1135
-
fallenhun #855 Gyors "How to" garena-hoz:
1.) http://www.garena.com és regisztrálsz szépen
2.) letöltöd a klienst, majd belogolsz
3.) bal oldalt található a játéklista, kiválasztod a HAWX-t
4.) belépsz egy szobába (az egész olyan mint egy chat)
5.) alul vagy az eszköztáron Settings fül, beállítod az indítófájl helyét (C:\Tom Clancy's H.A.W.X\HAWX.exe, vagy kinek mi)
6.) Start game (lent, a Settings mellett) -
zuzu7 #854 Nekem igy müszik 64-es vistán -
zuzu7 #853 Hamachi beállitás -
#852 Működö HAMACHI verziók:
1.0.1.3 és 1.0.1.5 -
fallenhun #851 Hát, van ami nehezebb lett jócskán, és gyakorlott társak nélkül kb. nem tudod megcsinálni. -
Milkoma #850 Húú nagyon szépen köszönöm a segítséget!! Bevált. És nagyon jóó. De ara nem számítottam, hogy ilyen nehéz lesz:D Jó sok ellenfél van coop módban. -
fallenhun #849 1. Vezérlőpult -> hálózati kapcsolatok -> Hamachi (jobbklikk) -> tulajdonságok ->Internet Protocol (TCP/IP) [Vista-n TCP/IP ptorokoll 4] (kijelölés) -> Tulajdonságok -> Speciális -> Csatoló metrikája: 10
Ott ezen kívül minden más legyen automatikusra állítva.
A beállítás után a Windows újraindítása szükséges
2. Vista-n a Hamachi kapcsolat tulajdonságain belül szedjétek ki a pipát a TCP/IPv6 elől.
3. A kapcsolatok sorrendjénél állítsátok be, hogy a Hamachi legyen legfelül! (hálózati kapcsolatok -> Speciális (Vista-n az alt lenyomása után jön elő, felül!) -> Speciális beállítások).
Forrás: http://www.humachi.hu/faq -
Brother Caine #848 Ajánlom aHamachi fix-et.Ezzel egyből látják a játékok egymást(DoW SS-ben teszetltük). -
#847 Stilletonál mit kell csinálni? -
#846 Nem tudom hogy javították e már a hamachin de az újabb verziók nem mindig működnek.Használjátok az hamachi 1.0.1.5-öt. -
Milkoma #845 Hy. Látom hamachin multiztok. Szeretnék én is összehozni egyet ismerősökkel, de valamiért nem látjuk a szervereket akárki csinálja. Kell valamit csinálni pluszban, vagy simán hamachin belül egy szobában valaki indít egy lan szervert? Tüzfalak kivannak kapcsolva és még így is azt írja, hogy nincs szerver. Esetleg közvetlen ip-re csatlakozás nincs? -
dvdrw111 #844 hy.én ott vagyok elakadva hogy már éppen megkaptam az F-14A Tomcatet és nem tok bemenni a radarok(beacons) miatt.Valaki tudna nekem segíteni?
Előre is thx -
gyupee #843 áááá köszikösziköszi hogy ílyen gyors voltál :) -
fallenhun #842 C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles -
gyupee #841 hali!
ujraraknám az xpt de nem tom hova rakja a mentéseket. Pls valaki segítsen, sürgős lenne :) köszi -
Rainbow15 #840 én amikor játszottam, én és a többiek is mindig mentek az "ellenség packokhoz", amik megjelennek a térképen. Mindenki ment az ellenség felé, persze nem ugyanahhoz. Ha támadják a gépeinket, akkor gyorsan visszarepülök, és leszedem. Nem nehéz, főleg 3-man, próbálkozzatok. -
#839 Co-op-ban próbáljuk megcsinálni az Afganisztáni küldit (ahol a bombázót kell védeni) de nem akar összejönni, 3an vagyunk :S
nekem minden gép megvan, szóval tudok válogatni, milyen stratégiát ajánlottok?
próbáltuk azt h 2en előre, 1 marad hátúl, volt hogy én SR-71-essel előre, többiek hátul, de egyiksem hozott sikert, mindig leszedik a gépet
arra gondoltunk h mind maradunk a bombázónál és majd úgy védjük, szerintetek menni fog? jobb ötlet esetleg? -
#838 Engem kickeljetek Hamachiból nyugodtan, legyen hely másnak. Garénában kb ezerszer többen vannak. Hostolok egy szerót, és kb 10 sec tán már tele is van. -
#837 Lehet jönni, hamába. csak aktív egyének jöjjenek! -
martin1992 #836 hamachin ürítsétek a szobákat pls
mert nem lehet feljutni -
fallenhun #835 TDM közben hogy lehet Attack/Defend requestet küldeni? -
fallenhun #834 Egérrel elég gáz az irányítás. Miért nem próbálod inkább a kurzornyilakkal? :D -
#833 eza kibaszott stilleto pálya kurva egérel nem birom megcsinálni.....
nincs valami örök élet kód vagy valami mert nekem lehetetlen eza pálya -
fallenhun #832 Én kilépek neked a TC-HAWX-ból. Túl nagy mostanában az inaktivitás :(
Én is átmentem garena-ra. -
#831 Valamelyik hamachi szobában van üres hely? -
fallenhun #830 Nemtudjátok, miért kaphatok folyamat disconnectet? Külföldi szerveren egyltalán nem is tudok így játszani. -
#829 Sőt, én sokkal jobban szeretek OFF módban játszani, sokkal faszább manővereket lehet véghez vinni. -
#828 Játsszon hamachin -
#827 Üdv!
Haverom szeretne Xfire-ön keresztül HAWX-ot tolni online, khm, nem dobozos verzió, de az Ubi nem fogadja el a termékkulacsát. Szerinte ennek így kéne mennie. Ha esetleg valakinek van ötlete... -
#826 Nem tom mi a bajod azzal a mod-al nekem tökéletesen irányítható de én gamepaddal játszok. -
fallenhun #825 Lehet valahogy álítani a HUD színén, vagy hogy mit jelezzen ki? Mert ez a bágyadt bilikék eléggé halovány a tenger azúrja és az égszín mellett :D -
bgabor #824 Nem kell az SP3, felesleges felrakni. -
bgabor #823 Bakker, most tartok a kikapcsolható asszistancees repülést oktató küldetésnél. Hogy ez mekkora baromság! Ez az irányítási mód totál kezelhetetlen. Persze átugrani ezt a pályát nem lehet. -
Angeel21 #822 Thx :D -
simonl #821 szia,
A Youtube on, üsd be hawx stiletto, lesz egy 2 részes video, ott látod mit kell csnálni.
üdv -
Angeel21 #820 Sziasztok segítségre lenne szükségem a Stiletto, Caribbean Sea pályával kapcsolatbna hogy mit kell ott csinálni? Ellenséges radarok vannak /piros karikák/ ha belemegyek pár másodperc múlva felrobbanok mi ott a teendő? Aki járt már azon a pályán az légyszi írja már meg nekem.
Előre is köszönöm. -
Angeel21 #819 hali -
#818 Sztem rakd fel vesztenivalód nincs -
#817 elvileg kell az sp3, gyakorlatilag nem tudom. -
Sörmókus #816 És az SP2 is elég hozzá? Vagy mindenképp dobjam fel a gépre az SP3-mat?