1135
-
#375 Ja -
#374 Az lehetséges látod ezt nem is néztük!Majd ha megcsináljuk a 4.-et akkor lehet ott lesz az 5. és így tovább. -
#373 Aki nem fért be a TC-HAWX hama szobába, az most jöhet gyorsan!! -
gregtom6 #372 Azt single-nek hívják.:) 367#-ben kérdésem. -
#371 Sztem a többin is csak akkor mehetsz coop-ban ha már megcsináltad singel-ben vagy fel lett oldva singel-ben vagy nem tom -
#370 A többit azt hol kell előcsalni milyen menüben? -
#369 ott csak azokat tolhatod, amiket egyedül már megcsináltál. -
#368 Versus-> LAN-> COOP itt csak 4 pályát lehet választani!
Hol van a többi? -
gregtom6 #367 Na kipróbáltam.
Hihetetlenül jó játék lett ez is:) Egyrészt felidézi bennem a régi retro-s Acecombat 2-es időket, másrészt nagyon profi. A gondom az, hogy néha, ha sok a robbangatás, a hang ismételget, de ez elég ritka. Erre tud vki megoldást? A patchet nem töltöttem le, az megoldja??? És hamachin melyik címen toljátok a legtöbben? Mert úgy látom, több szoba is van már.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack kell v van a patch-hez? vagy nem kell ahhoz se? -
#366 Akkor miért csak 4-et tudok választani ? -
#365 Holnapra nekem is meg lesz. Baromi lassú a torrent -
#364 Dehogy is! 19! -
#363 Coopba csak 4 pálya van? -
#362 felteszed a hamachit, elindítod, egy szobába lépsz azzal akivel játszani szeretnél. lan, join, play. -
#361 Senki nem szán meg? -
Hellsing47 #360 hát sztem multiban a tdm rettentő unalmas és egyhangú -
#359 Game Pad Supported: Gembird Dual Force GamePad, Logitech Dual Action, Logitech Extreme 3D, LOGITECH EXTREME 3D PRO, LOGITECH FREEDOM 2.4 CORDLESS JOYSTICK, Logitech Rumblepad 2, Mad Catz, SAITEK AVIATOR, SAITEK CYBORG EVO, SAITEK CYBORG EVO FORCE, SAITEK CYBORG ST 90 JOYSTICK, Saitek FPS, Saitek P2600 Rumble, Saitek P880, Saitek X52 Flight Control System, Sony Analog Controller (with Dual PSX-USB Adaptor), THRUSTMASTER AFTERBURNER II, Thrustmaster Dual Trigger, Thrustmaster Dual Trigger Force, Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3, Thrustmaster FireStorm Dual Power 3 Gamepad, Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick, Thrustmaster Run’N’ Drive, Thrustmaster Run’N’ Drive 3-in-1 Rumble Force, Thrustmaster T.Flight Stick X, Thrustmaster T-Mini, THRUSTMASTER TOP GUN FOX 2 PRO, TRUST PREDATOR, TRUST QZ 501 PREDATOR, Xbox360 Controller.
Other controllers may work but functionality may vary.
ezeket támogatja a játék -
#358 Valaki leírná hogyan kell hamachin játszani. Anno próbáltam FC2-vel de nem nagyon ment :S
Előre is THX -
#357 Isteni gém. Gyertek hamachi szobára, lanon tolni!
szobák
TC-HAWX
coop-network (18+)
gyertek... -
#356 Nekem nem USB-s, de megfelelő dugasz meg nincs a gép hátulján. Szóval vagy veszek egy köztes kábelt, vagy hagyom a picsbe. -
#355 Rucza
Én tapasztaltam, és egyelőre nem tudom, hogy mi rá a megoldás. (ADI HD 4850) :) -
Rainbow15 #354 Nekem is ilyen van. Csak bedugom, és felismeri a win, eddig is így használtam (xp-n, vistan), és nem kellett hozzá driver.
(amúgy meg nagyon utálom azt a joyt, elég gagyi :S )
Bár nekem USB-s, és lehet a tied nem, szóval lehet a tiedhez kell driver? -
#353 Van nekem egy Genius Flight2000 Digital F-23-as botkormányom, amit még kb 2002-ben vettem. Mennyi az esélye, h van hozzá Win 7-es (Vistás) driver, illetve h használni tom a H.A.W.X-ban? -
#352 oks akkor marad a gamepad de azért kipróbálom billel is -
#351 csak bill,egérrel szar -
#350 Személy szerint a gamepadre szavazok ;) -
#349 Szerintetek melyikkel lehet jobban (kényelmesebben) játszani bill+egér vagy gamepad (nem botkormány) -
#348 Vagy lehet, h gyenge a vidkarid, nem tom. -
#347 Fent van az SP1? Ha igen, akkor driverek a legfrissebbek? Ha másodszor is igen, akkor ez bizony passz ;) -
#346 vki tapasztalt már olyant hogy dx10 alat elidul a gém vistont csak fekete a képernyő?? -
ricsa008 #345 igen!! ez nagyon fasza! hétfőn leadom rája a megrendelést Megérdemli -
#344 Meglett az F14 Tomcat :PP baromi jó gép :D valaki repült már YF-12-vel? :O -
#343 De találkoztál:)
egyébként az hawx-mw szoba 0-24-es, szerverren üzemel. Állandó játékszervert nem tudok eszkábálni, amíg nem lesz dedikált linux alapú darab belőle:) -
#342 Csak zene -
#341 Olyan gondom akadt , hogy multinál egyszerűen eltűnnek a rakétáim közvetlenül becsapódás előtt , akár tdm ben , akár coopban nyomjuk. Még a tankokat sem tudom lelőni , füst bemegy a talajba , robbanás , rakéta sehol , tanknak semmi baja.
Eddig rendbenvan , de most átvittem a játékot a másik gépre , amin windows 7 van (ezen xp volt akkor éppen) , feltettem és tökéletesen működött a multi. Gondoltam már csak a nettel lehet a gond , hát bekötöttem oda ezt a netet , szintén jól működött.
Most erre a gépre is feltettem a win7 et , de itt még mindig nemjó. Semmi ötletem nincs mibaja lehet!? Hardverek miatt csinálna ilyet? Nemhiszem... -
#340 Nálatok sincs a visszajátszásnál hang? -
#339 nincs fönt a hamachi és most nem is akarnám fölrakni,inkább mondd el hogy mit kell csinálni :D -
#338 Gyere coopba és megcsináljuk... elmenti a gép magától, olyan mintha egyedül vitted volna.
TC-HAWX
coop-network 1-2
ld lent -
#337 én sosem tudtam bombázni, vagy előbb oldottam ki a bombát, vagy később, így általában körbelövöldöztem a célpontot. :D jobban szeretem a levegő tisztogatását -
#336 ebben a mission-be mit kéne csinálni?nem igazán értem...