Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi is így voltunk a Warheaddel😊)
ubisoftnál ált azok szoktak tarolni amiket a franciák csinálnak, a román részleg munkásságával én személy szerint még nem találkoztam 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Next PC upgrade: 2022
A hétfõi nap folyamán érkezik meg végre a Tom Clancy H.A.W.X. kipróbálható verziója. A remek repülõgépszimulátornak érkezõ alkotást így lehetõségünk lesz tesztelni a végleges, 10-ei megjelenés elõtt.
A délután 2-kor elérhetõvé váló kipróbálható verziót azok, kik elõfizetõk a Fileplanet oldalán elõtölthetik azt, hogy ne a tûlterhelt szerverekrõl kelljen letölteni az 1.2 GB-os fájlt.
info: Cybergen
1. nincsen, és belecsöppenünk a küldetésbe, majd a küldetés végén jön az animáció, ahol hõsiesen tovahaladunk
2. van, de ez mind automatikus, a felszállás talán még nem, de a futók mûködtetése már automatikus a le és felszálláskor.
de inkább az elõbbit látom esélyesnek, mert ha van lehetõség a le és felszállásra, akkor miért ne lehetne ezt "manuálisan", a G betû lenyomásával teljessé tenni. 😄 itt viszont 10 másodperc körül láthatjuk, hogy vannak futómûvek, szóval nem tudom mi lesz. jó persze, most lehet nektek ez kukacoskodás, de én inkább szimulátorokkal játszottam. 😊 sosem játszottam ilyen arcade bohóckodásokkal, de ez most így érdekesnek tûnik, reméljük nem lesz csalódás.
Endwar is jól, szinte tökéletesen optimalizált gém volt.
(gamekapocs)
nem tudom miért hanyagolják el a pc-t, pedig csak egy szaros demóról van szó.
UBI SOFT Fórum
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
A játék tartalamaz 4 személyes coopot is😊
A teljes játék pc-re március idusán várható!
gondolatok a GK honlapjáról
aki nekem megszerzi a LockOnt "bármilyen" formában, annak megajánlom a garantált 2-es vizsgajegyet. lol minden srác elõvette füzetét - köztük én is- s fölírtuk a játékcímét XD A csajok csak bámultak, h milyen idióták vagyunk 😄
Hawx-tól egy akciópörgõs játékot várok, s legyen minõségi arcade Clancy hírnevéhez illõen.
Most itt van PC-n is átnevezve és egy jól ismert GRAW szereplõ is átigazolt...
:-)
Captain Sonar 2024 Remake