1949
-
#1709 Hol van leirva, hogy 400 autotipus van benne?!:) -
#1708 Nem túl sok mód van hozzá de nem értem mért írnak ennyi autót a cd borítón.
De ha lehet módolni a játékot az jó lenne mert konvertálnák bele. -
Laceee #1707 GTRevo modok -
#1706 Igen tudom hogy ezek vannak benn de a tokon 400autót emlegetnek.
-
Laceee #1705 http://www.gtr-evolution.com/carstrack.htm -
#1704 -
#1703 Jó estét.
Megvetem a játékot eredetibe játszottam vele 10 percet de kicsit becsapás mert a tokon 400autót írnak én meg csak 10-et találtam
Amúgy lehet valahogy módolni a játékot?
-
#1702 Szerintem jó lett! Tetszenek a hangok is, a setup-hoz majd kérem a segítségedet! -
szatocs #1701 Hm, köszi, lehet erre a SIMCo-ra elnézek majd akkor. -
Laceee #1700 #1680 -
szatocs #1699 Lehet ezekkel online is menni? -
szatocs #1698 Tudom én, csak ez volt a vicc. -
Laceee #1697 Ha lenne valami tapasztalatuk online versenyen, akkor simán rájöttek volna, hogy nem online-n, hanem AI ellen mentél. -
#1696 Persze, mert ezek a hüje AI-k féktávjai kiszámíthatatlanok -
szatocs #1695 Arra célzott szerintem, hogy van, amikor máson sikerül féktávot venni. -
#1694 és most eben mi a vicc? -
#1693 A fék az autó előtt van :D -
Lacko86 #1692 tessék mondani: van fék is az autón? -
#1691 tehát a video :)
-
#1690 Két hét múlva indul a Seat Leon Cup, teljesen új mod, fizika, hangok, stb.
Video ime, jelentkezés a simcompany.hu oldalon:
[flash]http://www.youtube.com/v/NpbbzEadbbE[flash] -
#1689 GTR2 nekem is jobban bejön... Evo-ban inkább Formula BMW, Mini és WTCC amit szeretek. Amúgy azért vettem meg mert 2000 pénz volt karácsony előtt. Annyit sztem megér... -
#1688 köszi, körülnézek.
a GTR2-ben lévő autók(GT1/GT2/GT3), amelyeket a GTR Evóban erőltetnek, a GTR2-ben ezerszer jobban le lettek modellezve. tudtommal ennek az az oka, hogy annak idején a GTR2-es fejlesztőket kirúgták a Race07 előtt, ők viszont nem járultak hozzá a nagy GT autók fizikai és egyéb modelljeinek további használatáért, így aztán a GTR Evóban lévő GT Pro, GT Sport, GT Club, és a Production Class azok a kategóriák, amelyekre a vicc kategória a legtalálóbb. aki nem hiszi, vegye meg a GTR2-t(1500 pénz), és próbálja ki akármelyik autót, ami közös a GTR2-ben és az Evóban. a különbség döbbenetes. eszem ágában sem volt a wtcc autókat a GT1-esekhez hasonlítani, csak nekem kicsit sínautós volt az előbbi. bár nem próbálkoztam sokat, elképzelhető, hogy a wtcc is tökéletesen le van modellezve. sőt, biztos vagyok benne.
remélhetőleg az amerikai, és Formula Masters autókat már jól lemodellezték... -
#1687 Sok mindenben nem értek egyet! Sőt szinte semmiben de ezt most haggyuk.
A VSR.hu forumán (nem sokára magán az oldalon is nézz körül. Márciusban inditítunk egy HTCC 87 elnevezésű bajnokságot 10 fordulóval.. Ugye értlem szerüen WTCC87 moddal.
Ha érdekel gyere. A Simco és mi is foglalkozunk a Race dolgaival. Meg GTR masters is.. Ha tudsz gyere mind3 ra:D Milyenk ingyenes. -
#1686 A GTR-rel felesleges összehasonlítani, azok sokkal erőssebb gépek 4-5-600 lóerős vasak, a túraautók meg kb 300, persze hogy egy GTR autóhoz képest könnyebb.... -
#1685 Üdv Mindenkinek!
egy olyan gyors kérdésem volna - és ez most kicsit OFF lesz -, hogy a Race On-ban mennyire jó az amerikai és az STCC kocsik fizikája? érdemes-e beszerezni?
másik kérdésem, ez már a SIMCO csapat felé: tervezitek-e vmikor Caterham CSR260, illetve WTCC'87(bmw és alfa) bajnokságok/versenyek szervezését?
magával a mod nélküli játékkal az a bajom, hogy a Caterham, Formula BMW, Formula3000 egész jó fizikájú; a WTCC'87, Radical határeset; a WTCC'06/'07 nagyon sínautós(lehet hogy élőben is ilyen), az összes többi maradék meg a vicc kategória. legalábbis a GTR2 mellett(és a GTR2-nél is van már jobb szim, bár még nem fizettem elő rá(ez az iRacing)). -
wrxtr #1684 Egy teljesen szűz race 07 töltődik be. Megpróbáltam hogy skin=GTREvolution, de semmi változás. Eltettem a régi parancsikont abban sincs semmi ilyesmi. -
#1683 nincsenek benne az EVO funkciói és tartalmai? -
#1682 írd mögé ezt: skin=RACEOn , hátha csak ez a baj -
wrxtr #1681 Sziasztok!
Újratelepítettem a windowst és akármit adok meg a parancsikonban a sima race 07-t hozza be a gtr evo helyett. Meg tudom oldani reinstall nélkül a dolgot? Köszi előre is. -
Jelentkezés -
www.simcompany.hu -
#1678 Köszi!
Ez így kurva nevetséges, hogy kirakom üresbe, és bentmarad a sebesség:D -
#1677 Gear Select Button Hold="1" -ra a
...\Documents\SimBin\RACE 07\UserData\neved\neved.plr -fileban. -
#1676 Mit kell ahhoz átírni, hogy ha a H-váltót kiveszem sebességből, akkor tényleg vegye ki? -
#1675 Ki kell cserélni azt a *.mas filet. Talán helmet.mas, így googlizz rá :) race07 hez. -
#1674 Kipróbáltam ezt a FIA GT modot. Hát, nem gyere be. Maradok az rFactor modoknál :) -
#1673 Csá! Hogy lehet kikapcsolni belsőnézetben a bukósisakot az openwheel autóknál? (pl. Formula BMW)
Thx! -
#1672 Nem, ez a FIA GT 2008-as, az a GTR 2-s mod. -
#1671 ez nem ugyanaz a mod? -
#1670 World raningnál azt írja, hogy steam api failed. Mindenkinél szar, vagy nálam van a hiba?