Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Op.rendszer: Windows XP SP2
Proci: AMD Sempron 2500+
Memória: 1GB Kingmax
Videókártya: Inno3D 7300GT GDDR3 256MB
Köszi elõre is!
hamachira gyertek.
Elkezdjük a coop missionokat a leges legelsõtõl végigmegyünk mindegyiken
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagy legalább addigi save-t ahol már mindegyik géppel lehet repülni....
elõr eis hrt.......
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Már csak ez a 2, plusz az 1 órás 2 mach feletti repkedés, valamint a csomó ERS supportos szar kéne. Így 25 felett már nagyon lassan megy a fejlõdés :/ Szerintem ráállok Glass Hammerre, és végtelenítve bontom le az F-20-asokat, hogy meglegyen a szint.
ctrl-alt-del nálam is a megoldás (egyszer volt hosszú egy-gomb is), mert arra persze már nem hajlandó a szemét, hogy el is szálljon...<#eplus2>#eplus2>
kár, megnéztem volna, így viszont megvenni biztos nem fogom, ez a verzió meg megy a /dev/null-ba <#csodalk>#csodalk>
(ha lerakom tálcára, általában nem tudom visszatenni, aztán ctrl+alt+del-el be kell zárni, bezárja, és kártyareset...)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ti mivel irányítjátok??Joystickkal vagy bill.el??És emlyikkel lenne jobb szerintetek??kösz
tapasztalt valaki olyat, hogy indulás helyett összevissza villog a képernyõ majd az ati control center közli, hogy jó, akkor most kártya reset, mert megfagyott. a max az volt, h eljutottam a profil létrehozásig, de befejezni már azt se sikerült...patch-et is lehúzta, aztán közölte, hogy dump-olt egyet és kiszállt a desktop-ra...ha jól sejtem a game updater-nek kellene meghivnia a hawx.exe-t, na ezt nem teszi (ha meg közvetlenül azzal próbálom inditani, akkor a fentiek következnek)
a detect szerint tökéletesen kellene futnia
a konfig: c2d e8400, 3,25 gb ram, radeon 4850/1gb
bármilyen ötletet szivesen látok, thx
1.) Free flightban repülj a tengerszint felett 40 m-re fejjel lefele 2 percig. Jutalmad 5000 XP.
2.) TDM-ben 3000 m alatt lõj egy Radar guided rakétát, és érjen találatot, jutalmad 4000 XP.
3.) TDM-ben 7000 m felett lõj egy Radar guided rakétát, és érjen találatot, jutalmad 4000 XP.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A végén elkezdem a Lock On-t, de az Joy nélkül esélytelen és csak miatta nem is lesz. 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azoknak is igaza van, hogy már elõre lehetett tudni, milyen játék lesz a H.A.W.X az elõzetesekbõl. És szemlátomást sokaknak tetszik, tehát az UBI egyáltalán nem lõtt mellé ezzel a játékkal.
Engem is szórakoztat, igaz el kell vonatkoztatnom, hogy vadászképek vannak benne, inkább vmi "ûrháborús" játékra hasonlít. 😊
De igazad van abban, hogy egy összetettebb játék nem azt jelenti, hogy kevés benne az izgalom és az akció.
A nagy kevencem az 1989-es F19 Steal Fighter. Elsõ játékaim közt volt PC-n 8 éves koromban. (91-ben)
Egy olyan típusú játéknak mai köntösben nagyon tudnék örülni! Az se volt szimulátor, hiszen a gépekre gyakorolt erõhatások és G-erõk, oldalkormány, valóságos radar stb nem volt benne. Viszont rendes küldetésekbe kellett részt venni, figyelni kellett az üzemanyagra, a fegyvereket ki kellett válogatni, radar üzemmód váltása, felszállás menete, leszállásé (azt gyakorolni kellett). Ott se zuhant le az ember egybõl a találattól, de amortizálódott a gép. 😊 Szökött az üzemanyag, a stabilizátorok kimentek, remegett a gép, robot pilóta elszállt stb.
Jó lenne most is egy ilyen játék.
De a témához visszatérve, amire kitalálták a H.A.W.X-ot arra jó.
Csak egyetlen egy dologba kötnék bele..akármekkora arcade játék az már nekem is fájt, hogy a sebesség állandó mindig. Full zuhanórepülésbe is meg 90 fokos emelkedésbe is, a fordulókról nem is beszélve. Ez kicsit tényleg "ûrcsatává" teszi.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
id: TC-HAWX2
pw: hokigyuri
köszönöm
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én az F-14B Bombcatet használtam elõször, de igazából mindegy. Legyen rajta vagy Radar Guided Missle, vagy AG Missle. A végére úgyis elfogy 😄
Van az Ulysses küldetés (asszem ez a 8-dik), ahol a végén kell a Flagshipet kilõni, meg ott van vagy 5-6 Frigate. Arra már rájöttem hogy a recommended géppel és fegyverekkel nem lehet megcsinálni, mert nem sebeznek eléggé, engem meg hamar leszednek. Valaki tudna valami trükköt adni, hogy mivel érdemes nekimenni?
(Én most arra gondoltam hogy bombázóval, de a küldi elején meg az nem lenne jó a helikopterek meg MIG-ek ellen.)
Amúgy kár hogy a checkpointnál nem menti el végleg és másnap elõrõl kell kezdeni a küldit.
/wow meg 1 tál fos😄😄😄/
Ritkán szoktam reagálni hozzászólásokhoz, de most a reggeli kávém közben nehezen viseltem írásodat: Minden fórum, cikk, beszámoló úgy kezdõdik, hogy ez NEM szimulátor. Nekünk, akik kedvüket lelik az ehhez hasonló játékokban - munka után kicsit kikapcsolódni - ez pontosan megfelel.
Te az életed elsõ felét biztosan azzal töltötted, hogy egy valós szimulátorral megpróbáltál felszállni.
Mellékesen jegyzem meg, PR jelleggel volt szerencsém egyszer beülni a MALÉV oktató szimulátorába....na ott Te az ajtót se találnád meg......mint ahogy én is csak pislogtam.
további szép napot
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."