1135
-
Thanatos #335 jah, vagy egy fix tdm server lenne az igazi :P -
#334 Először nyugisan végigjátszom xD aztán jöhet a multihent xD -
#333 Vele nem taliztam... amúgy a hawx hama szobákat összekéne kapcsolni, és így lenne sok szerónk :D lenne coop meg tdm is. Kéne egy közös hostolo mindegyiknek. Azt el van rendezve. -
Thanatos #332 a szerveren MerlinW-n kivül egy hepa nevü srác volt még az elöbb :D -
#331 Amúgy kirúgtam vagy 15 embert a két szobából :DD Sry (akik ismerik sg-t) -
#330 Ám Logan vagyok, biztos találkoztunk :D logómba is ez a név szerepel. szal ne tévesszen meg :D
Akyleusz szerója (nem tom hogy az övé e a hama szoba) versusnak megfelel. -
Thanatos #329 már csak versusra kihegyezett szoba kéne :P most nyomtuk MerlinW-vel meg egy másik sráccal 8igaz vele csak pár kört) és igen jó móka az is :D -
#328 Il-2ben bombázókban akár hat fő is ülhetett. A legnehzebb a pilóta és a bombázótiszt öszhangjának a feladata volt :) -
#327 mutatja az útját, ha a kilövés-gombon hagyod az ujjad :) -
#326 Hamachi szobák coopra kihegyezve
coop-network (jelszó:18+)
coop-network2 (jelszó:18+)
Pár nem aktív embert kirúgtam a két szobából, szal most nyílt hétvége -
#325 Az még jó lett volna ha csinálnek bele bullett time ot amikor kilövöd a rakétát mutatja az útját a becsapodásig. -
#324 hát én meg beírtam na :D már megszoktam hogy sok láma vesz körül akik nem kéepsek a googlet sem használni :S -
#323 szintén no link, csak pár tipp (ha már az interent dzsungeléhez nem szereztetek machetét xD) -
#322 Én legalább a legáltalános oldalt írtam le, és nem linkeltem be :D -
#321 má szóltam :) -
#320 csak lazán :D amugy olvass viszsa vanank itt még nevek bőven :D
ha akarsz szólj modinak hogy tisztítson. -
#319 csak így lazán warez oldalt linkelsz? :) -
#318 célpontot befogsz, 1-esre a haverok támadják, 2-es gombbal védenek tőle -
#317 szerveren csináltam egy hamachi szervert:
hawx-mw
123
ki kellene próbálni:) -
Bmx01 #316 az 1-es és 2-es gombokkal mit lehet változtatni ?? -
#315 itt is fentvan,és nyitott a regelés -
Thanatos #314 hát erre hogy ez gyári őszintén megmondom már nem emlékeztem :)
tény hogy másik era, meg ott nem is olyan "érdekes" ez szvsz, azért bombázón géppuskázni nem egy nagy élmény multiban :D -
#313 bluedragonon is jó gyors volt...aztán lehúztam az EndWart is, ha már arra jártam xD -
mephi666 #312 fennvan moobson (beload vagy miarák az új neve) és bithumenen is :) volt tegnap seed rendesen és nagy meglepődöttségemre le is jött elég hirtelen... -
#311 szintén:) most indítom. -
#310 én a bluedragon-ról rántottam le (magyar, de meghívós)
isohunton tuti van ;) -
bgabor #309 Sajnos a piratebayen (meg mindenhol máshol ahol néztem) csak az xboxos verzóhoz találtam torrentet. Nem tudja valaki, merre találok PC torrentet a játékhoz? -
#308 volt, ilyenkor a játék auto pilótára kapcsolt, ha jól emlékszem, és igen, a bombázókban meg kb minden posztot betudtunk tölteni, ha minden igaz. rég játszottam már vele, most így nem ugrik be. -
bgabor #307 Végülis most hogy belegondolok, az IL-2 ben tényleg volt ilyen, méghozzá nem user made, hanem gyári! A géppuskás helyére lehetett beülni a másik playernek, de a nagyobb gépeken akár bombacélzó is lehetett. Sajnos másik éra. -
bgabor #306 Tökéletes lesz! -
mephi666 #305 nem rossz játék... tegnap kipróbáltam és 1000szer jobb lett, mint amire számítottam... csak azt bánom, hogy a gameportos flight2000 joy-omat nem tudom hozzá használni :S 2 küldit lenyomtam este és nagyon hangulatos játék lett... szerintem apránként végigjátszom... a gépigénye is elég kicsi: 9600gt/3800+ x2/2gb ddr2 800 konfiggal 1280ban fullon gyönyörűen megy... gyorsan betölti a küldiket is... kellett már egy ilyen arcade játék...
ui: nem tudja valaki, hogy f22 lightning4 lesz-e valamikor, mert az a sorozat anno kedvenc volt... vagy úgy általánosságban a novalogic készít-e repcsis játékot? f16mrf/f22 lightning sorozat/mig29 fulcrum után? -
Thanatos #304 il2-be volt erre valami usermade megoldás nem? mármint a 2 gépben egy emberre, tudom hogy nem ugyan az az era, de hát na :) -
#303 piratebay? -
bgabor #302 Egy jó torrentet nem tudnál mondani ezügyben? -
#301 Változatosak és ami fontos, nem unalamasak. és kb 8 óra tiszta játékidőt ígér a játék.
Minden perce élvezet volt, főleg coopban. -
bgabor #300 Igazad van. A legnagyobb szimulátorokban se oldották meg soha az egy gépben két player dolgot, nem szabad egy fun-arcade játéktól elvárnom.
Dehát a remény hal meg utoljára, ahogy a közhely mondja. -
#299 hát nem volt egy hosszú életű játék akkor, ha már vége is. küldetések mennyire változatosak? leköt rendesen, vagy egy idő után ellaposodnak? -
#298 túl egyszerű a játék ahhoz, hogy a Tomcatbe kidolgozzák a RIO-t. (Radarkezelő tiszt a pontos neve magyarul, ha minden igaz. angolul Radar Intercept Officer) -
#297 Hamachi szobában végigtoltuk a gammát. nagyon fasza játék!! Elég sok pályás, 19 missionból áll. Nagyon sok repülőgép van. Csak azt sajnálom, hogy kb 15 szinten már az összes, a repcsik javarésze elérhető.
A Stealth fighteres küldi odabaszott. Jó munkát tettek le az asztalra a román ubisok. Az év árkáde-repülős játéka. S jelenleg nálam a Top 2. helyezésű ez évben.
Grafika: 9
Hangok: 10
Küldetések: 9.5
Hangulat: 10
Kezelhetőség: 9.5
mégegyszer grat. -
bgabor #296 Nekem is ha lehet! Nekem a Raptorra vásik a fogam.
Kát hogy nincs coopban egy gépben két ember mód, a Tomcatnél el tudnám képzelni.