1949
-
#1869 Ezt megértem, de ez a te és némely ember egyéni véleménye.
A Játék attól nem szar, mert neked nem tetszik, és nem vagy hajlandó fizetni érte. Ez a te dolgod. Most egyébként ezt a hatalmas költséget kb 1500ft ből lehetett megoldani. Aki ennyit nem akar erre költeni ne tegye.
De szapulni egy iyen gamet felesleges.. Ez egy nagyon jó game, és nagyon sok ember szereti.
Ha ti nem szeretitek ne játszatok vele, de hülyeségeket írni, és valamit szapulni felesleges, mivel rengeteg ember kedveli.. Biztos nem hülyék.. Nekik tetszik..
Istenití sok ember a GTR 2-t.. Jó game nem mondom hogy nem csak kb 4x eljárt felette az idő már.. Hiába ragaszkodsz hozzá, ha senkit nem érdekel. Próbálj vele egy bajnokságot rendezni. Kb 10 ember nem fog rajthoz állni..
A Race on meg most éli "aranykorát" majd ő is szép lassan kimegy a divatból főleg ha kijön az rf 2! -
#1868 Amúgy a HTCC-be csak jelentkeztem volna, ha nem kéne semmi a gtr evo meg race07-en kívül, meg le is írtam miért nem vagyok hajlandó több ilyen autó+pálya lehúzásért fizetni. -
#1867 Dietrich pontosan tudja miért írtam.. Nálunk is van rf-el liga és megy..
De nem akartam kiírni azt amit Dietrich tud és érti miért írtam ezt.. -
#1866 Te írtad, hogy rF ligák szűnnek meg, erre hoztam egy példát, hogy mennyire is szűnik meg. -
#1865 Az ha jelentkezik 52 ember az a jele a megszűnésnek? Ezt most így nem vágom..
-
#1864 Simco BTCC-ben meg elfogytak az autók már, pedig az rF. Pont ilyen jele van a megszűnésnek. -
#1863 GTR Masters. VSr, HROC, és amikoről nem tudok..
Nagyjából minden felsorolt liga 30-40 emberrel/ futam rendelkezik.
VSr-ben amibe te is neveztél eddig 52 jelentkező van a most induló HTCC-re..
Akkor? -
#1862 Aha, és hol?:D
Teljesen egyetértek Dietrichel. -
#1861 Szerintem hülyeséget felesleges beszélni. Az egy dolog hogy neked nem tetszik.
Te ne játsz vele.. A nem csili vili rf-el szűnnek meg a ligák race-el és a szar simbin gamekkal virágoznak.. Érdekes szitu.. -
#1860 GTR2-t próbáld ki az még jó játék volt..minden más simbin játék csak rókabőr meg csilivili.. -
steweee #1859 ok, köce. ez is jónak tűnik -
Laceee #1858 Ennek nincs második része, ha a GTR2-re gondolsz az egy másik sorozat. -
steweee #1857 a második része miből több vagy jobb ? mivel ez is csak nemrég jelent meg... -
#1856 Hülyevagy, nem is vettem, küldték -
#1855 kár volt olcsó kormányt venni -
#1854 Amikor kilépek a pályáról a boxba, akkor mi a halálért tekeri el a kormányt izomból az egyik irányba? Kurva jó, hogy ez fogja tönkrevágni kb. -
#1853 Steam-es GTR Evo-m van. Ebbe szeretnék egy fizika javítást csinálni a BMW M3 E30-ashoz. Lehetséges bele rakni a játékba? -
#1852 Sziasztok!
Lenne egy kérésem azokhoz akik tudnak a játékhoz pályát konvertálni, illetve alakítgatni..
Van egy angol pálya Rockingham, Ez egy elég szépen kivetelezett, nagyon jó kis mapp. Ami a gond vele, az, hogy 2 nyom van egy oval és egy régebbi vonal vezetés.
Megnéztem (persze csak autóval a játékban.) az a nyom amely nekünk kellene, mindenhol megvan építve, illetve ki van jelölve. De gumibálákkal korlátokkal védve vannak ezek a nyomok.
Azt persze, nem tudom, hogy szilárd-e (tehát hogy nem esne-e le az autó ha rá kerülne) de látványra megvan.
Az lenne a kérdésem, hogy meg tudnátok-e nézni, hogy a pálya alkalmas-e ezeknek a lezárt részeknek a kinyitására.
És használható lenne, az után az új nyomon?
Ha a pálya átalakításra alkalmas, megbeszélnénk hogy melyek azok a nyomok, amiket ki kellene nyitni és használhatóvá tenni..
Itt a pálya letöltési linkje, ha meg szeretnéd nézni:
http://www.gphungary.hu/downloads/vsr/Simbinszekcio/Palyak/Brit%20Clio/Rockingham_v1_01%5b1%5d.7z
Előre is köszi. -
#1851 Értem, sejtettem, hogy akkor újraindítjátok. Jó ez a mod, bár nagyon stabil, de tetszik, ahogy kanyarban pattog el a kocsi. -
#1850 :D igen ezt lehet, de bajnoki előtt úgyis újra van mindig indítva. Hiszen nem is ez a jelszó lesz, majd azokra a futamokra! (majd azt priviben kapjátok) -
#1849 Így huncut módon át lehet rakni versenyre, aztán csak arra az időjárásra gyakorolni, ami ott lesz:D -
#1848 Melyik szerverre? VSR -ére?
Nem sajna egy balfasz ilyen szempontból a progi, ha a szert indítod és kisorsolja az esőt onnantól kezdve, amíg nem indítod jura a szervert esni fog:D Illetve egy elöre eldöntött időjárást használ. Tehát ha 20 percig esik és felszárad, akkor mindig ezt nyomja, addig amíg újra nem indítom.
Ha ez van akkor szólj, és resizek.. -
#1847 Utóbbi időben ötből ötször volt vizes a pálya, amikor neten csatlakoztam szerverre gyakorolni. Velem van a gond, vagy csak ilyen mázlista lennék mostanában? -
#1846 Koszi, megoldodott. -
#1845 Clio Moddal bajnokságot indít a VSR szeptembertől!
Ha van kedvetek cliozni gyertek! Ingyenes a részvétel! Race07 kell plusz a mód, és a pályák!
Részletek és bővebb info:
VSR Clio Cup -
#1844 Ha jól emlékszem nekem be kellett másolnom a steam.dll-t a race07.exe mellé. És úgy rábökni a race07.exe-re, amikor hasonló volt. -
#1843 Sziasztok.
Az a problemam, h Win7-en nem akar elindulni az Evo. Pontosabban az offline resze siman megy, de amikor steam-bol akarom online inditani van par mp homokora, aztan semmi Elotte XP-n siman ment.
Elore is koszi! -
#1842 Routereden. -
#1841 És ezeket a portokat hol és hogyan tudom beállítani? Ingame, host kreálásnál semmi ilyen nincs. -
#1840 Hát ne dedikált szervert indíts. Van sima multiplayernél is szerverindításra lehetőség. -
#1839 Tehát mindenképp 3 gép kell ahhoz, hogy ketten játszunk? Ejjj...
HOgy lehet ezt ilyen hülyén megoldani, nem vágom... -
#1838 Másold be mellé a steam.exe mellőle a steam.dll-t. Ez ilyen fura bug :D
Viszont ha te indítod a dedikált szervert, arról a gépről nem fogsz tudni connectelni 127.0.0.1-es ip-s trükkel. -
#1837 Köszönöm!
Namármeg indítanám a dedicated servert, erre hibaüzenetet dob ki, hogy hiányzik a steam.dll
Nagyszerű... Steamet újraraktam, ugyanúgy szar. Játékot kéne? Nemigazán van kedvem... -
#1836 Ezeket a portokat kell megnyitni, és máris megoldódik, szerver oldalon.
TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907 -
#1835 Üdv!
Haverral servert akartunk csinálni, hogy egymás ellen mehessünk, ahogy akarunk, de az a gond, hogy bármelyikőnk csinál servert, 2000-3000 és fölötte pingünk van rá. Valószínűleg emiatt fel sem enged egymáshoz.
Általános probléma ez? Van erre valami megoldás? -
#1834 ide írd be, lesz érdeklődő:
SIMCO forum -
#1833 Sziasztok
Nagy Gtr2 fan vagyok , ígyhát megvettem a gtr-evolution gyémántot is.
Nem jött igazán be.Picit árkád a gtr2-höz képest.(nekem)
Eladnám ha valakit érdekel. -
#1832 Megtaláltam, jobbklikk, és eltűnik. Este jössz? -
#1831 Este, ha hazaérek megmondom, de addigra úgyis rájössz, és tolni fogod a V8-at ezerrel! -
#1830 Beállított gombot hogyan tudok eltüntetni? Pl a motor indító ne legyen semmin, meg ilyenek.