1949
-
#1109 ajánlom figyelmedbe a "hood" nézetet... -
#1108 Akkor ez nem az én modom lesz :D Mondjuk most, hogy visszaemlékszem talán az rfactoros verziót is emiatt hanyagoltam. -
#1107 A MOD-ot nem neztem, nem tudom milyen, de az eredeti DTM-bol eppen csak kilatnak:DDD -
#1106 Nogripracingen van egy DTM mod Evohoz (rfactor konvert), ami jó lenne, de sajnos van egy kis bibi vele. Konkrétan nem látok ki a cockpitből, mert túl alacsonyan ülök a kocsiban és persze hiába állítom a sofőr magasságát, már a maximumon van de még mindig alig látok ki a kocsiból. Van erre gyógymód? -
#1105 7:38.960 Alfa 156 wtcc 2007.Itt most megállok mert már nem okoz élvezetet .
Amúgy nálam nem fog működni hogy úgy feltolom a fokozatokat,mert így tanultam meg a pályát hogy fél szemmel azt nézem hányasba vagyok pl.kanyaroknál.Aztán teljesen összezavar . -
#1104 :DDD hülye! -
eds7 #1103 Nekem tetszik. -
#1102 Ha nem kell rajtolni (és ugye amikor hotlapozik az ember, nem kell), mindenképpen érdemes 1-re állítani a leglassabb kanyarokat. Nem mindegy, főleg ilyen távon, hogy 5 vagy 6 fokozatra oszlik el a teljesítmény.
Amúgy azt mondanám, 7:30 még teljesen emberi köridő lehet, az alatt viszont már előny, ha az ember anyját párszor elrabolták a kis zöldek közösülés céljából.... -
#1101 Hát én azért rengeteget kört lenyomtam a nordon mire eddig jutottam,bár inkább verseny meg qaly,Time attackban viszont jobban látni hol maradtak benne másodpercek.Aztán meg Nogrip ről leszedtem egy hondás replayt az 7:18 elég vicces padka,fű,keresztbe érkezik a kanyarba.Én 1 es be vissza se rakom ,ő meg minden lassabb kanyarba szóval ,nagyon el lehetnek tolva az áttételek,mindenesetre érdekes.
Amúgy honda lehet a nyerő. -
#1100 Kipróbáltam, 7:41.8 Hondával. Nem vagyok egy Nordschleife-menő, úgyhogy elég óvatos kör volt, de így is becsúszott két padka meg egy fal...
Elég szar kör, ha azt nézzük, hogy a rekord 07:14.674 :D -
#1099 7:44,182 Seat Leon 2007 -
#1098 Még nem mértem időt WTCC osztállyal, de ki fogom próbálni. -
#1097 Kevés pálya van ahol még elbüszkélkedne az ember egy 7:56-os idővel. :D -
#1096 Nordschleife ha nem lenne világos. -
#1095 Wtcc természetesen. -
#1094 Ha már itt tartunk 7:56 ot megyek E90 essel.(autófék lol nélkül)
hát ti? -
#1093 Miért lenne játszhatatlan?
Legfeljebb rosszabb köridőket megy az ember. -
#1092 Jaj, milyenek vagyunk, szégyellhetnénk magunkat, ide jön szegény srác segítségért, mi pedig így állunk hozzá :D -
#1091 Van benne AI, nezegesd oket, az teljesen automata:) -
#1090 Ha meg nem sértelek, ez nem a Te játékod lesz! -
#1089 az minek?
segítségek közt biztos van fék segítés is, de minek?
billentyűzettel szerintem játszhatatlan, ha meg van kormányod+pedálod akkor meg minek, nem kell mindig padlóig nyomni a féket -
#1088 Úristen, az mi? -
ast00 #1087 Lehet bele automataféket teni? -
#1086 Reméljük előbb, utóbb lesz belőle valami, így, hogy már csak a "felhasználókon" múlik, bár igaz van még mit fejleszteni is rajta. -
#1085 Csak meglattam a linket es betettem, gondolta, valakit biztos erdekel, legyen akarmilyen (fizikai, kezelesi) minoseg:)
Ha F1, akkor VGP3, bar az nem teljesen F1:)
-
#1084 Még a végén kiderül, hogy titokban F1-ezel :D
Mondjuk ezt a MOD-ot nem ismerem, de az a baj ezekkel általában, hogy sima konvertek és nincsenek felkészítve az esős ill. az átmeneti körülményekre. Talán majd az MMG-s srácok F1-mod-ja. Sajnos úgy néz ki, nem késtek vele le semmiről, mármint ha a Codies féle F1-re gondolok. -
#1083 létezik belőle tört verzió is, de azzal nem lehet neten játszani! -
HUN BECSEHELY #1082 Hali.Létezik ebböl tört verzió?Vagy mindenkinek eredeti? -
#1081 http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=44705 -
attila46 #1080 Sziaztok!!!Valaki tud egy használható F1 modot vagy autót,a játékhoz?? -
Jammer #1079 Sziasztok. Végül is a HDR dolgot megoldottam de a fene gondolta, hogy a GTA SA plugin kell ide is. A kérdésem az lenne, hogy a Telemetria progit ( MoTeC i2 Pro ) hogyan lehet működésre bírni az EVO-hoz is? Mert föl van rakva a GTR2-höz a progi és beállítottam a nevem.plr filet ugyanúgy ahogyan a másikat és nem működik pedig az igen. -
#1078 WTCC 2007 Seatnál kell lennie, mint új típus. -
Dekra87 #1077 Sziasztok!
Lehet,h hülyeséget fogok kérdezni, de szedtem már le a játékhoz különböző modokat, eddig kisebb nagyobb sikerrel mentek is, most viszont leszedtem a Seat Leon TDi modot, ugyanugy telepítem mint a többi, szóval kicsomagolom a főkönyvtárba, de sajnos nem akar menni!Nincs esetleg vkinek vmi ötlete?
a mod linkje:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=17642&page=3
Nem boldogulok vele.....
Válaszotokat előre is köszönöm!
ÜDv, -
#1076 Na, akkor legközelebb ne kérdezz butaságot. Üdv a faternak ;) -
Jammer #1075 Sziasztok! Lenne egy kérdésem az ENBSeries-el kapcsolatban. Hogyan is működik ez? Mármint a telepítés konfigolás érdekelne... Az oldalán a downloads menüben föl van sorolva egy rakás játék ( ez speciel nem ) és onnan letöltöttem egy ENBTuner nemű progit mivel gondolom ez az amit le kell tölteni. Namost elindítva bejön egy ablak amivel .ini fileokat lehet megnyitni, de nem tudom mit kellene csinálni mivel a gombokon a feliratok helyén kérdőjelek vannak. ( Nehéz lett volna angolra is megcsinálni a ruszki mellett gondolom... ) Na mindegy, szóval a progi EVO alá telepítése/konfigolása érdekelne. -
#1074 nem kell mondani faterom 3 évet végigtolt mnasz pályabajnokságba, tudom hogy kopik a gumi -
#1073 Gyors kanyarokban főként a leszorítóerő számít, lassúakban meg a lassú be és kirugózás... -
#1072 Hát így hirtelen két ötletem van:
1. lassíts
2. gyors kanyarokat általában kicsit korábban kell megkezdeni, mint ahogy odaérsz, pont a sodródás miatt -
#1071 oké, van azon is mit finomítani, csak nem tudom hogy hogyan csináljam, a gyors kanyarokban mindig sodródok kifele a pályáról:S -
#1070 Szerintem ugyanazzal a settel menj, a leghosszabb egyenes mindkettőben benne van, ahogy a leglassabb kanyar is. Nincs mit változtatni a hosszúhoz.