Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiba eddig nekem annyi fordult elõ h néha csak simán repülök és magától ellõ rakétát.Nem tom miért csinálja(lehet rákönyökölök a spacera.
Az ucsó repcsi amit megkapsz azzal aztán lehet air driftelni.A végsebességet 2600km/h ig mértem.De ment volna tovább is csak jött egy átvezetõ és utána alap sebességgel folyxtattam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
király akkor maxon fog futni, mindjárt telepítem😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
bannernak?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sajnos nem az a hozzáálás, hogy aki szimulátorozni akar az vegyen Pc-t aki arcadozni az konzolt, hanem mindent egyesitenek és igy a Pc-seknek kihasználatlanul maradnak a bill. gombjai mert a konzolon jo esetben 10 gombot tud használni csak 😞
V-vel aktiváljuk, ha pl azt mondjuk, hogy now" akkor kilövi a játékot.
Már alig vároma köv Clancys kommandós játékot, ott is lesz ezek szerint voice komm!!!
hurrá
van egyébként nehezítés, nem próbáltam, de gyanítom, hogy a realisztikus jelzõ arra is költõi túlzás.
a rioi küldetés végén a 4 ace ellen.. ejj, de poén, konstants missile lock, drift, céloz, tüzel...
a hardcore repszim rajongók nem sok szeretnivalót fognak találni benne, de az olyanok, mint én, akiket a téma érdekelne, de a szimulátorok nem, na, azoknak lesz ez jó.
Amugy meg a szimesek már miota csak álmodoznak ilyen részletes tájra hogy tényleg valos környezetben tudjanak repülni erre egy ilyen arcade F@snak ilyen szép gépeket és tájat csinálnak mikor ebben a nagy pörgésben ugysem azt nézi 😞
Isteni játék...
Bár az írányítást szokni kell. nagyon szépen fut, a románok az optimalizlásról igazat mondtak, nem úgy mint mi a Warheadnél😞
Next PC upgrade: 2022
Amit a videokbol láttam az ugy abban a formában nem nyerte el a tetszésemet, hogy ujratoltödik a raksi meg annyi gép van mint égen a csillag
elsõ három a performance test-bõl

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
valami szörnyû az irányitás
se gamepaddal se egér+ bill-el nem tudtam irányitani, de lehet hogy csak én vagyok a béna 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Addig nyomok egy kis doom 3 at meg bloody roar extremet xboxon.
innen jön maxxal 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
http://www.bigdownload.com/games/tom-clancys-hawx/pc/tom-clancys-hawx-demo/
8megás netemmel 410-440-el szedi
PSN: Feka420
PSN: Feka420