GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Knife
Sziasztok!
Sajnos nem találtam rá neten megoldást, de lehet csak rosszul kerestem, hogy miért csak 1 magot használ az EVO. Feladatkezelõben ellenõriztem, aszerint mindkét magot kéne használnia, mégis csak az egyik mag pörög 80-90% körül, a másik 10% alatt. E8400 @3.00GHz
Tud esetleg valaki segíteni?
Elõre is köszi!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

.Sziasztok!

Tudom, hogy ez nem a GTL topid, de beírom ide is, hátha akad itt vki aki szereti, vagy esetleg a HistoricX modot..

December 25.-én hivatalosan is megkezdõdött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.

A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)
Pálya: Donington Park GP
Autók:
TC - 65: Ford Mustang egy kis drift bemutató
GTC - 65: Ferrari 275 GTB/C
GTC - 76: Porsche 911

A Hotlap verseny újonc gyõztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ...meg közben is!

Részletek és pontos kiírás itt:
GTR-Master fórum

kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
Watkins Glen - HGTLM4

A Hungarian GTL Masters csapata

Öhm valaki nemtud linket dobni olyan oldalra ahonnan ehhez normális utcai autókat lehet lekapni?😊
Kissé ráuntam a versenyautózásra és nürnburgringes utcaiautócsapatás nyomatnék😄DD

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bardocz
Ott a Simco féle GP2-es mod,az eléggé élethû.
Encore
Több is van, amire érzésbõl azt mondanám, hogy élethû: Kezdve a BMW Sauber (mindegy hogy 2006-07 vagy 08) ez elég élethûnek tûnik, de a CTDP 2006 is tetszik. Vagy a VSR MMG mod is jónak tûnik. De az ilyen korcsolyaszimulátorok (CTDP 2005 Evo alá) szerintem távolabb vannak a jótól. Amúgy érdekes, mert elviekben (technikailag) egy GP2-es autó elég közel áll egy F1-eshez, ha jól tudom körönként pár másodperc a difi, akkor ezek szerint a GP 2 modok sem túl élethûek. Mert ha lenne egy "élethû" (most már ezt a szót idézõjelbe teszem) GP2 mod, akkor abból lehetne kreálni egy "élethû" F1es kocsit is nem?
Alexease
Olyan hogy legjobb, legelethubb nincs😉 Mindegyik mas. teny hogy engine-ben az LFS, iRacing (ebben nincs F1) a legjobb, a netKar erosen probalkozik, a VGP meg olyan amilyen😉 Az ISI engine (rfactor, GTR es tarsai) eleve maceras, raadasul ami hivatalos F1-nek mondhato, az az ISI BMW Sauber F1 (de lehet hogy az is inkabb csak kulsoleg😛). A tobbi "csak" MOD, ami nem rossz, de hat olyan emberek keszitik, akik sosem ultek versenyautoban, foleg nem formulaban (F1-ben meg nem is fognak😄DDD). Igy marad a TV-ben lattottakhoz valo beallitas, a koridokhoz igazitas😉

Eleve, ha olyan tokeletes lenne a szimulacio, a legtobben el sem tdnanak indulni az autoval, nem hogy korbemenni, versenyezni vele stb.😊))))))

Most az rF a legfrissebb engine-ben (1.255F), reszletesebb az FFB es hasznalhato plugin is (RealFF😎. Probald vegig a MOD-okat, es amelyik tetszik, nem tunik irrealisnak, hasznald azt😊
Encore
"Mivel mindketto "tavol" all az igazitol"
Ez a bajom nekem is, hogy jó lenne valami összesítés vagy szavazás vagy nem tudom arról, hogy melyik mod, játék, kiegészítõ a legélethûbb. Mármint az F1es játékok közül. Mivel senki sem ült még ilyen autóban nyílván teljesen valós egyik mod sem lehet, de melyik állhat a legközelebb hozzá? Oké, hogy ki szerint melyik, sokan mondják, hogy az LFS-es BMW Sauber van aki szerint a CTDP 2006, F1RFt stb... de ezek között olyan nagy eltérések vannak, hogy az ember nem tudja kinek higyjen.
Példának okáért itt van az Evo alá a CTDP 2005 hiába állítottam be a kocsit úgy ahogy rFactor alatt (de más beállításokkal is próbálkoztam) az rfactoroshoz képest egy korcsolya szimulátor, azért az ekkora különbségek már igen szembetûnõk. Nyilván mindegyik mod van amiben jobb mint a másik például gondolom az LFS gumiban jobb mint a többi, a másik meg másban jobb, de mikor az ember akkora különbségekkel szembesül mint a fentebb említett Evo példa, akkor nem tud dönteni, hogy melyik.
Alexease
Valszeg azert, mert "regebbi" az engine (GTR:E) es a keszitonek mashogy sikerult beallitania😉 Megszokas kerdese. Mivel mindketto "tavol" all az igazitol, igy csak szokas kerdese, hogy kinek melyik tetszik😉
Encore
Most már "hivatalosan" is van CTDP 2005 Evo alá, eddig ugye csak a Race07 konverziót lehetett használni, de már van hozzá valami fix, amivel jobb Evo alatt is és külön menüje van, nem a formula BMW alatt van. Viszont a fizikája érdekes, minden segítség kilõve és nagyon csúszkálós a kocsi (setuppolva), egyáltalán nem olyan mint az rFactoros CTDP 2005. Ez mitõl lehet? Próbálta valaki az Evo-s CTDP-t? Vélemény?
köszi, eddig én is eljutottam, de az autók vagy a pályák adatait nem találom, sem a Seat-ét, sem a Bmw-ét. 😞
emericovsr
steam-rõl telepítetted? valószínüleg ott lesz programfiles/steam/steamaps

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Bocsi, ha hülye kérdés, de a demo verziónak nincs könyvtára? én sehol sem találtam meg 😞 pedig rá is kerestem, de semmi.
kérlek segítsetek ebben, köszönöm
emericovsr
aki szívesen részt venne a SiMCO tesztbajnokságán, amely ingyenes lesz, és csütörtöki napokon lesz 4 hétig, az jelezze a forumunkban!

www.simcompany.net

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Encore
Azt nem tudja valaki, hogy a WTCC Extreme-nek van valami valóság alapja? Vagy csak "mi lenne ha" elképzelés szülte?
stingray
Hai!
Azt szeretném kérdezni hogy miért nincs hangja az stcc-s autóknak,miután bemásoltam a nagyjából mindent a race 07 be ,az evo mellé. Az addons-ba is meg a gamedata-be is.A Gtr2 és az ngt az müködik.
...(gamedata/sounds+/teams)

Tűz Csucsu !

pointer4
<#eljen><#alien>
Encore
Arhhh..... Ez van akkor ha sohasem nézem végig az options menüt. 😄
Köszi.
pointer4
Installáld fel a játékot és nézz be 1x az options menübe.
Encore
Amúgy a belsõ nézettel vannak megint gondjaim. Valaki írta régebben hogy az egérrel lehet állítani hogy hol helyezkedjek el a kocsiban, de én egérrel (meg a CTRL-al) csak annyit tudok állítani, hogy elõrébb vagy hátérbb helyezkedjek el, pedig nekem igazából a magassággal van gondom. Szeretném kicsit feljebb tolni a belsõnézetes kamerát. a .plr fájl átírása csak ideiglenes megoldás, mert mûködik, de ha kilépek majd újra belépek már visszaáll az alapbeállításra. Egyszerûen vissza írja a seat adjusmnet beállításaimat, és ezen az sem segít ha írásvédetté teszem a fájlt. Valami ötlet?
Encore
Van Evo vagy Race07 alá valami modern DTM mod? Mert rfactor meg GTR2 alá van, azokat megtaláltam, de 07 vagy Evohoz kéne.
pointer4
Hátõõõõ lehet olyan pro vagy, hogy fel se tûnik hogy nem mûködik, a lábad automatán reagál 😄
lac coo
Ezeket már bemásolgattam, de nem változik semmi 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pointer4
Jaa, én azt hittem a kuplungal játszik. Tudtommal eddig sosem használtam, de akkor majd odafigyelek énis 😄
Le az autoblippel 😛 😄

Auto Clutch="0"
Auto Lift="0"
Auto Blip="0"
lac coo
Váltásnál magától elveszi a gázt ( ez még nem olyan zavaró), illetve a blip magától ad egy gázfröccsöt visszaváltásnál( ez már nagyon zavar engem ...) .

pointer4
F1 nél ???
Na akkor magyarázd el, mintha semmihez se értenék, hogy az mire jó akkor. Meg mien lift ?
lac coo
Három, de ez nem ide tartozik ! 😄DDDDDDD
F1-nél jó az auto blip és lift de ilyen kocsiknál nagyon nem kéne .

pointer4
Hát hány lábad van neked? 😄
Encore
A Race07 modok is mennek Evo-val. Megoldható hogy külön legyen egy Race07ed meg Evo-d, de sok értelme nincs. Kell akkor a teljes race07 meg az Evo (önálló vagy egybeépített a race07-el). És az egyiket máshová telepíted. Szerintem így menne.
lac coo
Ne nyomogasson semmit helyettem a számítógép ! 😄DDD

ja kérdés ha megveszem a teljest(race 07 együtt lehet fönt külön az eredti race 07-em és külön a gtr-es verzió?
Bocsi az ilyen hülye kérdésekért de ugyea race 07 modok is futnak gtr-evolutionon?
pointer4
De mér zavar az téged annyira ?
lac coo
Szerintem sehogy, átírkálás sem segít, ez így nagyon gagyi ... 😞((

pointer4
Ühüm, amúgy csak offline.

Amcir: igen, minden a race07-be megy.
TaRka0107
Szevasztok!! Annyit akarok h eredeti játék szükséges az online játékhoz?😄
Válaszotokat elõre is köszi

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ja és ugye a Race 07 mappába kell telepítenem a kiegészítõlemezt?
HY hogy tudok modot tenni a kiegészítõ lemezes verzióra? Mert a bemásolással kifagy!
lac coo
Auto blipet hogy tudnám kikapcsolni ???

Cowek
Tüzfalad ellenõrizd... próbaként kapcsold ki, ha mûködik akkor tedd kivétel listára a programot.

http://www.f1-info.hu/

Sziasztok!

Segítségeteket kérném a következõ problémában. Eredeti a játék és van egy olyan lehetõség, hogy a setupok betöltésénél le lehet szedni online setupokat. Ez korábban mûködött is, simán lerántottam pár setupot, majd idõvel upgradeltem az ikszpét pistára és azóta nem tudok setupot letölteni, nem is keresi a fájlokat a világhálón. Ezután érdeklõdnék, hogy mi a teendõm, hogy elérjem ezeket a setupokat. Esetleg a vista beéllításoknál kell valamit engedélyeznem vagy letiltanom? (tûzfal, defender...)

Segítségeteket elõre is köszi! 😄

Üdv.

Petter Szajmon
Szevasztok
valaik meg tudná nekem mondani hogy az ini fájlbe az extreme bmw meghatározására mit irjak be mert a BMW 320w1 E90 nem jo neki
(Offline gtr evo)

<#worship>

Alexease
Sziasztok!
Létezik ehhez GTR2 mod és GTL mod?
Google-ban nem találtam 😞
Köszi elõre is 😊
Üdv
Ádám

Sziasztok!

Érdeklõdnék hogy van az Evolutionhoz is olyan addon mint a gtr2-ben egy kis ablakban mutatta az autó állapotát, gumihõmérséklet, motor.. fék...

pointer4
Gondolom race07 es megy vele.
Firerock
van valami olyan "patch" ami eltónteti a cockpit nézetben a sisakot?mert borzasztó..

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Attila889
köszike 😊

pointer4
Attila889
ti hol nézitek a kiegészitõket? 😊