GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTR Evolution Gold Edition (Race 07-et tartalmazza) eredeti
4 000 Ft[/size] (bolti ár 8700 Ft)
30 db van erre a célra.
A 4000 Ft azonnali fél éves (azaz erre az évre) SIMCo tagságot jelent
Elõjegyzés:
SIMCo Forumban
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amd nf4 esetében már nem így volt..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem starforce soha nem csinált galibát ( igaz gagyi vista nincs is ...) spyware sem ..Szal ez egyéni szocprobléma, azt meg azért gondolom Vista alá is javítottak rajta. Én azt mondom valami durva HW szintû védelem kéne, inkább fizetek, de elegem van , hogy 3 évente van valami igazán jó játék pc-re, konzolon meg habzsi-dõzsi van ! 😊)))
De mondom off, fenéken leszünk rúgva ! 😊
Splinter Cell-t nem törték fel sokáig, ok. Ubisoft mégis dobta a starforce-t. Biztos mert annyira megérte nekik ...
Amikor ujdonság volt a Vista x64, az egyik játék által telepitett (régi) SF miatt többé nem bootolt be. Nagy fehér felirattal irta a starforce drivert, mint hibát ...
Ingyenes virus/antispyware irtóm van, sose tette tönkre a rendszeremet.
Forza.
Amúgy meg, ha ez jól mûködik, megoldódik minden baj . 😊
Példaként a Spintler Cell-t ( vagy mi az ...) hozták fel, amit 400 napig nem sikerült feltörni ...,.
Szerintem meg nagyon fel fújva ez a tönkre teszi a rendszerem dolog ....
Állítom, hogy egy olcsóbb vírus-kémprogram írtó sokkal nagyobb számban okoz károkat .
Forza.
Lassan már ideje volna valami jó védelem, bár nem vagyok warez ellenes, de évek óta egy kezemen meg tudom számolni az ütõs PC játékokat ....
és azt nem lehet átverni valahogy?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
akkor tudtok ajánlani valami jó szimulátor szerûságet amivet lehet kormánnyal és zártkasznis és nem rfactor?ja és ne legyen nagy gépigény
Informáciok!
Bármi kérdésetek van vagy itt vagy ott tegyétek fel!!
Downhill!!
warez verzióval lehet valahogy nyomatni lanon?
Tűz Csucsu !
A gyári template-ban (psd)amit festegetek csak 1 shading réteg van ami gyanús de az szerintem csak az árnyékokat tartalmazza.Van még a parts réteg (Kilincs ,díszléc stb) az tuti nem az + még a base color.A gamedata\teams\...ban vannak
még gyanús dds fájlok pl.:BMW_E30_Body_(A,B,C,D,R) de szerintem ezek az összesre vonatkoznak,de nem biztos😊
Tűz Csucsu !
szeretnék kérni egy kis segítséget.
Eredeti játékról van szó, ha bajnokságot akarok kezdeni töltés közben újraindítja a gépemet. Viszont minden más esetben tökéletesen mûködik.
???mi lehet a baja??
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
iOpener
iOpener
Az autok texturaja (pontosabban materialja) tobb texturabol (materialbol) all ossze:
- alap festes, amit latsz, amit festesz, ez a base map, base texture stb. Az elnevezese vegen lehet a "_D" jeloles, mint diffuse map;
- van a shine map, ami az auton megjeleno fenyeket szabalyozza, ez egy szurkearnyalatos kep, a fekete-feher aranyatol fugg a csillogas. Ennek az elnevezesenek a vege altalaban "_S", mint shine map;
- van a bump map, vagyis a dombor resz, ez egy "furcsa" kek arnyalatos kep. Ez logikusan "_B"-re vegzodik, mint bump;
- van a tukrozodo textura, ami az auton tukrozodik, mint statikus kep. Ez altalaban egy kontrasztos kep, elnevezeseben az "EMAP_" szokott szerepelni;
- es van meg egy map, ami a tukrozodofeluletek erosseget szabalyozza, hasonloan a shine map-hoz, ez is egy szurkearnyalaos kep.
Itt mar bonyolodik a dolog😉
1. lehet statikus szamadat;
2. ezt a szurke mappot tartalmazhatja a base map alpha csatornaja;
3-4. szamithatja a fenyesseg erossegebol es szurketartalmabol;
5. es lehet egyszeru multiply😉
Leggyakrabban a 2-at hasznaljak, vagyis ha szerencsed van, akkor annak a texturanak (DDS) az alphacsatoprnaja tartalmazza, amit eppen festesz. Nezd meg a maszkot, minnel feherebb egy resz, annal jobban tukrozodik. Igy csinalhatsz olyan autot is, hogy a kasztni teljesen matt, de a krom reszek (lokharito, diszcsikok stb.) fenyesek.
Ez csak egy pelda, de mint az elejen irtam, tobb megoldas lehet, teljesen MOD fuggo...
Ilyen paraméterrõl nem tudok. Ha a játékban kikapcsolod a reflections-t, akkor nem fog tükrözõdni, de különbözõ fényezések nincsenek, az tuti.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Kérdésem lenne a szakértõ urakhoz.Elkezdtem autót festegetni
kezdetnek e30-ast, na most megoldható hogy ne legyen az autón tükrözõdés
hanem öreges matt színû legyen?Talán valami mentési beállítás megváltoztatásával vagy valahogy?Íme az elsõ autó és ez tompább színekkel még jobb lenne.
Válaszoljatok,üdv jó játékot. Team Pepsi
Tűz Csucsu !
késõbb megnézem hátha rá lehet valahogy mókolni az online-ra is