Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
tud valaki küldeni mentést?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
a játékok 99%-ánál megmarad mûködik a félretett mentés használata.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

robotnyk
hurrá \o/
robotnyk köszi, megtaláltam :)
az a baj, hogy nincs ilyen mappa :(
robotnyk
nem neked szólt. dokumentumok között keress hawx mappát, xp alatt nem tudom hol van. dokumentumok\my games talán.
Falcon87
Az elõtõ hsz nem neked szólt, de szerintem lehetséges. Ha a profiles mappát (biztos van ilyen) megkeresed, tuti mûködni fog.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

és valami más módon?Teljes másolás tudom nem segít, esetleg valami trükk?
robotnyk
nem lehetséges.
Hali!

Ha újra akarom rakni az xp-t, van rá lehetõség hogy mappa/mappák másolásával megmaradjanak a megszerezett dolgok, vagyis a profilom?
kovecses
Az F-35-tel sikerült már valakinek lebegni?
Vagy azt is csak simán lehet irányítani mint a többit?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Olvass vissza szerintem.
hy . a barátommal szeretnénk multizni a hamachin de nem jó.valaki tudna segíteni?
XenHai
VAN hang vezérlés lol ...
macleody
Ne beszélj, ne köhögj, ne tüsszents. Vagy kapcsold ki a hangvezérlést.
XenHai
Valaki mondja már meg , hogy miért lövi ki a rakétákat magától még akkor is ha nincsen target ?
Ace combat 3-ban át lehetett repülni a hidak alatt.Most ebben is hidakat keresek :)
Falcon87
Írni meg nem tudok :D

Nekem is mindig az Ace Combat jut eszembe... de nekem a PS1-es Ace Combat 3 :D
Mekkora király játék is volt.
De ez is nagyon tetszik és örülök, hogy PC-re is csináltak egy ilyen jellegû játékot.

norbi56
Nekem is nagyon tetszik:)
Anno PS2-n volt egy bizonyos Ace Combat 4 azzal sokat toltuk faterral,ez arra emlékeztet,nekem nagyon tetszik:)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Falcon87
Nekem nagyon bejönõs a játék :) lehet hgy árkád, de az igényes fajtából.

highlander15
Senkinek semmi ötlete?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Kaptam egy joystickot,a beállításokban joystickra állítottam az irányítást,de csak lõni,rakétázni és flarezni enged a joystick-kal,fordulni,gázt adni nem,hol lehet a gond?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

DarkSector
egyetértek.
csak arra lennék kiváncsi, és attól is függ az értékelés, hogy MIHHEZ KÉPEST 7 PONT???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ha 8 vagy 8.5-öt kapott volna, akkor okés lett volna. Mert a 7 az középmezönyt jelent, ez pedig jóval többet ér.

DarkSector
Háát szerintem is.
Eddigi repcsis játékokhoz képest.
Van ba+ multi benne...VS vagy coop 4 játékosnak.

Háát én 15 pontot adnék neki.
De ha viszont cakkli-pakkli az egész játékmezõnyt nézzük, akkor sok a 7 pont.
Deháát ugye nem hasonlíthatjuk egy mászkálós játékhoz.
Ha egyszer ez világ életében ilyen marad.
Soha nem fognak a repcsik városok utcáin repkedni vagy vízalatt...vagy dzsungelben a fák között
Újjítani lehet, de nem sokat.
Lassítás, meg szörnyek megölnék ezt az élményt.
Egy repcsis játék, az maradjon repcsis.
És ehhez kell nézni a pontozást. Amit a GK-s teszter nem jól ítélt meg.

Prince23
GK teszt
Rendesen lehúzta az illetõ, 7 pont az nagyon kevés.

DarkSector
1.0.1.3 és az 1.0.1.5 a legjobb verziók, amik vannak.
Csak feltelepíted, és mindenféle beállítás és probléma nélkül látják egymást szinte az összes játékban.

Én az 1.0.1.3-at használom, mert az 1.0.1.5-el volt már 1-2 játék esetében gond, de az 1.0.1.3-assal pedig nem.

A többi frissebb hamachi valahol mindig szarakodik.

izom jó multiban a Hawx! kipróbáltuk a milkoma kollegával és nagyon adja.. csak ajánlani tudom mindenkinek!

Mi 1.0.3.0.-t használjuk(Asszem ez a legutolsó kiadás) és nekem is U64 Pistán fut.
Sokáig nálunk se látták egymást Lanban a gammák, de most már okés az új settinggel.<#eljen><#buck>

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Gyors "How to" garena-hoz:

1.) http://www.garena.com és regisztrálsz szépen
2.) letöltöd a klienst, majd belogolsz
3.) bal oldalt található a játéklista, kiválasztod a HAWX-t
4.) belépsz egy szobába (az egész olyan mint egy chat)
5.) alul vagy az eszköztáron Settings fül, beállítod az indítófájl helyét (C:\Tom Clancy's H.A.W.X\HAWX.exe, vagy kinek mi)
6.) Start game (lent, a Settings mellett)
Nekem igy müszik 64-es vistán
DarkSector
Mûködö HAMACHI verziók:

1.0.1.3 és 1.0.1.5

Hát, van ami nehezebb lett jócskán, és gyakorlott társak nélkül kb. nem tudod megcsinálni.
Húú nagyon szépen köszönöm a segítséget!! Bevált. És nagyon jóó. De ara nem számítottam, hogy ilyen nehéz lesz:D Jó sok ellenfél van coop módban.
1. Vezérlõpult -> hálózati kapcsolatok -> Hamachi (jobbklikk) -> tulajdonságok ->Internet Protocol (TCP/IP) (kijelölés) -> Tulajdonságok -> Speciális -> Csatoló metrikája: 10
Ott ezen kívül minden más legyen automatikusra állítva.

A beállítás után a Windows újraindítása szükséges

2. Vista-n a Hamachi kapcsolat tulajdonságain belül szedjétek ki a pipát a TCP/IPv6 elõl.

3. A kapcsolatok sorrendjénél állítsátok be, hogy a Hamachi legyen legfelül! (hálózati kapcsolatok -> Speciális (Vista-n az alt lenyomása után jön elõ, felül!) -> Speciális beállítások).

Forrás: http://www.humachi.hu/faq
Ajánlom aHamachi fix-et.Ezzel egybõl látják a játékok egymást(DoW SS-ben teszetltük).

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

XenHai
Stilletonál mit kell csinálni?
ruffirant
Nem tudom hogy javították e már a hamachin de az újabb verziók nem mindig mûködnek.Használjátok az hamachi 1.0.1.5-öt.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Hy. Látom hamachin multiztok. Szeretnék én is összehozni egyet ismerõsökkel, de valamiért nem látjuk a szervereket akárki csinálja. Kell valamit csinálni pluszban, vagy simán hamachin belül egy szobában valaki indít egy lan szervert? Tüzfalak kivannak kapcsolva és még így is azt írja, hogy nincs szerver. Esetleg közvetlen ip-re csatlakozás nincs?
hy.én ott vagyok elakadva hogy már éppen megkaptam az F-14A Tomcatet és nem tok bemenni a radarok(beacons) miatt.Valaki tudna nekem segíteni?
Elõre is thx<#help>
áááá köszikösziköszi hogy ílyen gyors voltál :)

C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles
hali!
ujraraknám az xpt de nem tom hova rakja a mentéseket. Pls valaki segítsen, sürgõs lenne :) köszi

én amikor játszottam, én és a többiek is mindig mentek az "ellenség packokhoz", amik megjelennek a térképen. Mindenki ment az ellenség felé, persze nem ugyanahhoz. Ha támadják a gépeinket, akkor gyorsan visszarepülök, és leszedem. Nem nehéz, fõleg 3-man, próbálkozzatok.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Sordoran
Co-op-ban próbáljuk megcsinálni az Afganisztáni küldit (ahol a bombázót kell védeni) de nem akar összejönni, 3an vagyunk :S
nekem minden gép megvan, szóval tudok válogatni, milyen stratégiát ajánlottok?
próbáltuk azt h 2en elõre, 1 marad hátúl, volt hogy én SR-71-essel elõre, többiek hátul, de egyiksem hozott sikert, mindig leszedik a gépet
arra gondoltunk h mind maradunk a bombázónál és majd úgy védjük, szerintetek menni fog? jobb ötlet esetleg?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Freddycom
Engem kickeljetek Hamachiból nyugodtan, legyen hely másnak. Garénában kb ezerszer többen vannak. Hostolok egy szerót, és kb 10 sec tán már tele is van.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Prince23
Lehet jönni, hamába. csak aktív egyének jöjjenek!

hamachin ürítsétek a szobákat pls
mert nem lehet feljutni

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII