1949
  • Alexease
    Hol van leirva, hogy 400 autotipus van benne?!:)
  • adikakk
    Nem túl sok mód van hozzá de nem értem mért írnak ennyi autót a cd borítón.
    De ha lehet módolni a játékot az jó lenne mert konvertálnák bele.
  • Laceee
    GTRevo modok
  • adikakk
    Igen tudom hogy ezek vannak benn de a tokon 400autót emlegetnek.
  • Laceee
    http://www.gtr-evolution.com/carstrack.htm
  • adikakk
  • adikakk
    Jó estét.
    Megvetem a játékot eredetibe játszottam vele 10 percet de kicsit becsapás mert a tokon 400autót írnak én meg csak 10-et találtam
    Amúgy lehet valahogy módolni a játékot?
  • batihu
    Szerintem jó lett! Tetszenek a hangok is, a setup-hoz majd kérem a segítségedet!
  • szatocs
    Hm, köszi, lehet erre a SIMCo-ra elnézek majd akkor.
  • Laceee
  • szatocs
    Lehet ezekkel online is menni?
  • szatocs
    Tudom én, csak ez volt a vicc.
  • Laceee
    Ha lenne valami tapasztalatuk online versenyen, akkor simán rájöttek volna, hogy nem online-n, hanem AI ellen mentél.
  • simcompany
    Persze, mert ezek a hüje AI-k féktávjai kiszámíthatatlanok
  • szatocs
    Arra célzott szerintem, hogy van, amikor máson sikerül féktávot venni.
  • simcompany
    és most eben mi a vicc?
  • bardocz
    A fék az autó előtt van :D
  • Lacko86
    tessék mondani: van fék is az autón?
  • simcompany
    tehát a video :)
  • simcompany
    Két hét múlva indul a Seat Leon Cup, teljesen új mod, fizika, hangok, stb.
    Video ime, jelentkezés a simcompany.hu oldalon:
    [flash]http://www.youtube.com/v/NpbbzEadbbE[flash]
  • laci 700
    GTR2 nekem is jobban bejön... Evo-ban inkább Formula BMW, Mini és WTCC amit szeretek. Amúgy azért vettem meg mert 2000 pénz volt karácsony előtt. Annyit sztem megér...
  • Fokker
    köszi, körülnézek.

a GTR2-ben lévő autók(GT1/GT2/GT3), amelyeket a GTR Evóban erőltetnek, a GTR2-ben ezerszer jobban le lettek modellezve. tudtommal ennek az az oka, hogy annak idején a GTR2-es fejlesztőket kirúgták a Race07 előtt, ők viszont nem járultak hozzá a nagy GT autók fizikai és egyéb modelljeinek további használatáért, így aztán a GTR Evóban lévő GT Pro, GT Sport, GT Club, és a Production Class azok a kategóriák, amelyekre a vicc kategória a legtalálóbb. aki nem hiszi, vegye meg a GTR2-t(1500 pénz), és próbálja ki akármelyik autót, ami közös a GTR2-ben és az Evóban. a különbség döbbenetes. eszem ágában sem volt a wtcc autókat a GT1-esekhez hasonlítani, csak nekem kicsit sínautós volt az előbbi. bár nem próbálkoztam sokat, elképzelhető, hogy a wtcc is tökéletesen le van modellezve. sőt, biztos vagyok benne.

remélhetőleg az amerikai, és Formula Masters autókat már jól lemodellezték...
  • gordon 24
    Sok mindenben nem értek egyet! Sőt szinte semmiben de ezt most haggyuk.

A VSR.hu forumán (nem sokára magán az oldalon is nézz körül. Márciusban inditítunk egy HTCC 87 elnevezésű bajnokságot 10 fordulóval.. Ugye értlem szerüen WTCC87 moddal.

Ha érdekel gyere. A Simco és mi is foglalkozunk a Race dolgaival. Meg GTR masters is.. Ha tudsz gyere mind3 ra:D Milyenk ingyenes.
  • Encore
    A GTR-rel felesleges összehasonlítani, azok sokkal erőssebb gépek 4-5-600 lóerős vasak, a túraautók meg kb 300, persze hogy egy GTR autóhoz képest könnyebb....
  • Fokker
    Üdv Mindenkinek!

egy olyan gyors kérdésem volna - és ez most kicsit OFF lesz -, hogy a Race On-ban mennyire jó az amerikai és az STCC kocsik fizikája? érdemes-e beszerezni?

másik kérdésem, ez már a SIMCO csapat felé: tervezitek-e vmikor Caterham CSR260, illetve WTCC'87(bmw és alfa) bajnokságok/versenyek szervezését?

magával a mod nélküli játékkal az a bajom, hogy a Caterham, Formula BMW, Formula3000 egész jó fizikájú; a WTCC'87, Radical határeset; a WTCC'06/'07 nagyon sínautós(lehet hogy élőben is ilyen), az összes többi maradék meg a vicc kategória. legalábbis a GTR2 mellett(és a GTR2-nél is van már jobb szim, bár még nem fizettem elő rá(ez az iRacing)).
  • wrxtr
    Egy teljesen szűz race 07 töltődik be. Megpróbáltam hogy skin=GTREvolution, de semmi változás. Eltettem a régi parancsikont abban sincs semmi ilyesmi.
  • Yeltzin
    nincsenek benne az EVO funkciói és tartalmai?
  • pointer4
    írd mögé ezt: skin=RACEOn , hátha csak ez a baj
  • wrxtr
    Sziasztok!

Újratelepítettem a windowst és akármit adok meg a parancsikonban a sima race 07-t hozza be a gtr evo helyett. Meg tudom oldani reinstall nélkül a dolgot? Köszi előre is.
  • simcompany

Jelentkezés
  • simcompany

www.simcompany.hu
  • bardocz
    Köszi!

Ez így kurva nevetséges, hogy kirakom üresbe, és bentmarad a sebesség:D
  • pointer4
    Gear Select Button Hold="1" -ra a
    ...\Documents\SimBin\RACE 07\UserData\neved\neved.plr -fileban.
  • bardocz
    Mit kell ahhoz átírni, hogy ha a H-váltót kiveszem sebességből, akkor tényleg vegye ki?
  • pointer4
    Ki kell cserélni azt a *.mas filet. Talán helmet.mas, így googlizz rá :) race07 hez.
  • macleody
    Kipróbáltam ezt a FIA GT modot. Hát, nem gyere be. Maradok az rFactor modoknál :)
  • laci 700
    Csá! Hogy lehet kikapcsolni belsőnézetben a bukósisakot az openwheel autóknál? (pl. Formula BMW)
    Thx!
  • Vackor1024
    Nem, ez a FIA GT 2008-as, az a GTR 2-s mod.
  • Dietrich
    ez nem ugyanaz a mod?
  • bardocz
    World raningnál azt írja, hogy steam api failed. Mindenkinél szar, vagy nálam van a hiba?