1949
-
attila46 #1789 Megoldodott a próbléma!!
köszi -
olasz #1788 Oks köszi a gyors választ, hamarosan kiderül!Reméljük menni fog! -
#1787 Ha valakit érdekel:MMG F1 2007 for GTR Evolution – Released
Bár nálam az autók betöltése során kiugrik a játék asztalra mondván, hogy valami probléma van és generál egy dump file-t. Arra hogy lehetne rájönni, hogy mi is a gondja? -
#1786 32 bitesen tutira megy, de gondolom a 64esen is elfut szépen :) -
olasz #1785 Sziasztok!Szeretném megvásárolni a játékot és egy olyan kérdésem lenne hogy Windows 7 Ultimate 64 bit-es operációs rendszerrel működik-e?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv.: Olasz -
Zsolt7411 #1784 hali
Nekem se mennek a gtr evo szerverek. -
vindzsi #1783 Helló
Valaki nem tudná megmondani mi van a GTR szerverekkel?
Nekem egy szerót sem hoz fel. Köszi a válaszokat előre is -
#1782 Nem gond!
Viszont szerettel várok mindenkit Március 16-tól a VSR HTCC 87 re. 1987-es moddal plusz a Volvo 240-el!
10 forduló lesz 1 órás versenyekkel.
Infok itt:
VSR.hu -
#1781 Sajnálom...Nem tudom mi lehet, nekem anno mcmoha segített a Volvo-nál ill. az F1Classic-on is olvasgattam.Talán ott még próbáld meg! -
#1780 Sajna a 850 igy sem jó szerveren. Unknow osztályt ír.
s40 ok, nálam ugyan ez volt. Nem tudom miért van ez. -
#1779 Hmm:D
Biztos jó helyre raktad? mondom elég sokan leszedték, nem panaszkodtak rá. Sőt nyomtuk szerveren is velük.. Ezt nem értem..
-
#1778 Na nehogymán ne tudjak elindulni manuális kuplunggal, maxon forgatva a motort, kuplungot lassan felengedve:) Ez még soha nem volt probléma, más autóval 2-esből is kuplungot csúsztatva állok ki a boxba, ezzel meg mindegy, hogy mit csinálok, csak lefullad. -
#1777 Nincs kikapcsolva az auto kuplung? -
#1776 Amint indulnék el a kocsival, lefullad. 1 centit nem tudok mozdulni vele. -
#1775 Értem, köszi. Steam most elkezdett nekem töredezettségmentesíteni Nem tudom ez jó-e nekem. -
#1774 Persze csak azért csináltam így hogy ne legyen egyértelmű mi van benne.
Szedd ki belőle, és oda tedd ahol a game van. Tehát a steam/steamapps/ neved/ race07/ gamedata/ teams -
#1773 Ezt az izé mappával együtt csomagoljam ki, vagy abból ki kell még szedni? Illetve a dokumentumok/simbin mappába kell ezt is ugye? -
#1772 100% ra működik. Több emberke kipróbálta már közülünk. Sőt ugye a Szerveren eredeti Race-on van és simán tudnak csatizni vele:D
Igaz ezek csak a ladák! -
#1771 Köszi, kipróbálom majd! -
#1770 Köszi megpróbálom:D -
#1769 Adom:D
Ezt szedd le:
izébizé:DD -
#1768 Persze, az rFactor, meg hétfőn lesz. -
#1767 Remélem az ETCC79 utáni Classic versenyre jössz!? Most teszteltem az F1 1967-et és az 1975-öt! Mindkettő nagyon tetszik!Bár felőlem mehetne a GP79 is újból! -
#1766 Nem, mert igazából annyira nem érdekel, hogy letöltsem, meg belehekkerkedjem az evoba. Szóval ez így kimarad. Meg amúgy se tetszik annyira az evo, 12h-s versenyen is azért nem indultam utolsó futamokon. Inkább gyakorlok rF-re. -
#1765 Biztosan ki lehetne venni valahogy... -
#1764 Nem raktad föl a Race On-t? -
#1763 Márcsak egy különálló Lada kéne:D -
#1762 Szia! Felraktam, remélem működik majd! Volvo -
tombl100 #1761 HAli!
az #1691 es hozzászólás videójából érdekelne egy két dolog. Van a bal oldalon egy pályarajz és a fordulatszám mérőben a leszabályozás piros vonallal van jelölve. Hol lehet ezt a két dolgot beszerezni az offline játékhoz? CSak ebben a modban van benne?
Előre is köszi. -
#1760 A többi volvót nem tudnád jól átrakni? Én beraktam már az s40 et és a s60 at is, de szerveren nem megy. Nem tudom miért sajna. -
#1759 Itt megtalálsz mindent!A Volvo-t én is ez alapján konvertáltam! F1 Classic -
#1758 Nekem megvan, nyugodtan kihagyhatod! Nem egy nagy szám és szerintem elég bug-os! -
#1757 Természetesen a modról beszélek, nem az önálló játékról.... -
#1756 A BMW M3 challenge patch megvan valakinek? Guglival sem találom, a készítő (mojo66) weboldalán sincs fent, sem a nogripracingen.. pedig jól jönne, mert sok bugot javít... -
#1755 Valaki elmagyarázná, hogy kell használni a WTCCed-et? -
Valakinek megvan ez a cucc? Használható?
LMS 2009 GT1 GT2 v1.1.0.1 for GTR evolution -
#1753 Ponnt most, a SEAT módban találkoztam olyannal, hogy nem a dokumentumokba kellett rakni a skineket. Hanem a módba.
Talán onnan lehet felismerni, hogy a DDS-ek mellett nem ini file van, hanem egy .car kiterjesztésű file. -
#1752 Köszi most jó
Igazából azt nem tudom, eddig miért nem volt jó, pedig már minden costumskines mappába másoltam -
#1751 Szerintem mennie kell online is! Nálam itt vannak, és mindegyik működik! -
#1750 Nem lehet, hogy azért nem jó, mert amiket letöltöttem csak offline verzióhoz jók, nekem meg online verzió van fönt?