Red Faction 3 - Guerrilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Felbontást hol lehet állítani? Mert nekem a beállításoknál nem engedi! Üres a mezõ! Sem a frissítést! Lcd tv játszom de eddig más játéknál nem volt ilyen! Valaki?

Köszi
Shep
Nem marad ott, szóval tök felesleges szenvedni vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
A legjobban szerettem a robbbantós küdetéséeket, idõnként gondolkodni se ártott a telejesítésük közben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Na már utolsó részen vagyok.Sajnos nem jutottam el a lépegetõvel mert útközben akkora harc volt hogy szétszedték. :(

bajsz: Nem csináltam különösen semmit.Mászkáltam azt egyszer csak mondták kéne segíteni mert megtámadták õket.Mentem segítettem és egybõl beadott még 2 db sárga öklös küldetést és azokat megcsinálva már tovább is engedett.

Next PC upgrade: 2022

hogy sikerült rábírni,hogy megnyissa a mapot?Vagy mindent megcsináltál?

megnyilt a másik map?

grebber
Ha valami gépjármûvet elviszünk a mentési ponthoz akkor ha pl meghalunk az ott lesz ugyanúgy??
Mert van frankó atom lépegetõm elvinném ,de ha nem marad ott akkor hagyom mert végre megnyílt a másik terep és a térkép másik felébe kéne vele ellépegetnem és gyök2vel megy.

Shep
A bónusz küldetések amiben bemutatják ,hogy is került a csaj az emberekhez, hát azok sem gyengék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mitõl lennének? Másodlagosakat nem csinálok!

balee4
egy hete jött ki a Resi 5 PC-re:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bon
Jól láttom, hogy a robbangatós és túsz szabadítos, jármû leszállítós küldetések még nincsenek megcsinálva?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Én más mentését nem bírtam betölteni, hibásnak gonodlja a progi.

meglehet.

grebber
Nforce-ra is be kéne irni ezt a "hibát" csak mivel nem nagyon tudok angolul nem igen értenék amit leírnák nekik :( Mert ott hátha találtak rá megoldást már ha volt valakinek ilyen gondja!

akkor egy mentés nem lenne nehéz berakni.Piszkosul megköszönném.

grebber
Ha visszaolvasol kiderül már páran végigvitték!

sztm valami crack hibája lessz.Azé kezd fura lenni,senkinek se mûködik és mindenkinek máshol vagy azonos helyen szarik be.

Az lenne jó ha valaki kitolta már egy-két mentéssel segíthetne.
De asse biztos kitolta egyáltalán valaki.

grebber
Nekem is hasonló a gondom mint BON-nak.
Csak nekem nem az utolsónál hanem jóval visszább:

DarkSector
gratulálok mindkettõ esetben tévedsz.

resi 5 már konzolra honapokkal ezelõtt kijött pécére 2-3 hete.

a batman meg az egyik legszebb és legkeményebb játék a mostaniak közül...unreal motorosok között a legjobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac111
Akkor valószínûleg a játékba van a hiba... Sajnálom :(

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

lac111
Azt elég nehéz, én is nekiestem, elsõre nem ment. Kell a NanoGun meg egy Rocket launcher. Érdemes a tetejét Rockettel, az alját pedig Nano Gunnal. Próbálkozni kell. Esetleg még a Remote Explosiveokat is berakhatod..

A badlands-i nagy hidat hogyan lehet lerombolni? Az orszlopok és a tartószerkezet is elpusztíthatatlan.

bon
Nem emlékszem ilyen küldetésre, hogy lett volna utolsónak biztos nem.

lac111
Jah, na visszaolvastam mi a gondod..

Elvileg ugye az volt a legutolsó küldetésed, hogy egy nagyszabású inváziót terveztetek, amit aztán lefüleltek, és lebombázták a tábort, meghalt a Commander(vagyki), és utánna mondta a csaj, hogy õ is azokhoz a Marauderekhez tartozik, és az a küldetés, hogy le kéne menni a lenti Irradiated Zone-hoz. Elõtte viszont venni kell egy új armort a sugárzás ellen. Utánna már nem halsz bele odalent. Sárga küldetésnek kéne megjelenni odalent. Lehet hogy csak a pajzs megvétele után írja ki...

lac111
A zöld színûek lehet hogy elfogynak, de kék színûek sincsenek a térképen(lerombolandó épületek)? Nekem is volt ilyen, hogy be kellett rombolnom pár EDF cuccost, és utánna átengedett. Mennyi a Control level ott, ahol elakadtál?

Magnum PI
Rájöttem hogy akkor akad be a játék amikor feldob valamit a HUD-ra. pl: sikeresen elpusztitottad az épületet. meg ilyenek. Eddig még nem találtam megoldást de igy játszhatatlan

bon
Éppen most fejeztem be a Resident Evil 5-öt.
Ebben a játékban meg továbbra is fenn áll az a problémám, hogy nem add több küldetést és elzárva marad az utolsó körzet. Már korábbi pálya betöltés se segít, egyszer csak elfogynak a küldetések és nem jönnek újak.

Tudtommal a resident evil 5 még nem jött ki. A batman meg... bizonyos életkor után az ember már nem játszik ilyen gyökérségekkel. Szóval igen, eddig ez a két jó játék volt idén. Nyilván lesznek még, de ugyebár a hülye kiadóvállalatok roppant egyedi módon mind novemberben adják ki a nagy címeket.

Magnum PI
nálatok is szagatt harc közben vegyverváltásnál, nagobb robbanásnál? Nekem van hogy több 10sec-re is befagy. Ha nincs action akkor minden fasza :S (e8500, 4GB ram)

DarkSector
jah batman resi 5 szoba se jöhetne ezekután...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hû te hol élsz? :D
Kipróbáltam én is, és nagyon tetszik. <#eljen>

Eddig ez a második említésre méltó minõségû játék idén a COJ:BIB után.

grebber
Na ahogy haladok megtetszett a game jó küldetések vannak csak nagyon nehéz néha,fõleg a fõbázisoknál amikor egyedül vagyok sok sok ellenséggel szemben.
Fizika az nagyon jó bár azért erõs túlzás hogy azzal a baltaszerûséggel is ilyen nagy károkat lehet okozni!

balee4
Jah na mind1 felraktam, tényleg gyorsulást nemigen láttam.xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
nem gyorsít, félreértesz. Épp az hogy lassít. :) Sok embernél valamiért (biztos olvastad)
kb 30-40%al gyorsabb volt az egész gameplay mint kéne (értsd az emberek furán, gyorsan mozogtak, az autók kezelhetetlenek voltak stb)
A saints row 2 totálisan ugyanezt mûvelte nálam (is) anno.
Csináltam is 1 videt róla akkoriban
(a hangot vedd le mert a kódoló progi elqrta:) )
Remélem gtx260-al már nem lesznek akadások, mert nemsoká (elvileg) jön a HUNosítás hozzá. Akkor nekiesek még1x :D

balee4
Na jó hír, bár eddig sem futott olyan vészesen szarul, de azért nem jön rosszul a sebességnövekedés.:)

Nem tudja valaki lehet-e már itthon kapni a játékot gépre? Azt hiszem a 18-ai dátum volt feltüntve,de weblapokon még nem látom,bár az még nem jelenti feltétlen,hogy ne jött volna ki. Szóval hátha járt valaki a nap folyamán egy boltban..:)
Maxtreme
Nv tulajdonosok figyelem :)
Akinél elõjött a speedup probléma (kb 30%-al gyorsabb a gameplay mint kéne) az tegye fel ezt a drivert.
Nálam tökéletesen megoldotta a problémát.

bon
Sztereóra kell állítani a Windows-ban a hangokat.

Shep
Nincs igazi fõ küldetés, mert hiába csinálod meg a sárga jeleseket, ha nincs felszabadítva a térség nem mehetsz tovább. Amúgy olyan 10-12 óra tuti van az egész.

grebber
Milyen hosszú a game hány fõ küldetésbõl áll?

grebber
Erre a rohadt hang problémára van már megoldás?? Marhára idegesítõ hang nélkül meg mégjobban!

Elkezdtem a gamet,már szétvertem a házat is,eddig nem is rossz,csak azért elég vicc hogy egy kalapáccsal simán lebontottam,meg kissé zavar hogy olyan gyorsan rohan az ember,meg egy kicsit bal oldalon van,nem pont középen,de biztos azért hogy lássam mit verek szét.Kár hogy nem magyar felirattal jöt,így alig értek valamit.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

ill akkor ha offline accounot csinálsz.

gondoltam megemlítem elég tág fogalom az ,hogy nem tudsz menteni.2ok van.

bon
Küldetések, feladatok elõtt és után, közben nem.

watto
Hali! Mikor lehet a játékban menteni? Szürkék a gombok a menüben,...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

bon
Sajnos nincs szerencsém, egy korábbi állással is eljutottam oda, hogy nincs több küldetésem, de a további pályarész még mindig zárva vam. :(

bon
Vissaztöltöttem egy regebbi mentést, de sajnos valóban régebbi, 25db gerilla küldetéssel kevesebb van teljesítve, de szerencsére annnyi elönyöm van, hogy emlékszem rájuk, így hamarabb fogom telejesíteni õket. Viszont a fõ bázist hagyom békén hátha az volt a bug forrása.

Engem nagyon leköt ez a játék, akkora feeling harcolni az EDF ellen és rombolni. :D
Tényleg GTA klón, de a jobbik fajtából, csak ne akadna rohadt épület bontásoknál! :D