Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellosztok.hogy lehet nézetet váltani a repcsiben?

DJ Skyline
"Arról van valami info, hogy lehet-e majd finomhangolni az irányítást?"
demoban nem nagyon találtam ilyet, teljes verzióban nincs kizárva

"Remélem majd a nehézségi szintekkel lehet variálni"
demoban lehet látni egy hard meg egy elite fokozatot a normalon kívül, csak ugye azok nem elérhetõk

"Ace Combatban voltak éjszakai missziók, leszállás, ûrmisszió"
éjszakai biztos hogy lesz, kép

zolo
Arról van valami info, hogy lehet-e majd finomhangolni az irányítást?
Mert ez így nekem túl érzékeny, túl gyors.

Ps1-es Ace Combat 2-3 a referencia nekem repülõs játékban, és ott tényleg éreztem hogy gyorsabb a gép a gyorsítástól, meg a gépek tulajdonságbeli különbségei is jól kijöttek, mind sebességérzet, mind manõverezés terén. Pedig az sem szim.

Remélem majd a nehézségi szintekkel lehet variálni, mert így túl könnyû, és monotonitásba fog fulladni. Ace Combatban voltak éjszakai missziók, leszállás, ûrmisszió, stb, itt mire lehet számítani?

http://flickr.com/photos/zolika90/

robotnyk
rendes pályákon bármikor visszaállítható, csak ott nem.
Tatyla
ó basszus így tiszta szar meg nehéz,pedig jó kis játék lenne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a demóban az elsõ misszióban nem lehet visszaállítani a nézetet, mivel Assisstance mode OFF gyakorlópálya az egész ...
a második pályán viszont már szabadon választhatsz ON és OFF között a megnyomásával
nyilakkal?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Tatyla
hogy a kígyóba lehet a kamerát vissza állítani abba helyzetbe ahogy kezdem a kiképzést,hiába nyomom a Ctrl-t?
mert ez a messzirõl nézem a repülõt dolog nekem nem áll a kezemre irányításilag...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DJ Skyline
nem tudom volt-e vagy nem, mindegy, számomra eddig kérdés volt, hogy mi a francról szólhat majd a játék, wikipedian találtam egy ilyet (achtung, spoiler veszély, tehát aki semmit sem akar tudni a történetrõl, az ne olvassa):

"The player begins the game as a former U.S. Air Force pilot David Crenshaw who provides fire-support missions for the Ghost team as part of an elite unit called H.A.W.X. Some time after the events of Ghost Recon Advanced Warfighter 2, the player joins a PMC, Artemis Global Security, and flies missions for them until there is a crisis with the United States being attacked by the player's PMC. At this point, the player returns to the United States Air Force to defend the country from the PMC. It gives the player a sense of air combat and control over an aircraft."

The Protector
Igen 1 héttel késik.20-án jön csak és ez tuti.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Bluesnews szerint a pc edition márc. 20-án jelenik meg a boltok polcaira.

Shep
Na errõl beszéltem, az alatt a kb. 1 perces trailer alatt jobban szórakozzam, mint amíg a demoval szöszöltem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Shep
Ja majd most kössél bele, hogy a C4 az nem repülõ, hanem helikopter 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Attól még nem köt le 😊 Egyébként ha arcade akciót akarok repülõgépes témában akkor már inkább Gun Metal, vagy a már korábban említett C4.

Ja ja, szimulátornál még a felszállás se egyszerû. 😊

Prince23
Ez nem szimulátor, hanem arcade akció.

Shep
Kipróbáltam a demot és ismét az az érzés fogadott, hogy nagyobb szórakozás egy jól összerakott harci videot megnézni, mint magával a játékkal játszani. Mondjuk sose voltam nagy szimulátoros egyedül az x-winget, meg a Tie-fightert tartottam valamire (ezeket végig is vittem) na meg még az Apache Longbow de igazán sose tudtam élvezni ezeket a játékokat.

tiburon26
nalam is ez van xp.sp3

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Rendszergazdaként indítottad a játékot? Erre figyelj vistánál, mert okozhat ez mentési hibát.....

DJ Skyline
nálam is ez van, kezdhettem elõrõl a küldetéseket, és szerintem most is ez lenne ha megnézném.

robotnyk
valaki másnak van olyan problémája, hogy a szintlépést nem menti kilépéskor a játék? próbálnám a többi gépet is, de nehéz, ha minden mentés után level 1 vagyok. érdekes, mert a nevet megjegyzi, és a tutorialt sem kell újra megcsinálni. (vista)
alma2
Mondtok itt minden gyonyorut a grafikarol, nagy varakozva elinditom erre mi fogad, az elso palyan egy 2x2 varos textura kifeszitve vagy 2 km2-re es harminc kocka epulet, hasonlo silany ablak texturaval, kidolgozottsaggal. Hat ettol azert nem esett le az allam sot... A pc-s szimulatorokhoz meg kar hasonlitgatni, de ennel meg az arma-nak is kb 100x reszletesebb a grafikaja repulni meg abban is lehet 😊 Jo a gepigenye is ketszer ekkora es kisebb a bejarhato ter 😊
Tavolrol a magasbol azert eleg pofas, de ha mar ennyire leengedik a jonepet a fold kozelebe, boven lehetett volna meg mit pofozni rajta.

szerintem

azzal nem játszottam szóval nemtudom 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
ellenkezõ oldal, nem?
Shep
De azért nem egy Apache Longbow nem?

Hamár város és épületek, a Maracana stadion szektorai nem teljesen színhelyesek. 😊)
Maracana stadion ingameMaracana stadion valós

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

hát commanche 4 ehhez képest nagyon szim azért... 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Ha jól olvasom akkor ez nem igazi billentyûzetet bemagolós szimulátor, hanem inkább Commanche 4 féle akció játék?

Bárcsak a game is ilyen jó lenne...

M@TriX
betettem a bannert, ha nem gond 😉

u.i.: jó lett <#eljen>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

robotnyk
igen, mert nem figyeltél, mit kell az épületek között lévõ célpontok ellen alkalmazni.
számomra unalmas ez a röpködök, fékezek, hátraszaltó, beméri nyomok egy space-t vagy kettõt, repülök tovább, lõnek rám rakétát elkezdek összevissza menni és lerázom, vagy kidobom a csalikat... számomra csalódás, fõleg így h a talaj valami hányadék, legalább ha rakétával eltalálunk egy épületet felrobbanhatna... tök idegesítõ, tank beállt 4 ilyen kva magas ház közé alig tudtam szétlõni...

Prince23
Arra értettem, hogy a levegõben történõ csatározások szépen ki vannak dolgozva, de pl ha megnézed Rio-t alacsony röptében, akkor a városok elég 2d-sek úgymond.
persze ha ki lennéne dolgozva alaposan a városok, akkor lehet a VGA-nk meg a procink bánná meg.
de így is a grafika összessébe nálam 8/10. az élmény viszont maximális. ja és a zene az valami fenomenális.
de várjuk meg a teljest.
most 12 vagy 13-án jelenik meg pc-re?

grebber
"Ami a levegõben történik meg minden, az szép" Itt miket értesz ezalatt a sok sárga négyzetet amik röpködnek mindenfelé?

Szerintem ez így jó ahogy van.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Grafikabuzi e vagy? 😄

Ami a levegõben történik meg minden, az szép. A szárazföld elhanyagolható.

Nah én kipróbáltam DX10-ben pontosabban 10.1-ben ...nemvagyok elájulva sõõt... töröltem is 😊

Naggyon fasza lesz ez <#eljen><#circling>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Prince23
Akkor nincs sok értelme.

grebber
Mármint DX10 modban? Nem sok különbséget vettem észre csak annyi hogy lett felhõkön átszüremlõ fény mint a Crysisban.

Prince23
Amúgy sokkolóan szebb vista alatt?

grebber
Azért dx10 modban 8x AAval megeszi a 8800GT-t rendesen!

DJ Skyline
kipróbáltam a játékot, végigtoltam az összes lehetséges géppel. tetszik, hogy jól van optimalizálva, és a rozoga gépemen is megy kisebb reccenésekkel low / off mellett <#idiota> és még így is szép a grafika. maga a játék nem rossz, vannak benne furcsaságok, de mivel nem szimulátornak van beharangozva, így igazából megállja a helyét a kategóriában. irányítani rém egyszerû, a hangok nekem is szoktak akadozni néha.

grebber
Igen azóta olvastam nforce-on van külön dx10 ikon neki 😄

ewuk
valahol azt olvastam, hogy valami dx10es ikonnal kell elindítani és akkor engedi, de bocs ha hülyeséget írtam.
grebber
Nektek a grafikai menüben lehet DX10-wt választani?? (Mert nekem sajnos nem engedi)

Amúgy a game támogatja a DX10.1-et 😄

Sordoran
még jó hogy nincs mikrofonom XD
nekem is ló néha random
amúgy már az F-22 miatt is bizalmat szavazok neki, az a kedvenc<#gonosz1>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

robotnyk
ja, azt hiszem ez volt a gond. 😊
macleody
Azért lõ magától mert be van kapcsolva a hang vezérlés. Érzékeny a zajokra. Legalábbis nálam.
robotnyk
a random lövést én is észrevettem, sõt egyszer asszem flaret is dobott, de úgy láttam nem fogyott közben 😊