Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék TeamDMeket játszani, de nem találok olyan hamachi szervert, ami ne lenne telített.
Valaki nem tudna esetleg segíteni?
köszi
Míg az egyik szimulátor, a másik nem éppen. (Ez kb oylan mint az NFS-t az LFS-hez hasonlítgatni)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ma már azért nem tévednek ekkorákat!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Azt szeretném kérdezni hogy egy Nvidia Geforce FX 5200-zal menne-e a játék ? Tudom hogy azt írják 5900 a minimum de van olyan játékom aminek szintén 5900 a minimum mégis megy.<#vigyor2>#vigyor2>
Köszi szépen, tényleg megy... 😊
De ha a magyarítást felteszem nem romlik el - a fagyásra gondolok.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
innen töltsd le!
tedd fel valahova! és amit kicsoomagolt van benne egy setup! azt is telepítsd fel és menni fog!
Letöltöttem külön ezt a fájt, betettem a system32 mappába. Aztán elindult, majd kérte ugyanezt a fájlt csak nem 39, hanem 40...
Most meg mikor indítanám a játékot > Adatok betöltése.
Nem fagy le, mert váltja a képeket, de akár várhatok 1 órát is, nem jön be... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Mikor indítanám a játékot, rögtön ez a hibaüzenet és ennyi:
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ide regeljetek be, és tölcsétek le a progit, és logineljetek be.
Hamachin gyertek tolni!
név: Hungarian Hawx
jelszó: hawx
<#email>#email>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a beaconok már megvannak de istenér se találom a radarokat, az a jelzõizé belevezet a piros részbe de ott nincs semmi csak lelõnek
mit csináljak?
Pszt.
Vazze, ha linket se tudsz csinalni egy forumban, hogy akarsz meggazdagodni a neten?
Kérdés: kb. 1 hete nem játszottam. Mit javított az új patch?
Megjegyzem, optionsban at kene allitani az iranyitast keyboard+mouserol joystickra... ha jol remlik.
Sztem valosaghu szimulatorbol - amivel jatzhatnal - messze tobb van mint ilyen arkadbol - en max a blazing angelst meg ezt ismerem ilyen kategoriaban (huu.. meg a nagyon tavoli multbol a crimson skies-t, tan meg P1-en toltam), ellentetben a masik oldalon ott van a LockOn, IL2, Flight Sim sorozat, Falcon, FA18 + helikopteresek is, satobbi satobbi. Igaz nem ujak azok se, de tobb van beloluk, van szamodra valasztek 😊
Szoval ne sajnald tolunk az arkad repulozest...
Azert egy sensitivity/deadzone beallitast igazan tehettek volna a jatekba. Nemtom miert sporolnak ezzel allandoan (es nem, a windows kalibralas az nem ugyanaz)
Hogyan lehet ezzel játszani joystik segítségével?Leirná valaki,hogy mit kell át állitani a menüben ,hogy botkormányal tudjak játszani?Támogatja egyáltalán a joystikot a játék?
Thanks!
Nem azt mondom hogy 800 bizgentyût kelljen egérrel kapcsolgatni a mûszerfalon, de azért egy vadászgépes témánál szerintem legalább egy könnyített fel és leszállás reptérrõl vagy anyahajóról elengedhetetlen lenne.
Tudom, most jön a szokásos mondat hogyha nem tetszik ne játsszak vele. Mivel hosszú idõ óta nem volt hasonló game ezért kipróbáltam és leírtam a véleményem. Pc-n a legjobb mindmáig az F22 Lightning 2 és 3 része.
Jól vettem észre, hogy a legújabb (1.02) patch, mintha javította volna a felszíni grafikát (is) ?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."