GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
"you will need the fantastic SCCA1981 conversion "F430&997" to run these series."

Elõször a modot rakd fel, utána a skinpacket.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Black Ghost
Lenne még valami felraktam ezt a módot: Link

A meg is jelenik faszányosan, a Mosler ill. Sunred autók láthatóak is, viszont a Porchék, Ferrarik nem, csak a pilótanevek és valszeg ez miatt betöltéskor ki is dob egy hiba üzivel.
Mi lehet a gond, esetleg ez a mód azt feltételezi hogy ez a két típus már létezik és csak skineket ad hozzá?
Felraktam az FVR V8-t is és ott jöttek a Falcon-k, Holden-k maguktól.
gordon 24
Nem! Abszolut nem! Pedig belsõ nézetbõl játszom!

Thx különben!

Downhill!!

Black Ghost
Jó ez, nekem bejön<#eljen>

Nem zavar az a mélyre húzott sötétítés?
gordon 24
Van Vectra btcc hozzá és TDI-k is..

ez az én kocsim volt VSR WTCC be..

Downhill!!

gordon 24
Igen! De álltalában minden módnak ugy van megcsinálva a könyvtár szerkezete, hogy ha berakod a fõ könyvtárba jó helyre teszi! De azért ellenõrizd le!

Downhill!!

Black Ghost
Kérdés: Módokat dettó ide kell rakni?
Black Ghost
Ha Ha mûködik thx.

Természetesen itt sem volt gamedata, de csináltam egyet és láss csodát ott virít az Add-on.
gordon 24
Nem ofline?

Akkor full roszz helyre tezed😄

Ilyet keress.

C: program files/ steam/ steam apps/ te neved (steames) / race07/ gamedata.

ÉS ide tedd akkor te most az offline versio mappálába raktad valszeg😄

Downhill!!

Black Ghost
Lehet hogy ez a kulcsszó, offline?

Nekem sem offline, most akkor mi van?
gordon 24
Elvileg Nogrippen ugy van fent, hogy csomaglova, ha a gamedata mappát berakod a megfelelõ helyre, mennie kellene!

Downhill!!

gordon 24
Elvileg nem kell semmi hozzá..

Akkor próbáld meg a másikba is berakni..

De egyszerüen nem értem.. Laguna seca nekem is megvan, és full jó.. Igaz nekem nem offline versio van.

Downhill!!

Black Ghost
A textúrákat nem kell másik mappába tenni?
Black Ghost
Ebbe bele fogok õrülni, be tettem az alsóba (bár elsõre is ide raktam) de semmi nincs "Add".
Nem kell esetleg valamilyen frissítés, patch?

Az én verzióm: 1.2.0.1
gordon 24
Aham!

Akkor azért mert, nem jó helyen van.. Rakd az alsó félébe..

Akkor meg fog jeleni az Add-on is a játékban..

Downhill!!

Black Ghost
Nekem nincs olyan hogy Add, csak 2006, 2007, GT evo, Variations.
gordon 24
Hmm.. ez furcsa😄

De én az alsóba próbálnám meg!

Downhill!!

Black Ghost
Most nézem hogy 2 Locations mappa van, melyikbe kell bemásolni?

C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\Addons\GTR Evolution\GameData\Locations

C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\GameData\Locations
gordon 24
Amikor a pályáknál vagy, fent a felso sorban.. Van egy csomó versio.

Pl 2006 os pályák 2007-es pályák, Add-on, Variations stbb

Azokat nézd végig.. De kb 90% hogy az Add-onn alatt lesz.

Downhill!!

Black Ghost
add ill. versio-t hol kell nézni.
Black Ghost
Innen töltöttem le: Link
Azt nézem hogy a MODELS mappán kívül vannak még TEXTURES mappák is, de IDA nincs, ami viszont az eredeti pályáknál van. Nem lehet hogy ez a gond?
Közben leszedtem ezt is, de ezt se látom.
pointer4
Ezt szedted le? Nem az rFactoros-at?
gordon 24
nézz át mindent!

Lehet a variations, vagy az add-on vagy valamelyik versioban van..

Downhill!!

Hecker007
pedig ennek így jónak kéne lenni, mikor csomagoltad ki a pályát nem jelzett a tömörítõ progi hibát esetleg?

Black Ghost
Letöltöttem egy pályát és beraktam ide:
C:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\GameData\Locations\LagunaSeca_v12
valami biztos nem jó csak nem tudom hogy mi, játékban ugyanis nem látom.

Segítsetek légyszíves.
Encore
Kösz, hogy megpróbáltad. Én sem vagyok nagy radicalos, de most pár napja rákaptam és menni akartam gép ellen. Szokás szerint belõttem 105%-ra a gépet és meglepõ módon 1.27 és 1.28as idõket mentek idõmérõn, mire nekem bedurrant az agyam, hogy nehogymár... 😄 Elkezdtem setuppolni (nehogymár vissza kelljen vennem a gépet 100% alá) de ha fejre állok akkor is 1.30.800 körüli a legjobb idõm.
Hecker007
1:35.675-ös idõt tudok menni minimális setupolással, biztos lehet ennél gyorsabb kört is menni, de én nem vagyok egy nagy radical-os 😊
ahhoz képest hogy most láttam elõször a pályát sztem nem rossz idõ

Hecker007
Köszi a segítséget, így már mûködik az angol nyelv is, a pályát meg töltöm 😊

mcmoha
A config.ini-ben: LANGUAGEINDEX=0. A magyar nyelv a 8-as ha jol emlekszem.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

Hecker007
ha adsz egy linket a pályához kipróbálom

Hecker007
Srácok! Hogy lehet a dobozos magyar nyelvû verzióba belevarázsolni az angol nyelvet?

Encore
Tudom, hogy kicsi az esélye, hogy erre a kérdésre választ kapjak, de hátha:
Van olyan, aki a Chayka pályán (a Volvo játékból kioperált) játszik SR 3 205Bhp-vel (radical)? Ha igen, akkor milyen idõt tud kihozni setupolással?
gordon 24
Stcc:

Steamen beirod a keresõbe.. És kidobja.. Ott meg is tudod vásárolni.. Dombornyomott kártya kell hozzá.

VSR-en tervezünk egy STCC teszt bajnokságot.. A következõ hónapban.. Ingyenes lesz a verseny.. Nem mondok semmit róla mert még elég képlékeny, meg ugye a Race on is bekavarhat kicsit.. Hiszen az STCC tartozéka lesz.

Szóval e-van egyelöre..

Downhill!!

mcmoha
39.99$-ert lattam a netten. Csak eszaki orszagokban van dobozos verzioja, siman be lehet rakni az Evo-ba. A Lada benne lesz a Race On-ban, szerintem senki se kinlodik vele ha par honap mulva egy hivatalos valtozat erkezik.

batihu
Az STCC modot nem csinálta még meg senki sem? Tudja valaki, hogy az eredeti mennyibe kerül? Ha van belõle offline verzió, be lehet rakni valahogy az Evo-ba? Jó sok kérdés egyszerre! <#fejvakaras><#vigyor4><#alien2>És a Ladát nsem akarja senki megcsinálni?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Jó lenne a Volvókat átpakkolni... <#vigyor2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Megjelent a Volvo-játék

http://www.pcguru.hu/

"...
A GTR Evolutionban már bizonyított grafikusmotorra épülõ játék fõszereplõje egyébként a 2008-ban bemutatott Volvo S60 Concept, annak is az 1,6 literes, négyhengeres GTDi (benzines, turbófeltöltõs, közvetlen befecskendezésû) motorral felszerelt kiadása, de szerencsére a gyártó más modelljeivel is mehetünk pár kört a két élethûen lemodellezett pályán, három különbözõ nehézségi fokozaton, sõt az úgynevezett Globális kihívásokban összemérhetjük pályaidõinket más játékosokéval a Volvo hivatalos oldalán felállított toplista segítségével. ..."
Black Ghost
Mûködik kösz szépen.
cselt
Ez jó csak nem épp a legjobb helyre van pozícionálva a kijelzõje, versenyen elég zavaró tud lenni.

Ha a motecaddra gondolsz, akkor abból a szerver verziót kell letölteni. Aztán telepíted és mielõtt indítod a játékot el kell indítani start menübõl. Akkor elvileg ha belépsz a játékba akkor már mûködni fog. Viszont hátránya, hogy idõkorlátos, tehát egy idõ után kikapcsolódik.
(ha ezt valaki ki tudja okoskodni belõle szóljon 😊)
mcmoha

batihu
1205-ös hozzászólásban van egy, bár nem MOTEC a neve, de jól mûködik én is ezt használom.XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Srácok!!
A multkori segitséget köszönöm!!!
Most is volna egy gondom,van valami plugin,ill kijelzõ a játékhoz,gumihõmérséklet meg ienek...,hogy kell telepiteni??Megvan MOTEC a neve!!Ill telepiteni tudom ,de hogy kerül a játékba ,vagy csak online???
batihu
Nem kell semmihez társítani, ha feltelepítetted a DirectX frissítést, akkor már csak az online változatnál a C:\Program Files\Steam\SteamApps\Te Neved\race 07 mappába kell tenned!

Black Ghost
Sziasztok

Olyan gondom van, hogy a monitoron más milyen formátumban szeretném látni az adatokat, erre találtam is egy progit, mégpedig ezt, viszont nem tudom hova tegyem.

Ha jól értettem egy Windows plug in kell hozzá, ezt fel is raktam, de továbbra se történik semmi.

Azt is látom hogy ez egy alkalmazáskiterjesztés de mivel kell társítani?

segítségeteket elõre is köszönöm.
batihu
Az offline nem kell, sztem elég az Online! Lehet, hogy az Offline-t indítottad!

Es azt hogy kell megcsinalni? Nekem mikor telepitettem feltette a steamet a gepemre. De nem tudom, hogy tovabb hogyan. Egybkent nekem nem boltbol van a jatek, de szreintem ez nem lehet gond vagy igen? Amugy mikor installaltam akkor kertedzte tolem, hogy mit akarok feltetnni, ott volt, hogy steam, gtr online meg gtr offline, en mindent feltettem a gepemre.
Hecker007
ezzel a verzióval tudsz lanon és neten is játszani

Alexease
Van multiplayer, eredetivel, Steam-es verzioban...
Sziasztok!

Szeretném megkérdezi, hogy lehetséges a GTR Evolutionnal LAN-on játszani? És ha igen akkor hogyan? Én a játékban nem találtam rá utaló jeleket, hogy lenne multiplayer mód, de ezt nem akarom elhinni, hogy nincs benne. Válaszotokat elõre is köszönöm.