1949
-
attila46 #1469 Köszi
Még anyi lenne,hogy új a játék ...felraktam,rátelepitettem a 1.201 ill.a legujabb patchot is!!Ráraktam A CTDP F1 2005 őt és hát nem tudom miért,de az gtr evos fix is fent van még is kilép mikor betőltené autókiválasztás után....esetleg valamitipp???
Még anyit kérnék ,legyetek kedvesek a legjobb modokat beirni ,amiket érdemes felrakni...
Köszönöm -
#1468 Nem esküszök meg rá, de talán kell hozzá a netkeretrendszer 2.0. És persze csak a legújabb XD! A ddl, meg a race07.exe mellett legyen. Ezentúl nincs trükk, ű-betűvel ki-be kapcsolhatod. -
attila46 #1467 Skacok!!Valaki irja már le legyen szives ,hogy kell hazsnálni a MOtec kijelzőt!!Bemásoltama Dx fájlt frisitettem ,de nem jelenik meg ....mit rontok vagy nem csinálok?? -
#1466 Képek a GT versenyről:
http://motors.yeltzin.com/ -
BladeW #1465 -
#1464 előfordulhat, de akkor nincs magyarázat a nem működő kódra.... kereskedőnek (és nőnek) akkor hiszek, ha ló legel a sírján -
BladeW #1463 Igen, valószínű...
És nem arrol van szo, hogy egy 1 evvel ezelotti, meg raktaron levo jatekot vett meg... -
#1462 lehet, ők másolják sunyiban, és eladják kamu kóddal.... ha valaki reklamál, akkor bocsánatot kérnek, és vesznek egy kódot a kiadótól, de valszeg van, akinek elég az offline szórakozás, és így a teljes haszon a boltnál marad -
#1461 :D vicces pajtik :D -
#1460 arra, hogy az eltelt időszakban tudták, hogy rossz mégis azzal adják ki és nem jóval. -
#1459 Arra gondolsz, hogy azóta nem válaszoltak, vagy hogy 1 év alatt sokat kellett volna fejlődnie a rendszernek ? -
#1458 ja mélben elkelett küldenem a rosszat ami rossz volt már 2008-ban is..na de 2009 augusztust irunk már ;) -
#1457 Felhívod a forgalmazót és adnak másik kulcsot. -
#1456 benne van a superpole, minimap stb
minden stcc és evo feature, az autók és a pályák kivételével (mivel az már nem feature hanem content) :) -
#1455 olyankor mi van ha megvetem az Evot 8is) és az online kulcs hozzá rossz? ;) -
BladeW #1454 Te mire kovetkeztetsz abbol az utolso sorbol? -
#1453 "Fixed blue flags raised even though they were disabled"
Ennek ideje volt, bár már épp végét járja a GT sorozatunk..... -
#1452 Mivel ez is csak RACE07, igy ide is beteszem;) Az utolso sor, eleg lenyegesnek hangzik:))))))))))))))
Patch 1.2.0.8
RACE 07 Update Released
Updates to RACE 07 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Fixes
* Fixed stability issues in the rendering pipeline
* Fixed session timer in HUD and Garage menu
* Improved AI clutch control on launch
* Various triple head fixes
* Fixed saving of total stats
* Fixed selection of track cameras when switching viewed vehicle
* Fixed bad draw distance in free flight camera mode
* Improved behaviour of blown tyres
* Fixed blue flags raised even though they were disabled
* Fixed bad behaviour of AI cars after race finish
* Fixed bug with ghost cars generating drafting
Features
* Enabled all STCC and GTR Evolution exclusive features in RACE 07 -
#1451 ma megvettem a Race 07-t és a Evot is.
mindkettőhöz van kiskönyv adva és a tok egy külön dobozva van mint a VHS kazetták. Még több is adva van hozzá mint egy gyári esetében :) -
#1450 Megnéztem, nem lehet kikapcsolni egyiket sem . -
#1449 Azért írtam, hogy próbálja meg bemásolni, de lehet nem fog működni .... -
#1448 Ezek lehet hogy meg itt nincsenek, csak az rFactor kesobbi verziojaban jelentek meg. -
#1447 szerintem nincs ilyen driving aid -
#1446 Próbáld PRL-ben a Drivig Aids részhez hozzáírni ezt a két sort :
Auto Lift="0"
Auto Blip="0" -
#1445 ha rájössz hogy hogy lehet kikapcsolni írd le ide pls, érdekelne engem is, csak én nem tudom mit hogy kell átírni benne :S -
#1444 De ez a PLR fileban van :D és ha ez is az a beállítás akkor most a '0' a jó érték nekem ? -
#1443 hát ha szervert konfigolsz, akkor jónak tűnik -
#1442 Most egy kicsit összezavarodtam.
Az auto-blipet meg az auto-liftet akarnám kikapcsolni. Ez a sor ehhez kapcsolódik vajon ?
Force Physics="8" // add the following to enforce server settings: 1=auto-lift, 2=auto-blip, 4=half-rate, 8=collision thresh (for example, auto-lift + half-rate = 1 + 4 = 5) -
#1441 Nem tudom a 7500-asban mi van, a másik kettőben 30 oldalas kézikönyv meg cd projectes bizbaszok. -
#1440 ok :) -
#1439 #1431 -
#1438 Jaa.. hát azok meg is érdemlik. -
#1437 Nem azonos a termék, mert az olcsónak nem gyári a doboza, valószínűleg leírás sincs hozzá. Sznoboknak nem mindegy... -
#1436 Hát ez az, ennek mi értelme, két azonos terméket, ugyan az a cég, két különböző áron értékesít. :) -
Digitman #1435 Csak annyi az egész, hogy a CD Projekt a TS sorozatot 3990 HUF-ról levitte 1990 HUF-ra. A 7500 HUF-os kiadás pedig maradt a régi áron. -
#1434 Ebben meg mi a bolt, ha a teljes verzióhoz hozzá dobsz még 500-t, már pont a duplája, oszt van 2 full game-d. :D -
#1433 5700 volt vagy mennyi a kettő együtt..most meg jóval több mintha külön venné meg az ember ;) -
#1432 Karácsonykor volt kb. ennyi az ára, én is akkor kaptam az asszonytól:)
Mostanában ez a verzió olyan 5000 környékén volt a boltokban! -
#1431 ja hogy csak a lemez semmi sallang mellé.. -
#1430 Valami itt nem oké.
külön-külön 2000-2000Ft azaz 4000 ha egybe veszi meg az eber 7500
itt ni