Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát jah sajna 😞
Nagyon nehezen akar érkezni ez a demo :/

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

meglátjuk, én remélem hogy be fog jönni nekik, és szvsz arcade repülõsdivel is lehet nagyot tarolni tekintve hogy pc-re arcade repülõs témában nagyon lowbudget cuccok vannak csak, és azért ilyen is kell a repszimek mellé 8és nem mellesleg üzletileg is jobban megéri nekik tektinve hogy azért hardcore repszimeknek nincs egy nagy felvevõ piaca...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

már várom én is habár remélem nem lessz komplikált a játékmenet meg az irányítás, de azért már tolnám a demo-val szívesen

Prince23
Azt hiszem elsõ munkájuk lesz ez az Ubisofft Bukarestnek. Kezdésnek nagyon is jó. Fórumokon ilyeneket olvasni: Made in Romania 😄D
Mi is így voltunk a Warheaddel😊)

ubisoft shanghai már elég sok tom clancy gamet adott ki, megjegyzem ált mind olyan is lett de az most mind1 😄
ubisoftnál ált azok szoktak tarolni amiket a franciák csinálnak, a román részleg munkásságával én személy szerint még nem találkoztam 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Jól tudom hogy a kinaiak csinálták, csak arra fel hasonlítottam hogy ubisoftos kiadású és tom clancy-s volt 😊

az endwar pont nem lett az, és az endwar-t az ubisoft shanghai csinálta nem a románok 😊

Prince23
Ha úgy vesszük az endwar is jól optimalizált lett, és a román igényeknek megfelelõen biztos igaz a hír, hogy tényleg optimalizált lesza a HAWX.

jah csak sajnos manapság több gamenek van elbaszva az optimalizálása mint amennyinek nem...

grebber
Mert a GTA 4 meg a Saint Row 2 el lett baszva nem kell minden konzolportnál imádkozni vajon jó lesz-e portolás és jól fog futni!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Román kollégák azt üzenik, hogy Pc-re nagyon jól lesz optimalizálva!

nyirog
Szerintem jó, nincs mit ezen laca-facázni. Ha az irányítás legalább annyira jó, mint a Blazing Angels-é, akkor már felesleges volt paráznom 😄

grebber
Elõtölthetõ a holnap érkezõ H.A.W.X. demó!

A hétfõi nap folyamán érkezik meg végre a Tom Clancy H.A.W.X. kipróbálható verziója. A remek repülõgépszimulátornak érkezõ alkotást így lehetõségünk lesz tesztelni a végleges, 10-ei megjelenés elõtt.

A délután 2-kor elérhetõvé váló kipróbálható verziót azok, kik elõfizetõk a Fileplanet oldalán elõtölthetik azt, hogy ne a tûlterhelt szerverekrõl kelljen letölteni az 1.2 GB-os fájlt.

info: Cybergen

wardogzombie
még asszem az ace combat 6-ban volt egy küldetés amire az általad linkelt videó nagyon hasonlit.Jut eszembe még mindig nincs demó?<#fejvakaras>

Prince23
Nem... az endwarba kéne, de még nem állították be.

DJ Skyline
volt itt szavazás?

Prince23
Sry, endwarhoz akartam írni 😄

Prince23
Banner eltûnt, és a szavazás sem látható

DJ Skyline
hát nem egy agytröszt, mondjuk nem is kell több ide, de! hiányolom mondjuk a G betût, mint "Gear", azaz a futómûveket. ezek szerint nincs lehetõség le és felszállásra? :S 2 elképzelésem van:
1. nincsen, és belecsöppenünk a küldetésbe, majd a küldetés végén jön az animáció, ahol hõsiesen tovahaladunk
2. van, de ez mind automatikus, a felszállás talán még nem, de a futók mûködtetése már automatikus a le és felszálláskor.

de inkább az elõbbit látom esélyesnek, mert ha van lehetõség a le és felszállásra, akkor miért ne lehetne ezt "manuálisan", a G betû lenyomásával teljessé tenni. 😄 itt viszont 10 másodperc körül láthatjuk, hogy vannak futómûvek, szóval nem tudom mi lesz. jó persze, most lehet nektek ez kukacoskodás, de én inkább szimulátorokkal játszottam. 😊 sosem játszottam ilyen arcade bohóckodásokkal, de ez most így érdekesnek tûnik, reméljük nem lesz csalódás.

Prince23
Parancskosztások! lehet tanulmányozni õket:

w77d
jóó lesz ez.. Az a rakéta kikerülõ manõver, aztakurva 😄

Prince23
Egyre jobban tetszik. Pörgõs játéknak igérkezik, jó nagy légi játéktérrel. Kiváncsi leszek mit hoz ki belõle a Ubisoft Bukarest. Azt hozzátenném, hogy optimalizált kell legyen a játék. Mivel románia... 😄 Na jó csak hülyülök.
Endwar is jól, szinte tökéletesen optimalizált gém volt.

DJ Skyline
aki nagyon türelmetlen, annak itt van egy közel 10 perces videó a demoból (X360). én nem tudok még mit hozzáfûzni, próbálom megfogalmazni magamban. 😊 vegyesek az érzelmek így megnézve a videót

lalakov
"Korábban úgy volt, hogy a Ubisoft most csütörtökön adja ki a HAWX demóját, azonban valami közbe jött, ezért a megjelenést eltolták március 2-ig."
(gamekapocs)
DJ Skyline
azért még messze van a nap vége, várjunk még egy kicsit azért. 😊

Prince23
Figyelj: tegnap a hivatalos honlapon azt írták, hogy PS3-ra és PC-re ma jön ki. Csak Ps3-ra jött ki ma.
nem tudom miért hanyagolják el a pc-t, pedig csak egy szaros demóról van szó.

DJ Skyline
na most akkor mikor jön? 😊 mert a 49-es kommentben még 27-et írsz

DJ Skyline
az elsõ videó linkje biztos jó? a másodikban meg kicsit irreális volt az a megfordulás, na nem baj. elvben ma jön a demo, kíváncsi vagyok milyen lesz. 😊

Prince23
Háttérképek

És a PS3 demo kinnt van, a pc-s hétfõn jön.

Prince23
Prince23
repülõs akciójáték, magyarán arcade.

ez szimulátoros cucc lesz vagy inkább arcade (irányitásra gondolok 1. sorba)
BlastR
Én innen néztem, akkor lehet tévedek! 😊
UBI SOFT Fórum

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Prince23
Ti rátudtok mennia gamepodos linkre? nekem vmi server failurét ír...:S

Akkor nem tévedtem akkorát :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Prince23
Febrúár 27! Pc-re és ps3-ra. Nemrég olvastam a hivatalos honalpon, meg: gamepod

BlastR
PC Demo available March 2nd

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Holnap demo? Várom már.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

kifli
valakinek nincs meg a mobil game?
Én próbáltam a demót Xbox-on nem rossz, de nekem az Ace Combat 6 jobban tetszett.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Prince23
Hónap végén jön a demó két küldetéssel!
A játék tartalamaz 4 személyes coopot is😊
A teljes játék pc-re március idusán várható!

gondolatok a GK honlapjáról

Prince23
grebber

DJ Skyline
megnéztem pár videót amit a #34-es kommentben linkeltél, az tuti hogy akciódús lesz, meg hogy arcade. 😄 hát a Lock On az már más téma. 😊

Prince23
Nem ismerem a LockOnt, csak hallottam annak jó hírnevérõl. Egyik tanáromnak annyra kellett ez a játék, hogy azt mondta:
aki nekem megszerzi a LockOnt "bármilyen" formában, annak megajánlom a garantált 2-es vizsgajegyet. lol minden srác elõvette füzetét - köztük én is- s fölírtuk a játékcímét XD A csajok csak bámultak, h milyen idióták vagyunk 😄
Hawx-tól egy akciópörgõs játékot várok, s legyen minõségi arcade Clancy hírnevéhez illõen.

DJ Skyline
"F-14A Tomcat", akkor már rossz nem lehet <#vigyor3><#vigyor3> meg azért az az 50 repülhetõ típus sem rossz, lehet ez még jó is, bár nem várok Lock On, vagy IL-2 féle szimulációt.

Prince23
TitaniumRR
2007 októberében egy másik platformra kijött az Ace Combat 6.
Most itt van PC-n is átnevezve és egy jól ismert GRAW szereplõ is átigazolt...
:-)

Captain Sonar 2024 Remake

Máté94
Kíváncsi vagyok már rá!😄