Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nagyom bejött a jatek:

1. Nincs felszallas/leszallas, csak kidob a levego kozepen azt hajra!
2. Teljesen cool volt az epuletek kozt szlalomozni egyes kuldetesekben. Az akcioval voltam elfoglalva, nem szamoltam hany emeletesek voltak 😊
3. Nagyon arcade a jatek, vegre nem egy olyan repulos jatek, ahol a felszallas meg a leszallas a kihivas, vagy az hogy relatime-ben vegig kell repulni a NY - BP utvonalat.

Gondolom erted mire celzok 😊

Apropó, nincs véletlenül Dx10-hez magyarosítás, m csak a Dx9-es részt magyarosította le :S
Köszi szépen a segítséget.

Amúgy nem lehet oylan játékot csinálni, ami mindenkinek tetszik, nekem bejön, mert egy vadászgépbuzi vok, de én is hiányolom belõle a le és felszállást.
Csalódtam ebben a játékban. Ez egy ratyi.

1. Nincs felszállás/leszállás csak kidob a levegõ közepén oszt' repülj.
2. Nincsenek méretarányok. A repülõ pont olyan magas mint egy négyemeletes épület odalenn. Kicsit zavaró.
3. Nagyon arcade játék lett, nincs benne kihívás.
kapcsold ki a hangvezerlest a beallitasoknal...

Sziasztok!
Nekem egy gondom van a játékkal, mégpedig az, hogy magától ellövi a rakéták 1/3-át, és éppen hogy kitart a küldetés végére. Próbáltam már pár dolgot, de nemjöttek be. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!
Nem ugy van, hogy a serialt csak a multihoz kell beirni? Mert ha igen, a megvetel csak annyit jelent, hogy lesz egy szamod amit be kell potyogni (semmi ujratelepites meg ilyenek), ergo a menteseid is meglesznek.

Üdv!
Ha most megveszem, a mentések jók lesznek, vagy újra végig kell vinnem?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

w77d
én a végefelé járk és rohatul nem bántam meg, hogy megvettem...

Hetvegen en is vegigtoltam a jatekot (tudom, nem erdem 😊 ), nekem is hihetetlenul szimpatikus volt. Kicsit keveselltem is a 19 kuldetest, lehetett volna ketszer annyi, nagyon jo jatek volt. Es kivetelesen a sztori is a helyen volt (tudom, Clancy neve azert volt a jatekban 😊 ).

Szoval, franko kis jatek, singleben is 😊

balee4
Thx, meglesem így is a gamet, igaz már 1x végigvittem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nyirog
kontrázok 😊, én is köszönöm 😊

Köszönjük.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

grebber

Next PC upgrade: 2022

nyirog
rakd fel rapidshare.com -ra légyszíves,mert innen képtelenség letölteni.

Sziasztok,

Nem tudnátok a magyar nyelvi fájlokat egy publikusabb helyre feltenni?
Ne haragudjatok, hogy ezt kérem, és minden köszönetem a megosztókért de nem nagyon lehet elérni a letöltés funkciót😊

Üdv

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hali
valaki fel tudná tenni a dx10es exe-t a magyar verzióból?
w77d
tudtommal nem lehet ott nézetet váltani. amúgy én sem tudom úgy nagyon irányítani, viszont a trükkök nagyon hasznosak..

képzeld azt mintha modellezõ repülõt irányítanál a földrõl :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Köszi!

A játék közbeni feliratokat be lehet kapcsoln valahogy?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

No, belecsaptam en is a hawxba, jo kis lovolde 😊

Assistance nelkuli modban lehet valamit kezdeni a kamerakezelessel? Valahogy nem tudok raerezni az izere, jobb lenne valami fix nezet, de hiaba nyomkodtam ossze mindent... lehet ott valahogy allitani a nezetet?

grebber

grebber
A fájlok jelszóval vannak védve😞 Valahol mintha láttam volna anno kodot.Nincs meg valakinek?Mert enélkül nehéz lesz másolgatni a fájlokat 😞

DarkSector
privit thx
a kideritést megköszönnénk az illetõnek 😄
én megoldom a darksector-t a többieknek ha sikerül, ezt valaki másnak kéne 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Privát ment.De mondom ha valaki kideríti melyek a fájlok felteszik és nem kell leszedni újra 5GB-ot!

DarkSector
hol van magyar verza??
privátb aérdekelne 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Feltennék a nyelvi fájlokat ha tudnák mely fájlok tartalmazzák.
Megnézni nem tudom mert le van védve a fájl jelszóval!

grebber
Nem.Feltették torrentre a magyar verziót!

Prince23
Ezt hogy érted? megvetted? 😄

grebber
Most már közkézen forog a magyar feliratos verzió!<#eplus2>

grebber

w77d
sziasztok! ma megvettem a játékot, eddig nem bántam meg 😊

nyirog
megembereltem magamt és csináltam egy servert,aki akar jöjjön:

név: gerihawx
pass: 123

nyirog
valaki csinálhatna még hamachis szobát, mert a TC-HAWX -ba lehetetlenség beférni, a többi meg ahogy olvastam koopra van kiélezve.

macleody
Akkor esetleg a driverekkel próbálkozz. Nálam a dxdiagos dolog segített, azért ajánlottam.
Nem segített. Felakad a hang, elmegy a kép a monitorról is.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

macleody
Próbáld meg dxdiagban a hang gyorsítást alapra állítani.
Hi

Olyan gondom lenne h játék közben lefagy a gép nekem is, mint itt valakinek. A 4. pályától szórakozik. Teljesen random helyzetben és idõben.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

nyirog
ezt a hamachi fixet betudnád még egyszer linkelni?

valaki vegyen játszani?este 9tõl leszek
TC-HAWX-re hogy lehet beferni? 😊

Prince23
KOnzolosok:

milyen lett a DLC?

Üdv. Hamachin ha valaki fejlõdni szeretne vagy csak simán játszani az jöhet nyugodtan. név: HAWKSZ jelszó: hawksz
estefelé szoktam lenni általában, de ha megbeszélés alapján megy. ha érdekel valakit itt vagy garénán szóljon. Garénán Norexan23 a nevem. Minden jót.

köszi szépen!
Akkor szóljon valaki ha játszani akar😊!
macleody
Azért kérdezem, mert ha nem beszélted meg senkivel hogy játszotok akkor nem fog senki csatlakozni hozzád.
de akkor hogyan csatlakozol?kiírja a kék és zöld csapatott és csak én vagyok egyedül benne.senki más
macleody
De kire vársz?
megnyitom ezt a csodálatos hamachit és utána megnyitom a játékot. Ott bent a versus-lant és várok várok........a tûzfalat kikapcsoltam.
nem tom akkor mi lehet a probléma.
macleody
Nem tudom, mert nekem nem kellett állítgatni. Van amikor a routeren engedélyezni kell bizonyos portokat. De nem tudom milyen portot használ a játék a multihoz.
a tûzfalat kikapcsoltam a routeren mit kellene csinálni, ill.a hamachin mit kell esetleg beállítani?