1135
-
lammaer #1015 No, belecsaptam en is a hawxba, jo kis lovolde :)
Assistance nelkuli modban lehet valamit kezdeni a kamerakezelessel? Valahogy nem tudok raerezni az izere, jobb lenne valami fix nezet, de hiaba nyomkodtam ossze mindent... lehet ott valahogy allitani a nezetet? -
#1014 Magyar nyelvi fájlok
-
#1013 A fájlok jelszóval vannak védve:( Valahol mintha láttam volna anno kodot.Nincs meg valakinek?Mert enélkül nehéz lesz másolgatni a fájlokat :( -
#1012 privit thx
a kideritést megköszönnénk az illetőnek :D
én megoldom a darksector-t a többieknek ha sikerül, ezt valaki másnak kéne :D -
#1011 Privát ment.De mondom ha valaki kideríti melyek a fájlok felteszik és nem kell leszedni újra 5GB-ot! -
#1010 hol van magyar verza??
privátb aérdekelne :D -
#1009 Feltennék a nyelvi fájlokat ha tudnák mely fájlok tartalmazzák.
Megnézni nem tudom mert le van védve a fájl jelszóval! -
#1008 Nem.Feltették torrentre a magyar verziót! -
#1007 Ezt hogy érted? megvetted? :D -
#1006 Most már közkézen forog a magyar feliratos verzió! -
#1005 Túl az 1 millión -
#1004 sziasztok! ma megvettem a játékot, eddig nem bántam meg :) -
#1003 megembereltem magamt és csináltam egy servert,aki akar jöjjön:
név: gerihawx
pass: 123 -
#1002 valaki csinálhatna még hamachis szobát, mert a TC-HAWX -ba lehetetlenség beférni, a többi meg ahogy olvastam koopra van kiélezve. -
#1001 Akkor esetleg a driverekkel próbálkozz. Nálam a dxdiagos dolog segített, azért ajánlottam. -
MrPamacs #1000 Nem segített. Felakad a hang, elmegy a kép a monitorról is. -
#999 Próbáld meg dxdiagban a hang gyorsítást alapra állítani. -
MrPamacs #998 Hi
Olyan gondom lenne h játék közben lefagy a gép nekem is, mint itt valakinek. A 4. pályától szórakozik. Teljesen random helyzetben és időben. -
#997 ezt a hamachi fixet betudnád még egyszer linkelni? -
Köke85 #996 valaki vegyen játszani?este 9től leszek
-
moRtiZ #995 TC-HAWX-re hogy lehet beferni? :) -
#994 KOnzolosok:
milyen lett a DLC? -
Phoenix7 #993 Üdv. Hamachin ha valaki fejlődni szeretne vagy csak simán játszani az jöhet nyugodtan. név: HAWKSZ jelszó: hawksz
estefelé szoktam lenni általában, de ha megbeszélés alapján megy. ha érdekel valakit itt vagy garénán szóljon. Garénán Norexan23 a nevem. Minden jót. -
Köke85 #992 köszi szépen!
Akkor szóljon valaki ha játszani akar:)! -
#991 Azért kérdezem, mert ha nem beszélted meg senkivel hogy játszotok akkor nem fog senki csatlakozni hozzád. -
Köke85 #990 de akkor hogyan csatlakozol?kiírja a kék és zöld csapatott és csak én vagyok egyedül benne.senki más
-
#989 De kire vársz? -
Köke85 #988 megnyitom ezt a csodálatos hamachit és utána megnyitom a játékot. Ott bent a versus-lant és várok várok........a tűzfalat kikapcsoltam.
nem tom akkor mi lehet a probléma. -
#987 Nem tudom, mert nekem nem kellett állítgatni. Van amikor a routeren engedélyezni kell bizonyos portokat. De nem tudom milyen portot használ a játék a multihoz. -
Köke85 #986 a tűzfalat kikapcsoltam a routeren mit kellene csinálni, ill.a hamachin mit kell esetleg beállítani? -
#985 Az előfordulhat. Meg kell nézni a router és tűzfal beállításokat. Nekem a routerrel nem szokott gond lenni. Ha a tűzfal nem akarja az igazságot legfeljebb kikapcsolom. -
Köke85 #984 köszi a segítséget.az lehet hogy nem látnak engem?vmit még be kellene állítanom? -
#983 Jaja. Pontosan úgy ahogy írtad. Ha van szeró akkor azt látni fogod a játékban. -
Köke85 #982 azt vágom ha fehér akkor van fennt.de akkor mit kell csinálnom utána?hadjam nyitva a hamachit és lépjek be a játékba utána versus-lan és várjak hátha valaki csatlakozik vagy én hogyan tudok csatlakozni másokhoz? -
#981 Ne akarj pingelni, nem kell. Csak akkor van fent valaki ha fehérrel van írva a neve. Ha szürke akkor offline. -
#980 Ja, az nem is nehéz. Egyszer nem sikerült, amikor egy cirkálórakéta eltalálta az űrrepülőt. -
vapeti93 #979 ha valakinek megvannak akkor elküldhetné nekem erre a címre:
[email protected] -
vapeti93 #978 ezek a nyelvi fájlok nekem is jól jönnének -
Madmano #977 Szasztok.Valakinek megvannak a magyar nyelvi fájljai a játéknak?Tudom,nem a rizsa a lényeg benne,de legalább az átvezető videókat érteném.... -
#976 Hát de fps-t milyen ciki már boxon tolni, meg az rts-t. szánalom ez inkább.