Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDM közben hogy lehet Attack/Defend requestet küldeni?
Egérrel elég gáz az irányítás. Miért nem próbálod inkább a kurzornyilakkal? 😄
Carloska
eza kibaszott stilleto pálya kurva egérel nem birom megcsinálni.....

nincs valami örök élet kód vagy valami mert nekem lehetetlen eza pálya

Én kilépek neked a TC-HAWX-ból. Túl nagy mostanában az inaktivitás 😞
Én is átmentem garena-ra.
ruffirant
Valamelyik hamachi szobában van üres hely?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Nemtudjátok, miért kaphatok folyamat disconnectet? Külföldi szerveren egyltalán nem is tudok így játszani.
Freddycom
Sõt, én sokkal jobban szeretek OFF módban játszani, sokkal faszább manõvereket lehet véghez vinni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

elitehun
Játsszon hamachin
spidey
Üdv!

Haverom szeretne Xfire-ön keresztül HAWX-ot tolni online, khm, nem dobozos verzió, de az Ubi nem fogadja el a termékkulacsát. Szerinte ennek így kéne mennie. Ha esetleg valakinek van ötlete...

elitehun
Nem tom mi a bajod azzal a mod-al nekem tökéletesen irányítható de én gamepaddal játszok.
Lehet valahogy álítani a HUD színén, vagy hogy mit jelezzen ki? Mert ez a bágyadt bilikék eléggé halovány a tenger azúrja és az égszín mellett 😄
Nem kell az SP3, felesleges felrakni.

Bakker, most tartok a kikapcsolható asszistancees repülést oktató küldetésnél. Hogy ez mekkora baromság! Ez az irányítási mód totál kezelhetetlen. Persze átugrani ezt a pályát nem lehet.

Thx 😄
szia,

A Youtube on, üsd be hawx stiletto, lesz egy 2 részes video, ott látod mit kell csnálni.

üdv

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok segítségre lenne szükségem a Stiletto, Caribbean Sea pályával kapcsolatbna hogy mit kell ott csinálni? Ellenséges radarok vannak /piros karikák/ ha belemegyek pár másodperc múlva felrobbanok mi ott a teendõ? Aki járt már azon a pályán az légyszi írja már meg nekem.
Elõre is köszönöm.
hali
elitehun
Sztem rakd fel vesztenivalód nincs
robotnyk
elvileg kell az sp3, gyakorlatilag nem tudom.
És az SP2 is elég hozzá? Vagy mindenképp dobjam fel a gépre az SP3-mat?
norbi56
Lõjed😄 sima JStrike-ból kellett bele pár darab😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

macleody
Szerintem õ a rocket pod-ra gondolt, ami 20 raksit lõ egy sorozatban.
Freddycom
Sikerült megcsinálni, h Windows 7-en is lássák a serverem.

Radar guided missile?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Szia,

Én azzal a Mirage -al repültem amin az a típusú rakéta volt amit már egy másik pályán kellett használni ( egy kis kör alakú célzó ami pirosra vált ha jól irányzol )Na azzal csak egy sorozat kellett 😊

Ne haragudj, hogy ilyen gyerekesen írtam le, nem jut eszembe a rakéta neve.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

REPS0L
nah hát annak tényleg sok értelme lenne egy árkád játékban
így talán értelme is lenne a dolognak

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

V43 1105
Én annak örülnék ha Awacsot vagy B52-est lehetne vezetni, vagy pl multis játék mód az lenne hogy az egyik kiválaszott játékos vezetné az AirForce 1-et a többiek védenék ellenséges csapatnak pedig lekéne lõnie a gépet 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
teszt GS

Hamarosan új repülõk, új multis pályák és játékmódok érkeznek egy DLC keretében a román srácoktól!

derdani
Nem tudja valaki hogy kell elpusztítani az egyik pályán azt a nagy csatahajót amelyik mellett megy még sok kicsi is ?(Lövöm egy csomó ideig de csak lángol egy kicsit.)<#falbav><#wave>

elitehun
TC-HAWX
valaki v.mi tippet hogy hol és melyik szobába tok multizni hamachin ???
thx

robotnyk
thx.
DarkSector
felpattintana nekem valaki egy 100-as mentést???
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ Skyline
és ott is van a listán a Razorback:
"A-20 Razorback

The A-20 Razorback is a very fast jet fighter in the Ryanverse. It was first seen in Tom Clancy's EndWar, then later in Tom Clancy's HAWX. It was probably developed for the 2018 Bomber, beating the B-1R, YF-23 and FB-22. It is a stealth fighter that strongly resembles the F-35 Lightning II and is armed with ground munitions and an M61 Vulcan."

DJ Skyline
kb annyi, mint a Clint Eastwood-os Firefox (Tûzróka) címû filmben szereplõ kitalált MIG-31 "Firefox"-nak. 😊 tehát semmi

macleody
Én meg ittasan vezetek. Repülõt. <#vigyor>
highlander15
A Szu-47 viszont egy gyönyörû repülõgép,kedvencem a Tomcat és az F16 után.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

V43 1105
Szerintem nem létezik . 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

robotnyk
srácok, az xa-20 razorbacknek van valami alapja? semmit nem találtam róla neten.
V43 1105
Hali, hoztam néhány képet ..

<#idiota>

Freddycom
Nem azt kérdeztem csáki, h kell-e törés, hanem h miért nem kell törés... <#help>

Neked viszont kösz mrzoltan.

Köszi már megtaláltam

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Prince23
Szoba frissítés volt a TC-HAWX-ban

Sziasztok!
Hova teszi a mentéseket a játék? Keresem, de nem találom (bár már 8 órája gép eelött ülök)
Vistat használok.

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

mrzoltan
Mert az Ubi belátta végre ,hogy hiába a DRM úgy is feltörik és drága:Így olcsóbb és jobb mindenkinek...
ChuckyHUN
kettõvel KETTÕVEL elõtted írták le

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Freddycom
Amúgy h h nem kell a játékhoz crack?

Köszi szépen a válaszokat.Akkor azt hiszem fõldobom rá a tapaszt...

GaBenc
Érdemes, nem kell törés.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

elitehun
Mért ne válaszolnánk? Mert mindenkinek warez-be van mert mert csak áprilisban jön ki. Egyébként nem tom a választ XD