82
-
sanyiute #82 nem jutott fel:S Blackpool 3 - 2 Cardiff City -
#81 Gyepes a Cardiff Citynél!!!
A Ferencváros, a Wolverhampton és a Northampton egykori bekkje kétéves szerződést írt alá az idei FA-kupa döntős Cardiff City csapatához. Gyepes ezzel egy osztályt lépett felfelé, mert újdonsült klubja a másodosztályban, vagyis a Championshipben vitézkedik, míg előző egyesülete a League One, azaz a harmadosztály mezőnyéhez tartozik. -
#80 nb1.hu
A Leeds és a Liverpool korábbi kiválósága az elmúlt szezont a Cardiff Citynél töltötte, igaz, csak félig: december 15-e óta térdsérülése miatt nem léphetett pályára. Ennek ellenére a 33 éves csatár most újra az élvonalba kerülhet, a hírek szerint ugyanis a Blackburn Rovers szerződést készül letenni elé.
A csapat edzője az a Paul Ince, akivel Fowler 1997 és 1999 között együtt szerepelt a Liverpoolban. Ince most szeretné, ha egykori csapattársa most újra vele dolgozhatna.
A Cardiffnál tudomásul vették a csatár döntését, és sok szerencsét kívántak neki: megértették, hogy nem állhatnak álmai útjába, nem akadályozhatják meg, hogy újra az angol élvonalban szerepelhessen.
- Fowler közel volt ahhoz, hogy újra aláírjon a Cardiffhoz, ám ekkor érkezett Ince és a Rovers - mondta a játékos menedzsere. - Olyan lehetőséget kapott tőlük, amit nem lehetett visszautasítani. -
#79 nb1.hu
Minden idők egyik legkiszámíthatatlanabb FA Kupája volt az idei: a másodosztályú Barnsley kiejtette a Liverpoolt és a Chelsea-t, hogy aztán kikapjon a Cardifftól, a Manchester United feltörölte a gyepszőnyeget az Arsenallal egy 4-0 erejéig, majd kiesett a Portsmouth ellen...
A döntőben azonban a papírforma érvényesült: a Pompey egy szerencsés góllal és hibátlan bekkeléssel 1-0-ra legyőzte az első félidőben jó játékkal előrukkoló, a végére azonban kifulladó Cardiffot.
Harry Redknapp, a győztesek menedzsere érthetően elégedett volt a mérkőzést követően.
- Egy álmom vált valóra, fantasztikus érzés - lelkesedett a rutinos tréner. - Nagyon boldog vagyok, ez egy csodálatos nap volt a szurkolók, a csapat és a családom számára is. A mérkőzés vége felé nem tudtuk megtartani a labdát, így rendkívül izzasztóak voltak az utolsó percek, de nagyon elégedett vagyok összességében a csapattal. -
#78 nb1.hu
Nem jött össze a másodosztályú Cardiff Citynek a bravúr, mivel 1-0-ra kikapott az FA-kupa döntőjében a sokkal jobb erőkből álló Portsmouth gárdájától.
A walesi csapat ennek ellenére nem vallott szégyent, ugyanis sokáig jól tartotta magát az élvonalbeli gárda ellen. A 37. percben azonban jött a nigériai klasszis, Kanu, aki Enckelman hibáját kihasználva szerezte meg a vezetést és döntötte el a kupa sorsát a Portsmouth javára.
Ezzel Harry Redknapp csapata története egyik legnagyobb sikerét érte el, amivel indulhat az UEFA-kupában. -
#77 Cardiff City - Portsmouth
0-1
Kanu góljával
Portsmouth az FA kupa győztes -
#76 0-1 még mindíg 78perc -
#75 végre valaki:P aki támogat -
Zenszkij #74 Vagy senki :D. Az észt azt te is tudod osztani! Két elődöntős közt dől el.. überLOOOOL. A Cardiff, ha megnyeri az angol FA kupát akkor indul az Uefa kupában. Mindegy, hogy walesi vagy sem...Egy két hozzászólás azért nagyon tud fájni.. -
#73 Félidő 1-0 a Portsmouth-nak -
#72 most kezdődik a meccs -
#71 Hivatalos Oldal na ma meccs:)Hajrá Cardiff -
#70 2008. 05. 17.
ÉLŐ 15:30 Labdarúgás, Cardiff-Portsmouth, FA-kupa, döntő (élő)
Sport 1:) -
Larvin #69 Nekem mióta lecserélték a teljes csapatot nem olyan szimpatikusak. A saját nevelésű sztárjaikat eladták és öregeket hoztak helyettük.
Bár úgy néz ki az idő egyenlőre őket igazolta, de nem szimpatikusak többé. -
#68 Ha nem látszik akkor itt van! -
#67 PLS valaki tegye be
-
#66 FA Kupa döntő Május 18.-án lessz ha jól tudom ha esetelg hülyeséget írtam valaki javítson ki! -
#65 Nagyon szupi minden de Reklám... -
szabi1112 #64 Heló Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!! -
szabi1112 #63 Hellosztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!! -
szabi1112 #62 Helosztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!! -
#61 Várom már az FA kupát mikor is lessz pontosan tudja valaki? -
#60 Most olvassátok vissza a topicot és gondoljátok végig, hogy jobban mutatna-e, ha nem lett volna sárdobálás. -
#59 én még a te helyedbe se szólnék na kifolytatja a szójátékot?:D LOL -
#58 hát én inkább a te helyedben nem szólnék... -
#57 *írjam csodálatos.. -
#56 Miért oda is írj hogy Cardiff nagyokos helyedbe nem szólnék..
#54 ugye te se gondoltad komolyan?:D -
#55 Miért ne lenne? Nem tiltja a szabályzat, hogy egy csapatnak topicot nyissanak. -
#54 ...és még nyitva van... -
#53 a döntőben senkinek sincsen könyű dolga.lol amugy t élleg szar volt megnyitni a topicot...
"Labdarúgói: Jimmy Floyd Hasselbaink,Robbie Fowler" ilyen alcímet :A?S:D?:A?SD:?SAD
ui.:tiszteld a forumozó társad,mert sztem személyesenn nem lenne akkora a szájacskád :))) ncsao
-
#52 :DD -
#51 Hallottam olyasmit ha esetleg Cardiff megnyerné akkor UEFÁ-val tárgyalnak vagy már lehet tárgyaltak de persze attól függ hogy meg-e nyerik azért bízok benne bár a Porsmouthnak könnyű dolga van 1 kicsit szerintem:S -
#50 Befejezted?:D -
Gabe18 #49 Ennél a topiknál már csak az lenne viccesebb ha most feltűnnének az "én már 15 éve a Cardiff City-nek szurkolok,és tényleg az a kedvenc csapatom" emberek... -
#48 A másik két elődöntős közötti dolog nem lenne rossz. Legalább lenne magyar az UEFA kupa selejtezőkben plusz egy :DDD (Ha már úgyis kevés van becsüljük meg) -
#47 szerintem a másik két elődöntős közt dől el,vagy pedig senki. -
#46 A topik vicc, ahogyan az idei FA kupa sorozat is, bíztam benne, hogy legalább egy magyar bejut a döntőbe, de ezek az álmok szertefoszlottak.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Portsmouth UEFA kupás helyen áll, a Cardiff nem indulhat hiszen walesi csapat. Akkor mégis ki indul az UEFA kupás helyen az FA kupa által? -
#45 csoda ha valaki a témához tudott írni:) dijjazom:) -
#44 ééééljen CARDIFFF city Beszt evör -
#43 NINCS