1135
-
#895 Letöltött játékkal nem lehet neten játszani!Idióta! -
#894 thx. -
fallenhun #893 DS: http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Tom-Clancys-Hawx-Planes-and-Missions-Unlocker.shtml -
#892 tényleg? -
#891 De nem eredeti idióták -
#890 Szeretem az ilyen kérdéseket.. :D
Itt a válasz: -
#889 boltban megveszed, úgy. -
#888 Tudja valaki hogy honnan lehet CD KEY -t szerezni a játékhoz mert csak úgy lehet Multiplayer -en játszani -
#887 jo és hol tölthető?
:P -
fallenhun #886 Elvileg letölthető unlocker, hogy tudd használni az összes gépet, ha amiatt kell. -
#885 tud valaki küldeni mentést?
-
#884 a játékok 99%-ánál megmarad működik a félretett mentés használata. -
#883 hurrá \o/ -
Redback #882 robotnyk köszi, megtaláltam :) -
Redback #881 az a baj, hogy nincs ilyen mappa :( -
#880 nem neked szólt. dokumentumok között keress hawx mappát, xp alatt nem tudom hol van. dokumentumok\my games talán. -
#879 Az előtő hsz nem neked szólt, de szerintem lehetséges. Ha a profiles mappát (biztos van ilyen) megkeresed, tuti működni fog. -
Redback #878 és valami más módon?Teljes másolás tudom nem segít, esetleg valami trükk? -
#877 nem lehetséges. -
Redback #876 Hali!
Ha újra akarom rakni az xp-t, van rá lehetőség hogy mappa/mappák másolásával megmaradjanak a megszerezett dolgok, vagyis a profilom? -
#875 Az F-35-tel sikerült már valakinek lebegni?
Vagy azt is csak simán lehet irányítani mint a többit? -
fallenhun #874 Olvass vissza szerintem. -
dvdrw111 #873 hy . a barátommal szeretnénk multizni a hamachin de nem jó.valaki tudna segíteni? -
#872 VAN hang vezérlés lol ... -
#871 Ne beszélj, ne köhögj, ne tüsszents. Vagy kapcsold ki a hangvezérlést. -
#870 Valaki mondja már meg , hogy miért lövi ki a rakétákat magától még akkor is ha nincsen target ? -
Gaben001 #869 Ace combat 3-ban át lehetett repülni a hidak alatt.Most ebben is hidakat keresek :) -
#868 Írni meg nem tudok :D -
Richard90 #867 Nekem is mindig az Ace Combat jut eszembe... de nekem a PS1-es Ace Combat 3 :D
Mekkora király játék is volt.
De ez is nagyon tetszik és örülök, hogy PC-re is csináltak egy ilyen jellegű játékot. -
#866 Nekem is nagyon tetszik:)
Anno PS2-n volt egy bizonyos Ace Combat 4 azzal sokat toltuk faterral,ez arra emlékeztet,nekem nagyon tetszik:) -
#865 Nekem nagyon bejönős a játék :) lehet hgy árkád, de az igényes fajtából. -
#864 Senkinek semmi ötlete?
-
#863 Kaptam egy joystickot,a beállításokban joystickra állítottam az irányítást,de csak lőni,rakétázni és flarezni enged a joystick-kal,fordulni,gázt adni nem,hol lehet a gond? -
#862 egyetértek.
csak arra lennék kiváncsi, és attól is függ az értékelés, hogy MIHHEZ KÉPEST 7 PONT??? -
#861 Ha 8 vagy 8.5-öt kapott volna, akkor okés lett volna. Mert a 7 az középmezönyt jelent, ez pedig jóval többet ér. -
#860 Háát szerintem is.
Eddigi repcsis játékokhoz képest.
Van ba+ multi benne...VS vagy coop 4 játékosnak.
Háát én 15 pontot adnék neki.
De ha viszont cakkli-pakkli az egész játékmezőnyt nézzük, akkor sok a 7 pont.
Deháát ugye nem hasonlíthatjuk egy mászkálós játékhoz.
Ha egyszer ez világ életében ilyen marad.
Soha nem fognak a repcsik városok utcáin repkedni vagy vízalatt...vagy dzsungelben a fák között
Újjítani lehet, de nem sokat.
Lassítás, meg szörnyek megölnék ezt az élményt.
Egy repcsis játék, az maradjon repcsis.
És ehhez kell nézni a pontozást. Amit a GK-s teszter nem jól ítélt meg. -
#859 GK teszt
Rendesen lehúzta az illető, 7 pont az nagyon kevés. -
#858 1.0.1.3 és az 1.0.1.5 a legjobb verziók, amik vannak.
Csak feltelepíted, és mindenféle beállítás és probléma nélkül látják egymást szinte az összes játékban.
Én az 1.0.1.3-at használom, mert az 1.0.1.5-el volt már 1-2 játék esetében gond, de az 1.0.1.3-assal pedig nem.
A többi frissebb hamachi valahol mindig szarakodik. -
ropi88 #857 izom jó multiban a Hawx! kipróbáltuk a milkoma kollegával és nagyon adja.. csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Brother Caine #856 Mi 1.0.3.0.-t használjuk(Asszem ez a legutolsó kiadás) és nekem is U64 Pistán fut.
Sokáig nálunk se látták egymást Lanban a gammák, de most már okés az új settinggel.