Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ha aktiválod a voice-kommt a V-vel, és mondod NOW, akkor lövi egyszerre a kettõt.

The Protector
Nah.Kiakasztottam a demót.Behoztam a 3 repülõt.Úgy tudod behozni h eléred a rank3-at.Nem nehéz3x lenyomod a riói küldetést.
Hiba eddig nekem annyi fordult elõ h néha csak simán repülök és magától ellõ rakétát.Nem tom miért csinálja(lehet rákönyökölök a spacera.
Az ucsó repcsi amit megkapsz azzal aztán lehet air driftelni.A végsebességet 2600km/h ig mértem.De ment volna tovább is csak jött egy átvezetõ és utána alap sebességgel folyxtattam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nektek nincs olyan probléma hogy akadoznak a hangok meg késnek néha?

balee4
király nem indul a játék, ubi logó lefut és lefagy (vmi dump file-ra hivatkozik) igaz csak a laptopomon próbáltam ki, de mennie kéne

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
tényleg nagyon jó lett😄
király akkor maxon fog futni, mindjárt telepítem😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
megnéztem a fórumot, nem 15, nem 13. 12. :p
Prince23
Március 13

a románok nem hazudtak az optimalizlás terérõl😊...

robotnyk
15dike.
nyirog
Szerintem jó 😊

nyirog
hát ez valami hatalmas, a Blazing Angels után nem hittem fogok még jobb irányítást látni repülõs játékban és lám most látok 😄. irányításban ami elõször szembetûnt az az éles és íves kanyar bevételének mássága és könnyebbsége(gondolom h még jobban kézre álljon az irányítás), de ami koronázatlan király az egyértelmûen az, hogy mikor nyomom sokáig az S -et akkor kikapcsol a hajtómû és átkozottul éles és kicentizett mozdulatukat is képes vagyok végrehajtani, valami fenomenális 😛. Ja és hangrobbanás foreva XD!!!

The Protector
Nekem minden csutkára húzva 40-90fps el megy.Kurvajól van optimalizálva.És az irányítás is fasza lett.TÖKÉLETES:Jó kikapcsolódás.Mikor jön a teljes?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Tökéletes😊

bannernak?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

nyirog
Azt tudja valaki, hogy Magyo.-n menyibe fog kerûlni a játék és mikor jelenik meg itthon -> lesz lokalizációja (csak a kíváncsiság kedvéért, habár voice komm miatt kétlem), mert cdgalaxis oldalán mégelõjegyezni sem lehet? Bannere nem lesz a topiknak?<#vigyor2>

balee4
te grebber tökéletesen fut maxon?

a tömegben van a pénz, a tömeg az arcade cuccokat szereti akár pc-n akár konzolon, két-fele meg nem fejlesztünk ergo marad a konzolositot itt is ott is, meg az arcade cuccok amúgy is jobban mennek mint a szimek, ennyi, ahol a pénz van ott van minden, így pl az általad említett grafikai részletesség is, sajnos szimeket nem éri meg annyira fejleszteni mint a tömegeknek szóló cuccot, ennek én se örülök de sajnos a mai játékipar errõl szól

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

repvez
nem szeretnék offtopicolni de elég szomoru, hogy a konzolosok miatt vagy abbol csinálnak PC-konverziot vagy a PC-set csinálják meg szarul hogy a konzolosok is tudjanak játszani vele.
Sajnos nem az a hozzáálás, hogy aki szimulátorozni akar az vegyen Pc-t aki arcadozni az konzolt, hanem mindent egyesitenek és igy a Pc-seknek kihasználatlanul maradnak a bill. gombjai mert a konzolon jo esetben 10 gombot tud használni csak 😞
Prince23
Igeeeeeeeeeeeeen Itt is van VOICE-KOMM
V-vel aktiváljuk, ha pl azt mondjuk, hogy now" akkor kilövi a játékot.
Már alig vároma köv Clancys kommandós játékot, ott is lesz ezek szerint voice komm!!!
hurrá

robotnyk
azt hiszem, hogy a nagyon komoly szimulációkat AAA szintû játékoknál ideje elfelejteni. mint írtam, maga a téma már régen érdekelt, de egyszerûen sem kedvem, sem tehetségem nem volt ahhoz, hogy megtanuljak egy szimulátort.
van egyébként nehezítés, nem próbáltam, de gyanítom, hogy a realisztikus jelzõ arra is költõi túlzás.
robotnyk
full keyboardról tolom, isteni móka.
a rioi küldetés végén a 4 ace ellen.. ejj, de poén, konstants missile lock, drift, céloz, tüzel...
a hardcore repszim rajongók nem sok szeretnivalót fognak találni benne, de az olyanok, mint én, akiket a téma érdekelne, de a szimulátorok nem, na, azoknak lesz ez jó.
repvez
tudom,de az elején még ugy volt hogy beállithato lesz realisztikus modba is.

Amugy meg a szimesek már miota csak álmodoznak ilyen részletes tájra hogy tényleg valos környezetben tudjanak repülni erre egy ilyen arcade F@snak ilyen szép gépeket és tájat csinálnak mikor ebben a nagy pörgésben ugysem azt nézi 😞
robotnyk
ez egy akció játék, nem szimulátor.
Prince23
gamepod

Isteni játék...
Bár az írányítást szokni kell. nagyon szépen fut, a románok az optimalizlásról igazat mondtak, nem úgy mint mi a Warheadnél😞

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én is bill + egérrel tolom.Szokni kell de nem veszés már megcsináltam a demoban mind a két pályát.

repvez
le lehet szálni vagy felszálni a gépekkel vagy azonnak a levegoben vagy a csata kezdetén és helyén?Az irányitást és egyébb fegyverzeti opciot lehet realisztikusra is állitani?
Amit a videokbol láttam az ugy abban a formában nem nyerte el a tetszésemet, hogy ujratoltödik a raksi meg annyi gép van mint égen a csillag
Prince23
Akkor igazat mondtak a románok!

nos akkor milyen az irányítás? spec a bill-re lennék kiváncsi mer padom nincs
grebber
Azzal nincs gond!

Prince23
Na tényleg jól optimalizált?

pár kép tõlem is
elsõ három a performance test-bõl

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Menüben dx10 opcio nem tudom választani 😞
De van benne benchmark 😄

szerintem az utolsó<#hehe><#eplus2><#gonosz1>

Így van! Nem szimulátor, viszont tökéletes, a nagybetûs JÁTÉKRA KIKAPCSOLÓDÁSRA!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

hát kipróbáltam
valami szörnyû az irányitás
se gamepaddal se egér+ bill-el nem tudtam irányitani, de lehet hogy csak én vagyok a béna 😊

The Protector
10perc és lejön.😊Viszont csak késöbb tudom kipróbálni mert mutter szakdolgozatot ír😞
Addig nyomok egy kis doom 3 at meg bloody roar extremet xboxon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nyirog
A románok kezének gyümölcse a Blazing Angels sorozat, ami szintén repülõs játék csak az második vh. beli. Egyébknt komolyan mondom, hogy a BA az egyik legszórakoztatóbb repülõs játék, ha nem a legjobb, mert ez inkább arcados, de pont ettõl annyira jó 😉

KÖSSZ

grebber
köszi 😊
innen jön maxxal 😊

jeeeah ;-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

próbáljátok meg ezt, elég gyors
http://www.bigdownload.com/games/tom-clancys-hawx/pc/tom-clancys-hawx-demo/
8megás netemmel 410-440-el szedi

PSN: Feka420

grebber

grebber

Prince23
Ma este, 18:00 után várhatóa demó!!!!!!!!!!!!

fileplanetrõl már tölthetõ a demo...de ha jól látom csak elõfizetõknek vagy kiknek...

PSN: Feka420

Prince23
Valami olyasmit írnaka ubi fórumán.... night is hot demo...

tán este érkezik a demo ??

The Protector
Vhonnan lehet szedni már a demót?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Este lesz nekünk jó napunk😊))