1135
-
#295 Honnan töltötted ? :/ -
#294 nagyon komoly ez a játék
ezt nyomom 4 óra óta megszakítássokkal:Dcool:D -
#293 Valaki pmben dobna egy torrentet ahonnan jön rendesen? 100kb-al nincs kedvem várni és már szeretnék Tomcattel repkedni :)))) -
Thanatos #292 én modnjuk spec miután van akkor is alig használtam, annyira nem életbevágo nekem vlaahogy :D -
Thanatos #291 jó hát számszerűleg se sok na, így db számra már nem tudom, csak story szerint, de spoilerezni meg nem akarok :D -
#290 ahh, kösz -
Thanatos #289 amikor eljutsz a demo maphoz :)
-
#288 paks biztos nem adott már ki egy ideje drivert :) -
#287 ha atomerőmű, miért 32bit? nodemind1...az atomerőnűveknek is szüksége van friss driverekre ;) nekem ugyan nincs atomerőművem, de minden highon 1440ben faszásan megy... -
#286 Hali ! Én letöltöttem ezt a game-t és feltelepítettem, patchelte, és mikor indítom csak a zene szól, és fekete képernyő van. Mi lehet a baja ? Gépem atomerőmű van, az nem lehet a baja. Vista 32 Bit, SP1. -
#285 Egyetértünk! 5*! Nagyon frankó...megyek és leszedek még pár rosszarcút az égről ;) -
#284 Fúú ez egy nagyon jó gém...
Az első benyomás tökéletesen sikerült. Év arkád játéka! -
#283 lenyomtam az első 3 missiont próbaképp, bejön. volt eddig bombázás, terület védés, volt hogy időre kellett lelőni gépeket, szóval van benne változatosság. egyelőre viszont még nincs advanced mode, nem tudom mikor lesz használható a kampányban. -
#282 ühü
-
#281 Kijött a teljes????? -
bacow #280 okés már müködik :) -
bacow #279 okés köszi amugy az 1.0.1.5 ös verzió van fent akkor lehet tényleg az lessz a baj amit mondtál majd össze hozom valahogy még1szer köszi -
#278 Semmit nem kell beállítani hamachin , ami baja lehet egyedül , hogy nem 1.0.1.5 ös verzió (esetleg frissítetted vagy nem azt töltötted le)
Ha jó , akkor Versus-LAN nál kell keresni szervert , viszont ha televan , akkor nemfogsz látni egyet sem. Beszéld meg valakivel , hogy játszatok együtt , csinálj szervert vagy írj a közös chatbe (szobanévre jobbklikk és chat) , azt minden online látni fogja! -
bacow #277 hát nekem valamiért nem látja a szervereket tudnátok segiteni hogy állitsam be a hamachit nem igazán használtam még köszi -
bacow #276 az tök jó énis most léptem be a szobába szeretném kiprobálni milyen a multi :) -
#275 működik, onnan jöttem. -
Hellsing47 #274 nem vagy olyan szögben,vagy másik célpont van kijelölve -
bacow #273 sziasztok ki probálta már valaki hogy müködik hamachin láttam hogy már Akylleus csinált szobát -
#272 mi alapján célozzabe a dolgokat?van hogy 5x átrepülök a tank fölött és nem célozza be,de van hogy egyből becélozza -
#271 pár shot az elejéről
-
#270 Bezzeg én még csak este fogom telepíteni ;)
Demo atom volt, a Blazing Angels óta nem repkedtem ilyen vidáman ;)
A gamepademmel is simán irányítható, pörög, jól is néz ki..ez egy jó kis játék lett ;) -
tmisi #269 Te már ott tartasz? -
Akylleus #268 hamachi 1.0.1.5:
TC-HAWX
nincs jelszo -
tmisi #267 Releaselogon is kinn van -
garaib #266 Sziasztok!
Engem ez a játék a Commanche 4-re és a Jetfighter 2015-re emlékeztet.
Mondjuk nem ilyen katonai játékokat szoktam meg Tom Clancytól.
Üdv,
-
#265 #261 megerősítve, warez on -
#264 szimulátorok is tudnak kellő akciót nyújtani. :)
kezdő szimeseknek ajánlom a Third Wire cuccokat, azok közül is szerintem a Wings Over Vietnam a legjobb. nem kimondottan az a vér kemény szimulátor, de több azért egy arcade lődözős' játéknál, és lehet állítani a nehézséget a játékban, így az arcadeos és a szimes egyaránt megtalálja a kedvére valót. a graf lehet kicsit ódivatú, de 2004-es játékról van szó. le lehet tölteni hozzá megannyi repülőt, meg minden szarságot. próbát szerintem megér, alig 1 CD-s a játék. nem annyira akciódús mint a HAWX, bár lehet azzá is tenni, de akkor lehet hamar lepottyanunk az égről. :) légvédelem feltol heavy-re, és jönnek a rakéták. :) és nincs minden gépen infracsapda, hoppá. :) na mindegy, a lényeg az, hogy csak azért mert valami szim, attól még nem biztos, hogy nehéz. a Flight Sim család vagy a Lock On, esetleg az IL-2 család már lehet egy kicsit keményebb dió. de a WoV-ot bárki kipróbálhatja, nem kell hozzá joystick.
on -
Skyline #263 Öhm...Inkább Joy-t kéne akkor venni....:)
-
Gaben001 #262 Engem az ace combat sorozatra emlékeztet psx-en.Nagy kedvenc volt.Remélem ez is az lesz.De vehetek egy hangkártyát mert olyan régi a joy-om,hogy gameportos.Ezen a lapon meg nincs ilyen :( -
rush21 #261 Tom Clancys H A W X-SKIDROW -
#260 Szerintem is tök rendben van...a szimulátorokhoz amúgy sem lövök túl sokat, meg soha nem is vonzottak..de ez egy jó kis akciójáték...gyerebe xD -
Thanatos #259 bizony -
#258 akkor mindent játék fejlesztő elpazarolja a tudását, mert a rák kutatásra is írhatnának programot. -
#257 Egyetértek! -
#256 Egész fun kis game ez :) A stílus kicsit emlékeztet a commanche sorozatra (voxel space rlz :D). Könnyed shooter. Szimeket azért nem játszom, mert nincs kedvem betanulni 450 bill.kombinációt, meg venni joystick-t. Szal ez pont jó, gémpeddel el lehet hülyéskedni vele, és fasza látványos/akciódús. :)