1135
-
transeau #1095 jah bocs elírtam ......nem magyarul van meg:) -
transeau #1094 Sziasztok valaki tudna beszúrni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a játék magyarítását????Please mert nem megyarul van meg.Köszi -
simonl #1093 Szia,
Ha jól emlékszem van a játékak DEMO -ja, töltsd le, telepítsd és próbáld állítgatni a grafikát.....
Üdv. -
#1092 Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy:
Intel 2.8 GHZ-s processzoros,1024 MB Memóriás ,256 MB-s Ati Radeon x1050-es SM2.0-ás gépemen menne-e?(nembaj ha low grafon is) jah és DX 9.c támogatás -
Gbor81 #1091 Sziasztok!Én is csak a garenával probáltam,ez kb olyan mint a hamachi csak talán egy fokkal jobb de igy is elég jó. -
#1090 Neten nem tudom, úgy még nem próbálkoztam. -
Gbor81 #1089 Sziasztok!Leszedtem a garenát ,csak azt szeretném kérdezni hogy valaki játszik rajta?
-
barmi #1088 Sziasztok!
A Windows 7 hova pakolja a játék mentéseit ? -
rossi24 #1087 Valaki tudna privátba küldeni egy cd kulcsot ha szépen megkérem?
Interneten már néztem de sehol nem találtam.
-
#1086 Garena. -
Crusier86 #1085 Sziasztok
Szeretnék TeamDMeket játszani, de nem találok olyan hamachi szervert, ami ne lenne telített.
Valaki nem tudna esetleg segíteni?
köszi -
#1084 én meg a krumplis tésztát jobban szeretem, mint a jégtáncot. -
#1083 Én nem erőltetném a dolgot, mert (ha egyáltalán elindulna) kb powerpoint prezentáció sebességgel "élvezhetnéd" a játékot. -
#1082 A bibi csak a hogy a két játéknak nem is igazán egy a célközönsége...
Míg az egyik szimulátor, a másik nem éppen. (Ez kb oylan mint az NFS-t az LFS-hez hasonlítgatni) -
Rodman6 #1081 Hát... többre becsülöm a Flight Simulator X Acceleration-t mint ezt. -
vajo #1080 mert?? -
#1079 Na te most kotrodj innét-.- -
vajo #1078 hát gondolom akkor nem fog menni!!
ma már azért nem tévednek ekkorákat! -
stefy16 #1077 hello!xfire-el lehet multizni? -
#1076 Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy egy Nvidia Geforce FX 5200-zal menne-e a játék ? Tudom hogy azt írják 5900 a minimum de van olyan játékom aminek szintén 5900 a minimum mégis megy. -
Köszi szépen, tényleg megy... :)
De ha a magyarítást felteszem nem romlik el - a fagyásra gondolok. -
vajo #1074 telepítsd fel újra a DirectX-et!
innen töltsd le!
tedd fel valahova! és amit kicsoomagolt van benne egy setup! azt is telepítsd fel és menni fog! -
#1073 Frissítsd a DirectX-et ;) -
Letöltöttem külön ezt a fájt, betettem a system32 mappába. Aztán elindult, majd kérte ugyanezt a fájlt csak nem 39, hanem 40...
Most meg mikor indítanám a játékot > Adatok betöltése.
Nem fagy le, mert váltja a képeket, de akár várhatok 1 órát is, nem jön be... :S -
Hello!
Mikor indítanám a játékot, rögtön ez a hibaüzenet és ennyi:
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is! -
#1070 Hi all. Osszedobtam egy kis vidit...
:) -
Botees #1069 www.garena.com
Ide regeljetek be, és tölcsétek le a progit, és logineljetek be. -
gregtom6 #1068 Üdv. Hamachin melyik hamachival lehet lanon játszani? Milyen hamachi kell hozzá? Mert nekem, meg haveromnak 1.0.3.0-s, és nem jó. -
lILpE #1067 Hy Mindenki!
Hamachin gyertek tolni!
név: Hungarian Hawx
jelszó: hawx
-
#1066 Van itt vki aki XFX 4890el tolja? -
#1065 vedd viszzább a nehézségi fokozatot. -
Botees #1064 Másodjára ment... :D -
Norbi46 #1063 Vki megcsinálta már a tájfun hadjáratot??? Egyszerüen nem bírom kiírtani az ellenséges gépeket!!! -
Botees #1062 Valaki nem tudna küldeni egy cd kulcsot? -
Botees #1061 mi a pálya neve? -
Hellsing47 #1060 pedig kövesd azt a "jelzőizét", de ugy hogy közben kikerülöd a piros köröket -
#1059 hali van egy pálya amivel gondok vannak, átmentem az artemistől az usához, és vmi szigetes pályán kéne radarokat leszednem, mindezt időre.
a beaconok már megvannak de istenér se találom a radarokat, az a jelzőizé belevezet a piros részbe de ott nincs semmi csak lelőnek
mit csináljak? -
lammaer #1058 "Pc-n a legjobb mindmáig az F22 Lightning 2 és 3 része." - ez az utolso... ez miert segitett volna fallenek? :)
-
Rodman6 #1057 Ha elolvastad volna az 1042-es hozzászólásom utolsó mondatát, akkor megkímélhetted volna magad attól hogy mindezt beírd. -
lammaer #1056 Eles szemed van, az enyemet meg eppen a vörös köd tompitotta, ami a "Lécci" után szállt rám :)