GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, tudom mennyibe kerül.
A kérdésem az hogy ha multizni akarok akkor elég megvennem eredetibe az evolutiont ?

Attila889
Sziasztok!

A következõ lenne a kérdésem, ha online akarok játszani akkor elég az evolutiont megvennem ? Vagy feltétlen szükséges a két résznek az eredeti kulcsa a steamhez?

Köszönöm!😊 Egyébként Itt is fent van!😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CTDP 5005 mod= CTDP 2005 mod

Hol található meg a CTDP 5005 mod Race 07/GTR Evo-hoz?

Encore
Igaza van, a CTDP 2005 race07hez van de az megy ezzel is nekem is fent van.

Alexsease: köszi, ezt a fícsört nem is ismertem. 😊
Willi Betz
Nogriprõl tölthetõ! Még tartalmaz a pakk egy F430-at is😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

az még a race 07-hez van
Danecay
Én CTDP F1 2005-ös modról nem tudok, hogy lenne hozzá, de az MMG-t valóban hegesztik.

Alexease
Egerrel+gombjai+CTR tudod alloitani a cockpitpoziciot, FOV-ot...
Encore
Bizonyos autókban a belsõ nézet nekem nem megfelelõ némelyikben túl alacsonyan ülök és ezen szeretnék változtatni. Tudom, hogy a .plr file átírásával módosítható, hogy hol helyezkedjek el a pilótafülkében, csakhogy ha azt átírom, az mindegyik autóra vonatkozik majd. Én viszont azt szeretném, ha csak bizonyos autókban állítanám át a belsõ nézetet, a többi kocsi maradhat. Ezt hogy lehetne megoldani?
Encore
A race07 magyarítás jó hozzá. Van 2005ös CTDP F1 mod hozzá, de most készül a 2007es MMG is.
lac coo
Kollégám kisfiának kéne felraknom a játékot, két dolog érdekelne:
van-e magyarosítás hozzá ( vagy jó-e a Race07 ), illetve van-e F1 mod a GTRE-hez ?

THX !

Smici1985
Szevasztok! A Steamen keresztül vettem a meg GTR Evolutiont meg a RACE 07 et és nem tudom hogy ha töltök le setupot vagy pályát hova kell másolnom. Légyszi segítsetek.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Köszi,hogy válaszoltál.Kipróbáltam,de ez sem jött be.
Igen,az enyém dobozos és a kód a kézikönyve hátára van nyomtatva.
Ha nem sikerül, akkor felhívom a cdprojektet.

pointer4
Nemigazán.
Mert általában steam-en vásárolunk, gondolom a tiéd dobozos.
Nem lehet azt a kulcsot máshova kell beírni?
pl: stem elindít, games fül, alul "Activate products on steam"
Vaagy 512+64 kbyte nál jártam úgy, hogy nem is volt benne serial, lehet rosszatkaptál???? Ilyen kis cetli, ragasztott, gagyi, nyomtatott.
Sziasztok!

A Race07-hez megvettem a GTR evolution expnasion packot, de nem tudom feltelepíteni, mert az online kulcs három betûvel több mint amit be lehet írni.Találkozotatok már ilyen problémával?

pointer4
v 1.1.1.14
Latest Update: December 31, 1969
Majd regggelre ideér 😄 3 STEAM/GTR:E restart után se akar rájönni.
Alexease
Patch 1.1.1.20 is about to hit Steam anytime now

Here is the changelist since 1.1.1.14

* New dedicated server weight penalty functionality
* New message board in main menu
* Updated pit menu functionality
* Updated tire wear display in pit menu
* Fixed Super pole settings on LAN host
* Various localisation issues fixed
* Fixed missing loading animation
* Fixed flag info in hud rendered wrongly
* Fixed rendering issues when ghost car(s) on track
* Fixed engine not repaired message in result screen between race 1 and 2
* Updated track length display in track browser, it now reflects metric / imperial system
* Touring car performance tweaks, slightly stronger FWD cars overall and all touring cars are close to each other performance wise
* Engine fire locations fixes in Extreme cars and various GT cars
* Rear wing aero tweaks for GT cars. Rear wing more effective now and old low rear wing setups might be useless
* Extreme cars fuel estimate fix. Helps AI also with their fuel strategy
* Improved aero for DBR9, about equally fast to C6R now in straights
* Aero tweak for Viper GTSR, less understeery now
* Fixed STCC 6 speed BMW tire heating bug

Offline version patch will follow eventually, no date set for it at this point though.
Alexease
Saturation: -15 😊
lac coo
Szûrtek egy kis sárgát.... ?

Attila889
a Race 07-es pályák jók hozzá nem? 😊
Ha hozzá addon pályákat szedek le...

Panther
Ja igen, még valami: nálam valszeg a kormányom szoftvere, a Profiler összeakadt az F-Secure tûzfallal és vírusírtóval, mert a játékban nem fordult a kocsi megfelelõen. MIután kikapcsoltam a vírusírtót 2mp-vel jobb idõket mentem. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Ha mégnézzük, akkor mindenki elõtt világos kell legyen, hogy az rFactor egy mod-alapnak készült és a modderek hálásak is voltak ezért. Az rFactor a GMOTOR 2.0-ra épül, az pedig nem F1 Ch engine. Hogy mást nem mondjak ott a napszakváltozás benne, ami korántsem volt az F1 Ch-ban, ami még csak nem is DX9-es. Hogy elavult a motor? Nézõpont kérdése. Engem nem zavar vezetés közben a táj, ha egy élvezetes vonalvezetésû pályán megyek. Ha viszont ráteszünk minden csicsát, 16x anizo-val és HDR moddal, akkor egészen szép, csak legyen olyan gép, ami elbír ezek után 25 embert online. 😊)) És persze nem 20-25fps-el fog menni a cucc...
Igazából nem is értem, miért kellene rFactor 2.0. Hogy DX 11-es legyen? vagy 10.1-es? És akkor mi változna azon kívül, hogy a legerõsebb DDR3-as gép kellene neki? Nem sok.

Ami engem sokkal inkább zavar ebben az egész ISI engines történetben, az a Simbin. Mindig is zavartak dolgok velük kapcsolatban, de a legújabb az EVO. Mindig is azt reklámozták, hogy telemtria adatok alapján készülnek az autók. OK. A GTR1-ben - az elcseszett gumifizika ellenére is - szédületes köridõket lehetett menni bizonyos pályákon, jobbat, mint a való életben, valódi autókkal. A GTR2-ben rengeteget javítottak a gumifizikán, egyesek ezt kompromisszumként értelmezték, megalkuvásként, szerintem jó irányba ment a Simbin, a legjobb programjuknak tartom a GTR2-õt. Aztán volt még egy GT legends, ami nagyon szép, nagyon optimalizálatlan motorral, egy elcseszett race és egy race07, amit kedvelek személy szerint, de már nem annyira az EVO-t.

Miért is? Az oka az autókban keresendõ. Nem zavar, ha nincs megfelelõ licensz az autóhoz és kimaradt az F550, meg 575, meg a lambo. Ami zavar, az autók teljesítménye. Ezt most hasraütés alapján készítette el a Simbin, vagy hogyan? A jobb gumifizika és tapadás ellenére sem lehet még csak megközelíteni sem azokat a köridõket azonos autóval, amelyeket a GTR1-ben vagy GTR2-ben futottunk azonos pályákon.

Konkrét példák: brno-ban egy Saleen-al GTR1-ben vagy GTR2-ben 1:50, 1:51-es idõket is simán lehettt menni. Most az 1:57/58 is nyerõnek számít. Mi történt? Ilyen radikális változáson esett át a Saleen kasztnija a való életben? Vagy ez már nem telemetria adatok alapján készült, "csak úgy"?
Van ellenpélda is. a VM Le Mans-féle pályáján 3:39 alatt lehet megerõltetés nélkül menni Saleen-al úgy, hogy az egyenesekben még a 310km/h-t sem éri el az autó. Jó, ha 308-at megy, míg a GTR2-ben ez akár - beállítástól függõen - 320km/h is lehetett. Viszont mégis jobb a köridõ, mert a kanyargós részeken meg jobban betapad a kocsi. brnoban hiába jobba tapadás, viszont az aerodinamika meg gátat szab a jobb idõnek (legalábbis ezek szerint).

Egy szóval: már nem igazán tudom követni a Simbin mi alapján tervez egy játékot, hogyan állítja fel az erõsorrendet az autók között, hogyan tervezi meg az aerodinamikát, a motorerõt, stb. Ezért kétséges számomra az EVO, mindamellett teszem hozzá, hogy jól lehet vele szórakozni online, sõt még liga szinten is.

A gazdasági megfontolásairól a dolognak nem beszélek, szerintem ezt Alex meg mások megtették már elõttem..😊)

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Danecay
Így van, nem tagadom, pedig komolyan meg akartam venni, és ha mégis lesz 2. rész, amiben javítják a hibákat és pótolják a hiányosságokat, biztosan megveszem.

Danecay
Hát igen, az rF azért erõsen az F1 Challenge motorjára épült, végül is az lett finomítgatva, fejlesztgetve, butítva (esõ, karakteranimáció)

Alexease
Vagyis azota sem vetted meg, csak hasznalod😊)))))
Danecay
Na erre én is kíváncsi vagyok! Semmi hír az rF2-rõl. Még tavaly valamikor, ha jól emlékszem, elhintették, hogy csinálják, csak a neve nem rFactor 2 lesz vagy valami ilyesmi. De tényleg adhatnának valamilyen életjele magukról az ISI-s srácok. Mellesleg a PATCH sem jött ki ami elvileg berakta volna az esõt a játékba. Még akkor azon vacilláltam, hogy milyen formában lenne érdemesebb megvenni a játékot, hogy lenne kifizetõdõbb, alapjáték + az esõt is tartalmazó patch, ami úgy volt, hogy fizetõs lesz, vagy a már gyárilag felpatch-elt verziót. Az óta sem sikerült eldöntenem.
Na jó nem OFF-olok tovább.

Alexease
Gozom sincs ki kivel van, mit miert csinalnak😊

Az ISI most biztos "bajban" van, otletem sincs, mit tudnanak csinalni. A SimBin es a Blimey! is mar sajat cuccokat fejleszt, a volt RBR/RaceCom-os is ott tevekenykedik (most hirtelen nem tudom melyiknen, talan Blimey!). De mind a ket csapat erosen a konzolok fele nyit, latva az eladasi lehetosegeket (a PC-nel lehangolo a warez es az azonnali konvert). Ha nekik nem tud eladni uj engine-t az ISI, akkor gaz van.

Hogy sajat maguk mit tudnak csinalni, azt nem tudom. Az ertelmesebb liszenszek nagyresze (szinte mind) mar foglalt, azzal nem tudnak kiugrani. Csinalni egy rFactor 2.0-at nem sok ertelme van (szerintem az elso is bukta volt).

A fizetos online cucc az jo huzas, de ara ott az iRacing, azt nem tudjak lenyomni. Raadasul penzugyileg az iRacing is bukta, csak ott van boven hatszel😉

Talan ha valami extra korrekt cuccot tudnanak osszerakni (UJ fizika, hangok, grafika, latvanyelemek stb.), online hitelesitos lenne (mint az iR). De akkor is, a nyers eladasok keveset hoznak. Latszik az iRacing-nel, azon a nehany ezer emberen nem fognak meggazdagodni, az semmire sem eleg😉 Foleg nem ilyen rendszert fenttartani, supportot, es ennyi liszenszet.

Magyarul, fingomsincsmittudnakcsinalni😄
lac coo
Elég baj ez ! 😊
Eladták már tucatszor ugyanazt a fejlesztést, mára már megvehették volna a frissebb motort ! 😊))
Vagy ISI nem adja , az is lehet ..
Azok is egyáltalán csinálnak valamit? ( rF2 ? ...)

Alexease
Ez nem az rFactor engine, ez meg nem tudja az allithatosagot😉 De FFB allitasnal is kevesebb a lehetoseg, es a plugin-eket sem kezeli.
lac coo
<#eljen>

Bemásoltam a megfelelõ sort a controll.ini-be ( vagy itt mi a neve ....), de nem akar többet fordulni a kormány a játékban 😞((
Vagy nem tudja, vagy nincs is megfelelõ animáció hozzá, passz ...
Kénytelen leszek kivenni a kormányt ! 😄DD

Alexease
Attila889
lac coo
Ebbe a sok Race topikba én is bele szoktam keveredni ! 😊))

pointer4
Van STCC topik ? 😄
Ott len lehetsz, mert ott nincs senki. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Attila889
😄
No para... 😊

Alexease
Igen, mert elbenaztam, azt hittem az STCC topic-ban vagyok😄
Attila889
milyen steam?Ezt nem értem :S
Elvesztettem a fonalat...a dobozos az a vastag nagy nem?Mint pl. az Ea Games-esek,csak annál egy picit vastagabb,vagy mint a Rush For Berlinnek nem? 😊
Am. köszike a infót,de eggylõre a tartozásokat kell rendeznem az ösztöndíjból,utána megveszem az biztos 😊

arty
az jó ár. "nyugaton" 50 EUR, azaz 13000ft ... cd projekt korrekt.

Forza.

Nekem csak az autók kellenének belöle (a pályák már megvannak)... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Dobozosban nem fog megjelenni, csak Steam-en. Svedeknel van dobozos mar 1 honapja, ha kell, onnan megrendelheted😊))
Attila889
eredetire gondoltam 😊
Mert az még nem jött ki.Annyi van daírva hogy Október :S

Alexease
Mar tobb hete megjelent😉 Tudom, neked nem az jelenti a "megjelenest"😊
Attila889
hmm...megpróbálom,azért köszike,majd írok ha gond van,de elöbb kipróbálom hogy érdemes kiírni-e 😊
Mert mire megjelenik...ááá... 😄