1135
  • hakagyi
    itt könnyebb csatlakozni és többen is nyomják
  • macleody
    Ja. Kipróbáltam ezt a garena szart. Működik. A gond csak az, hogy miután kiléptem belőle nem tudtam semmit megnyitni a gépen. Se total commander, se firefox, se feladatkezelő. Uninstall. Most pedig elkezdek vírust keresni.
  • Freddycom
    Nem tök mindegy h Hamachit vagy ezt a tökömöccse garénát indítom el?
    De...
  • hakagyi
    Sziasztok !!!!!!!!!!!!
    Gyertek ingyen szerverre nem kell semmi hamachit ,csak GARENA letöltöd ,utána regisztrálsz és már megy is ,garenaban :start game, utána automatikusan elindítja a játékot ,asztán lan !!!!
    Kb összesen 300an játszanak itt !!!!itt van
  • DarkSector
    Felteszed a hamachit.
    1.0.1.3-ast vagy 1.0.1.5-öst.
    Ezután csinálsz benne magadnak egy profilt.
    és utána csatlakozol a szobához: TC-HAWX

és ha beléptél hagyd futni a hamachi ablakát, és elindítod a játékot.
    Végül a menüben lépj be a VERSUS opcióba, és már csak ki kell választanod, a megjelenő szerverek közül 1-et, és belépni.
  • LPKENJI
    ja megy kipróbáltam. csak először be kell állítani rajta...
  • FlyHigh
    Én X360 joyal nyomom, felismeri.
  • elitehun
    Gondolom működik. Én gamepaddal tolom és azzal is remekül megy
  • LPKENJI
    hello!
    joystick-kal működik?
  • elitehun
    Talán mert áprilisban jelenik meg...
  • mrzoltan
    mo.-n nem is lehet kapni...
  • bon
    Közel se biztos, hogy tartalmazza a magyar nyelvet. Különböző régiókban különböző nyelvi változatokat árulnak, kétlem, hogy pl. az Amerikai verzióba benne lenne a magyar nyelv. Viszont a kelet európai verzióban már benne lehet.
  • MerlinW
    Ami a neten tejed, nem tartalmazza a magyar csomagot. Amit itthon boltban veszel az igen. A neten nem a kelet EU-s verzió terjed.
  • grebber
    Úgy hogy a game tartalmazza a magyar szöveget csak eddig senkinek nem sikerült előcsalni :(
  • elitehun
    Azt én is észrevettem hogy szerintük magyar
  • Freddycom
    Ne online-ra menj, hanem LAN-ra.

Más: A magyarítások.hu szerint ez a gém magyarul jelent meg. Na most akkor hogy is van ez?
  • baaka
    sziasztok.....meg tudnátok mondani mi kell ahhoz ,hogy multizhassak meg co-op-oz ak????hamachi kell? meg honnan tudok szedni felhasználónevet meg cd kulcsot?? előre is thx...
  • FlyHigh
    Nagyon kemény ez a játék, már forog a világ körülöttem, meg mindenhol ilyen piros villannak be akárhová nézek. Pedig én aztán nem vagyok oda a repülős játékokért, de ez valahogy más.
  • Neoncsoves
    TC-HAWX -ban indítottam egy coop szerót. aki akar jöjjön!
  • robotnyk
    megvan az f-22, állat <3
    az űrsiklós pálya jól sikerült.
  • grebber
    Valakinek sikerült már magyarrá varázsolni a gamet?
  • elitehun
    Én tudok amikor még nem választottam ki csak az van kijelölve.
  • V43 1105
    Nekem ez a két darab festés ami eddig megvan,

• Rainbow15
    köszi, bennt vagyok.
    néztem, hogy lehet-e nálam változtatni skint a gépekre, de "még?" nem tudok. Vagy nem láttam? Gép választásnál kerestem.
  • Prince23
    Csinálok helyet neked.
  • Rainbow15
    TC-HAWX - valaki tudna helyet csinálni, hogy beférhessek, vagy mindenki aktív?
  • Rainbow15
    Nálam a belső nézet az olyan, hogy látszanak a műszerek rendesen, de a világból semmit sem látok, fehér minden. Ez valami grafikai hiba? Amúgy ti, akik 15x lelőttetek multiban 5 perc alatt, milyen nézetből toljátok?:)
  • pisztácia
    Sziasztok!
    Vki végig vitte már ezt a játékot?
  • Bitaboy
    Hamachin akkor hogy is kell játszani?:D
  • DerStauner
    hogyan lehet az, hogy pl egy küldi elején, amikor még a társaim is mellettem vannak, és már megvannak az első célok, 1-est nyomok, és a társaim villámgyorsan elhúznak a cél felé. viszont én hiába nyomom tövig a w-t, hozzájuk képest lassú vagyok, mint csiga a jaguárhoz. ez direkt van így, vagy van valami speckó gomb is?
  • csabarinkoo
    Megőrülök ettől a Stiletto külditől.. :)
    Állandóan leszedik a a gépeket.
    Ha ráállok hogy a MIReket lövöm csak, akkor is leszedik, ha csak a SAMeket akkor is. Most kilőttem a MIReket és pár SAMet ami a "conwoy" útjába esik és ígyis kilővik.
    Hát kénytelen leszek normál módban tolni ezt a küldit.
  • DarkSector
    Na próbáltam és itt is láti az 1.0.1.3 az 1.0.1.5-ös hamacsival készített szervereket.
    Vagyis 1.0.1.3 és 1.0.1.5-ös hamachikkal lehet közössen kapcsolodni...nem kell váltani , frissíteni senkinek. :P
  • DarkSector
    Talán ha vistad van?
  • FlyHigh
    wááááá, most nézem, köszi.
  • robotnyk
    külön exéje van.
  • FlyHigh
    dx10-es opciót hogy tudnám aktiválni a menüben?
  • Prince23
    18+

TC-HAWX szobához nincs.
  • DarkSector
    mi amugy a pw a szobába?
  • DarkSector
    de azé thx
    amugy asszem a 2 fajta hama össze tud kapcsolodni.
  • DarkSector
    jah de én azé nem használok 1.0.1.5-öst, mert volt olyan játék, ami csak az 1.0.1.3-al ment rendessen....ráadásul ezt könnyen beállítom, mig az 1.0.1.5-öst le kéne szednem.