GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször a modot rakd fel, utána a skinpacket.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
A meg is jelenik faszányosan, a Mosler ill. Sunred autók láthatóak is, viszont a Porchék, Ferrarik nem, csak a pilótanevek és valszeg ez miatt betöltéskor ki is dob egy hiba üzivel.
Mi lehet a gond, esetleg ez a mód azt feltételezi hogy ez a két típus már létezik és csak skineket ad hozzá?
Felraktam az FVR V8-t is és ott jöttek a Falcon-k, Holden-k maguktól.
Downhill!!
Természetesen itt sem volt gamedata, de csináltam egyet és láss csodát ott virít az Add-on.
Akkor full roszz helyre tezed😄
Ilyet keress.
C: program files/ steam/ steam apps/ te neved (steames) / race07/ gamedata.
ÉS ide tedd akkor te most az offline versio mappálába raktad valszeg😄
Downhill!!
Downhill!!
Akkor próbáld meg a másikba is berakni..
De egyszerüen nem értem.. Laguna seca nekem is megvan, és full jó.. Igaz nekem nem offline versio van.
Downhill!!
Nem kell esetleg valamilyen frissítés, patch?
Az én verzióm: 1.2.0.1
Akkor azért mert, nem jó helyen van.. Rakd az alsó félébe..
Akkor meg fog jeleni az Add-on is a játékban..
Downhill!!
C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\Addons\GTR Evolution\GameData\Locations
C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\GameData\Locations
Pl 2006 os pályák 2007-es pályák, Add-on, Variations stbb
Azokat nézd végig.. De kb 90% hogy az Add-onn alatt lesz.
Downhill!!
C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\GameData\Locations\LagunaSeca_v12
valami biztos nem jó csak nem tudom hogy mi, játékban ugyanis nem látom.
Segítsetek légyszíves.
ahhoz képest hogy most láttam elõször a pályát sztem nem rossz idõ
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Van olyan, aki a Chayka pályán (a Volvo játékból kioperált) játszik SR 3 205Bhp-vel (radical)? Ha igen, akkor milyen idõt tud kihozni setupolással?
Steamen beirod a keresõbe.. És kidobja.. Ott meg is tudod vásárolni.. Dombornyomott kártya kell hozzá.
VSR-en tervezünk egy STCC teszt bajnokságot.. A következõ hónapban.. Ingyenes lesz a verseny.. Nem mondok semmit róla mert még elég képlékeny, meg ugye a Race on is bekavarhat kicsit.. Hiszen az STCC tartozéka lesz.
Szóval e-van egyelöre..
Downhill!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.pcguru.hu/
"...
A GTR Evolutionban már bizonyított grafikusmotorra épülõ játék fõszereplõje egyébként a 2008-ban bemutatott Volvo S60 Concept, annak is az 1,6 literes, négyhengeres GTDi (benzines, turbófeltöltõs, közvetlen befecskendezésû) motorral felszerelt kiadása, de szerencsére a gyártó más modelljeivel is mehetünk pár kört a két élethûen lemodellezett pályán, három különbözõ nehézségi fokozaton, sõt az úgynevezett Globális kihívásokban összemérhetjük pályaidõinket más játékosokéval a Volvo hivatalos oldalán felállított toplista segítségével. ..."
Ha a motecaddra gondolsz, akkor abból a szerver verziót kell letölteni. Aztán telepíted és mielõtt indítod a játékot el kell indítani start menübõl. Akkor elvileg ha belépsz a játékba akkor már mûködni fog. Viszont hátránya, hogy idõkorlátos, tehát egy idõ után kikapcsolódik.
(ha ezt valaki ki tudja okoskodni belõle szóljon 😊)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
A multkori segitséget köszönöm!!!
Most is volna egy gondom,van valami plugin,ill kijelzõ a játékhoz,gumihõmérséklet meg ienek...,hogy kell telepiteni??Megvan MOTEC a neve!!Ill telepiteni tudom ,de hogy kerül a játékba ,vagy csak online???
Olyan gondom van, hogy a monitoron más milyen formátumban szeretném látni az adatokat, erre találtam is egy progit, mégpedig ezt, viszont nem tudom hova tegyem.
Ha jól értettem egy Windows plug in kell hozzá, ezt fel is raktam, de továbbra se történik semmi.
Azt is látom hogy ez egy alkalmazáskiterjesztés de mivel kell társítani?
segítségeteket elõre is köszönöm.
Szeretném megkérdezi, hogy lehetséges a GTR Evolutionnal LAN-on játszani? És ha igen akkor hogyan? Én a játékban nem találtam rá utaló jeleket, hogy lenne multiplayer mód, de ezt nem akarom elhinni, hogy nincs benne. Válaszotokat elõre is köszönöm.