1135
-
hakagyi #615 itt könnyebb csatlakozni és többen is nyomják -
#614 Ja. Kipróbáltam ezt a garena szart. Működik. A gond csak az, hogy miután kiléptem belőle nem tudtam semmit megnyitni a gépen. Se total commander, se firefox, se feladatkezelő. Uninstall. Most pedig elkezdek vírust keresni. -
#613 Nem tök mindegy h Hamachit vagy ezt a tökömöccse garénát indítom el?
De... -
hakagyi #612 Sziasztok !!!!!!!!!!!!
Gyertek ingyen szerverre nem kell semmi hamachit ,csak GARENA letöltöd ,utána regisztrálsz és már megy is ,garenaban :start game, utána automatikusan elindítja a játékot ,asztán lan !!!!
Kb összesen 300an játszanak itt !!!!itt van -
#611 Felteszed a hamachit.
1.0.1.3-ast vagy 1.0.1.5-öst.
Ezután csinálsz benne magadnak egy profilt.
és utána csatlakozol a szobához: TC-HAWX
és ha beléptél hagyd futni a hamachi ablakát, és elindítod a játékot.
Végül a menüben lépj be a VERSUS opcióba, és már csak ki kell választanod, a megjelenő szerverek közül 1-et, és belépni. -
#610 ja megy kipróbáltam. csak először be kell állítani rajta... -
#609 Én X360 joyal nyomom, felismeri. -
#608 Gondolom működik. Én gamepaddal tolom és azzal is remekül megy -
#607 hello!
joystick-kal működik? -
#606 Talán mert áprilisban jelenik meg... -
#605 mo.-n nem is lehet kapni...
-
#604 Közel se biztos, hogy tartalmazza a magyar nyelvet. Különböző régiókban különböző nyelvi változatokat árulnak, kétlem, hogy pl. az Amerikai verzióba benne lenne a magyar nyelv. Viszont a kelet európai verzióban már benne lehet. -
#603 Ami a neten tejed, nem tartalmazza a magyar csomagot. Amit itthon boltban veszel az igen. A neten nem a kelet EU-s verzió terjed. -
#602 Úgy hogy a game tartalmazza a magyar szöveget csak eddig senkinek nem sikerült előcsalni :( -
#601 Azt én is észrevettem hogy szerintük magyar -
#600 Ne online-ra menj, hanem LAN-ra.
Más: A magyarítások.hu szerint ez a gém magyarul jelent meg. Na most akkor hogy is van ez? -
#599 sziasztok.....meg tudnátok mondani mi kell ahhoz ,hogy multizhassak meg co-op-oz ak????hamachi kell? meg honnan tudok szedni felhasználónevet meg cd kulcsot?? előre is thx... -
#598 Nagyon kemény ez a játék, már forog a világ körülöttem, meg mindenhol ilyen piros villannak be akárhová nézek. Pedig én aztán nem vagyok oda a repülős játékokért, de ez valahogy más. -
Neoncsoves #597 TC-HAWX -ban indítottam egy coop szerót. aki akar jöjjön! -
#596 megvan az f-22, állat <3
az űrsiklós pálya jól sikerült. -
#595 Valakinek sikerült már magyarrá varázsolni a gamet? -
#594 Én tudok amikor még nem választottam ki csak az van kijelölve. -
#593 Nekem ez a két darab festés ami eddig megvan,
-
Rainbow15 #592 köszi, bennt vagyok.
néztem, hogy lehet-e nálam változtatni skint a gépekre, de "még?" nem tudok. Vagy nem láttam? Gép választásnál kerestem. -
#591 Csinálok helyet neked. -
Rainbow15 #590 TC-HAWX - valaki tudna helyet csinálni, hogy beférhessek, vagy mindenki aktív? -
Rainbow15 #589 Nálam a belső nézet az olyan, hogy látszanak a műszerek rendesen, de a világból semmit sem látok, fehér minden. Ez valami grafikai hiba? Amúgy ti, akik 15x lelőttetek multiban 5 perc alatt, milyen nézetből toljátok?:) -
#588 Sziasztok!
Vki végig vitte már ezt a játékot? -
Bitaboy #587 Hamachin akkor hogy is kell játszani?:D -
DerStauner #586 hogyan lehet az, hogy pl egy küldi elején, amikor még a társaim is mellettem vannak, és már megvannak az első célok, 1-est nyomok, és a társaim villámgyorsan elhúznak a cél felé. viszont én hiába nyomom tövig a w-t, hozzájuk képest lassú vagyok, mint csiga a jaguárhoz. ez direkt van így, vagy van valami speckó gomb is? -
#585 Megőrülök ettől a Stiletto külditől.. :)
Állandóan leszedik a a gépeket.
Ha ráállok hogy a MIReket lövöm csak, akkor is leszedik, ha csak a SAMeket akkor is. Most kilőttem a MIReket és pár SAMet ami a "conwoy" útjába esik és ígyis kilővik.
Hát kénytelen leszek normál módban tolni ezt a küldit.
-
#584 Na próbáltam és itt is láti az 1.0.1.3 az 1.0.1.5-ös hamacsival készített szervereket.
Vagyis 1.0.1.3 és 1.0.1.5-ös hamachikkal lehet közössen kapcsolodni...nem kell váltani , frissíteni senkinek. :P -
#583 Talán ha vistad van? -
#582 wááááá, most nézem, köszi. -
#581 külön exéje van. -
#580 dx10-es opciót hogy tudnám aktiválni a menüben? -
#579 18+
TC-HAWX szobához nincs. -
#578 mi amugy a pw a szobába?
-
#577 de azé thx
amugy asszem a 2 fajta hama össze tud kapcsolodni. -
#576 jah de én azé nem használok 1.0.1.5-öst, mert volt olyan játék, ami csak az 1.0.1.3-al ment rendessen....ráadásul ezt könnyen beállítom, mig az 1.0.1.5-öst le kéne szednem.