GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gép ellen eddig csak kasztnis versenyeket mentem, most viszont kipróbáltam az ow-t is benne és az lenne a kérdésem hogy a sisakot hogy lehetne kikapcsolni mert engem egy kicsit zavar :S:S
Elsõsorban "nem hivatalos" érdekelne. Ilyen létezik?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ligakat pedig szinte folyamatosan vannak, magyar es kulfoldi is.
Magyarok: www.gtr-masters.hu , www.vsr.hu
Kulfoldi: www.racedepartment.com , www.syncro-racing.com es termeszetesen a www.v-wtcc.com de biztos vagyok benne, hogy vannak meg nemet ligak is.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Pár napja vetten meg a GTR Evo-t (Race07-el együtt), de eddig még nem volt idõm feltelepíteni, pontosabban játszani vele. Amúgy "nem hivatalos verzióval" már játszottam, elég baráti áron volt ezért megvettem.
Nah a lényeg: ha modokat akarok rátenni, akkor az online vagy offline telepített verzióra érdemes rátenni? Ezt kérdezem annak függvényében hogy majd online is szeretnék majd vele játszani?
A modokat hova kell tenni? én semmi instrukciót nem láttam azokon az oldalakon, ahol láttam.
Race07/GTR Evohoz vannak bajnokságok/ligák? mert én csak GTR2-re, meg rFactorra láttam igazán.
Válaszokat elõre is köszönöm
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Látnád azt a topicot, napokig tudnak veszekedni az auto kormányszög elfordulásán.
2. Ha valaki hasznalja, akkor autozik vele, es nem a topicba irkal:)
Melyik a legújabb patch a játékhoz?
amúgy leginkább online szeretnék játszani, már megszoktam hogy emberekkel játszok(cod-ok<#idiota>#idiota>,LFS), modolás nem riaszt, szeretem piszkálni a játékokat:D
asszem maradok az rF-nél, ahogy láttam van hozzá WTCC mod is meg GT is, F1 nekem lehet hogy még túl gyors lenne :S:D
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget<#vigyor0>#vigyor0>
Az rF valamivel jobb fizikaban, FFB-ben, kismillio kiegeszites (palyak, autok), bar "erteni" kell hozza, tudni keresni, hasznalni. Az AIW is jobb az rF-ben, de ez nagyreszt a palyatol fugg. A SimBin-nel (GTR/RACE/Evo) evekota 1-2 tucat palyat dogonyoznek, volt idejuk beallitgatni, tesztelni. Az rF-hez tobbszaz palya van, csak egy reszeben van jol megcsinalva az AIW. De azert lehet talalni normalisan mukodo verziokat.
Az Evo kotottebb fizikaban, FFB-ben, de ossszeszedettebb, kidolgozottab, "kulon jatek" kategoria, foleg annak, aki csak indit es jatszik, keresgeles, masolgatas, piszkalas nelkul. Ezala is vannak modok, de messze elmaradnak az rF modoktol, elegge osszecsapottak, foleg fizikaban, kezelesben, inakbb csak van...
Az rFa ala keszult HistorX mod (GTL) nagyon jo lett, honapokig keszult. Az Evo ala is megjelent valami hasonlo, csak kicsit mas minosegben. Pl. X autoval, allok szemben a falnal, 1-esben, alapjarat gaz nelkul es 50 km/h-val porognek a kerekek, ugy hogy a feket is felig nyomom kozben;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Millió mod és pálya van hozzá ...(rFactor Central)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt a simet érdemesebb megvenni vagy az rFactort?
mert igazából nem tudok választani közülük, de sajna most csak az egyikre van pénzem :S

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Én nem bírom abbahagyni,bár az STCC is nagyon tetszik,csak nekem külön van meg sajnos :( :(
Amúgy szerintem eredetiben 5 590-et megér :)
SiMCO GTR-Evolution
Ingyenes Tesztbajnokság
2. forduló - Estoril - 2009.01.08. Csütörtök
29 kör
Kvalifikációs rendszer: Verseny elötti idõmérés
Lebonyolítás:
20.00 - 20.30 - Idõmérés
20.30 - 20.40 - Bemelegítés
20.40 - 21.40 - max 60 perc, pit nem kötelezõ
Új pilótáknak jelentkezés
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu