1949
-
#1429 Na jó... Oké... -
#1428 így is mondhatjuk :) -
#1427 magyarul: minden EVO RACE07, de nem minden RACE07 EVO :) -
#1426 A GTR EVO egy kiegészítő a Race07-hez. Ha megveszed külön (Gold Edition) akkor is megkapod a Race07-et. -
#1425 Köszi, majd érdeklődök. -
#1424 Csal az emlékezeted, mert a GTR Evolution önálló játékként vagy Race07 kiegészítőként is elérhető. -
#1423 van a tört verzióból olyan ami megy magában is :) -
#1422 Én úgy tudom, hogy elfogyott már. Érdeklődj itt. -
#1421 Ha emlékezetem nem csak akkor az EVO egy kiegészítő lemez, és Race07 nélkül nem is indul.
Vagy te milyen EVO-val játszol? -
#1420 Sziasztok!
Offline játszom az Evo-val, egyenlőre még tanulom. Egy bajnokságot már elkezdtem, tegnap felraktam a patch-et hozzá, viszont a patch után már nem látszott az eddigi bajnokságom. Ezt nem lehet valahogy előcsalogatni?
Én rontottam el, fel kellett volna rakni a legelején.
Kicsit visszaolvastam, ebből a 4000Ft-os Gold verzióból van még? Lehet érdekelne a Race07 is.
Köszi! -
#1419 Nekem csak az Evo van meg, úgyhogy ha WTCC-vel versenyzek, akkor is Evo-zok! Bocsi! -
#1418 ok, akkor csak egy apróság: sima wtcc versenynek nem sok köze van a GTR EVO-hoz, szóval ez így megtévesztő lehet -
#1417 Megállapodásunk van az összes GTR Evo futamra. Az hogy nem teljesítik, az már más tészta. Én rá fogom mindig írni. Nem viccelek... -
gabf1 #1416 mi ez a május 10? lemaradtam vmiről? :D na majd fia gt-n, remélem lesz maszim tábor xD -
#1415 remélem, vicceltek..... funrace live on simsport tv? :D amikor állítólag nincs elég ember a közvetítésekhez? -
www.simcompany.hu -
Szabi1991 #1413 link -
Szabi1991 #1412 linket nem tudok, de belsős srác mondta hogy free lesz.. :-)
ha boxba akarsz menni, akkor viszont kell venni jegyet.. :-/ -
Szabi1991 #1411 ja igen, Masters + HRC azt annyi :DD
FIA GT-n azért többen leszünk sztem.. :-) -
Amcir #1410 Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de mintha GTR2-es topikba olvastam volna, hogy ez ingyenes . Ez igaz? és ha igaz akkor valaki tudna erről linket is adni? -
#1409 volt masters találkozó is, csak mire meguntam a paddockot, már eltűntek -
Szabi1991 #1408 megvan annak is a feelingje.. :-)
bokszba oda mész ahova akarsz, szint amikor akarsz.. ha úgy viselkedsz, sorba beülhetsz a versenyautókba.. :DDD
)pl. az őrök ha látják hogy értelmesen viselkedsz, nem zavarnak ki zöld lámpánál a boxból.. vidi)
#1407: első kanyarnál 2 tábor volt, Maszim meg HRC azt kb annyi.. sehol máshol senki.. :DDDD
-
#1407 sajnos a 12 óráson sem voltak ennél többen.... itt egyelőre nem tisztelik a motorsportokat, ahogy mást sem, amiből nincs azonnal pénz... -
#1406 Nem voltam meg Magyar OB-n, csak kepeket lattam, de amikor az ingyenes Hungaroring-i futamokon 30db ember lezenga lelatokon, nem lehet valami nepszeru - sajnos;) -
#1405 Itthon nem lehet kapni.. De ha talán egy liga (simco vagy a VSR) kérné lehet küldenének pár dobozzal:D -
#1404 Én is nézném hidd el. De ha egyszer látják hogy egy világszintű sorozat idejön, akkor miért nem rakják arrébb a magyar ob-kat... -
Szabi1991 #1403 én inkább maser mc12-t nézek azon a 2 napon.. az tuti.. :-) -
#1402 Ja, akkor telitalálat, aznap van
- Gokart OB - Dunaszerdahely
- Gyorsasági OB - Pannónia Ring
- Nyírség Rally
gyönyörű... ezt ki a fene hozta így össze...
-
Szabi1991 #1401 29-30 -
#1400 Mikor van? Ugy rémlik hogy pont Gokart OB-vel egy napon :(
Az STCC-nek van magyar forgalmazója? -
Szabi1991 #1399 FIA GT-re kijössz a Hungaroringre ? :D -
#1398 Nekem megvan!:D
De ha megvan neked is gyere HTCC-re! #1386-os hsz-be vannak infok! -
#1397 Ejj, én meg ajándékba kaptam a steamtól, és még sose mentem vele :D
Most ugye nem utálol ? :D -
#1396 Az olcsóbban nekem is kellene! -
#1395 Köszi előre is! -
#1394 Utána járok. -
#1393 Imre!
STCC-t nem tudsz szerezni?? Ha tudsz szólj kérlek, mert sok emberke keresi, de Steamen kegyetlen drága most..
Ha van valami olcsó versio szivesen vennénk! -
#1392 MÉG 4db van!!!
Az utolsó lehetőség még azoknak, akik a SIMCo Akciójára nem jelentkeztek. A Liga ajánlata a következő:
4000 Ft - ért eredeti GTR Evolution Gold Edition játék, mely tartalmazza a teljes Race 07 játékot is, több száz autó és pálya, és természetesen magyar verzió.
Aki most megrendeli a játékot, erre az évre teljes SIMCo tagságot is kap.
Erre a célra a SIMCo 30 db csomagot ajánlott fel, melynek még a fele előjegyezhető. Előjegyzés után a fizetési mod postai utánvétel, vagy átutalás, a csomagot postán kapod meg.
Megrendelés:
az emerico[kukac]simcompany.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küld el:
Teljes név:
Születési dátum:
Email cím:
Nick név (SIMCo forumra kötelező ezzel regisztrálni):
ui. ezzel együtt várhatóan a legnagyobb GTR Evo bajnokság fug futni nállunk, hisz kapásból a jelenlegi kb 20 evo-s mellé ez 30 új tag, -
#1391 köszi :) -
#1390 http://www.nogripracing.com/