Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nincs felszallas/leszallas, csak kidob a levego kozepen azt hajra!
2. Teljesen cool volt az epuletek kozt szlalomozni egyes kuldetesekben. Az akcioval voltam elfoglalva, nem szamoltam hany emeletesek voltak 😊
3. Nagyon arcade a jatek, vegre nem egy olyan repulos jatek, ahol a felszallas meg a leszallas a kihivas, vagy az hogy relatime-ben vegig kell repulni a NY - BP utvonalat.
Gondolom erted mire celzok 😊
Amúgy nem lehet oylan játékot csinálni, ami mindenkinek tetszik, nekem bejön, mert egy vadászgépbuzi vok, de én is hiányolom belõle a le és felszállást.
1. Nincs felszállás/leszállás csak kidob a levegõ közepén oszt' repülj.
2. Nincsenek méretarányok. A repülõ pont olyan magas mint egy négyemeletes épület odalenn. Kicsit zavaró.
3. Nagyon arcade játék lett, nincs benne kihívás.
Nekem egy gondom van a játékkal, mégpedig az, hogy magától ellövi a rakéták 1/3-át, és éppen hogy kitart a küldetés végére. Próbáltam már pár dolgot, de nemjöttek be. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!
Ha most megveszem, a mentések jók lesznek, vagy újra végig kell vinnem?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Szoval, franko kis jatek, singleben is 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Next PC upgrade: 2022
Nem tudnátok a magyar nyelvi fájlokat egy publikusabb helyre feltenni?
Ne haragudjatok, hogy ezt kérem, és minden köszönetem a megosztókért de nem nagyon lehet elérni a letöltés funkciót😊
Üdv
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
valaki fel tudná tenni a dx10es exe-t a magyar verzióból?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A játék közbeni feliratokat be lehet kapcsoln valahogy?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Assistance nelkuli modban lehet valamit kezdeni a kamerakezelessel? Valahogy nem tudok raerezni az izere, jobb lenne valami fix nezet, de hiaba nyomkodtam ossze mindent... lehet ott valahogy allitani a nezetet?
a kideritést megköszönnénk az illetõnek 😄
én megoldom a darksector-t a többieknek ha sikerül, ezt valaki másnak kéne 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
privátb aérdekelne 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnézni nem tudom mert le van védve a fájl jelszóval!
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Olyan gondom lenne h játék közben lefagy a gép nekem is, mint itt valakinek. A 4. pályától szórakozik. Teljesen random helyzetben és idõben.
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
estefelé szoktam lenni általában, de ha megbeszélés alapján megy. ha érdekel valakit itt vagy garénán szóljon. Garénán Norexan23 a nevem. Minden jót.
Akkor szóljon valaki ha játszani akar😊!
nem tom akkor mi lehet a probléma.