbát megér :S

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

bon
Mi van akkor ha nem ad be új küldetést? már Mindnt megcsináltam, az utosló helyszín elvan zárva még töllem, de nincs semmi feladatom?

Qwerty4
Egye fene, már fent volt a PhysX. 😞

Qwerty4

Qwerty4
Köszi, megpróbálom. 😊

Qwerty4

Sikerült mentenem!
Köszi a segítséget!
samsung123
a 162. hozzászólásomra választ pls

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gabo91
Na megoldodott nálam a dolog.
Ezt tedd fel!
ageia physx

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Köszönöm a segítséget, megpróbálom.
Qwerty4
Hát akkor talán next-et, OK-t kell vagy mit nyomni és az internetrõl letölt különbözõ fájlokat majd magától telepíti ezt a programot.
De nekem Windows Live nélkül el sem indult a játék.Elvileg csak akkor indul.És akkor lehetne ilyen accountot (profilt) készíteni.

Qwerty4

Sajna még nincs offline windows live accountom. Letöltöttem és telepítés után ezt írta ki: "To use all of the features of Games for Windows - Live, you need to apply a hotfix for Windows XP."
Fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi a teendõ.
Tudsz segíteni?
Qwerty4
Készítettél magadnak offline windows live accountot?
Ha nem akkor készíts új játék indításánál.

De ha megvan ez akkor éppen olyan helyen vagy ahol nem lehet menteni, mindenhol nem lehet, azt figyeltem meg.És asszem küldetés közben nem lehet menteni...

Qwerty4

Köszi a gyors választ, de a menüben megvan a Save Game és a Load Game, viszont halványabb a többinél és ha rá akarok nyomni, továbbugrik. Mi lehet a gond?
Qwerty4
És a töltés nekem renben volt.Csak akkor tölt lassan, ha már elõtte a menü akadozik.De akkor tényleg szörnyû. 😞

Qwerty4

Qwerty4
Hát sajnos nagyon kellemetlen dolog ez.
Nagyjából én is megtettem azt, mint te, de a helyzet nem javult.

Csak annyi a különbség, hogy nekem játék közben teljesen rendben van, amikor a csaj ideadja a PDA-t akkor is, meg is csináltam egy küldetést.
De félek, hogy a következõ videónál ismét fagy, vagy ha belépek a menü akad be. :/

Alaplap teljesen ugyanaz, tényleg elég hasonló a konfig.

Amúgy lehet, hogy ezt is az ACE mega zavarja, mint a Monolith-gameket, fene tudja...mert ugye videóknál szarkodik.Azt is megpróbálom eltávolítani, majd hátha rendesen mûxik.

Qwerty4

gabo91
Hali.

Nekem is ez van. Akadozik a menüben, levettem mindent minimumra. Játszani lehet vele, viszont a töltéseknél iszonyatos. 5 percenként moccan meg valamit, lagol a hang kegyetlenül. Ott vagyok amikor a csaj odaadja a pda-t. megnyitja ott totál lefagy a játék.
Konfigom hasonló Athlon 64 3800+,3*1 GB Kingston DDR2, K9N Neo V2 alaplap, inno 3d 7600gt VGA

direkt x-et feltettem, dual cora optimizer, visual c++, xlive redist, nvidia drivert frissitettem.
hangnál a hardvergyórsitást levettem
van fent chase boost is

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Qwerty4
Esc/Save Game.
Egyébként van automatikus mentés, de van olyan is hogy nem lehet menteni!!!

Qwerty4

Légyszi valaki segítsen, hogy lehet menteni.
Qwerty4
Egyébként csak a menüben és a videók alatt fagyogat/akadozik.
Játék közben teljesen OK.

De miért csinálhatja?

Qwerty4

Qwerty4
Hello.
Nálam már a menüben nagyon akadozik, szinte semmit nem lehet csinálni.
Konfig:Athlon 64 4000+,2*1 GB Kingston DDR2, K9N Neo V2 alaplap, Galaxy 9600 GT VGA.
Mi lehet a probléma?

Qwerty4

tomasz18
Sziasztok!látom többeknek van az a gondja hogy gyorsan mozognak az emberkék meg a kocsi is egyszercsak megtáltosodik,meg az emberkém hiperaktív lesz😄
Nekem is C2D E-szériám van Win7 op..Lehet csinálni valamit a sebesség ugrásokkal?!
elõre is köszi

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

wedge31
Mint az állat...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

GanXstaZoleeWrk
Hali
Menteni offline accal lehet?

GanXstaZolee#2709

Shep
Hát nekem nagyon bejön ez a játék, nem hittem ,hogy ennyire le fog kötni. Könnyed, nincs túl bonyolítva, élvezetes az egész. Lassan felszabadítom a 3. térséget is és az eddigiek alapján 85-90%-ot adnék rá.

Helló! Aki végigvitte már az tudna segíteni? Az utolsó küldetést nem akarja megnyitni akármit csinálok

Shep
Egész jó a játék, egész változatos küldetések vannak, már sikerült 2 területet felszabadítanom és a történet is kezd alakulgatni 😊 Kár, hogy nem az igazi a rombolás, mert hiába aknázom alá az építmény fõ tartószerkezeteit és robbantom ki õket, az épület a falak miatt még mindig áll, a legdurvább az, mikor az alsó 2 tartóoszlopot kirobbantom, de felette az egész födém áll, pedig hát ott az egésznek dõlnie kellene valójában, na de ettõl azért még látványos mikor végre sikerül borulásra bírni egy több emelet magas tornyot 😊

bon
Az észre vetéled megdõlt, nekem C2D e6600 van és nincs gond a sebességgel.

Én trainerrel oldottam meg, ott lehet állítani a játék sebességét.

Amúgy ugy vetem észre, hogy c2d Exxx -eket fordul elõ ez a probléma

bandi007
#155-re vki?

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

samsung123
hali hol lehet a menüben ki be kapcsolnia Ambient occlusion mert én nem találom....ha lehet egy screenshottal..vagy leirva is jó...segitetek pls

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

nagyon teccik ez a játék is
Maxtreme
zsír, majdnem mind az xD

bon
Nekem az épületrobbantós küldetések nagyon tetszenek.

Shep
Hát az az egyik legjobb GTA klón, pedig annyira nem vagyok oda az ilyenekért 😊

Maxtreme
kedvenc gta klónom 😊 (a merc2)
ott is romba lehetett dönteni fél várost xD

Nekem egyre jobban bejön 😄 lesznek benn nagyon kemény fegyverek és jármûvek, épületek masszív rombadöntése meg nagyon ott van. Bár nekem a Mercenaries 2 is bejött, az is hasonló volt és azt is sokan fikázták

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bandi007
Van már megoldás erre a gyorsabban mozgó emberekre?
Amikor elõször elindítottam minden ok, aztán másodjára meg begyorsult az emberkém.
Tipp?

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Shep
Hát, hát sebesség gondot megoldottam, most már csak 25-re esik le 😊, de a játék nekem elég nagy átláthatatlan valaminek tûnik. Na de ez a pusztítás a föld feletti cuccok pusztulnak, de a terep meg nem? Pedig régen pont az volt a buli, hogy a földbe lehetett tök jó alagutakat robbantani. Na mindegy, remélem azért a játék majd élvezetes lesz ettõl eltekintve.

És így néz ki:

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Maxtreme
+4xaa/16xaf.

Maxtreme
ja hát úgy más 😊 Nálam egyedül az Ambient occlusion van off-on.

1440*900 2x-es élsimítás,blur ki,texturák árnyékok közepesen.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit